| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 19:47
- Nahlásit
a demokracie po česku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 19:48 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
jako boudička, která je lehčí a pokud neni pejsek ničitel, tak stačí super je to i na různý výlety, dovolený... kdy má pes pořád to svoje "doma", kam si může zalézt. Stejně tak na různé psí tábory a tréninky
ano ano souhlasím !
má pravdu birma! máme látkovou a kam jedem tam jí berem, jelito si do ní vleze a má tam svůj malej kousek domova a je tam uplně v klidu a odpočine si tam
birma + cernej caj
tady máte profil trati , ať víte na co máte natrénovat
Jani
ooodhlasováno
víc nestíhám dočítat, záftra musíme nečekaně na votočku do Dojčlandu zasejc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 19:50
- Nahlásit
Fajka
tady máte profil trati
jsem fakt ráda, že jsem si to nechala ujít, zdechla bych tam a ty máš fakt můj největší obdiv
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 19:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
zdechla bych tam
no já netušila že to bude až tak hrozný .... a když to ted vidím a marně hledám nějakou rovinu tak taky nějak nechápu že jsme to dali
dokonce sem někde četla že co se počasí týká nejhorší trek co pamatujou no tak si řikám že dyž jsme přežili todle tak ted už fakt všecko
Mácha bude proti tomudle nudná cesta po rovině
jsem fakt ráda, že jsem si to nechala ujít
zase ale ta příroda a výhledy druhej den , za tu námahu rozhodně stojej
a ty máš fakt můj největší obdiv
dííík
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 20:05
- Nahlásit
chjo, včera přijela mamina z práce s tim, že u hlavní silnice snad někdo něco zapálil, že tam je strašnej černej dým ... Rrrrejpal už to domů musel objíždět, protože to policie odkláněla ... a dneska se dočtu, že tam byla nehoda dvou aut, jedno z nich shořelo, jeden mrtvej, a následně do kolony naboural motorkář a nepřežil strašně nerada na tý křižovatce odbočuju, a to mam blinkr už z půlky kopce, aby si toho ti závodníci za mnou všimli ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 20:11
- Nahlásit
Janiii
chjo, včera přijela mamina z práce s tim, že u hlavní silnice snad někdo něco zapálil, že tam je strašnej černej dým ... Rrrrejpal už to domů musel objíždět, protože to policie odkláněla ... a dneska se dočtu, že tam byla nehoda dvou aut, jedno z nich shořelo, jeden mrtvej, a následně do kolony naboural motorkář a nepřežil
jj četla sem to že to bylo prakticky u Vás tam je to fakt o hubu noo a mezi náma ty motorkáři jezděj fakt jak ovádi..já jim v neděli uhýbala pomalu kanálama a bylo jim to málo
dneska jsme byli kousek od vás..v Hořicích..jenže to zas bylo rychle neplánovaně tam řešit průser a rychle zpátky a zejtra 500 kiláků do dojčlandu a zpátky..ach jo...už mě to neba...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 20:15
- Nahlásit
Fajka
dneska jsme byli kousek od vás..v Hořicích
jéééé, to je škoda, že jen rychle zpátky ... tak příště se zastavte! ale uplně určitě!
tam je to fakt o hubu noo
no a hlavně ta první nehoda dvou osobáků je přesně, jak to tam vypadá vždycky - ty chceš odbočit doleva a kretén zezadu začne předjíždět ... když vidim, že se za mnou někdo řítí, tak radši jedu dál a odbočuju až za kolejema. brrr.
zejtra 500 kiláků do dojčlandu a zpátky
tak opatrně!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 20:45
- Nahlásit
Fajka
dokonce sem někde četla že co se počasí týká nejhorší trek co pamatujou no tak si řikám že dyž jsme přežili todle tak ted už fakt všecko
Si fakt silenec, krasnej. A borec. To samy i Jelito, ze to zvladnul!
a zejtra 500 kiláků do dojčlandu a zpátky..ach jo...už mě to neba...
Dobre dojedte! Tam i zpet!
Janiii
že tam byla nehoda dvou aut, jedno z nich shořelo, jeden mrtvej, a následně do kolony naboural motorkář a nepřežil
Fuuuj, taky sem na to koukala, vrtulnik mel vcera napilno, rikala sem si, co se kde stalo.
strašně nerada na tý křižovatce odbočuju, a to mam blinkr už z půlky kopce, aby si toho ti závodníci za mnou všimli ...
To mam to samy u nas, ja uz to neberu radsi po vypadovce, ale pekne prdelema, radsi. A ta cesta pred Horicema je priserna, nesnasim to tam, vzdycky zadek stazenej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 20:48 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
a mně už z brigád hráblo a asi vím, co bude můj další čistokrevný pes až jednou nějaký čistokrevný bude
Kdo uhádne (bez nahlížení do adresního řádku), má bod
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 20:50
- Nahlásit
Janiii
dneska se dočtu, že tam byla nehoda dvou aut, jedno z nich shořelo, jeden mrtvej, a následně do kolony naboural motorkář a nepřežil
no fuj teda nesnášim místa, kde se musim bát, že mě zabije neopatrnej debil. Tak na sebe dávejte tam ještě větší pozor.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 21:00
- Nahlásit
birma
Kdo uhádne (bez nahlížení do adresního řádku), má bod
Banshi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 21:03
- Nahlásit
Fifi
Banshi.
Bánší (jestli myslíš tu Waminu) je nejspíš kříženec huskyho, to tohle není
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 21:08
- Nahlásit
birma
Jo, myslim Bansi. Kdysi jsem tu wami psala, ze je podobna prave lapinporo...cosik. Cilize nakej ten laponskej ovcak a celkem se smala, ze to sedi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 21:11
- Nahlásit
na autorku článku byla právě pro tenhle článek podaná žaloba, ta drzost lidskejch sviní je neuvěřitelná
Fifi
celkem se smala, ze to sedi
jj to určitě
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 06:40
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Množárny a obchodníci se psy - hnus. Nemůžu uvěřit, že tohle ještě nebylo legislativně ošetřeno a může se dít to, co se děje.
Na Fb ve skupině maďarských ohařů je jmenovaný taky jeden množař. Vím, že se tam někdo chystal proti němu zakročit a sbíral o tom člověku info - kdo a za kolik od něj nakoupil, jestli dal smlouvu,..... Jsem zvědavá, jestli to dotáhne do vítězného konce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 06:57
- Nahlásit
birma
ten je tam tak spokojenej
no ja bych to teda neuhodla, co to je. Ale ja bych mozna chtela lapinkoiru, pokud se u nas jeste bude chovat, no uvidime. A muz samo trva na ty selmii
Fajka
to je teda masakero jak svina
aspon si na machovi odpocines teda, ne?
Janiii
tak to je dost blby teda a predpokladam, ze nejaky zlepseni situace v ty krizovatce se konat nikdy nebude, co...
clanky doctu prubezne, tady desnej chcanec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 06:59
- Nahlásit
tady maji 7mesicni fenecku boooze to je krasny
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 08:03
- Nahlásit
cernej caj
tady je taky hnusně.
Snad se vyčasí, protože dnes odpoledne mám jít s majitelkou (tou šikovnou slečnou) a její 5 měsíční NKO Abby na vycházku. Moc by mě mrzelo, kdybychom to museli kvůli počasí vzdát. Už o víkendu byly louky hrozně podmáčené a cesta polňačka taky nic moc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 08:11
- Nahlásit
birma
lapinporokoira, pěknej pes, ale pracovní, takže pro mě ani omylem ale tak můžeš začít šetřit
cernej caj
tady maji 7mesicni fenecku boooze to je krasny
popravdě je to bezchlupej děs a ten bílej předek taky nic moc, počkej si dva roky a budou tu mooooc pěkný
clanky doctu prubezne, tady desnej chcanec
tady lilo v noci, teď je akorát zase sauna, ale alespoň neprší, jsem si vzala ještě mikinu, že bude zima a je vedro
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 08:17
- Nahlásit
birma
na autorku článku byla právě pro tenhle článek podaná žaloba, ta drzost lidskejch sviní je neuvěřitelná
ale popravdě v tom článku nekritizuje množárny, ale v podstatě legální podnikání, teda výkup, takže se ani nedivím, že se majitel firmy ozval
ne že bych obhajovala výkupy, ale myslím, že alespoń minimálně k fyzickému týrání těch štěńat a dalších zvířat tam na rozdíl od množáren nedochází, protože by tím přišli o prachy, psychické týrání, kdy ta štěńata žijou týdny nebo měsíce v podstatě bez kontaktu s člověkem je jiná věc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 08:27
- Nahlásit
Maya
ale i tak je to roztomily stenatko
navic ja budu cekat spis 10 ferinka je jeste v rozpuku, dyt ji bude teprv 5
grimmh
tak drzim palce my mame dneska prvostredecni cajovnu tak sem si uz nachystala zeleninovej salat s kozim domacim syrem a lososem pac kuskus si asi odpustim
jinak sem se docetla, ze nejaky polypeptidy z psenice se vazou na receptory opia a ze schizofrenikum, kterym se vysadila psenice nebo se dali leky blokujici to navazovani opiatu (treba blokovani heroinu) se hodne zlepsily priznaky nemoci a ze prave to centrum rozkose nas nuti jist vic a vic (proto mi asi nikdy nestaci jeden krajic chleba ale tak 5
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 08:38
- Nahlásit
cernej caj
nestaci jeden krajic chleba ale tak 5
jako já za mlada
ono to věkem přejde - ani ne kvůli hmotnosti, ale protože už to člověk do sebe nenacpe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 08:45
- Nahlásit
grimmh
tak to ja do sebe zatim nacpu
a nedoplatek za vodu 1500, mam radost. Takhle pred vanocema uz, kdy je nutno zacit resit dary
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 08:59
- Nahlásit
cernej caj
ferinka je jeste v rozpuku, dyt ji bude teprv 5
teprve 5? to jsem myslela, že už víc, to já mám teda fakt důchodce
nedoplatek za vodu 1500, mam radost. Takhle pred vanocema uz, kdy je nutno zacit resit dary
he, já budu dávat 6 tisíc za zub, to máš ještě dobrý a dárky nemám ještě ani vymyšlený a jako na přání synovců tablet s klávesnicí a psp nereflektuju
grimmh
ani ne kvůli hmotnosti, ale protože už to člověk do sebe nenacpe
jak kdo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 09:05
- Nahlásit
Maya
no je to mladice, rok vyroby 2009
tak se zubem blby, no. taky bych mela k zubari...
jak kdo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 09:39
- Nahlásit
jinak synovec chce předplatný, ani jsem tenhle časopis neznala, asi něco podobného jako Epocha, kdyby to někoho zajímalo, je docela levnej
http://svet-na-dlani.cz/
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 09:42
- Nahlásit
Maya
jak kdo
mě se s věkem přidružily i nějaký zdravotní problémy .....
cernej caj
doplatek za vodu tak to zkus vzít pozitivně - ještě že to není víc
Maya
Mám v hubě asi 25000,- a vypadá to pod psa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 09:45
- Nahlásit
grimmh
jj, vsak v pohode. jen sem necekala, ze sme skoro zdvojnasobili spotrebu vody, asi je fakt na case zacit vic setrit a koupit nejakej ten perlator
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 09:46
- Nahlásit
50 nejkrásnějších fotek přírody
http://www.boston.com/bigpicture/2011/12/50_best_p hotos_of_the_natural.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 09:47
- Nahlásit