| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:41
- Nahlásit
brut
Jo a ještě by to mohla být trojská unce
ešče chvíli počítejte a příde na vás Trojskej kůň !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:43
- Nahlásit
Fajka
lidi vy jí to věříte? dyk vona tak kecá!!
Bůchétce Inujitový? Věřit?? Takovýdle bludy? Nikdy!
( a ! tetkon sem zvědavá, jak to chce počítat, leda přes toho trojskýho koně, páč ani jednou sem jí neřekla zakázaný méno!! Juhůů )
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:43
- Nahlásit
brut
Jednoduché sušenky
113,6 g cukru (4 unce)
113,6 g margarínu/flory (4 unce) - alternativa k máslu
113,6 g mouky (4 unce)
14,2 g kakaa (půl unce)
Smíchej všechny přísady a ze vzniklého těsta vytvoř cca 3 cm kuličky. Kuličky dej na vymazaný plech a vidličkou z nich udělej placičky. Peč deset minut na při dvě stě stupních Celsia. Po vychladnutí slep vždy dvě k sobě čokoládovým krémem (nutelou).
-----
Ještě jsem to nezkoušela, páč všichni jsou poněkud přeslazení po Velikonocích, ale ze svých zkušeností musím říct, že v Anglii jsou všechny potraviny daleko kvalitnější, včetně mouky, včetně másla, apod. Takže bych asi nedoporučovala rvát do toho jakejkoliv Českej margarín, ale použít to, co se ti při pečení již osvědčilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:45
- Nahlásit
brut
a ztuhne mi vždycky
todle by chtělo vyhodit spíš jinde než mezi samejma ženskejma
promiňte, puberta mě opět přemohla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:47
- Nahlásit
PetraK
Chápu, žes měla orosený čelo až na zadeli.
to jo, ale jen do chvíle, než jsem ho viděla popocházet... pak jsem se rosila ohledně pána, kterej ho chtěl chytit a Brut na něj zvedal pysky... ale to dostal ze zdi sprdunk a mezitím došel mužskej....
čéče u nás zas ani moc ne. Byla přeprška a chvíli to bylo na kafe v chalupě, ale jinak pršelo až v noci
já promokla odpolko, mladej navečer a on začal chrchlat včera a já dneska... teď tu mám uvařenej lipovej čajík
a taky budeš mít smrt na jazyku, esli toho nenecháš, páč se ti zhmnotnim doma a než vydechnu naposled hlady, tak tě ešče ubezdušim
a to jsem sem ještě nepsala, jak jsem zkoušela experiment ( teda všechny recepty jsou experiment, páč já dělám nerada dvakrát jeden) a plnila houstičky různými druhy sýrů a salámků....to byla dobrůtka.... jen holky byly moc plněný a všechny popraskaly a část jich i vybublala
Taky jsem dělala další dobrůtku, která by vám paní mooooocinky chutnala, páč obsahovala krom uzeného masíka ještě šunčičku a bylinky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:50
- Nahlásit
brut
já promokla odpolko, mladej navečer a on začal chrchlat včera a já dneska..
máte jezdit k nám, tam promoknout rozhodně skorem nemůžete. Zas vás to ale vodfoukne
plnila houstičky různými druhy sýrů a salámků....to byla dobrůtka.
di se rozloučit se svou rodinou, udělej poslední změny ve svý poslední vůli a očekávej mě, sem tam rukcuk, než se naděješ máš to za sebou
část jich i vybublala
no to já tetkon taky, páč hlady nevidim a ty mi tu dráždíš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:51
- Nahlásit
inu
ale ze svých zkušeností musím říct, že v Anglii jsou všechny potraviny daleko kvalitnější, včetně mouky, včetně másla, apod. Takže bych asi nedoporučovala rvát do toho jakejkoliv Českej margarín, ale použít to, co se ti při pečení již osvědčilo
první co mi napadlo bylo nahrazení margarínu máslem ... děěěěěkujííííííí moc... vyzkouším a dám vědět, jak se povedly ( ale dřív jak příští týden na řadu nepřijdou, páč tu mám několik rodinných objednávek a ty musím přednostně uspokojit
PetraK
todle by chtělo vyhodit spíš jinde než mezi samejma ženskejma
táááák a máš na svědomí mokrý křesílko, páč jsem si vylila čaj na sebe, jak jsem se tu dusila
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:52
- Nahlásit
vlk
etos fakt bída....
přijde mi, že tam bylo nějak prázdno...
Fajka
á se v neděli patlala s buchtou s ovocem a navrch želatinou a vona jako besijka neztuhla
jehehé, jehehéééé, vítej f klubu
lidi vy jí to věříte? dyk vona tak kecá!!!!
ts, ts, sedělas přímo naproti, dyš se to vodehrálo a Pája pak šel celou cestu dolů s outěžkem
tsssss tak nejřív mě vo peníze vobírá pak mě je zase cpe....nakonec si je nechá dát za vestřih
co kecáte, vy důro? Čék vás chtěl po zásluze vodměnit a vy todle. Se na ni koukněte, nejenže muchlá bankofky, ale navíc dyš je jí někdo cpe, tak mu eště vyhrožuje dluhama.. horší jak berňák
fakt pani vy už nevíte co byste chtěla
já to fim naprosto přesně.. a taky naprosto přesně vím, že to nikdy nedostanu
PetraK
je vidět, že ste hodně přes žrádlo
to vymyslel Kuboj s bráchou A ti dva ufouni na Vořecha takhle volaj na veřejnosti.
Si představte, že dete na procházku parkem. Je jaro, ptáci řvou, kytky smrdí a na lavičce sedí chlap s čoklem. Čokl krásnej. Huž huž se chcete dát do řeči, dyž tu chlap spustí: "Buchtičáku, no, copak, ty náš Olafáčku?" Mě tam nehledejte. Su za keřem a stydím se vylízt
tomu se řiká pokus na organismu
pani, moje zdraví je chatrný vod přírody, přece si ho nebudu eště víc demolovat?
kšš, co neni může bejt, čék s časem mění názory
pani, vy ste nečetla Herijota nebo có?
Ste kráva milá Buchétko?
Podle Páji su slépka, tak se s ním musíš dohodnout.. nevím, co su, ale ty seš V HAJZLU jehehééééééééééé
a do hajzlu!! Sem jen chvilu pracovala a už sem kůli tomu v průšvihu
Bůchétce Inujitový? Věřit?? Takovýdle bludy? Nikdy!
Ešusová to má za tři kila pro Brněnskej útulek a za dvě kila na studia mého bratra. Děkujeme našim sponzorům, doufám, že máš dost velkou výplatu JEHEHÉÉÉÉ
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:54
- Nahlásit
PetraK
máte jezdit k nám, tam promoknout rozhodně skorem nemůžete. Zas vás to ale vodfoukne
k vám je cesta plánovaná, ale ne teď.... nějako nestíháme
di se rozloučit se svou rodinou, udělej poslední změny ve svý poslední vůli a očekávej mě, sem tam rukcuk, než se naděješ máš to za sebou
jedna paní u sila ta to taky zkusila a má to za sebou....
no to já tetkon taky, páč hlady nevidim a ty mi tu dráždíš.
jááá? Néééé, já su hodná, hodňoučká
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 11:56
- Nahlásit
brut
to zní gůt... jen se zeptám, čím přesně to cpeš? Potíráš to kečupem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:04
- Nahlásit
brut
táááák a máš na svědomí mokrý křesílko,
no ty ale taky, páč jsem si tu hásky poplákla nad tou větičkou a nad tím, jak se dá taky ta věta vyložit Bože ta čeština je tvárnější než těsto
když to se fakt nedalo, to znělo tak rezolutně.......
inu
A ti dva ufouni na Vořecha takhle volaj na veřejnosti.
Klid. to je ešče v poho. Víte jak volával Brtnik na nebožtika Murphíčka?? Na veřejnosti??? Ne?? Tak vám to řeknu. volal na něj: "FEKÁLE!" je pravda, že Murphy byl kapánek prase a s jeho dlouhejma chlupama to bylo maso, když se v něčem vyválel, to je fakt .
Su za keřem a stydím se vylízt
sem myslela, že tam čůráte smíchy
pani, moje zdraví je chatrný vod přírody, přece si ho nebudu eště víc demolova
no my jsme pravda demolovaly s Danou dost, to je fakt. zas ale ta čurina co se u toho užila Někdy teda.
nevím, co su
no to nás ani jako moc nepřekvapuje
no já jen že sem furt včera vykřikovala u tý lednice: "No ty krááávo, cos to udělala??", tak že když se domníváte, že sem na vás usilovně myslela, tak jedině že byste teda byla kráva, páč to bylo jediný na co sem usilovně myslela. Že jen kráva kalibru jako já položí nahoru na mrazák vnitřnosti a spokojeně si odfordí na víkend pryč .
pani, vy ste nečetla Herijota nebo có?
četla! A jak von s tim souvisí? Von bydlí u vás naproti??
Děkujeme našim sponzorům, doufám, že máš dost velkou výplatu
no to teda ani prt!! Páč já neřekla ANI JEDNO z placenech slof
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:04
- Nahlásit
brut
Ináč paní, dyš ste taká kuchařinka, plněný žampijonový klobouky znáte?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:06
- Nahlásit
brut
jedna paní u sila ta to taky zkusila a má to za sebou.
Brůtofko??? Na co ses to dala??? Chodíš šmírovat k silu?
ale ne teď.... nějako nestíháme
f klidu. Ono - ta cesta je teď v takovým stavu, že bys to musela oddusat pěšky my chodíme jak šerpové s baťohama od nádr.
hodňoučká
tak tady přestaň vytvářet jo? Se mi hlady voči kroutěj do osmičky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:07
- Nahlásit
inu
plněný žampijonový klobouky
co fšechno nejste schopná sežrat! co třá plněnou kšiltofku?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:08 - Změnil/a: inu
- Nahlásit
PetraK
to řeknu. volal na něj: "FEKÁLE!"
chm, ale Brtník určo netrval na tom, že na čokla se musí volat tak, jak to má napsaný f papírech.. Sem chtěla Tenshiho nebo Yumeho a mám Buchtičáka s Olafuckem
sem myslela, že tam čůráte smíchy
nejdřív sem čůrala smíchy, ale jen do doby, než se na nás lidi začali dívat jak na chovance ústafu...
No ty krááávo, cos to udělala??", tak že když se domníváte, že sem na vás usilovně myslela, tak jedině že byste teda byla kráva,
to su, páč jen kráva může lízt na Pustevny, dyš má počínající bronchitidu, indyspozici a téměř letní voblečení
A jak von s tim souvisí?
a pamatujete si, jakej byl úděl jeho ženy?
Von bydlí u vás naproti?
Von huž je dávno mrtvej, vy rouro
Páč já neřekla ANI JEDNO z placenech slof
řekla si vobje.. a je jedno, že si nepoužila první pád.. sme f češtině, zpozplatněnejch je všech sedm pádů
EDIT: fčetně nespisovnejch modifikací
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:10
- Nahlásit
PetraK
co fšechno nejste schopná sežrat! co třá plněnou kšiltofku?
voe, vidělas ty vůbec někdy v životě houbu?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:13
- Nahlásit
inu
to zní gůt... jen se zeptám, čím přesně to cpeš? Potíráš to kečupem?
nepotírám, páč já ho nerada..... smíchám nadrobno nakrájený sýr se šunkou a s drobně pokrájeným porkem .... a tím to cpu. Nebo ještě dávám slaninu ( ale libovější) se sýrem; popř. dávám papriku, cibulku a šunku..... zkrátka na co máš zrovna chuť a co najdeš v lednici ( teda u nás momentálně nic)
PetraK
no ty ale taky, páč jsem si tu hásky poplákla nad tou větičkou a nad tím, jak se dá taky ta věta vyložit Bože ta čeština je tvárnější než těsto
viď? sem říkala synkovi, že tak krásnou řeč nikde ve světě nenajde, tak ať si jí váží
inu
Ináč paní, dyš ste taká kuchařinka, plněný žampijonový klobouky znáte?
mňááááám .... ovšem záleží, čím se plní. Ségra se jednou rozhodla experimentovat a narvala do nich nějakou sóju...sem myslela, že se pozvracím, jakej to byl hnus
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:16
- Nahlásit
PetraK
Brůtofko??? Na co ses to dala??? Chodíš šmírovat k silu?
néééé, já si tu zpívám Mládka a ta část písničky přesně sedí na vaší poznámku
klidu. Ono - ta cesta je teď v takovým stavu, že bys to musela oddusat pěšky my chodíme jak šerpové s baťohama od nádr.
to znám... od parkoviště k chatě to máme taky kousek a tak takhle ověnčený chodíme pokaždý ( někdy i několikrát)
tak tady přestaň vytvářet jo? Se mi hlady voči kroutěj do osmičky
já nevytvářím...teda zatím ... a jak vypadaj voči v osmičce?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:17
- Nahlásit
brut
co najdeš v lednici
sem se před chvílí dívala: půl Hery, jedno vejce a marmeládu
ovšem záleží, čím se plní.
u nás nivou a nějakou uzeninou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:18
- Nahlásit
inu
to su, páč jen kráva může lízt na Pustevny, dyš má počínající bronchitidu, indyspozici a téměř letní voblečení
nojo paní dyž já myslela že set zůstala dooole a poslala ste jen své zástupce a né že se budete za náma drápat do sněhový vánice
tož ¨důfám že nubudete nemocná
Pošlu vám recepis na vyprošťováka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:19
- Nahlásit
inu
jak to má napsaný f papírech.
to ne, páč jediný papíry který v naší rodině najdete sou ty co máme na hlavu
a to je pravda, todle udělá jedině kráva! Odkud ste šli? z Trojanovic?? Jestli byla mlha, byl to pro počínající bronchitýdku v tom kopci ráj - já jsem tam jednou skorem umřela - tak špatně jako tam mi bylo málokdy teda. A jak je dneska? Mám si shánět černý punčochy?
a pamatujete si, jakej byl úděl jeho ženy?
zahřejvat mu studený hnáty! , to měl včera za úkol Brtnik mně. Páč jak jsme větrali ten puchmertl, tak jsem byla naboso v županu. A pak sem se nebyla schopná zahřát ani pod peřinou. Tak sem nařikala, jak moc mám studený noženky, že tak moc, že mi pořád vystydává peřinka. Já fakt měla ty hnáty tak ledový, že jediný co mohlo pomoct bylo buď je vrazit do kýblu s vařicí vodou- a to se mi už nechtělo z postele se sápat ven no a nebo člověčí teplo. To bylo pohodlnější . Ale ječel, že sem fakt jak rampouch, dyš sem mu svoje haxny narvala pod jeho peřinu
Von huž je dávno mrtvej, vy rouro
to vim, to byl pokus vo ftip. Vy rouro nedoftipná
řekla si vobje..
NIKOLIVĚK. NIKOLIVĚK NIKOLIVĚĚĚK.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:22
- Nahlásit
Fajka
nojo paní dyž já myslela že set zůstala dooole a poslala ste jen své zástupce a né že se budete za náma drápat do sněhový vánice
pani, tož kurňa doprčic, dyž huž ste jeli a dyž huš ste nás ukecali, abychom zůstali, tak nebudu jak pecka sedět na prdeli někde dóle a točit palcama, ne?
Nakonec sem ráda, že ste nás stáhli do Brna, bo jinak bysme si vůbec nepokecali
tož ¨důfám že nubudete nemocná
no, bojuju s tím. Láduju se fitamínama a čajem s medem. Fčera sem se totiž ešče dodělala, bo sme slíbili ségře, že přijdem vomrknout ty koniklece. Jenže jak bylo hnusně, tak byly stejnak fšecky zavřený, já se potácela za skupinkou, smrkaje každý dva metry a eště tahala Kuboja, aby ve spaní nevrazil šiškou do nějaký borovice
Ešče, že dneska a zítra můžu pracovat z domova...
Ale já nejsu vožralá, jen nemocná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:23
- Nahlásit
PetraK
nechtělo z postele se sápat ven no a nebo člověčí teplo. To bylo pohodlnější . Ale ječel, že sem fakt jak rampouch, dyš sem mu svoje haxny narvala pod jeho peřinu
:lol dkud já to jen znám tohleto
Odkud ste šli? z Trojanovic?? Jestli byla mlha, byl to pro počínající bronchitýdku v tom kopci ráj - já jsem tam jednou skorem umřela
jj šli jsme odtamtut¨d tím strašným krpálem po modrý podél lanofky sem se nemoha ani narovnat bo sem se převracela a padala z kopc dooolu a v tom bahnu a sněhu to bylo echt guuutový
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:26
- Nahlásit
inu
tož kurňa doprčic, dyž huž ste jeli a dyž huš ste nás ukecali, abychom zůstali, tak nebudu jak pecka sedět na prdeli někde dóle a točit palcama, ne
hmm to jooo
Nakonec sem ráda, že ste nás stáhli do Brna, bo jinak bysme si vůbec nepokecali no jooo já v tom kopcu nemohla popadnout dech natož myšlénku a na konverzaci už jaxi nezbejvalo..
se potácela za skupinkou, smrkaje každý dva metry a eště tahala Kuboja, aby ve spaní nevrazil šiškou do nějaký borovice
Ale já nejsu vožralá, jen nemocná
néééé to je na počínající křipečku a bolekrk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:26
- Nahlásit
inu
EDIT: fčetně nespisovnejch modifikací
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZDĚĚĚĚĚĚĚĚ
voe, vidělas ty vůbec někdy v životě houbu?
jo, když ste pekla ty svoje zajíce
ááááá zas se mi tak kaše dneska vyvedláááááá
že tak krásnou řeč nikde ve světě nenajde,
to je pravda, s češtinou se dá krásně kouzlit (ačkoliv to aji s jinejma jazykama, to je fakt, ale prostě - čeština je naše)
zpívám Mládka
já si tu taky zpívám, sem tu sama (dveře mám zavřený radši teda) a asi nemusim řikat co , že ne?
tak takhle ověnčený chodíme pokaždý ( někdy i několikrát)
no! chuťovka - když se třeba musí donést bojler, nebo sekačka. Ale od tetkon máme Rudánka, tak už je to mnohem lepčejší. Brtnik si ho nemůže vynachválit
a jak vypadaj voči v osmičce?
naprosto blbě, to vám můžu potvrdit
Fajka
takže kdyby to byl film menovalo by se to :
"Ešče větčí kráva, než sme doufali" ?? jo??
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:27
- Nahlásit
PetraK
rodině najdete sou ty co máme na hlavu
skoro se bojím zeptat, co v nich stojí
Odkud ste šli? z Trojanovic??
Asik jo, já to tam neznám. Hotel Ráztoka nebo tak nějak... pak po modrý nahoru, nahoru, nahoru.. normálně sem byla tak hotová, že mě předešly i mnohem starší ročníky a matka s děckem na zádech
A jak je dneska?
nó, budu muset zajít pro papírový kapesníky, bo už nemám do čeho smrkat a toaleťáku je škoda
černý punčochy nekupujte, beztak vám nic nevodkážu
zahřejvat mu studený hnáty!
čikovná, dostane piškutek
to měl včera za úkol Brtnik mně.
svatej muž, Kuboj mě zahřívat odmítá, přitom von topí furt. Nejvíc řve, dyš dostane moje studený pracky na břicho. Jenže zrovna tam topí nejvíc
Vy rouro nedoftipná
dyš vy ste roura neftipná
NIKOLIVĚK. NIKOLIVĚK NIKOLIVĚĚĚK.
neboj, zůčtujem až na konci měsíca
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:29
- Nahlásit
inu
sem se před chvílí dívala: půl Hery, jedno vejce a marmeládu
aha, to jste na tom podobně jak já... ovšem vajec mám víc, páč mi je mužskej v pátek koupil, jinak bych nepekla
u nás nivou a nějakou uzeninou
mňáááááám .... já je plním hermelínem utřeným s kouskem nivy a přidávám šunčičku, pak sypu kořením a obaluju ve strouhance
Tady máte druhej receptík:
3 hrnky hladké mouky
1rozpuštěná hera nebo máslo
1 zarovnaná lžička prášku do pečiva ( já dávám tak jak se mi povede odsypat)
200 g zakysané smetany nebo hustého jogurtu
špetička soli
Cukr se nedává!!!!!
Ze surovin vypracujeme těsto, které se dá na min. hodinu odpočinout do lednice. Pak těsto rozdělíme na díly, ze kterých vyválíme kolo a rozdělíme na trojúhelníky. Náplň dáváme na širší část ( krajní rohy trochu přehneme, aby nevytékala náplň) a zamotáme do rohlíčků. Klademe na plech, pečeme v dobře předehřáté trobě na 150°C 20min...do zlatova. Po upečení můžeme sypat moučkovým cukrem, pokud jsme plnili sladkou náplní nebo kořením, pokud byla náplň slaná ( kmín...)
Pokud chcete vyzkoušené varianty plnění, tak můžu poskytnout.....
Dobrou chuť
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:30
- Nahlásit
Fajka
opcu nemohla popadnout dech natož myšlénku a na konverzaci už jaxi nezejvalo..
říká rodilá kamzice, kerá vyskákala na Pustevny mezi prvníma
néééé to je na počínající křipečku a bolekrk
a máte taky něco na bolehlav? Bo kolem mě začínaj padat stříbrný třpytky, což značí, že se hlásí vo slovo migréna
PetraK
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZDĚĚĚĚĚĚĚĚ
jako smlouvat můžeš, ale zatím si mě nevobměkčila
"Ešče větčí kráva, než sme doufali" ?? jo??
to těžko, bo největší kráva stojí na Oblý a dyš jí dáte šestnáct kaček, tak vona vám dá litr mlíka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:31
- Nahlásit
inu
a eště tahala Kuboja,
tak to je ešče dobrý, taky ste mohla tahat třeba nohu, že jo.
Fajka
jj šli jsme odtamtut¨d tím strašným krpálem po modrý podél lanofky sem se nemoha ani narovnat bo sem se převracela a padala z kopc dooolu
bože ne! To je smrtonosná past tohleto!! Já tam fakt před pár lety skorem zdechla. Bylo nějako divně, byla taková hrozně mokrá mlha, nedalo se v tom dejchat a byla zároveň zima, takže jsem musela bejt nabalená, ale jak sem se sápala nahoru, byla sem vopocená jako čerstvě natočená dvanáctka, plíce prostě tu vodu nebraly......... bože jak jsem božka němců, tak tetkon nepřáhánim, myslela jsem, že zdechnu. Nahoře vichr jak kráva, zima jak v psírně a s čoklem nás nechtěli v Pustevnách. řekla jsem Brtnikovi, ať mi dá ránu z milosti. Nakonec nás zachránila fajn ženská v tom kiosku, když viděla, že už to mám za pár, vzala nás dovnitř a vlila do mě horkou medovinu. Nastaly Lurdy, pak jsme se tam úspěšně všichni zkamarádili a ztřískali, cesta dál už vůbec nebyla pochmurná
A to co jste za počasí měli vy teď tak to je taky na pohřeb teda.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 12:32
- Nahlásit
brut
Pokud chcete vyzkoušené varianty plnění, tak můžu poskytnout.....
jooo a eště napište, kerej recept je lepčí bo se nemůžu rozhodnout
|