| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:16
- Nahlásit
Fajka
ty krávo 87km..ty jseš fakt šílenec! Ani na kole bych to nejela, i autem se mi to zdá moc A koukaje na to, jak se tváří chudák pejsa...je to týrání! Vidím tam i nějakého ,,Worička" Písni, kde bude další long, pánovi ho podšoupnu sebou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:24
- Nahlásit
Fajka
vis jak se rika, mezi slepymi jednooky kralem? tak mezi nami ses jasna ostrilena longoslapka, pac jich zajiste mas nejvic
ja to ani nenasla, proc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:24
- Nahlásit
není nad navyšování kondičky a mít v 35 zhuntovaný tělo jako kolega v práci
podle mě není normální ani ujít 50 km, natož ještě víc nebo to nedejbože uběhnout
ale jinak musím říct, že člověk by neměl bejt línej ani si dojít pro malý ostrý nůžky při rozbalování balíku, při použití velkejch tupejch nůžek obvykle dojde úhony, a ano, ufiknutí prstu tupejma nůžkama jako nic moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:25
- Nahlásit
worick
Ani na kole bych to nejela, i autem se mi to zdá moc
to mě taky
A koukaje na to, jak se tváří chudák pejsa...je to týrání!
tak von se tváří jak jelito i po celodenním spánku, takže podle něj se to brát fakt nedá
Vidím tam i nějakého ,,Worička" Písni, kde bude další long, pánovi ho podšoupnu sebou
to byla prosím osmiletá paní Woričková roztomilá
fakt dobrej tahoun, to by se mě líbilo a ani nebyla moc veliká, možná téměř jak jelito....ale táhla celou dobu jak bejk sem si celou dobu říkala že ti Woričkové jsou nějaký neunavitelný
a další trek jdou ani ne za 14 dní ...a já taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:26
- Nahlásit
birma
Dr. Sophia Yin zemřela
taky neznám, kdo to je?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:28
- Nahlásit
Maya
mít v 35 zhuntovaný tělo
tak to už fakt nezvládám
a ano, ufiknutí prstu tupejma nůžkama jako nic moc
takže máš vo jeden míň??? ale tak furt jich 9 zbývá ne?
cernej caj
jednooky kralem? tak mezi nami ses jasna ostrilena longoslapka, pac jich zajiste mas nejvic
tak leda takhle no, to pak jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:31
- Nahlásit
worick
jezdiva borec s dvouma samojedama a myslim, ze ma kameru a hodne z treku dela videa, napr jedno tady z letosnich lvu
jo a prisla mi vcera knizka zivot bez psenice tak se na ni tesim az se zactu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:34
- Nahlásit
cernej caj
jezdiva borec s dvouma samojedama a myslim, ze ma kameru a hodne z treku dela videa, napr jedno tady z letosnich lvu
no to je přesně ten s kterým sem půlku tratě šla ))))))))) svět je malej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:37
- Nahlásit
Fajka
takže máš vo jeden míň??? ale tak furt jich 9 zbývá ne?
ano ano a pravda je, že malíček ani k ničemu nepotřebuju, žejo
cernej caj
jo a prisla mi vcera knizka
to může bejt zajímavá knížka, ale teda popravdě nevim, jestli bych to dokázala přestat jíst pečivo a tak, vždyť ta pšenice je skoro ve všem, i v sušenkáááách
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:37
- Nahlásit
Rumštáájn,
prosííííííííííím, pomozte s hlasováním neustále se přetahujeme o první místo s mažoretkama je to základna naší canisterapeutické Terezky ...
http://www.pomahamesprovidentem.cz/souteze/provide nt/pomahame-s-providentem-rodine-v-rijnu-2014/kdyz -zvireci-laska-pomaha/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:38
- Nahlásit
ale jako celkem mě zajímá, jestli se dožiju rozuzlení dnešní situace, kdy o tu nejhorší potravinu se přetahuje cukr s pšenicí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:40
- Nahlásit
Janiii
to chce registraci a nebo fb, tak to jedině jestli si vzpomenu až večer doma, když tak to sem hoď večer znova
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:41
- Nahlásit
Fajka
ja s nim jednou mluvila, asi 10 minut jinak ho moc neznam ale vypadal jako pohodar
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:42
- Nahlásit
Janiii
já nemůžu najít kde se hlasuje?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:44 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Kliknete na To mě baví, a buď to vezmete přes FB, anebo prostě Neregistrovaný - bude to po vás chtít email a vymyslet heslo, na ten email vám přijde potvrzovací odkaz, kliknete na něj, vrátí vás to na původní stránku a znovu To mě baví. a je to.
pokud máte tři emaily, jako já, můžete hlasovat víckrát
Maya
hodím včera jsme ještě vedli o 50bodů a najednou byli první ... nic proti mažoretkám ale chceme stan
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:44
- Nahlásit
Maya
podle me si dobre sekundujou
jinak uz tyden mi to de tu psenici nejist - prave treba se zbavim te zavislosti na susenkach pac asi vzhledem k tomu, ze cukr je jako droga a psenice je vlastne sacharid, tudiz pro mozek taky droga, tak sou takovy teorie ze po 14ti dnech bez sladkyho ho prestanes vyzadovat a touzit po nem (zatim po nem touzim a uz se mi zbihaj sliny na kolacek jak to tu pisu
Janiii
kliknuto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 08:57
- Nahlásit
jo a nejaka kampan proti tukum http://nasyceneskodi.cz/ a tam
54% dotazanych si mysli, ze je pro ně máslo zdravější, volbou než margarín/
ja sem si tim 100% jista
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:07
- Nahlásit
Janiii
asi se mi zadařilo dát přes fb 2 hlasy
Nečetla jsem detailně pravidla - jak často můžu hlasovat z jedné IP adresy?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:08
- Nahlásit
grimmh
jak casto asi chces ale zkus si to otevrit v jinym prohlizeci
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:24
- Nahlásit
na IP adresu si to nehraje, z FB odhlasuješ jednou, jako neregistrovaný uživatel z každého emailu jednou
a děkujeme
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:29
- Nahlásit
Janiii
tak jsem to odklikla i jako neregistrovaná, ale teď už mě to tam znovu nechce pustit.
Večer budu pokračovat z domova
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:30
- Nahlásit
Je to pro dobrou věc ♥
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:36
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
Gůtn tág majne líbr Kindr. Tak jsem dnes ráno zjistila, že jsme opět, stejně jako s Ešátorem u nás za místní atrakci. Jak tam včera ten vůl řádil v jezírku, tak nás dneska potkala sousedka a povídá:" My jsme se tak nasmálí, jak von už vždycky chtěl běžet za tebou a zas ho to přemohlo a neomhl si pomoct a musel zase a znovu!" (koho mi to jen připomínáááá?? , že jo Ešíno? ) a o pět minut později jsme se potkaly s holkou, co bydlí ve vedlejším domě a má štěndo borderáka o dva měsíce staršího a ta pravila: "Koukali jsme včera na vás z balkonu a hrozně jsme se smáli!!, von byl výbornej!" Mno. Takže zas jsme za místní baviče. S Ešátorem to byla obří matrace, se Štajnidlem jezírko Ale uďál mi zas radost, Chlapínek malej, klustej - páč on venku nemá moc zájem si hrát, má tisíc důležitějších věcí, ale dneska to klaplo, zabojovali jsme spolu pěkně o Fajfkatý přetahovadlo a řádil jako černá ruka.I kosáka v křoví nechal, na povolení běžet za pejskama počkal (sousedka se ptala, když jsem ho na dálku vypustila za jejich Bárou poklepáním na hrudník, co že to znamená to gesto, jestli jako "Vem si jí!" , tak jsem jí ujistila, že jde jen o vypouštěcí gesto, aby si zvyknul čekat doopravdy, dokud tohle nepřijde, že až pak se může vyřítit, funguje to u něj líp než slova)
cernej caj
tak to je skvely s bubitkou
jo jo! Moc skvělý a pro mě moc úžasný, protože se ráda koukám, když se ona baví.
Fajka
přemejšlím co je lepčí essi pupek nebo hrb
nastejno? ale Digimu to odpustím, on je fakt skvělej, má svý tudlencto - flujdum! a jiskru do života
ale muselo se dojít do míst odkud by se dalo odvést no a
a to v podstatě dost rozhodlo, ne? Každopádně teda výkon milá Fajfko
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:39
- Nahlásit
PetraK
mám radost že máš radost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:40
- Nahlásit
grimmh
ja ti rikam, otevri to v jinym prohlizeci jestli mas a pujde to nebo zkus vyprazdnit cache (a cookie)
PetraK
supr, ze ste si pohrali venku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:42
- Nahlásit
Maya
a ano, ufiknutí prstu tupejma nůžkama jako nic moc
áááá vítej v klubu sebepoškozovačů
Janiii
HOtovo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:46
- Nahlásit
cernej caj
supr, ze ste si pohrali venku
no jo, on si venku moc nehraje, takže na tom trochu pracujeme. On mě třeba bude honit, to jo, ale hrát si s něčím, to ho venku "zdržuje" . Aport ho baví doma, venku má jiná záležitosti, takže to musíme trochu přejinačit. Snad se zadaří.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:47
- Nahlásit
PetraK
urcite jo
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:51
- Nahlásit
cernej caj
Jsi blázen či čo???? Na mě mluvíš po ránu cizí řečí???? No i kdyby by to nebylo po ránu, bylo by to fuk, protože vůbec netuším co je cache a cookie
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 09:55
- Nahlásit
PetraK
Budeš brzy vybírat vstupní na štajní představení?
cernej caj
jinak uz tyden mi to de tu psenici nejist
fakt? tak pak řekni, jestli tě ty chutě fakt po dvou týdnech přešly, mě to přijde jako hrozně krátká doba, když třeba u kouření se uvádějí spíš měsíce a u někoho to nepřejde nikdy
jako nedovedu si představit, co bych měla třeba snídat, aby to bylo stejně dobrý a hlavně rychlý jako rohlíky
|