| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 10:41
- Nahlásit
inu
půlnoční dort
ty vole! Tebe to teda vzalo!! hele a nebylo by bejvalo lepčí udělat punčovej než půlnoční dort?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 10:45
- Nahlásit
PetraK
lepčí udělat punčove
nemám punč
JO a jinak sem se konečně po pěti letech dočkala: můžu dodělat školu!!!!! huráááááá! A nechť je tomu hajzlovi, co mi celou tu dobu dělal ze života peklo, země lehká
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 10:56
- Nahlásit
tááák sem tu měla chlapíka co mě vyměřoval vestavěnou skřínku a police...
Byl normálka šokovanej dyž sem mu předložila rozměrovej vobrázek přesnou představu + ještě fotku...
Se mě ptal co já vlastně dělám, že tomu tak rozumím
Pak se ještě ptal jestli dům je jen můj tak nevím co měl za oumysly
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 10:57
- Nahlásit
Fajka
Pak se ještě ptal jestli dům je jen můj tak nevím co měl za oumysly
a Pája byl doma?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:01
- Nahlásit
inu
a Pája byl doma
jo ale pán o něm nevěděl a za dveřma pobrukovala Fajuš..ale vo tý pán taky nevěděl ....bejvalo stačilo votevřít dvéééře
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:06
- Nahlásit
Fajka
a za dveřma pobrukovala Fajuš..ale vo tý pán taky nevěděl
to byl hluchej?
stačilo votevřít dvéééře
jooo, Fája je skvělá antikoncepce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:10
- Nahlásit
inu
to byl hluchej?
no vona byla jako pěna spíš jen funěla aa dělala takový tichoučký hmmmmm hmmmmmm...vona je zákeřňák v tomhle směru čekala jako pěna jestli ty dveře votevře někdo cizí nebo né
to ty řemeslníci byli tak vycvičený že věděli že nesměj votevřít jiný dveře než ty kde dělaj bo nikdá nevěděli, kde číhá kraken...
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:13
- Nahlásit
Fajka
spíš jen funěla
podle mě funění de slyšet.. no ale dyš to tak čtu, byste mohli točit horory
nevěděli, kde číhá kraken..
ste je varovala?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
inu
podle mě funění de slyšet
jo to jo, ale jen dyž se na to soustředíš a víš že tam někdo je .... on se soustředil na ty skřínky ...doufám teda
ste je varovala?
když přijeli poprvý tak mě odchytli když sem se vracela z venčení no a Fája jim hned náruživě vysvětlovala že u nás před domem nejni žádný parkoviště a nikdo cizí tam parkovat nebude! ...
no a hned měli kucí respekt
no a bo viděli že pes je jednou dole pak u nás nahoře tak měli strach vejít snad i na záchod
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:23
- Nahlásit
Fajka
když přijeli poprvý tak mě odchytli když sem se vracela z venčení no a Fája jim hned náruživě vysvětlovala že u nás před domem nejni žádný parkoviště a nikdo cizí tam parkovat nebude! ...
no a hned měli kucí respekt
Hm, to je teda práce s výstrahou.. eslipak máte na dveřích cedulku: rizikové pracoviště?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 11:55
- Nahlásit
inu
nemám punč
hm to pak zbejvá fakt jen ten půlnoční halt
, co mi celou tu dobu dělal ze života peklo
někdo mi fušoval do řemesla??
a gratuluju k návratu do školních škamen
Fajka
Se mě ptal co já vlastně dělám, že tomu tak rozumím
chlap no! Se furt něčemu divěj. Přijít ke mě, taky by se divil. To zas pro změnu co sem mu to dala za nárysek
jo ale pán o něm nevěděl
tak dávej bacha, ať se ani nedoví
ale vo tý pán taky nevěděl
no někdy je lepčí nevědět. Zvlášť esi neměl pempry a měl řitký spotky
to ty řemeslníci byli tak vycvičený že věděli že nesměj votevřít jiný dveře než ty kde dělaj bo nikdá nevěděli, kde číhá kraken.
bomba!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 13:04
- Nahlásit
PetraK
bomba!
no čék se na to může spolehnout a nemusí řemeslníky hlídat..jen strčí pruhatku kam nechce aby chodili a může jít v klidu do práce
Zvlášť esi neměl pempry a měl řitký spotky
no to sem nestudovala tak nevím
chlap no! Se furt něčemu divěj. Přijít ke mě, taky by se divil. To zas pro změnu co sem mu to dala za nárysek
ale přitom mě nepřišlo že bych to měla nějaký vymakaný aĺe asi ito mu stačilo
inu
eslipak máte na dveřích cedulku: rizikové pracoviště
néé zakaz vstupu a fotku krakena a von každej když slýší jak štěká tak nějak nejistí nebo co ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 13:21
- Nahlásit
Fajka
může jít v klidu do práce
to rozhodně. no ten náš vůl by je tim bytem proved
no to sem nestudovala
nebyli pěkný? řemeslníky myslim, ne spotky
ale přitom mě nepřišlo že bych to měla nějaký vymakaný aĺe asi ito mu stačil
hele voni jak sou jednoduchý, tak jim stačej jednoduchý věci. Jak to uděláš komplikovaně, maj v tom bramboračku
jak štěká tak nějak nejistí nebo co .
to mi připomíná, že dneska musim nakoupit zásobu párkůch
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 13:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
to rozhodně. no ten náš vůl by je tim bytem proved
nebyli pěkný? řemeslníky myslim, ne spotky
ale tak eště to ušlo
jo a ted sem si vzpoměla jak slezl sníhtak tam kde dycky parkovali tak tam zbyl flek pilin...to se takhle vracím s šéfem z práce on ukáže na ten flek a řiká: Ty nevíš co by to mohlo bejt?
Já povídám : Piliny... šéf suše utrousí: sem nevěděl že ses tu praštila do hlavy ....
sem myslela že ho zabim
hele voni jak sou jednoduchý, tak jim stačej jednoduchý věci. Jak to uděláš komplikovaně, maj v tom bramboračku
ještě že sem nechoděj že...
to mi připomíná, že dneska musim nakoupit zásobu párkůch
sem to konzultovala a Fája vzkazuje že jako určitě že je pro
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 13:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
sem myslela že ho zabim
beru s sebou teda koberec, kdybys to dotáhla do konce, čemuž bych se nedivila
(ale ne že mu to řekneš!! )
LETIM, DOSTALA SEM VOLNOOOOOOOOOOOOOO VOLNOOOOOOOOOOOOOOOO
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
DU DO POLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
DU BĚHAT!!!!!!!!!!!!!!
DU HÁZET TENISKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!!
kRÁSNÝ VELIKONOČKY FŠEM
AZÍTRA ZÍTRA BUDOU PÁRKOVÝ HODY
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 13:42
- Nahlásit
PetraK
DU DO POLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
DU BĚHAT!!!!!!!!!!!!!!
DU HÁZET TENISKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!!
kRÁSNÝ VELIKONOČKY FŠEM
AZÍTRA ZÍTRA BUDOU PÁRKOVÝ HODY
tak čuuus záftra
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 18:24
- Nahlásit
vlk
pani, skočte na chvilu to akitího vlákna, nějaká dífčina potřebuje něco ohledně shib
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 19:12
- Nahlásit
inu
máš mail...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2010 20:31
- Nahlásit
inu
huš sem jí tam pár vodkazů šoupla, snad to tam nezapadne.....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:20
- Nahlásit
zdar lidi, tak už jsme celý zbetonovaný Berni to jistila zevnitř, páč jinak bysme tam určitě měli zabetonovanou i ji
teď dáme chvilku odpočinek, a jdem pokračovat ...
tak pěkný víkend
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
čúúús betonáři...můlžu vám poslat Fajfku? že by ste jí hodili do betonů místo armatůůůry ?
Tak hlásím že rodina Ešusová před chvilkou vodjela.... bože jak ty tři se k sobě hoděj
Přežili všici (i dyž to byla ze začátku drobátko fuška bo Fájuška byla na svým ) ale pak už pohoda...dokonce pak už Fája vrtěla vocasem na Ešusa-páníčka aniž by za tím bylo cokolif k snědku ....prostě má charisma bo jináč si to nedovedu vysvětlit a při odjezdu už už to vypadalo, že by nastoupila a jela s nima do Práhééé
nebo že by jí tak chytil ten Rááááámštááááájn prej hlas by na to Fajuše měla
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 09:12
- Nahlásit
při odjezdu už už to vypadalo, že by nastoupila a jela s nima do Práhééé
ty woe a tos toho nevyužila????????????? mohla jsi mít klíííííííííd a Ešuska adrenalinu víc než při čekání na lístky na Štajny
čúúús betonáři...můlžu vám poslat Fajfku? že by ste jí hodili do betonů místo armatůůůry ?
pozdě - ale Berni dneska vyzkoušela, jestli už ten beton zatvrdnul halt budem mít na památku otisk tlapičky ... otisky spoooooousty tlapiček
jináč hlásím, že už mám od rána uklizeno a umyté okno v kuchyni - my jak budujem, tak jsme se naučili nějak brzo vstávat
v deset přijde návštěva a odpoledne chcem jet do Práglu, inspirovat se někam kuchyněma, páč musíme mít jasno, jak bude vypadat, kde budou zásuvky, voda, .... akorát mělo bejt dneska hnusně, proto jsme si to tak naplánovali, že zalezem do krámů, a vono je venku jasno a náááááádherně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 19:58
- Nahlásit
Hop s forem nahoru
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:07 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
jako tohle máte u mě schovaný
přes týden když máte makat, to tu krafete, a když si k vám čék přijde o víkendu odpočinout, tak se všichni hrabete někde v záhoně
v týdnu se sem zas nedostanu, tak se mějte hezky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:14 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
jako tohle máte u mě schovaný
přes týden když máte makat, to tu krafete, a když si k vám čék přijde o víkendu odpočinout, tak se všichni hrabete někde v záhoně
tyvo*e v sobotu prochajda , v neděli sem makala na zahradě jak vsteklá celej den a stejnak mám shrabanou ani né půlku a dneska ty prdlý velikonoce náfštěvy a ták každej večer spadnu do peřin a sem rád že sem rád to víš huž stááárnu
ty woe a tos toho nevyužila????????????? mohla jsi mít klíííííííííd a Ešuska adrenalinu víc než při čekání na lístky na Štajny
no týýý blááááho, to sem teda prokaučovala co ????
se picnu taková šance no další bude leda haž dorazí inuita
jináč hlásím, že už mám od rána uklizeno a umyté okno v kuchyni - my jak budujem, tak jsme se naučili nějak brzo vstávat tyjo si normální? nazabetonovala sis při tom betonování i chlavišku? to jináč nejni možný
inspirovat se někam kuchyněma, páč musíme mít jasno, jak bude vypadat, kde budou zásuvky, voda, ..
nad tímhle přemejšlím už druhej rok
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:20
- Nahlásit
v neděli sem makala na zahradě
ááá, slezl sníh, Fajka vlezla do záhonu a zas dělá trpaslika??? sakra škoda že nepojedem jen tak hned okolo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2010 20:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Janiii
ááá, slezl sníh, Fajka vlezla do záhonu a zas dělá trpaslika??? sakra škoda že nepojedem jen tak hned okolo
no budeš se smát ale dyž sem stála na inkriminovaném místě s hráběma v ruce tak sem si na to vzpoměla a koukala po každým autě jestli nááááááhodounejedete kolem že by to byl jak docela trapas
a zas dělá trpaslika
leda přerostlího a nebobych si musela vykopat jámu aspoň po pas
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 09:38
- Nahlásit
Zdravím dámy
Jsem zpět, celá a naprosto skvěle odpočinutá. Jen čtyři psi v posteli ( úzké) je na mně trochu moc, zvlášť, když nejmenší byla piraňa a Králík
Ve čtvrtek jsem byla s plesnivcema na očkování a Brut na ko srdíčka a plic. Nakonec se zjistilo, že má nějak moc zarudlý krk a plný hlenů, takže dostal léky a už je daleko lepšejší. Srdíčko i plíce má zdravé ( teda mimo těch srůstů po psincáku) Za 14 dní musí na kontrolu a pak na očkování.
V chatě bylo nádherně... naprostý klídek, pohodička, spousta procházek, pozorování mláďátek a blbnutí s psékama. V sobotu dorazila ségra s Balinkou a tak jsme v chatě měli poprve 4 psy pohromadě. Do toho jsme chodili venčit s kamarádkou z vedlejší chatky, která má pointra a tak bylo o zábavu postaráno.
Bochánky byly vynikající... jen jsem jednoho musela bránit vlastním tělem, aby přežil do soboty, aby z něj ségra alespoň kousek ochutnala. Mimo rohlíčků jsem ještě ve středu pekla bublaninu a jidášky. No a v neděli jsme vyslali synka do vesnice do cukrárny pro dortíky, páč už jsme neměli nic ke kafíčku
Dokonce i počasí nám skvěle vyšlo.... pršelo jen chvíli ve čtvrtek večer a neděli přes nás přešly dvě větší přeháňky. Jinak svítilo sluníčko....
Včera koledníci po zkušenostech s Brutem ani nescházeli k chatě a jen vyslali zástupce pro koledu, takže i pondělí proběhlo bez zbytečného ruchu.
Jo a mladej si s ssebou vzal kamaráda, který byl z našeho chatového stylu naprosto unešenej. Takže v neděli společně s partičkou puberťáků vyrazili stopovat zvěř a nějakým záhadným způsobem skončili ve vesnici v hospodě. Tam si "pánové" dopřáli pivko a pak se pokoušeli prodloužit "vycházku". Když jim to nevyšlo, tak se vydali na cestu lesem ( 3,5km) do chaty. No a v jedenáct večer mi synek volá, že ztratil někde po cestě kamaráda a že jim mám přijít naproti. Proč jsem se jaksi nedozvěděla, protože vypadl signál. Takže jsem si udělala nedobrovolný výšlap pro chlapečky. Jejich styl chůze byl jasně poznamenán těmi pár pivy, která vypili
Včera už jsem se bavila, ale v noci jsem je oba chtěla přetrhnout
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRAAAAAAAAAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Čus osoby,
zdravim po skvělém víkendíku! a úpa nejlíp ale bylo v Jizerkách . Sem ani netůchala kolik je, když jsme sedali do auta. Prochajda super a Fajkýša pruhovatice taky. Ta mrcha má tak krásný voči!! A je to ryze pasteveckej péf. Páč teda se jí jako nelíbilo, když se Ešus cáral mimo cestu pro špalek , má se držet smečky a ne lozit po stráních . Bylo krásně a bylo dobře. Bože jak já Fajfkovejm bohapustě závidim, kde žijou.
Fajka
Zdraví Král Kazisvět či Víla Amálka - račte si vybrat pani
- dík za prima procházku!!!!
bože jak ty tři se k sobě hoděj
a já sem v rodině za největčího chudáka,
no další bude leda haž dorazí inuita
no hlavně si připrav to kafe
Janiii
hele jí workaholíčku!!
Fajka vlezla do záhonu a zas dělá trpaslika???
by jí to slušelo tam- třeba pod tim pěkným jilmem
Ešuska adrenalinu víc než při čekání na lístky na Štajny
Hele ale vona je tak krásná, že se na ní člověk nemůže zlobit Nicméně Brtnik ji teda kapek zaujal, to je fakt
brut
Srdíčko i plíce má zdravé ( teda mimo těch srůstů po psincáku)
no ták!
Bochánky byly vynikající... jen jsem jednoho musela bránit vlastním tělem, aby přežil do soboty, aby z něj ségra alespoň kousek ochutnala. Mimo rohlíčků jsem ještě ve středu pekla bublaninu a jidášky.
jako by nestačil Inuita se svým stádem zajíců a velkoskladem rakví, ešče ty se tady producíruj s pekařstvim!
Já ušmudlala v sobotu jednu Vořechovou báboftku a olivovej chleba - ten mi teda ale nevyšel, skrzevá divný brambory sem Fajku asi moc neuctila
Dokonce i počasí nám skvěle vyšlo....
no bať, v sobotu krásně, v neděli hezky a včera to taky ušlo
Jejich styl chůze byl jasně poznamenán těmi pár pivy, která vypili
jo alkehůlici maj těžkej život a ešče těžší chůzi
JOOO A LIDIJOVÉ MÁME NOVOU EŠUSÍ ZÁBAVU - JMENUJE SE CHYŤ SI SVOJE GATĚ .
dělala jsem průvan na chalupě ve skříňích a našla tam šusťáky po nejmladším synovci. Takže jsem vymyslela takovýho křížence mezi dogdancingem a obranama dle PÍPO . Čokl na povel DI DO ZADU VOLE! odcouvá na požadovanou vzdálenost, na povel si sedne a čeká až zařvu.POOOOOĎ! ......... vyrazí ......... letí......... odráží se do vzduchu..... letí a v letu se zakousne do gatí, který držím ve vzduchu. Pak má hra dvě varianty. Buďto čokla udržim a pak visí a rve šupáka a nebo ho jako teda neudržím a ......... letí dál........ dopadne a šupácký gatě zabije! vypadá to efektně, zvlášť, když jde kolem rodinka s dětmi na výlet
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2010 10:23
- Nahlásit
PetraK
a úpa nejlíp ale bylo v Jizerkách
se nedivím...na tom sněhu, který máte ráda
Ta mrcha má tak krásný voči!!
viď? Hlavně, když jima koulí
jako by nestačil Inuita se svým stádem zajíců a velkoskladem rakví, ešče ty se tady producíruj s pekařstvim!
inuita vyhrála, páč takové množství jako ona jsem nepekla
Já ušmudlala v sobotu jednu Vořechovou báboftku a olivovej chleba - ten mi teda ale nevyšel, skrzevá divný brambory
vořechová bábofka a olivovej chleba je móócinky gůůůůt, takže se taky připojujete do víru pekařek
jo alkehůlici maj těžkej život a ešče těžší chůzi
bohužel jim ty 3,5kiláku vydržela
JOOO A LIDIJOVÉ MÁME NOVOU EŠUSÍ ZÁBAVU - JMENUJE SE CHYŤ SI SVOJE GATĚ
pirani oblíbenej trik
|