| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 18:28
- Nahlásit
k...a už, dva víkendy s angínou překonává víkend se střevní chřipečkou, jako ale už by to mohlo přestat tyhlety nemoci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 20:07
- Nahlásit
Maya lituji tě mocmoc - moje ségra si to taky pořídila. Už jsem jí řekla, že se zítra nestavím, ať si to nechaj u nich...
Dnešní výlet byl zajímavě mlžný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 20:27
- Nahlásit
tak nejedem nikam, prodala jsem dneska přes 1100 vstupenek, jsem umluvená, mozek vymytej a bolí mě v krku. Zejtra budem lenošit a cvičit (ráno jsme byli na našem "agi hřišti" a Adámkovi to nádherně šlo a ještě ho to bavííííí ) a možná někam vyjedem na výlet na pondělí
kachna_
pro mě je ten pocit stejnej, jako když vychovávám štěně.
Fakt? Já si třeba pamatuju, že s Altarem jsem měla pocit hroznýho tlaku (kterej jsem si samozřejmě vytvářela sama a je mi naprosto jasný, že si ho budu příště vytvářet zas) na to, aby byl dobře vychovanej. U Adama tohle vůbec nemám. Je nenormální? Hmmm tak je. Budu se snažit s tím něco udělat, ale když to nepůjde, tak se svět nezboří. Kdyby se tak choval pes, kterýho bych měla od štěněte, tak to i dneska budu považovat za svý velký selhání a dalšího psa už se snad nikdy neodvážim si pořídit.
Stejně tak to, že pes dokáže jet třeba výtahem mi u psa, co ho mám od štěněte, přijde naprosto běžný, normální, žádnej důvod k oslavě. S Adamem mám i rok a čtvrt po tom, co se naučil výtahem jezdit, fakt při každý cestě (takže 4-8 x denně) radost a jsem hrdá, že tam tak suveréně napochoduje a nemá problém, přestože se k němu původně odmítal přiblížit na dva metry.
Jsem docela zvědavá, co k tomu napíše Ešuska, až se vrátí z chaty, jak ona to má
tak to lity lity, tyhlety zakouslý modřiny jsou bolestivý.
dobrý, já o tom ani nevim, jen vypadám týraně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 20:28
- Nahlásit
Maya
líty líty pani
Xerxová
nááádherný fotky!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 20:48
- Nahlásit
birma
s Altarem jsem měla pocit hroznýho tlaku (kterej jsem si samozřejmě vytvářela sama a je mi naprosto jasný, že si ho budu příště vytvářet zas) na to, aby byl dobře vychovanej
to znám taky, ale bylo to tak strašně kontraproduktivní, že jsem si to zakázala. Páč když jsem to "nechala plynout" všechno fungovalo, kdežto když jsem moc chtěla, nebylo to vono.
Maya
tak ať už je to zejtra dobrý
Xerxová
krásný
Jo a ani jsem se nepochlubila
- Včera jsme byli posuzovat, s Martínkem a zapisovala mi Brutice! Zapisovala výborně, musim jí pochválit.
Martínek to vydržel úplně v pohodě a byl zlatej.
Jenom mám teda trošku problém, že jak nejsem zvyklá přebalovat chlapečka, máme počůraný skoro všecko, co je v dosahu. A že je toho v dosahu sakra hodně
A dneska jsem připustila samičku - králičku. Samec tak nějak pochopil mou jemnou narážku, co by se tak mohlo stát, kdyby nezačal plnit svoje povinnosti (měla jsem v ruce topůrko) a obskočil jí dokonce dvakrát . Takže snad budou konečně malí černopesíkatí rexíci .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 20:59
- Nahlásit
kachna_
bylo to tak strašně kontraproduktivní, že jsem si to zakázala
že je to kontraproduktivní vím, zakázat si to asi nebudu umět. Věřím, že to dokážu nepřenášet na psa, ale jsem si dost jistá, že sama pro sebe si to jednou opět řešit budu...
Včera jsme byli posuzovat, s Martínkem
Vzděláván je opravdu od mala
máme počůraný skoro všecko, co je v dosahu. A že je toho v dosahu sakra hodně
měla jsem v ruce topůrko
chudinka! byl přinucen! Ještěže mu to v natolik stresový situaci vůbec šlo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 21:20
- Nahlásit
birma
Ještěže mu to v natolik stresový situaci vůbec šlo
možná k tomu potřebuje adrenalín
Vzděláván je opravdu od mala
To jo, kdybych to chtěla ještě trumfnout (jako že nechci a další dítě už opravdu ne-e), tak bych musela příště na tý výstavě porodit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 22:52
- Nahlásit
děkuji za účast, teď momentálně mám pocit, že chcípnu, doufám, že to do pondělka přejde
kachna_
neboj, za pár dní už to bude automatickej pohyb, jednu plínu dolů a druhou ve vteřině přes
zase naznáš výhody chlapečků, až bude bez plín, holt to maj rychlejší, tak se tak často nepočůraj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 07:36
- Nahlásit
kachna
gratuluji k šikovnému maličkému posuzovateli - kdy bude dělat zkoušky, když už má praxi???
birma
když tě tak čtu, tak jsem ráda, že se nestresuju tím, co mi pes zvládá či ne. Jasně - máš teď velmi složitý oříšek k řešení, ale přemýšlet už dopředu, jaký bude k výchově další pes?? Každý je stejně jiný - ať už štěně či dospělák, každý má jiný základ, jiné přednosti, jiné "tajemné komnaty"... Každý tě něčím jiným uspokojí.
Naše dogy vždy byly nevycvičené - jen vychované. Vychované na standardní chod naší "smečky", žádné další ambice jsem nikdy neměla. A nemám. Když třeba čtu Petru, co se Štajnidlem všechno zvládá... tak si říkám chudáček náš zanedbaný. Ale myslím, že jemu to až tak nevadí.
Fascinuje mě, jak se psy pracujete, jak hlubokou teorii studujete, co aktivit zvládáte. Já bych tohle asi nezvládala.
I proto zůstanu asi vždy u kvalitních štěňat klidného plemene. Protože zátěž a shon a trocha stresu mi stačí v práci, doma mám ráda klídek a zastávám (u vnoučat i psů) to, že stačí zdravý selský rozum, láska, sranda, pohoda. A že případně nějaký ten lepanec ani psovi, ani dítěti neuškodí.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 10:13
- Nahlásit
Zdravíčko všem, zejména marodům
Holky, co si to vyzpomínáte - marodit, když venku jsou poslední zbytky pěkného počasí v letošním roce. Koukejte se dát brzy do cajku
PetraK
Kdepak ohaři - slečna jela na víkend zazimovat chatu a já mám víkend hlídací, bo mladí jeli zase na dovolenou, manžela chytla dna a tak dělám společnost Darence berňačce, aby se jí po páníčkách nestýskalo. 3x denně podnikáme vycházky. Ona už je skoro v 8 letech trochu línější, ale je ráda, že se nemusí vykadit na zahrádce a může to odložit venku.
birma
S Adamem děláte úžasné pokroky a moc tě obdivuju. To je důvod, proč já bych si psa z útulku nemohla vzít, protože bych ho neuměla "vyléčit-napravit" tak, aby mohl vést krásný život a nezlikvidovat novou rodinu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 13:38
- Nahlásit
Xerxová
ale přemýšlet už dopředu, jaký bude k výchově další pes??
tak to mi přijde celkem normální, třeba i to je důvod, proč si nepořídím podenga, přestože vzhledově se mi líbí
Třeba teď to mám prostě tak, že když jsem přemýšlela, co za plemeno do budoucna, tak mám nějakou představu, co chci podnikat, co mi vyhovuje a co ne a na tom musím stavět. Ve chvíli, kdy bych fakt vezla prvního jedince plemene do ČR, tak tlak na to, aby z něj nevyrostl sígr největší, prostě pociťovat budu, protože by pak celému tomu plemeni mohl zkazit pověst u nás
zastávám (u vnoučat i psů) to, že stačí zdravý selský rozum, láska, sranda, pohoda. A že případně nějaký ten lepanec ani psovi, ani dítěti neuškodí.
u většiny dětí i psů máš dozajista pravdu
grimmh
S Adamem děláte úžasné pokroky a moc tě obdivuju
není proč zrovna dneska jsem měla chuť ho přetrhnout. Na druhou stranu naprosto chápu, že po takové době klidu, za to on vážně nemůže a měla bych přetrhnout spíš sebe. Asi budem muset zítra někam vyrazit
To je důvod, proč já bych si psa z útulku nemohla vzít, protože bych ho neuměla "vyléčit-napravit" tak, aby mohl vést krásný život a nezlikvidovat novou rodinu.
Valná většina psů v útulcích je normální. Kamarádka dělá dočasky, pomáhá v útulku, teď založila vlastní mikroazyl a psů jí prošlo dost a dost, těch nějak "rozbitých" je prý fakt minimum, takže vyprávění o Adamovi tě v tomhle ohledu fakt odrazovat nemusí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 15:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ještě se vrátím k těm Eshopům. Prosím, prosím, neobjednával jste někdo z ebay.uk? Mayi tip na dobrý čínský shop, se možná v něčem dá využít, ale je tam pro mne velké omezení, že cena nesmí přesáhnout v přepočtu 20euro, jinak se platí clo a 150euro, jinak se musí odvést DPH. (snad jsem to napsala ve správném pořadí To je blbé, těch 20euro, protože krém stojí třeba 23dolarů(neumím vložit symbol pro dolar ) a objednávat to z Číny, po jednom krému, když dodací doba je 2měsíce mi nevyhovuje. V nějakých starých diskusích o objednávkách ze zahraničních shopů bylo, že je lepší to objednávat z anglického, který je sice trochu dražší než americký, ale odpadají tam tahle veškerá omezení...Takže objednával jste někdo něco z UK? Jak se postupuje, tedy vyberu si zboží za 10liber, je tam 3libry nějaké poštovné(nevím, co všechno se pod tím skrývá:confused a to je vše? Nebo to objednám a pak zjistím, že mi tam ještě připočtou někde to clo a to DPH, které po mně bude někdo tady v ČR pak chtít a bude to nakonec 3x víc?? Jsem z toho jelen Brácha objednával právě z USA a tam si na překročení té taxy musel dávat pozor, ale jak z UK neví. Ví někdo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 18:15
- Nahlásit
jeden Adámkův dvojník zmizel z nabídky útulku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 18:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
jeden Adámkův dvojník zmizel z nabídky útulku
a zde je aktuální foto šťastného majitele
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 18:47
- Nahlásit
kachna_
to je spíš moje aktuální foto Lucky (onen dvojník) vypadal na fotkách normálnějc než Adam na svejch útulkovejch fotkách
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 19:27
- Nahlásit
worick
ty limity na clo a dph máš obráceně, takhle by to byla sranda, protože clo je do 10% a dph 21%
z Anglie jsem objednávala, je v EU a z jakýkoliv země EU už nic navíc neplatíš a žádný limity nejsou, jen si ohlídej, aby ten podejce to skutečně posílal z Anglie nebo odněkud z EU, co jsem viděla, na těhle národních doménách ebay prodávají stejně prodejci z celého světa, tuším zrovna na tom anglickém jsem jednou objednávala z Austrálie
teda platí to zatím, co jsem četla, chtějí to změnit, aby se dph platilo taky až v zemi příjemce i v EU, což by byl fakt masakr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 19:30
- Nahlásit
worick
a jinak z tý Číny dodací doba 2 měsíce není, to oni mají jako limit na dodání než vrátí prachy, ale všechno mi přišlo do měsíce, teď jsem objednávala klukům gumičky na náramky a bylo to tu asi za 3 tejdny, ale jinak samo ten limit hlavně na dph je děsnej, ale já měla všechno tak do 40 dolarů a prošlo to naštěstí bez, jak teď posílilo euro, tak ten přepočet z dolarů vychází líp
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 19:50
- Nahlásit
birma
to poznáš normálního psa podle fotky?
ale teda fakt jsem nejdřív myslela,ž e na tý fotce je Adam
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 19:51
- Nahlásit
Maya
jinak z tý Číny dodací doba 2 měsíce není
záleží, čím ti to jde. Už jsem na balík z Číny posílanej poštou čekala taky přes tři měsíce Od tý doby si nechávám všechno posílat fedexem a mám to do týdne doma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 20:00
- Nahlásit
Maya
to poznáš normálního psa podle fotky?
tak minimálně je vidět, že vrtí ocasem, má uvolněnější postoj, nevypadá, že by zaostřoval až někam do nekonečna a otevřená huba nebude podle zbytku ksichtu ze stresu
teda fakt jsem nejdřív myslela,ž e na tý fotce je Adam
jj oni se jeho dvojníci sem tam vyskytnou. Jeden je už několik let na Bouchalce a ten zmátl z původní fotky i Honzu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 22:24
- Nahlásit
birma
Už jsem na balík z Číny posílanej poštou čekala taky přes tři měsíce
to už by ti tady právě vrátili prachy, protože je na dodání ten limit
tady zdarma to posílají jedině poštou, fedexem a spol. si musíš připlatit, já si to nechávám posílat zdarma, bylo to už asi 6 balíků a všechny byly do měsíce poštou doma
ale pravda kdysi jsem objednávala přímo od jedný firmy, posílali to taky poštou a bylo to tu za tejden, spíš myslím, že tady ti velkoprodejci expedujou víc zásilek jednou za čas a co jsem četla někde, posílají to ještě přes Šanghaj
ak minimálně je vidět, že vrtí ocasem, má uvolněnější postoj, nevypadá, že by zaostřoval až někam do nekonečna a otevřená huba nebude podle zbytku ksichtu ze stresu
tak jasně, ale pořád to je momentální stav, že se ten pes bojí třeba na ulici v davu ti to neukáže
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2014 22:26
- Nahlásit
jinak právě tady dumám, jestli zejtra dám cestu do práce nebo ne, protože za rohem to není a jako až takový výrazný zlepšení nenastalo, teda kromě toho že už nemám zimnici a tak
akorát se mi dovolená vůbec nehodí, protože kolegyně má dovolenou, což znamená, že místo prostýho telefonátu jí by bylo vysvětlování šéfovi a úkolování další kolegyně, jako tak nevím, co bude ráno větší strašák
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 01:01
- Nahlásit
Maya
tady zdarma to posílají jedině poštou, fedexem a spol. si musíš připlatit
tam neposílaj zdarma ničim, i když poštou je to opravdu výrazně levnější. Ale čekat na balík za víc než 10 tisíc pár měsíců se mi prostě znovu nechce
pořád to je momentální stav, že se ten pes bojí třeba na ulici v davu ti to neukáže
To určitě! Ale ukáže ti to minimálně to, že je schopnej se uvolnit a je schopnej nějak komunikovat s člověkem
protože za rohem to není a jako až takový výrazný zlepšení nenastalo, teda kromě toho že už nemám zimnici a tak
teda líty pani, fakt
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 09:44
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
tak zase v arbajtu:
Milé děti, dneska vám povím pohádku o přehodném Rumíčkovi, svaté Blanici a bílé srnce aneb, jak se Koláče leklo, že má delírujm krédenc:
Vyrazili jsme si v sobotu fšicí do lesíka, očíhnout zdaliž nevydá nějaký ty houbičky. Vydal. A jako vždycky, jsme neměli košíček i sbíralo Koláče praváčky a poddoubníky do mikiny. Když jsme dokonale prošťárali lesík, odpojil se od nás Brtnik i s houbičkama a šel do chalupy. A my tři šli dělat ohaře. A nějak nás to dovedlo polema do míst, kde se běžně nepohybujeme. Koláče bedlivě sledovalo okolí, neb jednak potřebovalo nějakou tu zvěř pro Rumíčka najíti a druhak si všimlo, že je kolem nic tak nějak hodně stop od prasátek. Pak uvidělo Koláče na obzoru, že se pase srnka i zamířilo tam. Srnka sice zaběhla do remízku, ale aby nám to nebylo líto, hned vedle nás vyběhla ze škarpy jiná srnka. Rumíček byl převzorný chlapínek a zvostal na povela státi. A ani se nehýbal. Blanička byla celá svatá, protože jí jsem teda nemusela říkat vůbec nic, ta se zapikolíkovala úplně sama od sebe Když srnka odběhla do lesíčka a Rumíček celou tu dobu jen stál a nehýbal se, vydali jsme se za odměnu přes remízek a hlubokou škarpu do toho lesíčka taky. Rumíček byl nadšen a řítil se prostorem, nechal se krásně odvolat a hezky poslechnul, že do lesíčka nesmí. Páč se Koláče vzhledem k večerní hodině obávalo, že bychom se tam mohli potkat s těma prasátkama. Pak jsme se stejnou cestou vrátili zpátky, přelezli tu hlubokou škarpu, kdy bylo Koláče celý hrdobec na svatou Blanici, neb když k nám Blanice přišla, vytahovalo jí Koláče z kdejaký škarpy, páč měla slabý zadní nožičky a neuměla je moc používat. Dneska? Tsss, vysápala se sama a bez pomoci. A když jsme podél remízku popošli pár kroků............. vyběhla z něj BÍLÁ SRNA!!!!!!!!!!!!!!!!! Koláče bylo f šoku. Prvně ho napadlo, že někomu utikla kozenka. Leč vzápěstí zjistilo Koláče, že to nejni kozenka, kdepááák, že je to fakticky CELOBÍLÁ SRNKA!! Pak se Koláče leklo, že má delírujům krédenc a místo bílejch myší vidí rovnou bílou srnu . Leč ne milé děti, bylo to doopravdicky tak, Koláče vidělo poprvní v životě a asi naposled - ve volné přírodě bílou srnku. Koláče z toho bylo tak hyn, že skorem zapomnělo, že má s sebou Rumíčka a zapomnělo ho dozorovat, zdaliž dodržuje povel čekej. Naštěstí, tento byl hodénka a nikam za srnkou neprchal a poslušně stál. Blanička svatá, ta zas byly sama poslušná. Koláče si oddechlo, že nemá delírijum krédenc a šli fšicí spokojeně dál a Rumíček se mohl učmuchat, jak bylo to pole propachovaný. Jednu chvíli zas zapomněl,jak se mu tak u stopy stává, že má ty uši a skončil na vodítku. Byl načuřen, leč po vypuštění již byl poslušen.A včera byl Rumíček hrdina nové fronty, neb zlostně hlídal. Vyrazili jsme s Brtníkem s čoklema na pole a objevili obří kámen, tak po návratu vzal Brnik kolečko a jel pro něj. Já vzala češáček a šla ke svý oblíbený jabloni na jablíčka. Rumíček šel s námi, Bubitka nikoliv, tak prej si bude hlodat u baráku telecí kostě. A Rumíček měl dilema. Brtník jede s kolečkem do dáli a Koláče jde někam úplně jinam, než Brtnik. I běhal nebohý Rumíček jako potrefený mezi Brtníkem a Koláčem. A voba se mu smáli, páč jak lítal po to zoraným poli, vypadalo to, jak pravil Brtnik následně, že se musí při tom běhu každou chvíli rozmontovat nožičky mu lítaly každá do jiný světový strany a tělíčko nestíhalo hlavičku . Nakonec se Rumíček rozhodl, že bude lepčejší zvosta s Koláčem, páč tam jsou ty jablíčka, který jsou jednak moc dobrý a druhak se dobře honěj po poli, když je Koláče mrskne do dáli (mno, do dáli.... to úplně ne ) Pak se v dálce objevil zase Brtnik s kolečkem a Koláče poslalo Rumíčka, ať za ním utíká. A on utíkal, když doběhl ke kolečku, zjistil, že Brtník tam néjní. Páč Brtnik byl mezi stromama a tam Rumíček nesmí, neb tam jezdí vlak. Tak vzorně sám od sebe čekal a čekal a nic, Brtnik furt nešel. Páč Koláče slyšelo, že přijíždí traktor, zavolalo raději hodného Rumíčka, který byl předaleko, k sobě. Když Rumíček doběhl a otočil se, viděl, kterak v dálce zpoza stromů kdosi vychází. A páč to bylo předaleko a von nemohl identifikovat Brtnika spustil hlasem burácivým na neznámého pachatele bandurskou. A řval jak protržený Slapy. Když pak ešče dorazil ten traktor, chtěl si to jít vyřídit i s ním. I vzalo raději Koláče koš s jábloky, milého Rumíčka a česáček a šlo zpátky k chalupě. Tam se konečně Rumidlo uklidnilo, aby následně, když vidělo přijíždět Brtníka s kolečkem opět propadlo hlídacímu nadšení a jako se opět řváti jak na lesy. Myslím, že traktoristovi prdly ušní bubny . Tolik tedy hlásání z našich luhů a hájů aneb co všechno Rumíček zažil.
Mimochodem té srnky je mi líto, až jí někdo objeví ze zelenejch, má to spočítaný
A co jste robily vy, ženy milé?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 09:56
- Nahlásit
Fifi
ikovne zmackla a jejim okem!! mi vystriknul obsah jakejsi do myho. Brejle jsem neprozretelne nemela na frn
FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ, FUJ!! BLE, BLEBLEÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ, HNUS. Dífče nebohé!
Maya
špicové na cvičáku
já to znám a pokaždý se u toho řehtám. Jsou dobrý!kachna_
birma
Možná by ti líp řekla Ešuska, která má dva psy stejnýho plemene.
no já to tak nevnímám, jako svoje uspokojení. Já jsem u Bubice ščastná, že vona je ščastná, že si může užívat to, co do tý doby třeba neměla (i když co já vím, že jo, třebas to, co měla před tím jí mohlo bavit stejně, nebo víc, než to co má teď) Jsem ráda, že ona je spokojená, že může žít naplno a pokaždý když se posune někam v něčem takovým uvolňujícím, jsem ráda, protože se ona raduje. Se Štajnem, který má nezávislou povahu, je to jinak, tam si vážím každýho pokroku, kdy vidím, že se navázal a že jsem v ten moment na vyšším bodě, než je třeba hra s kámošem, nebo stopa. Nevnímám to jako uspokojení. S Bubicí jsem si myslela, že budem třeba celej život na vodítku a vedle s sebe, ne spolu. A ono to vyšlo nad očekávání jinak. Jsem ráda, kvůli ní. Já se prostě snažím dělat jí radost . Pro někoho možná trochu cáklý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 10:00
- Nahlásit
Maya
řekonává víkend se střevní chřipečkou, ja
a hergot, ty to teda vychytáváš, snad už je dneska líp?
Xerxová
krásný fotky, pozdravovalas?
kachna_
- Včera jsme byli posuzovat, s Martínkem a zapisovala mi Brutice! Zapisovala výborně, musim jí pochválit.
taks to stihla!! dostala Brůtice piškůtek?
zvyklá přebalovat chlapečka, máme počůraný skoro všecko, co je v dosahu. A že je toho v dosahu sakra hodně
pardon, pardon
a letím, dočtu vás jindá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 10:08
- Nahlásit
PetraK
to jste se měli krásně o víkendu, moc hezky se to čte
Já se prostě snažím dělat jí radost . Pro někoho možná trochu cáklý
tak to mi přijde dost normální i se psem, co máš od štěněte, ne?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 11:55
- Nahlásit
PetraK
Dnes v práci pokračuje den blbec. Už ani nevím jak se jmenuju.
Proto jsem šťastná za tvé povídání, bo můžu aspoň na pár minut vypnout. Krásně jste se měli a je moc fajn, že ti zrzounci dělají takovou radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 12:28
- Nahlásit
birma
tak to mi přijde dost normální i se psem, co máš od štěněte, ne?
no jo, ale já nevím jak to říct, tam to je jiný, tady je ještě něco víc, nebo jak to říct, fakt nevím. Nepopíšu to .Tyhle věci popsat neumím. Ono je toho spousta navíc jakoby v ní, jestli je to tím jejím věkem? S Ešusem jsem neměla možnost poznat stáří se psím parťákem, Murphy když byl starej, tak to bylo poprvní, tam mě to zaskočilo, pořád jsem počítala s tím, že je to furt ten Murphík a pak najednou jsem se divila. Jakoby mi to proteklo mezi prsty. No a s Bubi poznávám zase jinou stránku psího života. Já jsem si to prostě teď nastavila tak, že je to ona, kdo v tý dvojce vede, kdo mi ukazuje o čem to je . Nebo jak to kurňa říct.
birma
to jste se měli krásně o víkendu,
grimmh
Krásně jste se měli
jo bylo krásně, jen jsme si tak prostě byli, nic složitýho. Bubi se naučila obíhat dva stromy podle ukazování, Rumajzl začíná objevovat kouzlo aportování. A ta srna bílá, to byl super bonbónek. To je zážitek na celej život. Jen škoda, že teda nebyla možnost pozorovat jí v klidu.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2014 12:33
- Nahlásit
worick
zkus si sehnat někoho, kdo je si to muze nechat poslat a vyzvednout na adrese v anglii-byva to bez problemu, rychle bez postovneho mnohdy atd...teda pokud to jde, nevim o jakou vec se ti jedna
|