| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:43
- Nahlásit
inu
nejhorší bylo, že se týkaly politiky
ajééééééééé
se bojím dochtorů a bubáků a nově si na seznam přidám i vás tsssss bububu
a proč ste teda nejeli
bo chybělo osazenstvo a polovina posádky
lepší pasivní zátěž než aktivní kropič kerej musí zalít úplně každou trávu vyšší než pět centimetrů
ale dyk já mám dva v jednom
bo tady jsou ty kopečky nic moc.. asi budu muset v cyklech běhat nahoru a dolů a zas bych si mohla jako zátěž vzít meč.. to aby měli lidi vo čem drbat
no tam musíte přijet častějž na sever..tu je kopců habakůůůůk
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 20:03
- Nahlásit
Fajka
ajééééééééé
dám vám dobrou radu.. estli ho nechcete usmrtit, nikdy se ho na to neptejte
tsssss bububu
dostanu na hubu?
bo chybělo osazenstvo a polovina posádky
no na to mušíte ale sedět f autě a né poskakovat vokolo, fíme?
ale dyk já mám dva v jednom
takovýho, s prominutím, voscávače, teda rozhodně ne... proč myslíte, že sme došli zpátky mezi posledníma?
no tam musíte přijet častějž na sever..tu je kopců habakůůůůk
pani, přísahám, že budete litovat dne, kdy to auto rozchodíme, bo pak se mě nezbavíííííííte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:20
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR PREZIDENT
Zdravim Buchétky
Sem včera měla nejúspěšnější den v týdle dekádě měsíce.To jako bez debaty. Přijeli jsme dom po víkendu a v bytě takovej hodně divnej smrad. Větráme, větráme, pak hledáme, hledáme, páč to už bylo jasný, že to do bytu nenalezlo odjinud. No těsně před tim, než se šlo spát sem to úspěšně našla Než jsme odjížděli na Apaluchu, brala jsem z psího mrožáka maso pro Ešusa, jeden balíček jsem dala stranou. Nahoru na mrazák, že ho tam pak vrátim. A! Nevrátilaaaa jen pro úplnost informace v balíčku bylo játro a ledvinky - stále ještě nemáme zde blicího smajíka- bohužel. Dokud se s tím nezačlo hejbat, tak to nebylo tak intenzivní. pak už jo, pak už jo.
ešus měl taky včera úspěšnej den v týdle dekádě měsíce. Nevim co ho to napadlo, když neni hrabací, ale vyhrabal pod plotem díru jak kdyby tam chtěl stavět Tesco. Kretén jeden. Zařvala jsem tak, že si lehly srny dole u potoka
Fajka
no uznej to nebyl čas na dlouhý debaty o tom zda jedete nebo nejedete
inu
se bojím dochtorů a bubáků a nově si na seznam přidám i vás
Hele ty Buchétko - to je furt kecůch vo lásce nebeský a tetkon už si jí dává na seznam obávanejch tvorů
přísahám, že budete litovat dne
ňáká vostrá takhle zjara, jak vyhrožuje!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:39
- Nahlásit
PetraK
bacha, pani, výraz Buchétka vymyslel můj brácha.. a nejsu si jistá, estli na tom neleží kopyrajt
Ináč neska se mě vo vás a Brtníkoj zdálo a to sem vás dva v životě neviděla Sem přišla dom, musela sem vodehnat vode dveří láskychtivého veterináře, kerej měl byt přes chodbu a v bytě najednou všude koberce a velkej kavalec, na kerým leží Ešusová s Brtníkem a čuměj na bednu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:41
- Nahlásit
PetraK
to je furt kecůch vo lásce nebeský
dyž vona mě nemiluje, tak sem se rozhodla, že pudu do kláštera
ak vyhrožuje!!
já můžu, bo vona je po síti přes půl republiky.. ste měla vidět, jak mě sjel její šéf.. jako malýho Jardu sem namouduši myslela, že vyskočím za jízdy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
bacha, pani, výraz Buchétka vymyslel můj brácha.. a nejsu si jistá, estli na tom neleží kopyrajt
vy ste se tak nazvala, tak jen vás tak oslovuju, když už nemůžu používat INUITU, že jo. To je samosébou
neska se mě vo vás a Brtníkoj zdálo
já sem sice všudezdejší, ale co vim, tak tetkon sem u Brna nebyla dlouho - naposled při těch Štajnech.
leží Ešusová s Brtníkem a čuměj na bednu
tak to sme nebyli zaručeně my. Páč my na bednu skorem nekoukáme a hlavně z včerejška na dnešek sem měla zcela jiný starosti při odklízení zatouchajícího játra
a co veterinář? Klaplo to?
a velkej kavalec,
to je ten vod Fajfky asi že jo?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 09:49
- Nahlásit
PetraK
Ešusová to má za dvěstěpadesát kaček
vy ste se tak nazvala, tak jen vás tak oslovuju
drahá paní, výraz Buchétka se používá pro našeho Oríska a to ve chvíli, kdy udělá něco velmi nešikovného. Jinak mu doma říkají Olafák Tak vopatrně s používáním...
tak to sme nebyli zaručeně my.
já nevim, pani, dyž sem přišla blíž, tak ste vstala z kavalce a řekla ste: já su Ešusová a tamto je Brtník
Játra tam žádný neúčinkovaly, jen jeden tyranosaurus rex, kterej se nedal zabít a chtěl všechny sežrat, ale to bylo ve snu předtím...
a co veterinář? Klaplo to?
já potřebuju, aby mě léčil psa a ne aby mě balil
to je ten vod Fajfky asi že jo?
vy důry, dyš huž vás mám ve dne, nemusíte mě lízt do hlavy i v noci
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 10:14
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy
Koukám, že jste měly také pěkný víkendík
U nás začal už v pátek. Na večer za námi přijela kamarádka s psékem a já nechala plesnivce venku, aby si s ním pohráli. Vše OK do chvíle než se podívám z okna kuchyně ( kde jsem pekla koláčky na snídani) a vidím piraňu, jak je ve střehu připravená vyrazit. Naštěstí v tu chvíli psék začal poskakovat okolo a ona si akci rozmyslela. Bruta jsem neviděla, ale předpokládala jsem, že jako rozumný, dospělý jedinec zalezl do boudy, aby se nemusel účastnit okusovacích her.... No, předpokládala jsem blbě, jak jsem za chvíli zjistila.
Za chviličku u nás někdo zvoní, jak když hoří a on chlapík, co má vedle v azyláku službu. "Že prý, jestli nám náhodou nechybí šedivý pes"
Jsem nechala koláčky koláčkama a vyrazila na dvorek...a tam piraňa, psék, ale bez Bruta.
Takže jsem vylezla na zídku a koukám přes plot ( výška 2m a zděný), dole pode mnou stojí Brut a kouká jak vyvoraná myš, páč z jejich strany je ta zeď 3,5m, což při sebelepší vůli nedá.
Naštěstí tam byl další chlapík, páč si právě pánové předávali službu, který postával u vrátek. Takže jsem nejdřív poručila zavřít vrátka, vyslala mužskýho pro Bruta a mezitím jsem se ptala, jestli náhodou neviděli, jak se to stalo. A dostalo se mi vysvětlení, kterému se už dneska směju, ale v té chvíli jsem byla zralá na prášky.
Zkrátka na naší zdi opět posedávala jejich kočička a provokovala Bruta. No a on se rozhodl, že jí prožene. Takže pánové viděli seskočit kočku, která to vzala úprkem pryč a hned za ní šedivou čmouhu, která se pod zdí zastavila a hledala kočku. No a jak se čmouha otáčela, tak zjistila, že zeď je příliš vysoká a zpět se nedostane.
Musím říct, že tak vyděšenýho Bruta jsem dlouho neviděla..... chovanci azyláku prý zmizeli jak když jim hoří za patama a jen jeden ze službu konajících pánů měl dost odvahy se k Brutíkovi přiblížit. Ovšem Brů dostál své pověsti a rázně odmítal jakoukoli pomoc z jeho strany a uskakoval do bezpečné vzdálenosti.
Po mužského odchycení se spokojeně svalil v pelíšku ( ovšem, nejdřív jsem ho důkladně prohlédla a prohmatala) a zřejmě pirani vyprávěl svůj zážitek, páč z chodby byl slyšet jen jeho bručící hlas.....
Musím říct, že jsem se uklidnila až pozdě večer a představila si, jak za ním jde i piraňa, která není tak hodná jak on a šla by na férovku zkontrolovat, co se děje uvnitř baráku, no a udělalo se mi znovu nevolno.
Druhý den ráno po venčení šli oba s naprostou jistotou na místo, odkud Brut skočil a snažili se na zeď vyskočit oba.... takže jsem je zavřela doma do doby, než mužskej tuhle část dvorku zahradil....
Ovšem s naprostou jistotou vím, že nejlepší cestu za kočkou našla piraňa a Brut jen využil jejích pokynů
Sobota byla super. Odpoledne jsem se šla podívat na zápas synkovi a chytil mně pěkný slejvák, takže jsem domů došla durch a navíc s bolavou haxnou, páč jsem nějak neodhadla vzdálenost a sezení na plastových židličkách.
Večer jsme šli na oslavu šedesátin a vrátili se ve tři ráno ( oslava byla skvělá... dušená šunčička se přímo rozpadala, spousta dobrých chlebíčků s uherákem, o dortíkách ani nemluvím...). Naprosto sípající, páč tam byla hudba ( dva super kytáristi) a hráli celý večer samý známý písničky a tak se pělo o sto šest...
Zkrátka víkendík se povedl až na to počasí....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 10:27
- Nahlásit
inu
Ešusová to má za dvěstěpadesát kaček
no a vy to máte za pááár
výraz Buchétka se používá pro našeho Oríska a to ve chvíli, kdy udělá něco velmi nešikovného
jehehéééé, jehehééé, to ste osobo neměla psát, nemělaáááá
Jinak mu doma říkají Olafák
se radši ani neptám na další detaily
chtěl všechny sežrat, ale to bylo ve snu předtím...
já to furt řikám, že před spanim se nemá hulit
já potřebuju, aby mě léčil psa a ne aby mě bali
třá chce vobojí? Takový jako kindrvejce. Dva v jednom. Co?
nemusíte mě lízt do hlavy i v noci
já lezla akurát po lednici
brut
í šedivou čmouhu, která se pod zdí zastavila a hledala kočku. No a jak se čmouha otáčela, tak zjistila, že zeď je příliš vysoká a zpět se nedostane.
pani máte doma úplně vylízanou šedivou čmouhu
oslava byla skvělá... dušená šunčička se přímo rozpadala, spousta dobrých chlebíčků s uherákem, o dortíkách ani nemluvím..
PŘESTAŇ KURNIK!! mám hlad.
až na to počasí.
to je fakt, byl tak ledovej vítr!! Brr.
My jsme dali s Ešusem fotbálek a já se pak šla věnovat zahradě a ryla hubou v záhonech furt. Páč Hošíček dostal od maminy novou hračku -velký pískací tak trochu ježadý cosi. už sem to i pomenovala - je t Koudela (páč je to prostě takovou koudel, no) . A každýho s nim votravuje- nejvíc pochopitelně mě, a když se mu někdo pět minut nevěnuje a nemrská Koudelu do prostoru tak se k němu nařítí, za zádama mu za Koudelu zaduje (čímž dotyčnýho ohluší a způsobí mu zástavu srdce) a pak mu dá bodyček, čímž dotyčnýho zapustí hlavou do hlíny
ale i tak zahrada po zimě dostává zase vzhlednou úpravu. Nejvíc se mi poved záhon pokladů. Ten je letos vyvedenej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 10:46
- Nahlásit
PetraK
pani máte doma úplně vylízanou šedivou čmouhu
to bohužel taky vím
Ale měla by jsi vidět piraňu, jak byla připravená. Navíc si představ, že pod tou zdí je ze dvou třetin beton a jen na jedné třetině mají něco jako záhonek.... naštěstí se ten vůl trefil do toho záhonku a ne na beton. Při představě zlomených pacek se mi dělá ještě teď blbě.....
PŘESTAŇ KURNIK!! mám hlad.
já ne...sem včéra pekla šátečky s tvarohem, mákem a povidlama a taky plněné rohlíčky debrecínkou, eidamem a porkem
to je fakt, byl tak ledovej vítr!! Brr.
hlavně lilo a to se mi pak blbě chodí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 10:58
- Nahlásit
brut
Pani, nemáte zase nějakej fajnej receptík, potřála bych zvednout pracovní morálku
PetraK
se radši ani neptám na další detaily
mno, tak eště se mu říká Šmudličák, Buchtičák, Knedla, Knedlafák (= spojení Knedly a Olafáka), Olafáček, Olafuck, Vořech, Oříškovej šógun a další
že před spanim se nemá hulit
říkáš někomu, kdo neměl v životě v hubě cígo natož špeka
Takový jako kindrvejce. Dva v jednom. Co?
néé, je sice sympatickej a tak, ale můj typ to nejní
já lezla akurát po lednici
a usilovně ste na mě myslela
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:15
- Nahlásit
caute...mám děsnej bolehlav dneska a nestíhám v prác
U nás byl víkend naprosto poklidnej, úpá pijánko.... nevim te¨da kde vzala Buchétka (pardon ale za to se ještě neplatí) tu story vo tom znásilnění únosu a přepadení...bud moc bumbala anebo kouřila já vám nevfím ale podle těch snů asi vobojí
taky mě to zas nece sem pustit tak píšu jen v krátkosti vot šéfa ale dočtu vás večír ....
brut
taky plněné rohlíčky debrecínkou, eidamem a porkem
týjo úplně mám na ně chuť recepísek by nebyl ?
PetraK
vosobo máte něco proti uleženýmu maséku ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:16
- Nahlásit
inu
mám jich spousty, ale nevím, zda chcete něco sladkého, slaného či jen tak vykrajovat sušenčičky.... specifikujte a dodám
Kde je ten receptík z Anglánie?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:17
- Nahlásit
Fajka
týjo úplně mám na ně chuť recepísek by nebyl ?
byl.... není problém, jdu dohledat a písnu ( ten totiž vím, kde je... na rozdíl od toho slíbeného..)
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:18
- Nahlásit
Fajka
Buchétka (pardon ale za to se ještě neplatí)
za každou Buchétku vodteď až na vječný časy vybírám stofku. Výtěžek pude bráchovi na studija!
tu story vo tom znásilnění únosu a přepadení
na znásilnění sice došlo, ale já sem f tom vůbec nefigurovala
tak si nevymejšlej
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:19
- Nahlásit
brut
zda chcete něco sladkého, slaného či jen tak vykrajovat sušenčičky.... specifikujte a dodám
spíš asi slanýho, fčera nás ségra nacpala meruňkovou bábofkou
Kde je ten receptík z Anglánie
furt v mejlu, bo sem ešče nezjistila, jakej je vztah mezi uncí a naší nějakou jednotkou. A dybych vám napsala dejte tam tři unce něčeho, tak mě pošlete to kšá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:21
- Nahlásit
inu
fčera sem ti na výstavě vyfotila thajského ríčbeka.... máš ho hu mě na rajčátku....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:23
- Nahlásit
vlk¨
jé, ale to nebyl TanNgern, ten je modrošedej. A koukám, že jsi fotila i Kichira
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:26
- Nahlásit
inu
ale to nebyl TanNgern, ten je modrošedej
nevim, kterej to byl, našla jsem jen tohodle, stál tam a koukal....
A koukám, že jsi fotila i Kichira
..a to je kdo ????
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:28
- Nahlásit
vlk
našla jsem jen tohodle, stál tam a koukal.
máš hezký fotky
..a to je kdo ????
ten pruhatej akiťák
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:29
- Nahlásit
inu
slanýho dodám
furt v mejlu, bo sem ešče nezjistila, jakej je vztah mezi uncí a naší nějakou jednotkou.
to je naprosto jednoduchý... pokud je to britská unce ( což předpokládám), tak je to buď 28,4 g nebo 28,4ml... podle toho o jaké suroviny se jedná
Pokud by to byla česká unce, tak by byl počet gramů krapítečko vyšší... 31,1
Ale já teda všechno zaokrouhluju tak, aby se mi s tím dobře pracovalo.... takže tři unce by bylo dle mého 82g
Jo a ještě by to mohla být trojská unce ( ta se používá na váhu zlata) a to jetaky těch 31,1g..... do kilča budete mít 32,15 trojských uncí
Tak a teď se čiňte
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:31
- Nahlásit
inu
ten pruhatej akiťák
jo tááák, já fotila i ostatní akity ale nějak nechtěli spolupracovat, takže z těch vostatních mám jen uši, půl hlavy nebo naopak pérdel.... jsem koukala, že Tomimopa to bere ve velkém stylu, měli tam celej velkej karavan.....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:31
- Nahlásit
brut
tak je to buď 28,4 g nebo 28,4ml... podle toho o jaké suroviny se jedná
sem tam byla tři měsíce, ale todle sem nepochytila... OK, du to přepočítat a pak zveřejním Ale je to fakt prostinkej receptík, každopádně mám slíbený další
Pokud by to byla česká unce
E-e, je to britská
Tak a teď se čiňte
gde je tady smajlík s držkou až na zem?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:32
- Nahlásit
vlk
Tomimopa to bere ve velkém stylu, měli tam celej velkej karavan.....
Tomimopa to dycky bere ve velkým stylu. Pí Jůzová na každý výstavě je téměř ve většině tříd, tož to všechno potřebuje nějak přepravit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:35
- Nahlásit
inu
ale letos tam teda moc akit nebylo.... ani americkejch, jiný roky jich bývalo i 40 a člověk se mohl kochat, letos fakt bída....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:36
- Nahlásit
zas mě to sem chvilku pustí
brut
není problém, jdu dohledat a písnu ( ten totiž vím, kde je... na rozdíl od toho slíbeného..)
jéééé kujuuuu
já se v neděli patlala s buchtou s ovocem a navrch želatinou a vona jako besijka neztuhla sem myslela že ju zabím
inu
na znásilnění sice došlo, ale já sem f tom vůbec nefigurovala
tak si nevymejšlej
lidi vy jí to věříte? dyk vona tak kecá!!!!
za každou Buchétku vodteď až na vječný časy vybírám stofku. Výtěžek pude bráchovi na studija!
tsssss tak nejřív mě vo peníze vobírá pak mě je zase cpe....nakonec si je nechá dát za vestřih fakt pani vy už nevíte co byste chtěla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:36
- Nahlásit
Fajka
Inu
tak dámy rohlíčky plněné šunkou, sýrem a dalšíma dobrůtkama. Jen upozorňuju, že já zadělávám v pekárně,takže ohledně postupu bych se řídila tím, co máte vyzkoušené ( alespoň kamarádka tyhle rohlíčky tak dělá):
300ml mléka ( vlažného)
1/2 lžičky soli
100ml oleje
3 lžičky krystalového cukru
300g polohrubé a 300g hladké mouky
1/2 kostky droždí
Důkladně propracovat,vykynout, pak uválet kulatou placku, rozdělit na trojúhelníčky, ty ze širší strany plnit libovolnou náplní, stočit a dát na plech. Nechat půl hoďky na plechu kynout, potřít žloutkem s mlékem a dát péct do zlatova
Ještě vám sem dám jeden receptík, ale ten musím nejdřív najít....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:38
- Nahlásit
brut
Při představě zlomených pacek se mi dělá ještě teď blbě....
no to se nedivim. tohle je výhoda toho, když už to tady "jen " vyprávíš, že to člověk nevidí a nemůže si to až tak představit. Chápu, žes měla orosený čelo až na zadeli.
hlavně lilo a to se mi pak blbě chodí
čéče u nás zas ani moc ne. Byla přeprška a chvíli to bylo na kafe v chalupě, ale jinak pršelo až v noci
a taky plněné rohlíčky debrecínkou, eidamem a porkem
a taky budeš mít smrt na jazyku, esli toho nenecháš, páč se ti zhmnotnim doma a než vydechnu naposled hlady, tak tě ešče ubezdušim
inu
Buchtičák, Knedla, Knedlafák
je vidět, že ste hodně přes žrádlo
říkáš někomu, kdo neměl v životě v hubě cígo natož špeka
a tak to je jasný, to je apsťák. Skákněte si do tabáku, kupte si Gitanesky, to vás krásně protáhne /páč to je utrchplíce, utrchprdel, utrchšécko/ a v noci nebude mít na barvitý sny ani pomyšlení Jo a musej to bej Gitanesky bez filtru-co je kouřil Blemondo
(sme to jednou vyzkoušely s kámoškou - kolik nám tak proboha bylo???? a ty vado to byl nářez!!! , tomu se řiká pokus na organismu )
a tak, ale můj typ to nejní
kšš, co neni může bejt, čék s časem mění názory
usilovně ste na mě myslela
to jedině, že byste byla kráva. Ste kráva milá Buchétko??
Fajka
nevim te¨da kde vzala Buchétka (pardon ale za to se ještě neplatí)
booooože, boooože zas tu hejkám smíchy
vo tom znásilnění únosu a přepadení...
takže logicky mi přes to znásilnění vychází - šéf jel taky? Páč nepředpokládám, že to znásilnění máte na triku vy osobně
vosobo máte něco proti uleženýmu maséku ?
já ani tak ne , ale moje čichový ústrojí a žaludeční soustava dost , to je fakt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:39
- Nahlásit
inu
Buchétka (pardon ale za to se ještě neplatí)
za každou Buchétku vodteď až na vječný časy vybírám stofku. Výtěžek pude bráchovi na studij
a do hajzlu!! Sem jen chvilu pracovala a už sem kůli tomu v průšvihu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:40
- Nahlásit
inu
sem tam byla tři měsíce, ale todle sem nepochytila... OK, du to přepočítat a pak zveřejním
kdybych neměla synka, který to nedávno bral ve škole ( děsně důležitá věc na zdrávce), tak bych byla taky mimo...ale on vůbec nechápal, proč se to musí učit a mlel to tu do omrzení, takže jsem si unce a další jednotky krásně připomněla
gde je tady smajlík s držkou až na zem?
nenííííííí
Fajka
já se v neděli patlala s buchtou s ovocem a navrch želatinou a vona jako besijka neztuhla sem myslela že ju zabím
já nepoužívám želatinu, ale obyč pudink a ztuhne mi vždycky
|