Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 09:59
- Nahlásit

Tinta76
páč žádný nemáte.
No ale bylo!! Nevim kdo ho čórnul! lidi dneska votočej kde co. I latté

Tak ty vypadaj, že budou mocinky ňamy ňam

žejo?? Vona má šécko takový vyvedený. Třeba zajíc. Ten zas vypadal, jako tahleta, houba na mytí tabule ve tvaru zajíce

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 10:17
- Nahlásit

Tinta76
Tak ty vypadaj, že budou mocinky ňamy ňam
bože pani.. inu vy taky dostanete na budku

PetraK
No ale bylo!! Nevim kdo ho čórnul
já bych si spíš dala paňáka bo právě mě poslal doprdele velkej zákazník a to prosím jen kvůlivá debilitě posr..dojčlandůů

Ramštaj promine ....a ještě me to sem zas nechce pustit
bože to je zase den :-/

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 10:22 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

PetraK
Fajka
UTIKEJ! Uteč dříf než se naséře , prej steklej Inuita je nebezpečnej
jo prchám, bo tu začne zas vyhrožovat připálenejma rakvema

dámy, mě může nasrat jen inteligent...
EDIT: a šéf, což vy ani jedna nejste

davidkova renata
zjevně nééééééééé, bo ste nereagovala

PetraK
todle je její specialita

to smažu z webu a máš po ftákách

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 10:28
- Nahlásit

inu
dámy, mě může nasrat jen inteligent...
EDIT: a šéf, což vy ani jedna nejste

no bodejt bo my jsme chytrý šéfky

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 10:32
- Nahlásit

Fajka

sem si nefšimla, že byste mě dávaly chléb můj vezdejší

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 10:33
- Nahlásit

myslím, že si na vás najmu profesionály

http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/196776-roz chod-po-japonsku-chcete-setrast-partnera-nechte-to -na-profesionalech.html

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:08
- Nahlásit

Dobré skoro poledne dámy

Sem musela počkat, až mi odejde chlap do práce.

Koukám, že už jsou tu zase rakvičky po žehu a krásně ozdobení zajíci. Nějak nestíhám své výtvory fotit, páč mi je skorem hned se*erou. Ale snad taky nějakej najdu a hodím sem, aby jste se měly čím kochat....

PetraK
sem včéra večír byla konečně vypovídat na policajtech a vypadá to, že se vše hraje na paragraf o nezákoném obohacení, zadržování věci a několik dalších. Ten "můj" poldík to vyjádřil jasně.... "zjistil, že fenka je s pp a tím pádem drahá, tak dělal vše proto, aby jí prodal a vydělal na ní, no a vy jste mu to svým dotazem a dalším vývojem překazila"
Bylo to super, jen jsem tam pobyla celej večír....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

inu

myslím, že si na vás najmu profesionály

ty se chceš s náma rozejít?? Po tolika letech??

Fajka

á bych si spíš dala paňáka bo právě mě poslal doprdele velkej zákazník

SÁÁÁKRA!!

debilitě posr..dojčlandůů

to nejni možná, to nejni možná todle napsat.

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

NO TY VADO, ty rozhodně chytrá seš, páč todle obratem vymyslet, to může jen chytrej čék - čék ženská teda, abych byla přesná

brut

vypadá to, že se vše hraje na paragraf o nezákoném obohacení, zadržování věci a několik dalšíc

aháá, takže mu sklapne a bude jí muset vydat?

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:34
- Nahlásit

PetraK
ty se chceš s náma rozejít?? Po tolika letech??
huž pro mě néste perspektivní

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:38
- Nahlásit

PetraK
aháá, takže mu sklapne a bude jí muset vydat?
to nevím a myslím, že to bude záležet hlavně na Sokolově jak se s tím poperou...ale minimálně bude mít dost velkej problém z městem kvůli tomu, že tam psy drží delší dobu a vybírá od nich poplatky, navíc tam hraje roli ještě nějaký paragraf ohledně výhrůžek a urážek. Uvidíme co a jak.... sem hlásila, že chci být o výsledku vyšetřování informována, takže by mi měli vše poslat poštou

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:39
- Nahlásit

inu
huž pro mě néste perspektivní

na jasně, jassněěě, až dosloužim chci do sběru, jak to psali na těch školních sešitech. To je prostě trend současný doby, použít a vyhodit.

FAJKOOOO - SLYŠÍŠ TO??? UŽ PRO NI NEJSME PERSPEKTIVNÍ!

To bylo furt,MILUJU FAJKU a MILUJU FAJKU... eh a tetkon? Darmo mluvit!! To se hned pozná láska až za hrop!

Pche nadělala ste si osobo do vlastního, do vlastníhoooo. DALA STE SI VLASTŇÁÁÁÁKÁÁÁÁÁÁÁ. GOOOOOL!

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:43
- Nahlásit

PetraK
až dosloužim chci do sběru
netruchlete, voni vás konvertujou na hazlpapír

To se hned pozná láska až za hrop!
huž sem, trochu strará na to, abych marně tyla za neopětovanými city

nadělala ste si osobo do vlastního
říká čék, kterej, ledva schlamstne lupeny, již přestal velebit

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:49
- Nahlásit

inu
netruchlete, voni vás konvertujou na hazlpapír

hm, takže je ze mě tim pádem DAvídková , páč vona je táta Stahyjový a Stahyjový táta je prej hajzlpapír, takže tim pádem sem taky táta Stahyjový? No ale tak to je bordel hroznej

říká čék, kterej, ledva schlamstne lupeny, již přestal velebit

ne řiká čék, kterej to nechal vytesat dotyčné velebené krasopisem /páč sám píše jak prasca/ na dárek

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:50
- Nahlásit

brut
..ale minimálně bude mít dost velkej problém z městem kvůli tomu, že tam psy drží delší dobu a vybírá od nich poplatky, navíc tam hraje roli ještě nějaký paragraf ohledně výhrůžek a urážek. U

tak paráda, doufejm, že teda třeba tímhle krokem začne i náprava podmínek v útulku!

Ste čikovná pani, víte to?

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:52
- Nahlásit

PetraK
takže tim pádem sem taky táta Stahyjový
panebože, tobě by se mělo zakázat přemejšlet

kterej to nechal vytesat dotyčné velebené krasopisem /páč sám píše jak prasca/ na dárek
to si umím představit

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:57
- Nahlásit

Můžu se vám vetřít s básní ze smrti hmyzu?
Líčila jsem na brablence,
pivo značky gambrinus,
měla jsem však změnit značku,
nezhynul tu ani kus.

Mačkám já tu mravenečky,
prstem skoro na kaši,
kousek vedle zvrací Michal,
on to totiž nesnáší.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:58
- Nahlásit

kachna_
jen se vetři

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 11:58
- Nahlásit

inu

tobě by se mělo zakázat přemejšlet

no já vim, logyka dělá některejm lidem problémy. Mně naštěstí ne

to si umím představit

omyl děfče, omyl. TO SI NEUMÍŠ PŘEDSTAVIT , to se nedá popsat, to se musí vidět. Začnu psát psace, sklon ložený doleva. V průběhu procesu písmo narovnám, vložím do něj tiskací písmo, pak to položim doprava a už píšu skoro rozsypanej čaj. Páč jinak se těsnopisu co vydávám za písmo říct ani v podstatě nedá Grafolog by se vyřádil

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:00
- Nahlásit

kachna_

Můžu se vám vetřít s básní ze smrti hmyzu?

jistěže! To zní gůůt!!

Líčila jsem na brablence,
pivo značky gambrinus,
měla jsem však změnit značku,
nezhynul tu ani kus.

Mačkám já tu mravenečky,
prstem skoro na kaši,
kousek vedle zvrací Michal,
on to totiž nesnáší.

Muži - ti nic nevydrží
proto žena vždy hmyz vraždí.
Poradím Ti trochu lépe,
zajdi Ty si pro DéDéTé

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:02
- Nahlásit

PetraK
Mně naštěstí ne
tak si to mysli dál

Grafolog by se vyřádil
a pak by rovnou zavolal PČR bo takovej psychopat musí být pod dozorem

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:06
- Nahlásit

inu

tak si to mysli dál

jistě, dyš něco začnu, nehodlám v tom přestat

bo takovej psychopat musí být pod dozorem

tady se to ztratí

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:10
- Nahlásit

PetraK
nemysli si, že fakt, že jsi vod Práglu, tě nějak zachrání..

Já umím být dost odhodlanej člověk

brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:14
- Nahlásit

PetraK
Ste čikovná pani, víte to?
ále prd.. tohle by udělal každej

Sem si myslela, že dneska zvládnu nějakou domácí práci, ale mám děsnou migrénu a tak si jdu lehnout... závěsy jsem zatáhla, psům nařídila klid v pelíšku, kočku zavřela do přepravky ( aby zase neskákala na dveře a nerumplovala klikou) a teď vypínám pc. Kdybych se tu dneska už neukázala, tak se tu mějte krásně a zítra se zase uvidíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:14
- Nahlásit

inu
nemysli si, že fakt, že jsi vod Práglu, tě nějak zachrání.

tak my pragocentristi si myslíme lecos, ale já spoléhám na zaječí taktiku /a nemusim mít kůli tomu na sobě ani štrykovanou krajku/

Já umím být dost odhodlanej člověk

to je dost dobře možný, ale zas nevíte jak já umim bejt rychlej člověk

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:15
- Nahlásit

brut

mám děsnou migrénu a tak si jdu lehnout...

ach joo! To je tím, jak se vembluje s tim počasim, co? tak ať se Ti uleví

inu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:17
- Nahlásit

brut
přeju, ať tě to rychle přejde!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:18
- Nahlásit

nepište tu už žádný anomálie prasečinky drby a jiný broskvovinky bo mě to sem pak nechce pustit

ci véééén je tu azůůůro ci se rejpat v zahradě, plašit krtky a hrabat pitomý listí, honit bábofku po lese....prostě cokolif jen tu nechci sedět a dělat to co dělám..proč uš není pátek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:22
- Nahlásit

Fajka
nepište tu už žádný anomálie prasečinky drby a jiný broskvovinky bo mě to sem pak nechce pustit

já nic! Já sem slušná! To šécko Inu!!

Hele máme čas do zejtra, honem si napiš stokrát za sebou INUITA, INUITA!! Páč to máš naposled zadara, psala, že vod zejtra za každýho Inuitu, kerýho uvidí, bude vybírat pade. Tak si to dneska ešče musíme užít

ci véééén je tu azůůůro ci se rejpat v zahradě,

taky chci ven! ALe ne se rejpat v zahradě, páč teda mě ešče po víkendu bolí celej čék, jak sem byla skloněná nad záhonem, stříhala, plevelila, kopala, házela kost, házela tenisák, stříhala, plevelila, kopala, házela kost, házela tenisák....... tetkon bych brala jen to honění čoklida po lese. Se mi u vás tak líbilo!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:31
- Nahlásit

PetraK
zadara, psala, že vod zejtra za každýho Inuitu, kerýho uvidí, bude vybírat pade. Tak si to dneska ešče musíme užít
Takhle?
Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu,Inuita, Inuita, Inu, Inu, Inuita, Inu, Inu.....
stačí?

taky chci ven! ALe ne se rejpat v zahradě, páč teda mě ešče po víkendu bolí celej čék, jak sem byla skloněná nad záhonem, stříhala, plevelila, kopala, házela kost, házela tenisák, stříhala, plevelila, kopala, házela kost, házela tenisák.......
to já to mám jednoduší, nic neházím bo Faja lenoch zatímco já makám chní a nabírá sil aby mě pak na prochajdě štvala
Se mi u vás tak líbilo!!
až na ten sníííh ale já fakt myslela že huž tam bude holá cesta nooo

Jo a fajuša už tahá po domě ty mičudy v uzlu vod vás až to stihnu tak jí blejsknu..nejsřív jako že nic a ted už je tahá už je bude mít nadosmrti bo ona nic neničí

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2010 12:36
- Nahlásit

Fajka

stačí?

klidně i houšť.

Tu trefí!

Faja lenoch zatímco já makám chní

vyměnim! Páč pak nic nestíhám, protože když si ho nevšímám, tak buď o mě dloubne a skončim hubou v hlíně a nebo, když jsem uprostřed záhonu, tak nadává a řve.

až na ten sníííh ale já fakt myslela že huž tam bude holá cesta nooo

sníh nikomu nevadil, sníh k horám patří. Lepčí, než aby bylo vjedro, to nemám ráda. ani Brtnik ne. Tohle byla značka ideál.

Jo a fajuša už tahá po domě ty mičudy v uzlu vod vás

fákt? a rozpletla jsi je, nebo nechala v uzlu? Dobře se o to přetahuje a dobře se to mrská do dálky.

už je bude mít nadosmrti bo ona nic neničí

no já myslim, že ty tenisáky na tom asi dlouho nevydržej, jak to má v sobě díru, tak to nemá vydrž. Ešus taky není ničitel, taky ještě máme, ale stejnak myslim, že to časem bude humřítý.

<< 1 ... 612 . 613 . 614 . 615 . 616 . 617 . 618 . 619 . 620 . 621 . 622 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání