| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 09:21
- Nahlásit
poznate starou techniku ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 09:25
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
VIVAAAT MARTÍÍÍNKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ UDĚLÁME TI OH'ŇOSTRŮJEK!!
A kachně a Michalovi přeju tedy hodně, hodně, hooodně
aby je ta smečka nepřeprala
Víkend byl LŮŮŮŮKCUSNÍ, nejen počasím, ale taktéž Rumíčkatým výkonem. V lese byl moc hodný a v polích taktéž. V sobotěnku jsme měli relativní ščestí na zvěřinu. Ponejprv ráno jsem v polích viděla zalehávat zajíce, i zatkla jsem si Rumíčka na vodítko a mazali jsme za zajícem, ten byl velmi spolupracující a vydržel ležet , takže jsem mohla Rumidlu ukázat, co že to chci, aby dělal. Ani vodítko nenapnul, byl MOČIKOVNEJ, Močikovnej, dostal mooooc masíčka z poblifky a pak si mohl začuchat v místě, kde zajíc ležel. Pak jsme si dali srnku natěsnačku vyběhnutou z remízku a pak ještě jednou toho stejnýho zajocha. Mooooooooooooooočikovnej, močikovnej. Je ftipný, že nejlíp funguje, když na něj v ten moment šeptám, že Neeee-Rumíčku, nee-e, neeesmíííš, čekej hošíčku. Ovšem čerstvá stopička to je mooc velká atrakce, to se mu ucpou zvukovody maximalisticky. .To si pánčička zaběhala . No ale! když jsme šli večír a z mokřadu vyběhl srnec se srnou a poté co Rumíček hezky zůstal stát a šli jsme pak přesně stopu, kudy běželi, měli jsme možnost pilně trénovati na čerstvé stopě. a hezké to bylo, moc mu to šlo. Tak. Tolik hlásání pro grimmíka .
Jinak jsem se flákala, natírala židli, byla na houbách a nedělala nic. Ani s čoklidama, nějak to hrozně flákáme, jen se procházíme. Ale ne vlastně, včera asi změnil Rumajzl názor na lítací talíř a vzal ho na vědomí. Dneska jsem jeli ráno rovnou z chalupy, tak jsem mrkev. Pejsci jsou taky mrkev, jenže oni narozdíl od mé maličkosti, upadli do pelíšků a chrápou. A já jak blb šup do montérek a ke strojům.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 09:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Xerxová
máš nějak moc velkýho a moc pěknýho pejska. a moc pěkný fotky M y nemáme fotky skorem žádný , páč já zapomínám fotit
birma
Adamita Hornikem
ale tahle je!!
Maya
a teď šel ven, asi si užít chytání myší, škoda, že mu to vydrží jen pár dní, ale ať si to užije
chytil druhou mízu
Fajka
seš už magor, nebo co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 09:43
- Nahlásit
cernej caj
nějaký ty věci už pamatuju, je to se mnou fakt blbý
PetraK
jako pěkný hlášení, ale trocha neposlouchajícího psa by to taky chtěli, abysme se mi ostatní necejtili tak blbě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 09:48
- Nahlásit
Maya
ale trocha neposlouchajícího psa by to taky chtěli, abysme se mi ostatní necejtili tak blbě
ale dyk píšu, že na stopě nemá uši a musim běhat. Stopa je jeho vášeň, s tím si ešče zabojuju. A kdyby psal dneska ráno Brtnik, tak by napsal, že mu dvakráte utiknul za psem.
cernej caj
Maya
nějaký ty věci už pamatuju, je to se mnou fakt blb
trochu míň deprese při pondělním ránu by to chtělo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 09:52
- Nahlásit
PetraK
tak to zni jako supr vikend, a pokud mas hlasani pro grimmh, tak to musis naprat pred hlasanim, abych nemusela celej ten odstavec cist a pak napises ze konec hlasani pro grimmh
Maya
tak ja nektery taky pamatuju, no to je normalni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:17
- Nahlásit
cernej caj
bych nemusela celej ten odstavec cist a pak napises ze konec hlasani pro grimmh
ne to ne-e, to já jen, že grimmík si stěžovala, že nejni žádný zvířecí hlásání, tak jsem se do toho položila podrobněji.
a Bubi měla včera děsně dobrou náladu, po dlouhý době zmlátila Rumajzla, ukousla mu všechny noženky, prokousla mu hrdlo a vyrobila z něj plakát tím, že ho zalehla. Rumidlo bylo Blažej.
tak to zni jako supr vikend
bylo dobře, jen mám pocit, že se víc flákám, než něco dělám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:22
- Nahlásit
pro zimní trekistky http://www.podzemi.net/news/kapesni-teplo/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:26
- Nahlásit
cernej caj
třeba bude i příští rok http://pribehy.instruktori.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:28
- Nahlásit
PetraK
ja vim, ja vim ja si delala srandu
tos mi pripomela s tim zmlacenim - sme prijeli vcera odpoledne domu. Kdyz prijedu s ferinou, de se napit, de ocichavat dum, proste klasika a pak zmlati tima pac ho vetsinou pustim dovnitr. kdybych ho nepustila dovnitr, tak si treba nekde lehne. A timik vcera jen co byl odstrojen se radostne rozbehl, otevrel si do verandy a pak se snazil dostat jeste do dvora za ferinkouuu ale tam uz bylo zamceno
Maya
nejaky ohrivac mi koupil muz, v interportu v akci tak sem si vcera dala do kapsy na zmrzly ruky a pak zjistila ze nemam cas mit ruku v kapse
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:29
- Nahlásit
PetraK
trochu míň deprese při pondělním ránu by to chtělo
dneska asi takhle
a ještě nuda tu v práci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:31
- Nahlásit
cernej caj
dy a pak se snazil dostat jeste do dvora za ferinkouuu ale tam uz bylo zamceno
se před nim zamkla!
pak zjistila ze nemam cas mit ruku v kapse
tetkon by se mi nějaký ohřejvadlo šiklo , je mi zima, vstávala jsem v těch 3/4 na pět a jsem nedospalá a to je mi vždycky zima.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:31
- Nahlásit
Maya
dneska asi takhle
jooooooooooooooo to je moje tu dů!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:43
- Nahlásit
ty jo nakoukla jsem na agresivního jorka - to je fakt děs, co lidi dokážou ze psa vyrobit - a ještě mě dobilo to video od Fifi co tam šoupla, viděla jsem kousek a stačilo.navíc je vidět, jak ta fena je sama vystresnutá, ach boože.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:47
- Nahlásit
PetraK
Ich gratulíre frau. Štajník je fakt šikovnej.
Já jsem měla možnost srovnávání - v sobotu na výšlapu jsme měli 5 měsíční NKO a potkali jsme 12 měs. maďarku. To bylo tóóóčo To bylo pohybu na raketový pohon. NKO hbitě sekundoval maďarce. Musím říct, že oba byli poslušní, ale ten 5 měsíční prcek měl oproti maďarce 100% přivolání. Maďarka se ale taky činila snad jen 2 x přiběhla až na druhý pokus. Jsem amatér a tak se možná vyjadřuju neobratně Do hospody - předzahrádky vzala slečna i maminu NKO. Je to 6 letá noblesní dáma se skvělým vychováním. Tolik k sobotě.
V neděli jsem byla na vycházce se 14 měsíčním maďarem - krásným opravdu krásný pes, jen s tím přivoláním holt měl tedy
páníček větší problém. Bylo to nesrovnatelný s hafama ze sobotní procházky.
Panebože já bych chtěla umět vycvičit psa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:52
- Nahlásit
grimmh
jo to já taky
Musím říct, že oba byli poslušní, ale ten 5 měsíční prcek měl oproti maďarce 100% přivolání.
ano, to je ten krásný věk
takže sis to užila na plný pecky, co? No a copak sis z toho odnesla za dojmy, hm? Svěř se tetám
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:52
- Nahlásit
grimmh
já taky
cernej caj
jj, u nás mlátí po návratu Dorin Kima a je fuk jestli se vrací Dorin a nebo Kim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:55
- Nahlásit
Maya
jestli se nudis, chtela bych nejaky knizky od stephena bootha. u nas vysli 4, dokonaly, ja teda mam posledni 3, prvni nee a uz se neprekladaj i kdyz jich napsal tak 30 ale i cesky ma takovej slozitej styl, to bych v aj nechtela ani riskovat, tak mi to muzes prelozit
je fuk jestli se vrací Dorin a nebo Kim
tak samo u nas je taky jedno kdo se vraci. sem si chtela rozvazat boty a honili se kolem me jak kolem sloupu, holomci
PetraK
me je zima taky kdyz su nedospala nebo unavena
na agresivniho jorka asi cihnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:55
- Nahlásit
Hele ženský a všimly jste si , že to, že vona je ajskafé tuhleta svatá žena??
No kouknite! Máme na to důkaz!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 10:56
- Nahlásit
cernej caj
a honili se kolem me jak kolem sloupu, holomci
mno to buď ráda, že ještě jeden z nich se ti nezakousnul do předloktí a druhej ti nedal tečku do rypáku a nevyskočil na záda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:17
- Nahlásit
PetraK
No kouknite! Máme na to důkaz
a jo, teď to taky vidím
cernej caj
to bych v aj nechtela ani riskovat, tak mi to muzes prelozit
tak pokud má tak knížka tak dvě tři krátky věty, tak klidně
toho spisovatele teda vůbec neznám, tak to jsem asi od něj nic nečetla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:23
- Nahlásit
ježišmarjáá, zadám si stephen booth na ulozto a vyjede mi stephen king snad všechny knihy v maďarštině, co to tam maj za vyhledávací algoritmus to by mě fakt zajímalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:24
- Nahlásit
Maya
a že má tu svatozář pořádnou, co?
hele zabije nás? asi ne, vlastně, když je ta svatá, tak to je dobrý, to do ní můžem šít!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:34
- Nahlásit
PetraK
Maya
me se jeho detektivky libi moc. u te prvni mi trvalo, nez sem si zvykla na ten jeho styl ale pak uz sem byla pohlcena
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:34
- Nahlásit
PetraK
a že má tu svatozář pořádnou, co
jj, přímo skoro duhovitou kdyby byla barevná
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:35
- Nahlásit
tuhle knížku teď čtu, ale ten film no nevím, jestli se mi ho podaří stáhnout, tak možná za dlouhých zimních večerů....
http://www.totalfilm.cz/2012/11/recenze-atlas-mrak u-potreboval-vyborny-scenar-dostal-ho/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:39
- Nahlásit
Maya
ten film byl skvelej i kdyz sem asi nepochopila konec, tak jako fakt stal za to. co ta knizka?
doge - vtipy s sibou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:40
- Nahlásit
Maya
to my v jejich věku už jezdili na kole dva kiláky k rybníku třeba nebo v lese za vesnicí, oni nesmějí sami, aby se jim náhodou něco nestalo, mají to těžký, sami v podstatě skoro nic nesmí - no jo, ale vysvětli mi, proč nesmí? Když jejich rodiče jste vy, co jste mohli?? Ha?!?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:50
- Nahlásit
PetraK
takže sis to užila na plný pecky, co? No a copak sis z toho odnesla za dojmy, hm? Svěř se tetám
No byla jsem Blažena a dojmy? Stejná nejistota jako předtím a zbožné přání - mít dar - naučit se cvičit psa.
Cítím zkrátka stejnou nejistotu, která mě provází posledních xxx měsíců, kdy jsem se začala víc zajímat. Před 6 lety se sice zrodilo rozhodnutí pořídit si psa, ale až začátkem letošního roku se ze mě stal totální blázen, který je denně na netu a loví moudra, kupuje knížky a otravuje své okolí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 11:50
- Nahlásit
Maya
ATLAS MRAKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ JE VÝÝÝÝBORNEJ FILM, MILUJU HO
cernej caj
Co se tlemíš svatej čaji? he? Vod tetkon to máš těžší, jako svatá se tak musíš chovat
|