| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 19:43
- Nahlásit
Dneska bych si taky měla dát dotaz, jak vycvičit psa k chození na procházky Neb Night měl svůj den - hrozně si chtěl hrát, hrozně chtěl běhat s pejskama, energie měl na rozdávání a jako na potvoru jsme sice potkali mraky psů - a všechny nekamarádské... Buď maličké, nebo nemocné, nebo staré, nebo s hysterickými páníky, nebo nesnášenlivé čubiny a nebo byla psiska za plotem - a prostě žádná hoňka se nekonala. No a on chudák minul slušně asi jen první dva - a pak už pískal, poskakoval jak klokan, ocas se mu mohl ukroutit nadšením a touhou... a já si drobátko zaposilovala. Ne moc - kdyby chtěl, tak pochopitelně odejde... ale přesto se o ukázkové chůzi na vodítku nedalo mluvit. Ale já se mu ani nedivila.
Takže po třičtvrtěhodinové jalové procházce se nakonec vyřádil u mojí ségry na zahradě. Lítal tam jak praštěný, moje mamina mu vydala snad celý obsah ledničky, prostě pohodička pohoda. Cestu zpátky jsem nejprve plánovala pěšky po tmě - ale páník nás vyzvednul...
Doma si stoupnul k misce, že jako kuřátko u babičky se rozhodně do krmné dávky nepočítá... napucnul se a upad...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 20:26
- Nahlásit
obdivuju odvahu tohodle člověka a jeho odhodlání ke změně. Je to přítel mý známý a fakt před nima (oběma) kloubouk dolu
hláška dne
Pokud jste často depresivní a je vám smutno, představte si, jak je chobotnici:
Nohy z uší,
ruce ze zadku,
zadek s ušima
a hlava v zadku.
A nic. Nestěžuje si ...
kachna_
ten je kouzelnej ten tvůj synátor moc se vám povedl
Maya
ale tak můžeš začít šetřit
však jsem dneska bvyla (opět) brigádničit
popravdě v tom článku nekritizuje množárny, ale v podstatě legální podnikání, teda výkup, takže se ani nedivím, že se majitel firmy ozval
zas tam ale podle mě neni nic pomlouvačnýho. Je tam shrnuto něco, co majitel firmy sám veřejně prezentuje a názor na to autorky článku...
Xerxová
v PPČ byl článek o starších psech a bylo tam i o starym dogoušovi, co v 7,5 letech složil test zdatnosti boxer klubu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2014 22:11
- Nahlásit
pro radost grimmíkovi Jírova fotka pižly a pižlete
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 06:50
- Nahlásit
Xerxová
tak aspon, ze ste si uzili pak na zahradce a dostal obsah lednicky
birma
fotka nadherna
grimmh
jak bylo na venceni? tady chcalo vydatne az do vecera tak snad u vas bylo lip
Janiii
tak ja hlavne chci, aby sme vyzkouseli, jestli se muzi zlepsi ta lupenka a navic to neberu asi jako takovou ujmu vysadit lepek, pac to jen znaci, ze by nemel rohliky a knedliky
Fifi
tak parky s fazolkama, to je dobry, ne? sem vcera premyslela, ze si taky koupim na dneska k veceri paaaarecky, pac uz sem je tak dlouho nemela
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 06:57
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Dííííííky mooooc! Kromě toho, že je to fakt krásná fotka, tak ty objekty jsou ...áááách. Budu mít krásný den
Dnes si nemůžu dát do huby ani cigáro, bo mám pocit (je to opravdu jen pocit), že mám oteklý rameno, tedy spíš nějaký svaly-šlachy mezi prsem a podpažím. Včera jsem byla na vycházce trénovací s Almou 6 let a dcerou Abby 5 měs. Hodinu jsem házela létající talíř. Problém je v tom, že jsem ho držela prvně v ruce a nezvládám techniku. Takže asi místo zápěstím --ve snaze hodit talíř co nejdál jsem to brala jak se dalo a výsledek byl, že jsem dnes po cestě do práce nemohla ani točit volantem
Ale povedlo se krásné počasí a bylo to úúúúžasný. Pejsi ani nechtěli pochoutky, bylo pro ně důležitější, abych už ten talíř sakra hodila. Přišla jsem domů špinavá jak dobytek (na louce bylo hodně mokro, ale byla jsem tak šťastnááááááá
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 06:59
- Nahlásit
cernej caj
Díky za optání - viz výše. No a jak u nás dopoledne chcandilo, tak do odpoledne se obloha krásně vyčistila a bylo teplo a svítilo sluníčko
Trenč.párky s fazolí už jsem neměla léééta a přitom je mám moc ráda. Někdy to budu muset napravit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 07:36
- Nahlásit
grimmh
jj ctu, ctu, tak to zni skvele
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 08:17
- Nahlásit
Xerxová
chudák Najtík, úplně vidím dogoušek, jak poskakuje jak koza
grimmh
namohla sis rameno? no alespoň máš trénink, až to budeš mít denně, to bude kondička
no na talíře asi ještě nic neymysleli, na teniskáky je házedlo a nebo pistol
birma
zas tam ale podle mě neni nic pomlouvačnýho. Je tam shrnuto něco, co majitel firmy sám veřejně prezentuje a názor na to autorky článku...
no píše tam, že lže atd. což asi právně pomluva je, pouhý shrnutí fakt a rozporů mezi nima by asi bylo lepší
každopádně jí přeju, ať z toho vybruslí nějak nejlíp
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 08:29
- Nahlásit
pro trekaře
http://www.novinky.cz/muzi/348927-na-jare-budou-k- mani-inteligentni-vlozky-do-bot-ktere-vam-i-zatopi .html
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 08:44
- Nahlásit
Maya
Rameno je asi dobrý, spíš ty úpony
Až získám ten grif - přijdu na to, že to nemám tahat ramenem, že stačí zápěstím, tak budou prsní svaly OK...a odejde mi zápěstí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 08:45
- Nahlásit
grimmh
a odejde mi zápěstí
asi tak nějak
super článek http://www.penize.cz/hdp/252186-jak-v-trenyrkovem- kralovstvi-varili-hdp
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 08:46
- Nahlásit
Jo a chci si ten talíř koupit a trénovat. Chtěla bych stejný, jako mají ty ohařky. Je měkký, takže ho fena klidně i přinese ohnutý, pokud to hodím blbě a sbírá to ze země.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 08:48
- Nahlásit
Maya
kam na ty články chodíš..........
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 08:52
- Nahlásit
tak nam na hodinku vypad proud
Maya
nevypadaj ergonomicky moc, ale to vyhrivani je husty
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 09:14
- Nahlásit
cernej caj
Tak sis dala šlofíka?
Kdepak se nám ztratila PetraK?
Jeden den přijde o prsa, příště o břicho (ale přibude hrb), doufám, že nepřišla o ručičky a proto nemůže psát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 09:32
- Nahlásit
grimmh
slofika nee, sme tu probrali zlodejsky ceny nemovitosti, satelity a jine podobne
no nebo prisla o rozum
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 09:36
- Nahlásit
cernej caj
slofika nee, sme tu probrali zlodejsky ceny nemovitosti, satelity a jine podobne
mě ty ceny nemovitostí teď připadají docela nízký oproti dřívějšku
no nebo prisla o rozum
vy jí dávate chudince, nehárá já Blanice?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 09:37
- Nahlásit
Maya
jj, mela sem pul roku pockat s koupi
no jak kde, prave rikal kolega ze hledaj ted neco a ze nekdy je to fakt sila co za to lidi chtej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 09:53
- Nahlásit
cernej caj
tak ono někde u Brna to bude asi jako u Prahy o něčem jiným, ale třeba u nás v sousední vesnici je už přes rok na prodej celkem obr barák i se zahradou hned k bydlení za milion a půl a furt se nikdo nechytá
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 10:00
- Nahlásit
Maya
nehárá já Blanice?
to by bylo nějak brzo nebo ne? Podle mě hárala nějak před příchodem Štajníka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 10:23
- Nahlásit
Maya
pac do starych baraku nikdo nechce a kazdej si radsi koupi pozemek a postavi...
navic doprava treba do mesta... rikal prave kolega ze v nejaky riti odkud to je vsude hodinu autem do vetsiho mesta za praci za desnej barak s podmacenou zahradou chtej skoro tolik co za hezci barak za brnem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 10:33
- Nahlásit
cernej caj
pac do starych baraku nikdo nechce a kazdej si radsi koupi pozemek a postavi
to nemyslím, znám lidi, co chtějí koupit a hned bydlet, akorát je to jak píšeš, každý by nejradší v Praze (Brně samo tak ) a blízkým okolí a tam holt stojí milion jen pozemek a pak už je to každýho věc, jestli radši bude v Praze v garsonce a nebo hodinu autem v baráku se zahradou, obojí pořídí za stejný prachy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 10:36
- Nahlásit
Maya
jasne, sou dve skupiny lidi dle me a ta co chcej koupit a hned bydlet zas chce bydlet v brne a tam je jasny ze by stejne pozemek uz ani nesehnali nebo za hrozny prachy ale i lidi co dou do vesnic za brno dou casto do novostaveb a nechce se jim moc do tech starejch domu...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 10:39
- Nahlásit
nehárá já Blanice?
Nene, jela dělat pořádky domů do svýho rodiště, co mi psala. Objevily se tam nějaký delší dobu neudržovaný kotle a výhně tak jela osobně viníkům ubrousit rohy za trest.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 10:41
- Nahlásit
cernej caj
jasne, sou dve skupiny lidi dle me
taky si myslim: vy ostatní a JÁ
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 10:43
- Nahlásit
zbrnd
to si taky myslim
Maya
ps jak si posilala ty trika s liskama a hyenama, tak z tama vemu darek kamosce a jejimu, akorat tam sou supr obrazky pro ne a mam diky tobe na vanoce o starost min
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:02
- Nahlásit
zbrnd
taky si myslim: vy ostatní a JÁ
no jasně, nadbůh je vždycky osamocen
cernej caj
ne a mam diky tobe na vanoce o starost min
no to se máš, já furt nic, musím alespoň objednat ten časák a budu mít první dárek
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:06
- Nahlásit
cernej caj
sem vcera premyslela, ze si taky koupim na dneska k veceri paaaarecky - na to zapomeň kámo v párcích je lepek!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:08
- Nahlásit
Výborné domácí! trenčianské fazule s párkem dělá mamka. Bráchovi to zachutnalo na vojně tak to udělala dle návodu (obsahu) na kozervě a dobré. Doporučuju radši, než tu konzervu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:20
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
táááákle dštilo fčera Koláče oheň a síru!!
Milé děti, povím vám poíhádku s názvem Den blbec - neboli jak pravila ĆAJDA - kterak Koláče o rozum přišlo
Sotva ráno Koláče vstalo, juž o tom, že vše jest pos...ným navrch vědělo. Nejen že se jí rozsypala těsně před odchodem do práce ledvinka plná odměn po předsíni, ale následně si tou ledvinkou strhla na hlavu dřevěnou aportovací činiku. Co následovalo za šílenost v práci, to se moc popsat nedá, takže ve zkratce - sdělila jsem řediteli právního oddělení, že jaksi jsou k ničemu - resp. já to udělala tak, že to řekl on sám, že oni jako teda zase vyrobili problém a průser a já mu to nevyvracela a udělala jsem velkou významnou tichou mezeru a jen jsem mu popsala co jsem za ně musela vyřídit. Nicméně stejně to bylo o tom, že se od božího rána díky nim nestačila ta věc vyříti a trdlovali jsme tady s kolegou jak blbý tak dlouho, že jsem málem nestihla psí cvičení. Což by ale bývalo venkoncem bylo asi i jedno, protože - BIRMA BUDE MÍT RADOST - na druhým konci vodítka byl element bez mozku a schopnosti se soustředit déle než minutu a půl. Takže zatímco jindy mám u nohy vzorně sedícího psíka, včera musel psík neustále do prostoru vystřelovati, zkoumati, čmuchati - následně se ukázalo, že fenka vedle nás asi začíná hárat, takže to už jsem byla doma. Tak ale tohle nebyl ten problémek, proč by Koláče dštilo dál síru, tím problémem bylo odrostlé štěně bordery - fena, která terorizovala ostatní. Náháněla, kousala, řvala (řvaní bylo to nejmenší co by mi vadilo). Panička se dosti divila, když jsem jí požádala, aby jí měla pod kontrolou, protože můj pes, který si dokáže hrát s jakýmkoliv psem - i s obří dogou, a nebojí se, navíc nemá problém komunikovat, podřídit se - se po jejím výstupu, který jsem přerušila bojí. Vůbec nechápala ta čůza o čem je řeč a tvrdila, že to je proto, že je pes na vodítku (to je mi argument!!) . Tak jsem jí upozornila, že můj pes na kterýho to zkusila na vodítku rozhodně není, jestli si stačila všimnout, a ani tak by to nebyl důvod, aby jí tohle nechala dělat. . Na vodítku byl chudák malej papilonek na kterýho vyjela taky Když to chtěla fena předvést podruhý už jsem na ní vyjela a odehnala jí. Pak si jí teprve vzala na vodítko. To bylo ještě před hodinou. Chudák papilon se pak celou dobu soustředil jen na to, kde ta megera je a ze cvičení toho moc neměl. O přestávce se fena rozjela nanovo a nestačila jsem zírat, jak z jakýhosi bílýho pesana lítaj chlupy. Jamile se řitila na Štajna vlítla jsem jí do cesty a ořvala jí pryč. Majitelka mi řekla, že to snad přeháním. Ujistila jsem jí, že to co před chvíli fena předvedla na jineém psu, na tom mém rozhodně provozovat nebude, protože když ona není schopná rozeznat, že to není hra, ale vysírání a kontrolování si prostoru, tak to je její problém, ale prostě do mého psa ta fena nepůjde. A je mi fuck, co si o mně myslí. Štajnidlo bylo rádo, že se k němu nedostala. Bylo tak moc rádo, že radostně běželo a zakoplo o vlastní tělo. Pak ten vůl radostně vyběhl na dospěláckou kladinu a hópnul z ní dolu Upadnul na hubu, naštěstí to byla jediná újma. Byla jsem na tu ženskou dost nasraná, protože Štajn fakt problémy nemá, je schopnej se rubat s jakýmkoliv psem,jakýkoliv velikosti, nechá se okusovat, mlátit, sám tak taky činí, ale ta fena je fakt vysírka. Bál se pak nejen jí, ale nějakou dobu nechtěl ani kontakt s ostatními, protože se doopravdy bál, to nebyla hra. Nechápu, že si to ostatní nechali líbit. No a když jsme přišli dom a vzala jsem ven rozjásanou Bubitku, a bohužel i toho vola malýho, tak........ když jsme potkali jeho kámoše z nejmilejších- dospěláckýho zlaťáka, kterej je stejnej mentál jako Štajn a vždycky spolu řáděj, dopadlo to jako vždycky. Aneb - i když za normálních okolností Štajn do toho křoví nechodí, páč ví, že nesmí, tak jak byl rozjetej, tak tam v tý tmě vlítnul a.....JO NAŠEL SI TAM HOUNO! Jen mé kynologické vědomí a možná ještě spíš to, že jsem už neměla sílu, způsobilo to, že jsem ho jen odeslala domů, potupně mu vyčistila držku a smažil na pelech. A já do Tesca. Páč doma nebylo nic tekutého, co by mě mohlo pomoci . Pak jsem šla dovyrábět jablkový povidla, který jsem idiotka bohužel přesladila Takže.... tak vypadá pořádní den BLBEC, milé děti.
KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCHNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JE PRVNÍ MATKA KTERÁ PORODILA JEDNOBUNĚČNÝ DVOJČATA S ODSTUPEM NĚKOLIKA LET!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je krásnej Martínek Kačeří, moc a moc krásnej. A už se těším, až ho poznám.
Víc jsem nestihla zaregistrovat, oč jsem přišla??
|