| Autor |
Zpráva |
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 11:23
- Nahlásit
Zdarec, dámy, opět zdravím od "pásu"
Pí Fajko, huž víte, jak se sobotou? Kuboj je neklidnej jak prvnička, bo bez vááááás odmítá jet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 11:56
- Nahlásit
Brej den ves polek
nestíhám probíhám a taky mě to sem nece pustit tož sem vystrnadila šéfa vot PC
PetraK
Zdraví Král Kazisvět či Víla Amálka - račte si vybrat pa
zdravím mě to taky děsně uteklo s váma večer sem zapadla do kafasu a chrněla jak dudek
kafe pro Inuitu bude..díky vááám, pečuju o rostlinku akurát jí nezpívám bo to by nedopadlo dobře
ten mi teda ale nevyšel, skrzevá divný brambory sem Fajku asi moc neuctila
no čéče Pája ho sbodnul že na mě ani nezbylo
Hele ale vona je tak krásná, že se na ní člověk nemůže zlobit Nicméně Brtnik ji teda kapek zaujal, to je fakt
nojono klama tělem baba jedna ale Brtník jí fakt zaujal bo k chlapům se nemá a bez pamlsku už vůbec néé
JMENUJE SE CHYŤ SI SVOJE GATĚ
šiš vy ste komedianti fakt
brut
Jsem zpět, celá a naprosto skvěle odpočinutá. Jen čtyři psi v posteli ( úzké) je na mně trochu moc, zvlášť, když nejmenší byla piraňa a Králík
to je dobřééé odpočinku není nikdá dost
Králík jako králík a nebo králík jako pes?
Takže jsem si udělala nedobrovolný výšlap pro chlapečky. Jejich styl chůze byl jasně poznamenán těmi pár pivy, která vypili
inu
Kuboj je neklidnej jak prvnička, bo bez vááááás odmítá jet
no teda.... a to prosím i bez lístků na štajny
nooo paní já nefím, bo se mě to OPET komplikuje..háráním a krytím akurát že néé naším bo Fája podle Ešusa nic na nic se nechystá ale háráním a krytím uznámejch kterým sem slíbila případnou asistenci ...a vůbec nefím na kdy to bude ale vychází to asi čtvrtek pátek sobota...
tož to vidím že to spíš nevidim ... ale tak i bez nás tam bude hafo lidí
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 12:04
- Nahlásit
Fajka
no teda.... a to prosím i bez lístků na štajny
to bude tím vaším fluiiiiiidem asi
Fája podle Ešusa nic na nic se nechystá
Jakože se nechystá hárat? že vona něco čuje?
ale tak i bez nás tam bude hafo lidí
mnó, dyš von má Kuboj v sobotu pařbu - jeho nejlepší kámoš se loučí se svobodou - ale on říkal, že se na to klidně vybodne, dyš se uvidíme s vááááma Po společnosti zbylýho háfa zas až tak netouží...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 12:10
- Nahlásit
Fajka
Králík jako králík a nebo králík jako pes?
Králík je holky čubinka.... je Angie, ale já na ní od malinka volám "Králíčku" a ona si může zadeček uvrtět
Bohužel, z malého, kapesního pséka je velká jak piraňa a to je jí 10 měsíců... takže mít v posteli Bruta, Balinku a piraňu s Králíkem bylo i na mně dost
Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem v neděli dělala nepečenou dobrůtku na pondělí ke snídani .... a musím říct, že jsem byla za noční zimu ráda, páč jinak by to neztuhlo a patlalo by se
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 12:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
pečuju o rostlinku akurát jí nezpívám
no.... pokud zpíváte kvalitně třeba jako já, když pěju Tálinskej rybnik, při kterym staví Brtnik smykem i na D1, tak je to rozhodně pro zdraví té rostlinky lepčejší
Pája ho sbodnul
a žije?? Von ten chlebik byl nejlepčejší až v neděli.
nojono klama tělem
no jo, člověk by jí popadnul a pomudlal, neví vo co přichází trupka,páč nejni nad pořádný podrbání
Brtník jí fakt zaujal
no jo, ale to ať si stoupne teda do fronty , páč von má charisma. nejvíc teda na kočky, ty ho zbožňujou, to je fakt. Doufám, že zvostane u těch čtvernohejch
šiš vy ste komedianti fakt
no, dneska sem spíš jako Žofré Pejrak, páč je to celkem záhul na svalstvo - ono udrž 30 kg v letu, když žo neumíš , takže většinou plynule pokračoval v letu a pak jsme měli přetahovanou, ale párkrát se nečekaně povedlo a to bylo prej něco - Viset a trhat
Fája podle Ešusa nic
jde tetkon vo to, kdo z nich kecá
inu
Kuboj je neklidnej jak prvnička,
hlavně, že neni neklidnej jako ten otec ze Studny
stejně bych radši skovala sekeru
brut
že jsem v neděli dělala nepečenou dobrůtku na pondělí ke snídani
jedeš! Stačí Inu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 12:22
- Nahlásit
PetraK
hlavně, že neni neklidnej jako ten otec ze Studny
ten utopenej?
Stačí Inu
jen počkej, haž rozchodím tu SD kartu a huvidíš, jak dopadli ti zajíci... jináč fšech padesát trubek bylo sežráno během třiceti minut
A před chvílí mi psala Heather z Anglie a poslala recept na sušenky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 12:23
- Nahlásit
inu
ten utopenej?
von se utopil?
jen počkej,
snad rači ani čekat nebudu
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 12:26
- Nahlásit
PetraK
von se utopil?
no.. menoval se přece Mráček, né?
snad rači ani čekat nebudu
ani logout tě nezachrání
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:01
- Nahlásit
inu
v sobotu je to na pytel, do toho Rožnova nemůžu, umřela nám babička, vždycky si přála církevní pohřeb.... a v kostele maj volnej termín až v sobotu..... sice to máme až ve dvě vodpoledne, ale bude tu hafo příbuznejch a tak se nemůžu sbalit a vypadnout, i když by to pro mě bylo nejlepší...aspoň bych přišla na jiný myšlénky..... boože nenávidím pohřby.... a svatby....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:04
- Nahlásit
vlk
v sobotu je to na pytel, do toho Rožnova nemůžu
v pohodě, pani, vo nic nejde... PP není nic důelžitýho...
boože nenávidím pohřby.... a svatby...
to je nás tu víc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:24
- Nahlásit
inu
menoval se přece Mráček
máš v tom bordel. Mráček byl ve sklepě na kampě, dešto ve studni byl starej a mladej Brůna..
ani logout tě nezachrání
co to je za chlapa?
vlk
u, umřela nám babičk
to je mi líto pani.
boože nenávidím pohřby.... a svatby....
tomu rozumim. Proto my sme šecko zrušili. Teda svarbu tehdá ešče ne, ale to zas byla celkem vypečená čurina, takže to nevadilo, ale dohodli jsme se, že až to příde, tak nic, žádnej pohřep nic. Co se tejrat ešče víc. Jenom nás prostě vysypou do Boubína. Potmě. Aby je nezavřeli.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:38
- Nahlásit
PetraK
co to je za chlapa
leze na tebe jaro, bo co?
Jenom nás prostě vysypou do Boubína.
jako celý, neporušený?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:43
- Nahlásit
PetraK
jedeš! Stačí Inu
ty nemáš ráda tiramisu?
inu
před chvílí mi psala Heather z Anglie a poslala recept na sušenky
prosím receptík ( ale v češtině, páč moje angličtina je na úrovni doby kamenné )
vlk
umřela nám babička
je mi líto
Pohřby nenávidím, u svateb se bavím a tipuju, jak dlouho jim vše vydrží, takže ty přežívám v duševní pohodě a hlavně všichni v okolí vědí, že na svatby zásadně chodím oblečená dle svého ( nejlépe vytahané triko a džíny), takže nikdy nemusím za svědka
Sem tu měla sousedku a přinesla mi nějakej časopis s velikonočníma receptama a je tam i trdelník. Takže Fajko přepisuju ( motají je na trdlo a jsou dle obrázku hrozně veliký, tak si je velikostně uprav dle svého):
1kg polohrubé mouky
150g másla
150g moučkového cukru
20g droždí
5 žloutků
500 - 600 ml mléka dle potřeby
sůl
povrchová úprava před pečením:
5 bílků, nahrubo nasekané ořechy a rozehřáté máslo
povrchová úprava po pečení:
rozehřáté máslo, moučkový cukr
Z mouky, soli, cukru, žloutků, droždí a vlažného mléka zadělejte těsto ( bez kvásku). Poprášené moukou je nechte v teple vykynout... cca po 30min těsto na válu převálejte a nechte opět 30min kynout. Podruhé nakynuté těsto rozdělte na stejně velké bochánky, převálejte a necht ještě 20-30min kynout. Následně z nich vyválejte dlouhé puhy, dlaní stlačte a spirálovitě namotejte na dřevěná trdla( na každé jeden pruh), aby se závitky mírně překrývaly. Navinuté spirálky potřete bílkem, hustě obalte v drcených oříšcích, na plechu zakápněte rozpuštěným máslem a upečteve středně vyhřáté troubě. Jakmile těsto zezlátne, tak jsou trdelníky upečené ( pozor, aby se oříšky příliš nepřipálily). Trdla z nich vyndejte, vyfoukněte páru, každý trdelník pokapejte máslem, hustě obalte v moučkovém cukru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:45
- Nahlásit
inu
leze na tebe jaro, bo co
to ani ne, ale je lepčí si myslet, že je to chlap, než třeba chirurgickej zákrok nějakej
jako celý, neporušený?
Logyko! Spálený ne? Nejdříf budem spálený - proběhne proces podobnej tvý výrobě rakví. A pak , až z nás budou dropky jako z těch tvejch rakví, nás vysypou do Boubelesa. Hotofson, žádný plačky, věnce a tak jako vokolo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:47
- Nahlásit
brut
ty nemáš ráda tiramisu?
esi to neni ze šunky, tak ne.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 13:49
- Nahlásit
PetraK
esi to neni ze šunky, tak ne
místo bebeček tam můžeš lupnout šunku a pak máš tirašunk
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:00
- Nahlásit
PetraK
Spálený ne?
no proto, přece nebudeš svinit životní prostředí
nás vysypou do Boubelesa
to na tom místě pěknejch pár let nic neporoste a ufologové budou mít další záhadu
brut
jo, receptík pošlu a vytáhnu i další. Oni mají úplně úžasný Vánoční dezert: Yule log
tak doufám, že časem vymámím i recept na tohle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 14:22
- Nahlásit
brut
tirašunk
jej, to z ní jako z jurskýho parku
inu
to na tom místě pěknejch pár let nic neporoste
to platí jen za živa. moje máma říkala, kam ty šlápneš tam sto let tráva neroste, dyš mě tam vysypou, tak vo nic nende.
to na tom místě pěknejch pár let nic neporoste
myslíte jako , že to tam bude svítit, jo? Že jako dyš sem už za živa jako Svatá Anežka, že až mě tam vysypou, bude tam svítit moje svatozář. Tak nějak to asi myslíte, že jo?
úžasný Vánoční dezert
nevim, co je tak úžasnýho na polenu, toho máme plnej dřevnik. Cák su bobr, abych do sebe rvala letorosty?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:53
- Nahlásit
konečně sem pochopila, proč tak hrozně chlastám!
http://www.novinky.cz/zena/styl/196681-nejchytrejs i-zeny-casto-byvaji-nejtezsimi-alkoholickami.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 15:55
- Nahlásit
a ešče jedna důležitá informace - jak přitáhnout hošíčky k péči o domácnost?? Jednoduchý jak facka :
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/196652-cis totne-pary-maji-vice-sexu.html
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 16:48
- Nahlásit
PetraK
jak přitáhnout hošíčky k péči o domácnost?
a vy se divíte, že někeří nechcou komukovat v bordelu?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:07
- Nahlásit
Dááááááámyyyyyyyy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:27
- Nahlásit
inu
já si vobjednávám ty trubičky až pojedete k nám na sever
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
Fajka
já si vobjednávám ty trubičky
dobře děláte, pani, bo sem ani nevěřila, že by mohlo existovat takový žrádlo
Jinak Kuboj vzkazuje, že estli nejedete vy, tak von taky ne a asi se ze žalu na svíci zlíská
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:34
- Nahlásit
brut
Sem tu měla sousedku a přinesla mi nějakej časopis s velikonočníma receptama a je tam i trdelník. Takže Fajko přepisuju ( motají je na trdlo a jsou dle obrázku hrozně veliký, tak si je velikostně uprav dle svého):
juuuu děkuju děkujuu huž to tisknu a ukládám do památné knihy božských receptůch od Bruuut a jiných skvělých kuchařinek
inu
Jinak Kuboj vzkazuje, že estli nejedete vy, tak von taky ne a asi se ze žalu na svíci zlíská
noooo že pozdravuju, ale spíš to nevidim než vidím.... nějak se nám to zas kupí a valí a tak vůbec... chjooooo
tak von taky ne a asi se ze žalu na svíci zlíská
týjo vy taky? by bylo na MOravě fakt veselo
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:35
- Nahlásit
Fajka
jiných skvělých kuchařinek
předpokládám, že ste tím nemyslela mě
noooo že pozdravuju, ale spíš to nevidim než vidím
ste mu zlomila hercnu... budete mu to muset vynahradit
týjo vy taky
né, já tam naštěstí nejdu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
inu
ste mu zlomila hercnu... budete mu to muset vynahradit
no to se převelice omluvuju tož halt mušíte doraziti zas jednou knám na sever...bo ste na řadě tedkonc...
předpokládám, že ste tím nemyslela mě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
Fajka
bo ste na řadě tedkonc...
a jak ta řada přesně vypadá?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:48
- Nahlásit
inu
a jak ta řada přesně vypadá?
máte doma zrcadlo? jo? tak čumte tam a bue vám to jasný
|
inu
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 21:50
- Nahlásit
Fajka
máte doma zrcadlo
né, my sme chudá domácnost
bue vám to jasný
cete říct, že řadu tvořím já, johana a rozpláclej komár?
|