| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:32
- Nahlásit
vlk
Tolik hodin a zde nikdo ????
práce volala holala
Fajka
jedinej kdo tu může vybírat je bud majitel fora a nebo rada starších a néé nějaký nováčci co ještě ani nic nevodchovali
Přesně tak, máš vlastně pravdu, na chudej lid musí bejt přísnost. Jaký, že se budu zkoušet domluvit - sem nějak při pátku vyměkla (a nebo už mi vyměknul rovnou mozek?? )
Takže dokud Inu nebude starší a vodchovaná, má smůlu!
šéf má někdy děsný rozhodovací... tydlecty...procesy jako komplikovaný
booože booože, to sme řešili zrovna včera tudletu Brtníkojc vlastnost. Při cestě autem. sem vyrostla tak, že mě pak museli z auta dostávat autogenem
To je hrozná vlastnost tohle!! Řešim jak pořešit Zvířetnickej sraz, kterej následuje hned po srazu s Ramštajnama - a tráva pochopitelně kráva nepočká a naroste, takže se musí posekat....a jak to teda udělat, že jo. a další řešim, kdy pojedeme k ségře oslavit dvojitý narozky. Dva blbý termity a nejsme schopný to dát dohromady
Pomalu už sem posílala Ričinkovi vobjednávku na koberec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 09:35
- Nahlásit
Fajka
člověk taky může mít herpes virus
no jo.asi může. To že je ve slově herPES slovo péf asi neznamená, že je to jen v majetku psůch
a takle vypadá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:08
- Nahlásit
PetraK
Přesně tak, máš vlastně pravdu, na chudej lid musí bejt přísnost. Jaký, že se budu zkoušet domluvit - sem nějak při pátku vyměkla (a nebo už mi vyměknul rovnou mozek
máš pravdu přecedo!
booože booože, to sme řešili zrovna včera tudletu Brtníkojc vlastnost. Při cestě autem. sem vyrostla tak, že mě pak museli z auta dostávat autogenem
jéééé jéééééééé já se vůůůbec ale vůůůbec nesměju bo to řešíme taky furt
Pomalu už sem posílala Ričinkovi vobjednávku na koberec
normálně bude nedostatek kobercůch...úplná kríza v kobercovým průmyslu
a tráva pochopitelně kráva nepočká a naroste
nebud neslušná! ..mělo bejt tráva pochopitelně Jitka nepočká....
a takle vypadá
vypadá jak polštář.... a kde to má hubu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:13
- Nahlásit
Fajka
máš pravdu přecedo!
nebudem se s ní vůbec mazat s INUITOU jednou
jéééé jéééééééé já se vůůůbec ale vůůůbec nesměju bo to řešíme taky furt
tyjo ale to je vo nerf - minimálně, spíš na cvokhaus specielně ten Zvířetník z něj páčim už od tý doby, co máme ty lístky!! Jestli je to vůbec reálný a pokud jo, jak to udělat. Zrušila jsem si tam ubytování radši- páč prostě nevim co bude. ale vim, že možná brzo pudu sedět jako vdova. Páč ho zabiju
normálně bude nedostatek kobercůch..
se pak přeorientujem na sudy, no
tráva pochopitelně Jitka nepočká....
no jo, když já sem dlaždič. Teda dlaždička
a kde to má hubu?
ptáš se blbě, spíš se ptej KDO to má na hubě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:32
- Nahlásit
Fajka
a néé nějaký nováčci co ještě ani nic nevodchovali
Co kecáš? Já jsem vodchovala aspoň stopadesát králíků! Za to, že postupně skončili na pekáči, za to nemůžu. Sem měla vzácnou zlatou lýniji bez žlučníku, než mě moje experimenty ukrátila matka a králičí mor
šéf má někdy děsný rozhodovací...
có? já mu jako záminka nestačim? to se mě teda dotklo?! Ta mládež je dneska ale zhumřilá, to je děs
PetraK
Ešusová to má za dvě kilečka... jen tak dál, pani, Brněnskej útulek huž se těší...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:35
- Nahlásit
inu
aspoň stopadesát králíků!
králici se nepočítaj, ty se množej sami-vidim to u nás na zahradě , kterou mi navrhc úplně zničili, takže vo králikách nemluf. Zkus něco onačejšího
Ešusová to má za dvě kilečka.
tady neni nic ani slyšet, ani vidět. Nic.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
PetraKjá myslím domácí králíky, vy trupko Tak ještě můžeš započítat vodchovanýho pancéřníčka pandu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 10:48
- Nahlásit
inu
pancéřníčka pandu
no, jako dítě sem taky měla pancéřáka a vozila v něm různý plyšáky (páč kočárky a panenky to mě nebavilo), ale to jako nemá souvislostě s tim, kdo co vodchoval.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:00
- Nahlásit
PetraK
tak cos vodchovala ty?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:02
- Nahlásit
pancéřníček panda:
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:04
- Nahlásit
se nebavím s jistou vosobou bo jakmile jí budu adresovat byť slušný příspěvek tak to mám za pade
nic setřit budu je krize!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:25
- Nahlásit
Fajka
se nebavím s jistou vosobou
se mnou se klidně nebav, ale Kuboj mi tady brečí, že teda neví, estli se na vás může těšit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:31
- Nahlásit
ale Kuboj mi tady brečí, že teda neví, estli se na vás může těšit ale Kuboj mi tady brečí, že teda neví, estli se na vás může těšit
no ž to asik vypadá že jooo, že jedem ale info je s.r.o. bo je made by chef
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:33
- Nahlásit
inu
tak cos vodchovala ty?
pytel blech, to na množství snad stačí, ne?
ale pani, esli ste si nefšimla, tak su tak trochu majitelka fóry a na tu se jaksi nevztahujou žádný povinostěěěěěěěě háááááhááá
ale Kuboj mi tady brečí
a tak mu dejte hračku nějakou, ať se zabaví
Fajka
nic setřit budu je krize!
přesně, už se to projevilo i na kobercích
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:36
- Nahlásit
Fajka
ale info je s.r.o. bo je made by chef
tomu sem psala přemlouvací smsku a asi to nezabralo
o ž to asik vypadá že jooo, že jedem
Kuboj bude šťasten...
PetraK
tak su tak trochu majitelka fóry
co je vládce bez lidu? Dyby nás nebylo, nemohla by sis tady honit triko.. aspoň se naučíš disciplíně, děvenko. Bo na Ammenorei je i čort krátkej
a tak mu dejte hračku nějakou, ať se zabaví
a to má jako bejt lék na srdeční potíže?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:38
- Nahlásit
tomu sem psala přemlouvací smsku a asi to nezabralo
to určo ještě nečet ....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 11:44
- Nahlásit
Fajka
to určo ještě nečet ....
jehehé, to je jak já
Myslim, že brzo utratím svýho učitele japončitny. Fčera mě vo půl desátý volal. VOLAL!!! To nikdy předtím neudělal. bo ví, že bych mu nerozuměla, tož mě napadlo, že to musí bejt něco extrémně důležitýho. Z tý polojaponský hatmatilky sem pochopila, že má pro mě nějaký info ohledně Japonska (stáž asi?) a domluvili jsme se, že se dneska kolem poledního u něj stavím...
a hádejte co. Ledva dneska dorazím do práce: smska, že mě nechává papíry na vrátnici, bo jede do Práglu. Včera mě přes telefon ujišťoval, že tam jede až ve dvě hodiny . Tak jsem mu psala, co to zase je za bordel, načež z něj vylezlo, že musí nutně v poledne ke kadeřníkovi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:58
- Nahlásit
Zdravím dámy
Mám koupené kytičky na zítřejší oslavu 60-tin, pak jsem si vyzvedla léky a konečně dorazila domů. Cérka vypadá stále přejetě, ale zdá se, že o kousek líp mluví...
PetraK
to je nejjistější způsob, jak uchovat gatě suchý- zapojit si net do kadibutky a úřadovat tam
jen pc mám v obýváku a ne na kadibutce
jau, jau! to sem měla jen jednou a bylo to hrozný! Hrozný vo to víc, že fšichni jedli pizzu a já nemohla
pizzu nedělám, ale byla její oblíbená omáčka s masíkem
ty jo hůůstý!,Seš dobrá
včera jsem v aukci vyhrála 7 lacinějších čtyřlítků, takže mi chybí už jen dva novější a 4 starý ( ovšem ty jsou setsakra drahý)
jestli je po tobě, tak se jí to nikdy nepodaří, páč třá tu hlavu taky nikdy mít v pořádku nebudeee
je daleko horší než já a hlavu v pořádku jistojistě nemá...v tomhle smyslu
Fajka
člověk taky může mít herpes virus?????
jj, způsobuje opary, afty.... a jak ho jednou získáš, tak se ho nezbavíš...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
inu
Tak jsem mu psala, co to zase je za bordel, načež z něj vylezlo, že musí nutně v poledne ke kadeřníkovi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:32
- Nahlásit
inu
co je vládce bez lidu?
ale lid si diktýrovat rozhodně nebude, víme?
nemohla by sis tady honit triko.
mám nový dneska! Líbilo by se vám, je na něm něco jako rozsypanej čaj
čort krátkej
no možná tak ten třetí katergorie, ten jo.
Myslim, že brzo utratím svýho učitele japončitny
chceš taky koberec???
že musí nutně v poledne ke kadeřníkovi
hm, chceš.
brut
už jen dva novější a 4 starý
ty vado, Brůtofko seš fakt velkoburzijánka!
je daleko horší než já a hlavu v pořádku jistojistě nemá...v tomhle smyslu
no bať, šak se řiká, japko nepadá daleko vod stromu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 13:47
- Nahlásit
PetraK
ty vado, Brůtofko seš fakt velkoburzijánka!
viď? A to za ně zaplatím celkem 278,-i s poštovným
no bať, šak se řiká, japko nepadá daleko vod stromu
to máš pravdu... japko padá nedaleko, ale ke straně tatínka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 14:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
A to za ně zaplatím celkem 278,-i s poštovným
kdo umí ten umí
japko padá nedaleko, ale ke straně tatínka
jehehééé, jehehééééééééé! A to si představ, že třeba ešče podědila veškerou inteligenci po něm............ a .............tim pádem............... jemu už.............. ŽÁDNÁ NEZBÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝLAAAAAA!
Hele lidi potřebuju nezbytně koberec, hned teď. BUDU VRAŽDIT, BUDU VRAŽDIT, BUDU! Nesnášim slepice, nesnášim hloupý slepice, nesnášim hloupý slepice křížený s krůtou
EDIT - kolik můžu dostat za vraždu kolegyně? Vzali by jako polehčující okolnost, že zavražděná je neuvěřitelná ...... tadaleta?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 14:51
- Nahlásit
Lidi hele loučím se, musím ešče pracůvat a pak padám.
Tož krásnýho víkenda a v pinděli:
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 20:36
- Nahlásit
Fajka
Co to zase dneska mělo bejt????? Výhružky, únos... a eště by vás měla přezkoumat mravnostní police, bo tohle není normální, todlecto
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 00:05
- Nahlásit
inu
Výhružky, únos...
normálka ne? si zvykejte
no a to rači ani nebudu popisovat zbytek cesty dyž tak v mailu
du se svalit
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 08:55
- Nahlásit
Fajka
normálka ne?
v dobře vychovanejch rodinách?
si zvykejte
proboha! To má bejt další výhružka?
o a to rači ani nebudu popisovat zbytek cesty
je to něco horšího, než dyž se zbudíte ve dvě ráno a Kuboj nikde, pak v 4:40 a Kuboj nikde, na mobilu nic, telefon nezvedá... dneska místo konikleců budu zahrabávat tělo bo sem ho namouduši zabila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:07
- Nahlásit
inu
je to něco horšího, než dyž se zbudíte ve dvě ráno a Kuboj nikde, pak v 4:40 a Kuboj nikde, na mobilu nic, telefon nezvedá... dneska místo konikleců budu zahrabávat tělo bo sem ho namouduši zabila
chudááák dyk přišel pozdě tak si to musel vynahradit nééé???? v kolik přišel nakonec a v jakým stavu? že on po tom výstupu usnul na stole
jo a prej únos sem se pobavila
no nebyl čas na debaty noo šici na nás čekali a nebyl čas to probrat jinak než v autě
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:26 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
Fajka
dyk přišel pozdě tak si to musel vynahradit nééé
já nefim, pani, vobvykle takhle pozdě nechodí Budu mu to muset zatrhnout. Vrátil se vo půl šestý a smrděl jak výrobna tabáku, navíc si zas vodnes takový ty hospodský moudra
jo a prej únos
a co jinýho to jako bylo? Nemel a sedej do auta... co jinýho než únos to je?
no nebyl čas na debaty noo šici na nás čekali a nebyl čas to probrat jinak než v autě
todle se vztahuje na co?
Jinak by mě zajímalo, estli si vůbec někdy s někým pokecám, dycky je to takovej fofr, že nestíhám
Navíc sem se zařekla, že huž nechci bejt taková Buchétka a jen co se zbavím tý rýmy, tak tady budu drandit vokolo Brna a příště vás fšecky předběhnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
inu
navíc si zas vodnes takový ty hospodský moudra
horší dyby je přines
Nemel a sedej do auta fakt sem byla takhle brutální jo?
todle se vztahuje na co
no na to že na nás čekalo dalších pět aut plnejch lidí který stáli na okraji silnice, zdržovali provoz a čekali až my se rozjedem..no uznej to nebyl čas na dlouhý debaty o tom zda jedete nebo nejedete
že huž nechci bejt taková Buchétka a jen co se zbavím tý rýmy, tak tady budu drandit vokolo Brna a příště vás fšecky předběhnu
super, to si vyhlídněte nějaký prudký kopce ty jsou na trénink ty nej a jestli chcete pučím vám Fajkýše jako zátěž (celou cestu sem ji táhla jak mezka :smirk ... bez ní pak budete lítat jak holibička
|
inu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 19:39
- Nahlásit
Fajka
horší dyby je přines
von je přines, ale domů nejhorší bylo, že se týkaly politiky
fakt sem byla takhle brutální jo?
a to sem ani nezmínila ty krví podlitý voči a zaťatou pěst... se bojím dochtorů a bubáků a nově si na seznam přidám i vás
o na to že na nás čekalo dalších pět aut plnejch lidí který stáli na okraji silnice, zdržovali provoz a čekali až my se rozjedem..no uznej to nebyl čas na dlouhý debaty o tom zda jedete nebo nejedete
a proč ste teda nejeli?
to si vyhlídněte nějaký prudký kopce ty jsou na trénink ty nej
to bude teda asi krapítek problém bo tady jsou ty kopečky nic moc.. asi budu muset v cyklech běhat nahoru a dolů a zas bych si mohla jako zátěž vzít meč.. to aby měli lidi vo čem drbat
a jestli chcete pučím vám Fajkýše jako zátěž
lepší pasivní zátěž než aktivní kropič kerej musí zalít úplně každou trávu vyšší než pět centimetrů
|