Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:40
- Nahlásit

brut

víc jak polovina listů je slepená a já pokaždý luštím, co je tam napsáno
mno a pak máme po babičce ručně psanej bloček, ale inkoust huž nejde skoro přečíst

Fajka
hele estéte..máš mail
sem šťastná, dnes huž nic nepotřebuju dostat

běžíme k vetoj na očkink...tak zatím
von jí bude dloubat do vočí nebo co?

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:43
- Nahlásit

PetraK
KOUKNU A VIDIM!
a máš u toho votevřený oči?

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:44
- Nahlásit

PetraK
pan šéf nebude rád, že o něm takto hovoříš, nebude. Měla by ses kapek kontrolovat. Dyš nic jinýho, tak aby tě pustil k pičitadlu totiž
sem neřikala že mám dvě hyeny fpráci

inu
šťastná, dnes huž nic nepotřebuju dostat
ok tak dneska už psát nebudu

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 10:54
- Nahlásit

Fajka
ok tak dneska už psát nebudu
to sem tím samozřejmě říct nechtěla

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:29
- Nahlásit

inu

máš u toho votevřený oči?

já prosim ano.

sem neřikala že mám dvě hyeny fprác

tak a je po pičitadle definitivně

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:35
- Nahlásit

PetraK
tak a je po pičitadle definitivně
to pochybuju, bo na tom musí zarábať, ale je po šanci na lepčí prohlížeč

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:37
- Nahlásit

inu

ale je po šanci na lepčí prohlížeč

no bať , sem to myslela jako, že huž jí ke svýmu poči nepustí a bude operovat s tim, že jako hyena se dělit nemusí

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:42
- Nahlásit

PetraK
eště ho k tomu naváděj!

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 11:52
- Nahlásit

PetraK
kuš babo, kapou mi tu sliny na spisy
mám pokračovat? Ale aby jsi nevypadala jak vlk z Červené Karkulky

ideálni haranti
viď?

inu
mno a pak máme po babičce ručně psanej bloček, ale inkoust huž nejde skoro přečíst
taky máme několik ručně psaných vzkazů, ale v rodině jsou knihaři ( nebo spíš byli), takže se postarali o to, aby vše bylo čitelný. No a já do těch papírů nelezu, páč babka psala tak "čitelně", že bych stejně věděla prd

Fajka
pojedetéééééééééééééé? Sem hlásila, že vás huvidím, tak doufám, že to vyjde... jo a jedu bez pirani, páč to vypadá, že bude hárat ( Brut jí olizuje zadnici a neustále za ní chodí)

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:06
- Nahlásit

inu

eště ho k tomu naváděj!

nenavádim, vještim. sem vjedma

brut
mám pokračovat?

NE!! NE!! A 60x NE!!!

Ale aby jsi nevypadala jak vlk z Červené Karkulky

to se nestane, vypadám dneska právě jako Červená Karkulka. Nějak mě napadlo, že si vezmu svý jediný červený tričko a navlíknu na něj svou jedinou červenou vestu. Džíny mám teda modrý. ale fšichni v práci sou f šoku!! Nejsem v černym! . Červenou na mě nikdo ešče tady neviděl

JOOO A UŽ SEM VÁM ŘEKLA, ŽE SEM DŮKAZ TOHO, ŽE DUCH MŮŽE ZVÍTĚZIT NAD HMOTOU??? Sem na sebe patřičně hrdá, páč mě to stálo nemalý úsilí

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no bať , sem to myslela jako, že huž jí ke svýmu poči nepustí a bude operovat s tim, že jako hyena se dělit nemusí
to sice jo ale zrovna někam odkráčel
kdo chvíli stojí již stojí opodááál

brut
pojedetéééééééééééééé? Sem hlásila, že vás huvidím, tak doufám, že to vyjde... jo a jedu bez pirani, páč to vypadá, že bude hárat ( Brut jí olizuje zadnici a neustále za ní chodí)
jo už sem se rozhodla že jo... je to kousek a v poledne ci bej doma bo muším malovat ty čertí na zed
ale jedu bez hyeny... at mám klít....

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:11
- Nahlásit

PetraK
Červenou na mě nikdo ešče tady neviděl
jééé ste měla říct bych vám pučila Fáju a mohla ste bejt Karkulká i s vlkem

brut
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 12:21
- Nahlásit

PetraK
NE!! NE!! A 60x NE!!!
že bych byla tentokrát hodná a nepsala sem žádnou dobrůtku? Třá na slaninové šnečky z listovýho těsta...., šunkové rolky..... atd.

vypadám dneska právě jako Červená Karkulka
tý jooo a já pojedu do Práglu až ve čtvrtek

JOOO A UŽ SEM VÁM ŘEKLA, ŽE SEM DŮKAZ TOHO, ŽE DUCH MŮŽE ZVÍTĚZIT NAD HMOTOU???
jak se ti to povedlo?

Fajka
jo už sem se rozhodla že jo... je to kousek a v poledne ci bej doma bo muším malovat ty čertí na zed
hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, se mooooooooooooooooooooooooc těšíííííííííííím.
A přivezu dobrůtky.... právě dělám holce plněné rohlíčky šunkou a porkem

ale jedu bez hyeny... at mám klít....
já zrovna tak... holka je doma, mladej taky, tak psékům nebude alespoň smutno ( mladej s nima půjde na procházku :lol

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 13:37
- Nahlásit

brut
tak gde sou další recepty? Huž sem si koupila ten sešit a za chvilu valím do Kauflandu dělat nákup

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:04
- Nahlásit

Fajka

to sice jo ale zrovna někam odkráčel
kdo chvíli stojí již stojí opodááá

bude překvapen pan šéf.
Jo a jak se vlastně tvářil na chlebik oliwowy?

ty čertí na zed

mám vám stát portrétem?

mohla ste bejt Karkulká i s vlkem

to by se tady na úřadě asi hodně vylidnilo

brut
šnečky

nejsem žabožroutskej frantik, takže šneky nejim

jak se ti to povedlo?
to neuvěříte!! Ale já sem psala, že se nevzdám!

R
O
Z
CH
O
D
I
L
A

JSEM TY ČERNÝ SVINĚ TŘÍDÍRKOVÝ!! A tetkon v nich tady sekám patky!!! já sem je prostě utejrala!! Což tejrání mi dost de, v tom sem hodně dobrá. Ale utejrala sem zároveň trochu i svoje noženky . Leč!! již třetí den je mám zde! Bez přezouvání do tenisek!! SEM DOBRÁ!

NE!

SEM NEJLEPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

bylo pečení, bylo smažení a bylo hlavně poslední pomazání. večer před premiérou sem do nich fkydla asi tak půl kila vazelíny a nechala působit. Ráno vytřela papírovou utěrkou a šlo se na věc.

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:06
- Nahlásit

PetraK
bylo pečení, bylo smažení a bylo hlavně poslední pomazání. večer před premiérou sem do nich fkydla asi tak půl kila vazelíny a nechala působit. Ráno vytřela papírovou utěrkou a šlo se na věc.

vod vás si teda huž žádnej recept nevemu

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:07
- Nahlásit

inu
vod vás si teda huž žádnej recept nevemu

to nechápu proč, když to fachčí!!

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:08
- Nahlásit

PetraK
to nechápu proč, když to fachčí!!
páč dycky nemám záchod po ruce

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:22
- Nahlásit

inu
páč dycky nemám záchod po ruce

co sou moje pečený boty proti vašim sežehnutejm rakvím o houbovejch zajících nemluvě?? Musíte bejt zvyknutá na fšecko už.

inu
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:29
- Nahlásit

PetraK
to moje, pani, sou aspoň v počátku poživatiny

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
hurááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, se mooooooooooooooooooooooooc těšíííííííííííím.
A přivezu dobrůtky.... právě dělám holce plněné rohlíčky šunkou a porkem

jééé já taky..a kuju předem ale jestli nejdeš autem tak se s ničím netahej prosim tě ju!

PetraK
Jo a jak se vlastně tvářil na chlebik oliwowy?
no já nevím slupnul přežil... chvíli hlad neměl..tak asi dobrý
a čekulátky huž svoje sežral (pardon ale on je fakt nejedl) a do mejch huš taky strčil frňák

to by se tady na úřadě asi hodně vylidnilo
no asi nejen tam

ŽE DUCH MŮŽE ZVÍTĚZIT NAD HMOTOU???
to je úpá jednoduchý bo jakmile Fája vypusti radioaktivní ho ducha tak já se taky odhmotňuju a transportuju se jinam

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 14:37
- Nahlásit

Fajka
chvíli hlad neměl.

ho asi pozřel v celku, že jo?

a čekulátky huž svoje sežra
tomu rozumim

do mejch huš taky strčil frňák

tomu taky rozumim.

Čemu nerozumim, sou lidi, který jako vy nebo Brtnik, si to dokážou šetřit a nevdechnou to najednou

no asi nejen tam

ale tady by se to hlavně dost šiklo

to je úpá jednoduchý bo jakmile Fája vypusti radioaktivní ho ducha tak já se taky odhmotňuju a transportuju se jinam

tak touhle cestou sem úplně jako nešla , ale nechám si jí v záloze na příště. Což nebude asi dlouho trvat, páč si chci koupit červený osmidíry

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2010 15:13
- Nahlásit

HÁSKEJ VÍKEND VINČUJU A MIZIM DO STEPÍ.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:13
- Nahlásit

Dobrý večír dámy

Mám za sebou kukandu na klubovce a setkání s Fajkou... bylo moc milé a jsem ráda, že jsme se viděly alespoň chvilinku.... dokonce jsme parkovali vedle sebe

inu
tak gde sou další recepty? Huž sem si koupila ten sešit a za chvilu valím do Kauflandu dělat nákup
vždyť je máte na předchozí straně a asi i na straně předtím

Ale pokud na tom trváte, tak vám se nějaký dám... nemam probléma.
Jinak já včera pekla do 1.30.... bych ráda věděla, kterej blb mi poradil, abych pekla 4 druhy dobrůtek v jeden den

PetraK
R
O
Z
CH
O
D
I
L
A

JSEM TY ČERNÝ SVINĚ TŘÍDÍRKOVÝ

ooooooooooo, ste velikánská šikulka, dostanete piškotek, až se zase uvidíme

nejsem žabožroutskej frantik, takže šneky nejim
tssss, tyhle by vám chutnaly, páč mají slaninku a šunku

brut
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:32 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Když vám doma dojdou rohlíky a budete líné jít pro ně do krámu, tak si je můžete upéct.

Rychlé nekynuté rohlíčky:
600g polohrubé mouky ( dle druhu, některou je potřeba ještě přisypat tak, aby se těsto nelepilo)
10g soli ( odhadem 1 lžička)
1 kostka čerstvého droždí
50g pískového cukru
500ml vlažného mléka
50g rozehřátého máslem

Z ingrediencí udělejte kvásek, nechte ho na teplém místě vzejít. Pak ho přelijte i se zbytkem mléka do mísy s moukou promíchanou se solí a vypracujte pružné těsto. Poté přidejte rozehřáté máslo ( já ovšem dělám těsto normálním způsobem ) a důkladně vypracujte dohladka. Kynout nenechávejte, hned vyklopte na pomoučený vál a rozdělte na 3 stejně velké díly. Z každého vytvarujte bochánek, který rozválejte do kulatého tvaru a rádálkem z něj vytvořte 8 trojúhelníčků. Ty stočte od širší strany ke špičce. Pokládejte na plech pokrytý pečícím papírem, lehce je prohněte, potřete rozšlehaným žloutkem s trochou mléka a hned bez dalšího kynutí pečte ve vyhřáté trobě ( elektrická na 200°C) asi 10min... povrch musí zezlátnout. Před vložením do troby lze sypat mákem, troškou soli atd.
Dobrou chuť... jsou fakt výborné... já všechno najednou nacpala do pekárny a udělala klasické kynuté těsto ( samo bez kynutí ale i bez kvásku). Vůbec to rohlíčkům neuškodilo. Takže s těstem zacházejte jako s jiným kynutým, ale nenechávejte vzejít....

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 01:36
- Nahlásit

Aterom dnes po půlnoci prasknul. Začalo téct neuvěřitelné množství krve smíšené s hnisem a kdo ví čím ještě. Po době, která se zdála nekonečná, to nakonec téměř přestalo a pokud si pes zalehne, tak to snad konečně přestane. Boule se každopádně znatelně změnšila..
snad nebudeme muset na pohotovost
Prosímvás, myslete všichni na toho našeho psa. Ať to ve zdraví přežije on i my. A ať už je to poslední věc, s kterou se potýká...

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 08:34
- Nahlásit

inu
šišma.... chuďátko Orísek..... budem na něj myslet a držet všechno až do doby kdy to bude mít všechno za sebou.... kurňa to musej bejt nervy pani.....

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 09:08
- Nahlásit

vlk
no, pani dneska ráno si to zase rozgribnul, takže zase tečeme :-/ naštěstí to není tak, že by se muselo na pohotovost, ale přesto večer deme k vetoj, ať s tím něco udělá, páč do úterka daleko.

Kažodpádně noc byla těžká, nejdřív to krvácení, pak hlasitě dýchal, pak najednou přestal, tak jsme se báli, jestli nevodešel do věčných lovišť a hlavně furt olizuje kde co: podlahu, sebe... a přitom vypadá jak po mordu..

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:05
- Nahlásit

inu
kristova noho !!!!! Nemáš doma Betadine ???? Ovčák měl kdysi hnisavý bolák na koulích a vet nám po vyříznutí dal Betadine na čištění a vysušování....

inu
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2010 11:28
- Nahlásit

vlk
Betadin nemám, dokonce nemám ani Framykoin zásyp, kterej jsem mívala :-/

Je neděle, je tady všecko zavřený, tak doufám, že vet je vybavenej :-/ Pořád mu z toho něco vytíká, naštěstní to není tak hrozný jako v noci.
I tak ale vypadá jak po masakru motorovou pilou:

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání