Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:17
- Nahlásit

PetraK
už ste někdy viděla jednohlasej sbor?? vy jako myslíte, že by se mnou šel někdo do holportu? Silně pochybuju.
když podáte inzerát, tak určitě někoho najdete k sobě... vím o jedné adeptce.Sice je trošku staršího data, ale za to má naprostý hudební hluch a když zpívá ( a zpívá fakt děsně ráda a nahlas), tak všechny myši zdrhaj do ciziny

no chápu, páč to taky je nějaká dřina to vodchovat, ale přeci jen... přidou chvilky, kdy je člověk rád, když je má z očí . Aspoň máma mi to často řikala:"di mi z vočí, nebo tě přerazim"
to říká každá máma, ale pak si rozmyslí, jestli má mít doma dvě takové nebo jen jednu

je, páč to je nespravedlivý, aby se dítě narodilo a mělo maminku a babičku v jednom balení. To samý s tatínkem a dědečkem. Depak . a pak. neměla bych na to nervy, řezala bych to hned z první
tsss, zase tolik vám ani Brtníkojc není ...... tak mě netahejte za fusekli

si z dovolenim vyprošuju, abys někde pak někdě sušila moje prsa - místo těch kachních a používala mě jako vodměnu!
bubáááá, si naprosto nekonkurenčně bubááá a já mám opět mokrý gaťky

a vy si myslíte, že by je někdo poslouchal?

se nešklebte.... vždyť sama píšete, že Brtník raději okamžitě staví...tak si představte, kdyby vás bylo víc

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:19
- Nahlásit

PetraK
jo jo když je japonec šťastnej tak ze sebe dělá s připitomělým úsměvem letadlo.... teda aspoň ty malý.... velký nefim...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:23
- Nahlásit

PetraK
to je jasný, máš udělat další kardošky
...víš z kolika masa je dělám? Nevíš, páč kdyby si to věděla, tak by tě taková blbost nemohla napadnout

tom případku k nám nejezděte
máte nedaleko celou velikánskou smečku čítající 8 australáků, takže ti naši dva jsou jen špičkou ledofce

vlk
Proč mě to tu nechce pouštět ???? Ani přes Mozilu sem se nedostala.....
zkus napsat na emila pes@cz-pes.cz a napsat tam svůj problém ( admin je Víťa a už to tu několikrát řešil, tak se neboj..) ...... to samé platí pro Fajku, Janiíí a další, kteří s tím mají problém

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:25
- Nahlásit

PetraK
hele vy lidi vod džíponců - a to je normální projef džíponskýho psa - ty uši takhle
essi je normální nevím ale Fája ho ovládá bravurně...hlavně dyž mě ráno probudí nastavý hrb že chce drbat, sklopí ušiska a nahodí tedle škleb... to se pak čék musí smát takže ho přejde naštvání že ho vzbudila

grafomáááán a ešče ke fšemu naprosto trhlej ......Všem se nám ulevilo, (včetně Oriho, jehož úlevu jsem táhla pět bloků než jsme našli odpaďák......
no že jo...ta jejíž sláva rekví se hvězd dotýká je naprosto blbá esi je to Jituš křížená se slépkou to nehím ale dost sem se u čtení pobavila

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:27
- Nahlásit

vlk
to je super odkaz ( slova nerozumím, ale výraz psa mluví jasně) ... ušiska dává naprosto stejně i moje piraňa. Tak přemýšlím, jestli něco na tom názoru, že dingo má v sobě předky z džeponska či jiné šikmooké krajiny, něco nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:30
- Nahlásit

brut

tak všechny myši zdrhaj do ciziny

tak ta by se hodila vlkovi či kdo to tady tudle řešil tu myš?

jestli má mít doma dvě takové nebo jen jednu

z týdle představy by se mámě asi vorosilo čelo a ozvalo by se zasténání: "Pánbůchsnámiazlýpryč!" páč já sem byla děsnej smrad už od malilinkata. Třeba v době, kdy děti věřej na tokový ty různý bubáky a spol, tak já se chtěla prát s čertem (pravda, když pak přišel ten obludnej soused v dokonalým vohozu k nám domu, soukala sem se pod gauč,ale to je nepodstatnej detail ), máma na mě musela vymyslet Kůžáka , což byl děděk, kterej chodil po HornoPočo a vykupoval kůže. a z toho sem fakt teda jako vítr měla, toho jedinýho sem se bála a máma vždycky vyhrožovala, že mě dá Kůžákovi!! To sem pak vydržela strachy bejt i pět minut hodná . Jednou vypnuli elektriku a já měla zas svůj den, řádila jsem - no jako čert a máma teda sáhla po variantě Kůžák a řekla, že mu jde zavolat, ať si pro mě přidje. Tsss, sem to měla na háku, ne? Šak nešla elektrika!! O čemž jsem nezapomněla mámu rovnou i poinformovat, že na mě Kůžáka rozhodně zavolat nemůže, když nejde elektrika. Ač dítko malé, malinkaté, tak od tý doby si pamatuju, že telefon rozhodně nemá s elektrikou nic společnýho a jde z něj volat i když nejde proud! Páč máma mě drapla poponesla k tomu telefonu, zvedla sluchátko a........................ jen úlek prudký jak blesk zabránil tomu, aby mi děsem nepovolily svěrače. Bože tak malý děti neumíraj na infarkt, ale já do toho neměla daleko

zase tolik vám ani Brtníkojc není

když to sečteš?

zase tolik vám ani Brtníkojc není

nové vybavení domácnosti - Brůtový průtokový ohřívač tekutin

tak si představte, kdyby vás bylo víc

tak bychom se nebáli vlka nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:34
- Nahlásit

vlk
brut
Fajka

dík za info - sem si říkala, jestli je to běžnej džíponskej (a evidentně australskej ) jef. My ušopleskové z Evropy todle neznáme. My známe psa naraženýho zadelí na dvounožce a stočenýho do preclíku s tím, že hlasově je ze psa Lůjz Ármstrong,

brut

Nevíš, páč kdyby si to věděla, tak by tě taková blbost nemohla napadnout

co mě?? To napadlo jeho spolužáky ne?

máte nedaleko celou velikánskou smečku čítající 8 australáků,

no to je nedaleko, ale tydle dva by mi mohli bejt nebezpečný dyš sou školený na krávy

Fajka
a jejíž sláva rekví se hvězd dotýká je naprosto blbá

naprosto excelentně

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:36
- Nahlásit

PetraK
si z dovolenim vyprošuju, abys někde pak někdě sušila moje prsa - místo těch kachních a používala mě jako vodměnu!
Neber si kachní prsa do pusy

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:38
- Nahlásit

kachna_

áááááááá sem taky Brůtový průtkový ohřívač tetkutin tetkon!!
na vás sem zapomnělaáááááá

ale já ne , já ne , to plesnifci si je berou do huby. A nově tetkon Ešus teda, abych byla přesná. Já je jen krájim

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:51
- Nahlásit

inu
popisek výletu je excelentní

tak ta by se hodila vlkovi či kdo to tady tudle řešil tu myš?
tu bych zapůjčila jen ze zoufalství, páč tam pak dalších pět let nic neroste

z týdle představy by se mámě asi vorosilo čelo a ozvalo by se zasténání: "Pánbůchsnámiazlýpryč!" páč já sem byla děsnej smrad už od malilinkata.
si vás tak nějak představuju a ještě že jsem byla na hajzlíku

Ač dítko malé, malinkaté, tak od tý doby si pamatuju, že telefon rozhodně nemá s elektrikou nic společnýho a jde z něj volat i když nejde proud!
to znááááááám ... sem v první nebo druhý třídě dělala doma karamel ( od tý doby ho nenávidím) na plynovým sporáku a dala ho ztuhnout do lednice. Jenže vypli elektriku a já lednici ve fofru nedovřela, navíc jsem po sobě uklidila tak důkladně, že se mamka přilepila už mezi dveřma bytu .... zkrátka po mém návratu ze sboru, jsem dostala takovou slovní nakládačku, že jsem popadla hadr a jala se likvidovat největší škody. Bohužel opět vypli elektriku a já si v koupelně vyvrkla kotník..... holt mokrá, ale nevytřená podlaha dělá svý..... a máma šla volat k sousedům, aby mně odvezli na polikliniku. Sem hrdinně s brekem hlásila, že nejde elketrika, tak nepůjde ani telefon a že druhý den nemusím na němčinu. Tak máma popadla sluchátko a narvala mi ho k uchu se slovama ( dobrý je, že si to pamatuju do dneška): " To spolu nesouvisí a ty zítra nejen půjdeš na němčinu, ale ještě vypracuješ jedny slovíčka navíc!!" Od tý doby mám jasno

když to sečteš?
se nesčítá

nové vybavení domácnosti - Brůtový průtokový ohřívač tekutin

tak bychom se nebáli vlka nic
se vlka nebojím... má jen šibinky a ty jsou hodný

co mě?? To napadlo jeho spolužáky ne?
nééé tebe, páč oni chtěli jen receptík a ne další várku karbošků

no to je nedaleko, ale tydle dva by mi mohli bejt nebezpečný dyš sou školený na krávy
ti ostatní taky

sem si říkala, jestli je to běžnej džíponskej (a evidentně australskej ) jef. My ušopleskové z Evropy todle neznáme. My známe psa naraženýho zadelí na dvounožce a stočenýho do preclíku s tím, že hlasově je ze psa Lůjz Ármstrong,
preclík zvládaj ti moji taky, vykloubený packy jen piraňa a hlasité projevy jsou u nás na denním pořádu, tak moc, až mi občas trhaj bubínky

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:52
- Nahlásit

kachna_

Konečně je Ešuska průtokáčem.... velikánský dík

inu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 14:53
- Nahlásit

děcka, já vás dočtu a odpovím, až se vrátím z venčení, jen ve zkratce: ori jde 20.4. s tím ateromem na operaci, tak držte pěsti..

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:19
- Nahlásit

inu
ori jde 20.4. s tím ateromem na operaci, tak držte pěsti..
držíme moc a moc

Tak a já jdu taky venčit.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

si vás tak nějak představuju

pani to nedělejte, to by se vám mohlo vymstít, Brtnik se vždycky hrozně řehtá, když mě vidí na těch fotkách z týhle doby - vypadám jak malej zavilej vrah v tepláčkách s laclema a s lepenkovým kufříkem v ruce (ten sem měla, páč mi řekli, že bych mohla bydlet tak leda u prasátek, tak sem se urazila, sbalila autíčko do lepenkovýho kufřiku a šla do vepřína , chytli mě až na silnici)

sem v první nebo druhý třídě dělala doma karamel ( od tý doby ho nenávidím)

ale nevytřená podlaha dělá svý....

ano vim. kdysi sem vyplavila kuchyň i s koupelnou, když jsem zašpuntovala dřez a pak šla dělat nějaký důležitější věci, jako je stavění lanovky a tak. Voda přetekla, voda se roztekla do prostoru. Přišla jsem na to pozdě a tak jsem chtěla zachánit co se dalo, že to budu nabírat do rendliku , otevřela sem kuchyňskou linku a to sem neměla dělat už vůbec, hrnce na mě vyplavaly všechny a vody bylo rázem hned zas o něco víc. Tak sem naházela kaseróly zpátky do linky, vzala vzala hadr na podlahu a jala se vodu z kuchyně hadrem transportovat do umyvadla v koupelně. Běhala jsem rychle, musela jsem běhat rychle, vody bylo moc a máma mohla z ložnice kde šila přijít kdykoliv. Takže vždycky když jsem vzala zatáčku mezi kuchyní a koupelnou , podjely mi nohy v mokrejch fuskách, já jsem uklouzla a zajela pod vanu. To - vzhledem k tomu, že vana byla jako v každým paneláku s takovou tou plechovou postranicí - způsobilo takový malý zahřmění, jak jsem do toho plechu narazila a zajela pod něj. Zhruba při patnáctým zahřmění to bylo mámě už divný a přišla se podívat, cože se to děje. Přišla zrovna v momentě, kdy jsem úspěšně po šestnáctý zajížděla pod vanu . Sakra ještě teď pláču, když si na to vzpomenu. Musel to bejt pohled pro bohy!!! Aspoň podle toho co máma říkala. Proč tohle nikdy nikdo nenatočí!

ti ostatní taky

tak ale ty snad nepřijedou ne?

hlasité projevy jsou u nás na denním pořádu, tak moc, až mi občas trhaj bubínky

no já jsem se toho rozhodla využít a trénujeme tetkon povel: Jak dělá LůjArmstrong? . Jednou třeba ten sbor nakonec mít i budu

Konečně je Ešuska průtokáčem..

ty vado, ale ta mě fakt dostala

a tetkon navrch sem se ešče dostala já, jak sem vzpomínala na tu svou kuchyňsko - koupelnovou eskapádu

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:21
- Nahlásit

inu

ori jde 20.4. s tím ateromem na operaci, tak držte pěsti..

to se rozumí samo se sebou, že budem!!

inu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:51
- Nahlásit

PetraK

příště moji varijantu, bude jódlovat jak alpskej horal
tos uhodla a budu ho muset vopečovávat a hradit mu nemocenskou

páč to je marná lásky snaha
jo, neska ste fakt ftipná

ty vado praporčíku, vy ste taky slušnej grafoman!
tsts, mluvíš s někým, kdo v mládí vážně uvažoval o tom, že bude spisovatelem... než zjistil, že pokud odmítá psát přeslazený srágoroviny, tak se tím neuživí... a pro nedostatek času se na to prozatím vykašlal
Každopádně pani, moje repka z Elfconu je legendární a troufám si nadutě říct: dodnes nepřekonaná

Všem se nám ulevilo, (včetně Oriho, jehož úlevu jsem táhla pět bloků než jsme našli odpaďák....
to sem tam jako měla napsat, že se mě po cestě pos**** bo cooooo?

vlk
jo jo když je japonec šťastnej tak ze sebe dělá s připitomělým úsměvem letadlo...
jehehé, já sem tomu trochu rozumněla... i dyš mě přijde, jako by ta šiba spíš tlačila než se smála

Fajka

ta jejíž sláva rekví se hvězd dotýká je naprosto blbá

vy rouro, co si to vybíráte za kamarády?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:53
- Nahlásit

PetraK
pani to nedělejte, to by se vám mohlo vymstít,
ale néééé

vypadám jak malej zavilej vrah v tepláčkách s laclema a s lepenkovým kufříkem v ruce (ten sem měla, páč mi řekli, že bych mohla bydlet tak leda u prasátek, tak sem se urazila, sbalila autíčko do lepenkovýho kufřiku a šla do vepřína , chytli mě až na silnici)
sem takhle jednou řekla synkovi, ať si sbalí kufr a jde jinam, když si myslí, že nebude muset poslouchat..... odešel do pokojíčku, sbalil kufřík ( spoďáry, ponožky, Vochomůrku na spaní, můj polštářek ) a odešel z bytu ven. Bydleli jsme v sedmým patře a na výtah nedosáhl. Normálně sešel za schodů a u hlavních dveří si počkal, až někdo půjde dovnitř. Naštěstí šel náš soused a zazvonil na nás Od tý doby sem mu nikdy neřekla, aby šel pryč, páč by to udělal...

ano vim. kdysi sem vyplavila kuchyň i s koupelnou, když jsem zašpuntovala dřez a pak šla dělat nějaký důležitější věci, jako je stavění lanovky a tak.
táááky dobrýýýýý

tak ale ty snad nepřijedou ne?
ne, ale můžou jít na výlet

no já jsem se toho rozhodla využít a trénujeme tetkon povel: Jak dělá LůjArmstrong? . Jednou třeba ten sbor nakonec mít i budu
tak tohle je jediná věc, kterou opravdu cvičit nehodlám, páč plesnivci jsou dost ukecaní mezi sebou a tak nehodlám být úplně hluchá

ty vado, ale ta mě fakt dostala
to víš... kachna

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:03
- Nahlásit

brut

mu nikdy neřekla, aby šel pryč, páč by to udělal
měl to vymakaný

No bať, máma si pak taky dávala bacha na to co řekne. Ještě jednou na to zapomněla - tak to se prostě může na štědrej den stát, že člověk prostě zapomene na nebezpečí, že jo...... A už sem byla na zastávce autobusu, zas s lepenkovým kufříkem, nějakým tím autíčkem a jinejma nezbytnostma. Od tý doby už si máma dávala na to pozor. A já od ségry pravidelně čas od času dostanu jako ftipnej dárek lepenkovej kufřik , teď naposled k vánocům. S beruškama.

táááky dobrýýýýý

nejsem žádnej troškař
mám toho na kontě dost

ne, ale můžou jít na výlet

tak doufám, že to vezmou prve kolem souseda, ten má celý stádo, tak se můžou zabavit tam

páč plesnivci jsou dost ukecaní

to von taky, ale je huhlo mumlací takovej a to se mi líbí, takhle jsem ho právě naučila vobjednávat ten Rum!

to víš... kachna

Kachna a její prsa

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:05
- Nahlásit

inu

tos uhodla a budu ho muset vopečovávat a hradit mu nemocensko

ale zase se Tě bude bát!

jo, neska ste fakt ftipná
páč dneska je kaše obzlvášť vypečená

tsts, mluvíš s někým, kdo v mládí vážně uvažoval o tom, že bude spisovatelem.

zapomeňte na to. Já huž mám knihu sepsanou, mám i čtenářstvo , ale nemám jak to vydat. Takže prt velebnosti.

to sem tam jako měla napsat, že se mě po cestě pos****

nikolivěk, to by nebylo tak poetický

inu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:12
- Nahlásit

PetraK
ale zase se Tě bude bát!
nějak mě uniká, co to má bejt za výhodu?

dneska je kaše obzlvášť vypečená
asi jako rakve, có?

ale nemám jak to vydat
to je to nejmenši, pani. Vydejte to malonákladem 10 ks a pak to buď vnucujte nebohým vydavatelům a nebo nebohým známým

nikolivěk, to by nebylo tak poetický
ale to nebylo poetický, sem tam přece nepsala:
jeho hnědoskvoucí exkrement se zablyštil v ranním slunci a s ladnostní umírajícího ptáka dopadl vedle první jarní trávy..

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:20
- Nahlásit

PetraK
No bať, máma si pak taky dávala bacha na to co řekne.
já na to nezapomněla, takže se to stalo jen jednou a jsem za to ráda

Ještě jednou na to zapomněla - tak to se prostě může na štědrej den stát, že člověk prostě zapomene na nebezpečí, že jo...... A už sem byla na zastávce autobusu, zas s lepenkovým kufříkem, nějakým tím autíčkem a jinejma nezbytnostma.
ty jsi byla opravdu kvítko

Sem byla se synkem v jeho 4 letech v Řecku na ozdravným pobytu s onkologickýma dětma. Honza byl nejmladší a naprosto pohodový dítě. Já dělala vedoucí a musela jet s většíma dětma na výlet do Atén. Což by pro něj bylo utrpení ( 6 hod v autobusu tam a 6 zpět).
Takže ho hlídala jedna super sestřička ( věkem spíš babička). No a ta vyprávěla, jak po snídani synka vzala na pláž a on tam s ostatníma dětma vyváděl. Jenže se mu chtělo na záchod... no a náš penzion byl jen přes silnici u pláže, kdežto její tak 10min chůze. Vzhledem k tomu, že po silnici žádné auto nejelo, tak ho pustila k nám do penzionu. Synek se ale sebral a šel k nim, páč neměl od našeho pokoje klíč ( od jejího samozřejmě taky ne). Cestou potkal místního domorodce ( dědu Lebedu, jak mu pak říkal), rukama nohama se s ním domluvil, co potřebuje a byl vpuštěn na soukromý hajzlík. Udělal potřebu, slušně poděkoval ( v češtině) a s dědou se jali probírat problém komunikace, sklízení jablek a štrůdlu ( bych chtěla tu "rozmluvu" slyšet nebo alespoň vidět:lol.
Sestřička chudák byla na mrtvici, protože ho samozřejmě nemohli nikde najít. Po hodině a půl dorazil na pláž ...v každé ruce obrovský jabko a povídá, že by si takovýho dědu přál k vánocům.
Od té chvíle nás děda miloval a pokaždé se s mladým vítali. Dokonce se děda naučil péct štrůdl i když z jiného než našeho těsta a byl z něj nadšenej. Průvodci vyprávěli, že štrůdlem zásoboval celou vesničku půl zimy
Mladej na něj kolikrát vzpomene a pokaždý se směje, když vypráví, jak s dědou řešili problém velkého množství jablek

nejsem žádnej troškař
mám toho na kontě dost

mladej taky... bohužel

tak doufám, že to vezmou prve kolem souseda, ten má celý stádo, tak se můžou zabavit tam
ojojoj... by jsi měla o zábavu postaráno, páč tahle smečka by stádo opravdu honila o sto šest....

to von taky, ale je huhlo mumlací takovej a to se mi líbí, takhle jsem ho právě naučila vobjednávat ten Rum!
oni nemumlaj, ale řvou, což je právě ten největší problém.....

Kachna a její prsa

brut
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:22
- Nahlásit

inu
jeho hnědoskvoucí exkrement se zablyštil v ranním slunci a s ladnostní umírajícího ptáka dopadl vedle první jarní trávy..
na tohle se nedá reagovat jinak než ...... blpkooooooo

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:37
- Nahlásit

sem si vzala prášek na ten bolehlav...píšou že je prej na bolest ....takovej podlouhej.... modrej byl....
a sem sjetá jak po flámu ....bože bože už ani ty prášky nejsou co bejvali

inu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:42
- Nahlásit

brut
. blpkooooooo
co záááááás? Chtěla to poetický, nééé?

Fajka
.takovej podlouhej.... modrej byl...
tyjo, pani a netrčíte teď jako topor?

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:48
- Nahlásit

inu
i dyš mě přijde, jako by ta šiba spíš tlačila než se smála
..... nééé vony se šiby fakt takhle blbě gzichtí když sou maximálně spokojený...

inu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:52
- Nahlásit

vlk
no, ty to víš určo líp

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:54
- Nahlásit

inu
no, ty to víš určo líp
no dyť, já je znám, já s nima žiju.....nakonec, když kaděj, tvářej se ještě blbějc a lezou jim voči z hlavy.....a co tam teda řikali ????

inu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:03
- Nahlásit

vlk
a co tam teda řikali ????
rozuměla jsem jen sem tam něco..

každopádně "nikoniko" je smát se jako sluníčko
Prostě tam vypichovali, že se ta shiba umí smát a že je to díky tomu ideální mazlík

vlk
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:11
- Nahlásit

inu
že se ta shiba umí smát a že je to díky tomu ideální mazlík
maj pravdu přecedo.....

jinak 20.4. budem Orískovi držet pěsti až nám budou modrat....

inu
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:27
- Nahlásit

vlk
jinak 20.4. budem Orískovi držet pěsti až nám budou modrat....
snad se nic zlýho nestane.. pro jistotu necháme udělat i patolku, ať máme klíít.

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání