| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 11:41
- Nahlásit
cernej caj
= z brambor a tak tam neni lepek. Asi bude muset probehnout vzdelani v ramci toho, kam se vsude dava mouka
jehehéé,
u potoulam kolem bez toho, abych mela strach ze zabloudim
a kam jedeš? Nyc nevim a na jak dlouho?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 11:54
- Nahlásit
PetraK
Díky moc za povídání - krásně jsem se odreagovala, bo v práci taky pořádnej mazec a nestíhačka.
Za tu paní jsem moc ráda, že si pořídila společnici. Bude mít veselejší život. Je moc fajn, že si holky tak pěkně rozumí a může se Kessy s vámi krásně socializovat.
Co děláš se sušenejma trnkama?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 11:56
- Nahlásit
cernej caj
Čajdo, to už jedete na tu dovču teďko?
Jestli jóó, tak si to krásně užijte - je to vlastně svatební cesta
jestli se nepletu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 11:56
- Nahlásit
PetraK
tyjo, tak skvely, ze si pohrala s kessy a ze pani si vzala novyho utulacka a ze i dala na tebe a mela psiho kontaktu trochu a zlobiva bubiceee taky supr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:03
- Nahlásit
PetraK
na par dni do jiznich cech
grimmh
jj, diky moc v podstate skoro je, no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:06
- Nahlásit
PetraK
pěkný zážitky, Bubice se koukám postupně naučí všechno
cernej caj
to se máte, má být furt hezky, tak to budete mít určitě super dovču
tady kdyby někdo měl zájem pochválit a nebo si vylejt žluč
http://www.hodnocenipost.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:10
- Nahlásit
grimmh
taky pořádnej mazec a nestíhačka
asi taky virus nějakej, asi to roznosil Chlapínek nějakej zrzatej
Za tu paní jsem moc ráda, že si pořídila společnic
já taky, protože vím jak jí bylo, ona byla na Bena hodně moc fixovaná, podřizovala mu úplně všechno a pro ní to přišlo jako rána z čistýho nebe. Pamatuju si, jak mi říkala u hodin na ulici, co s Benem je a mi se vorosily záda a říkala jsem si"a do....le. Ona vůbec netuší. Jen nechápu ty veterináře. Ten pes měl totiž taky slušný nádory, to by museli vidět, kdyby bývali byli udělali sono, rtg. Ona jak je čistá duše, tak jí nenapadlo nevěřit vetům. Mohli mu to poslední trápení ušetřit. Léčili ho na záda
cernej caj
skvely, ze si pohrala s kessy
jo, páč feňule fakt byla nadšená, jen škoda toho vodítka na kterým byla, leč je nezbytný i když neměla moc prostoru, tak aspoň něco a Bubi se jí přizpůsobila. A pak jak na mě skočila, to mi udělalo radost, říkala jsem paní, která jí pochopitelně hudrala (což chápu), že ale teď, bych to tak nehrotila zatím, protože fenka se lidí spíš bojí a když jde sama kontaktovat, je to dobře, i když je to kapek zhurta Bylo hezký jí pozorovat, když jsem na ní mluvila. Říkala jsem jí takovým tichým hlasem, že "Vona je ale úúúúúžasná ta Kessynka, víš to, žes úúúúžasnááá??" Kroutila makovicí a pak se jí rozšmrdlal ten její obří ocásek. Pověděla jsem jí ještě několikeromnoho hovadin a ona byla z konverzace unešená bylo ftipný pozorovat jí, jak taje a mění se jí výraz. Jen se bojím toho, že jak je paní nejistá a neumí toho psa moc číst, že jí v tý nejistotě spíš utvrdí . No uvidímem, přijde mi že to bude nakonec veselý péf, že to má v nátuře, jen to v ní utloukli ,
A Bubice má tetkon nový jméno - Náčelnice Zuřící Býk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:11
- Nahlásit
agi trochu jinak snad to pude kdyz je to video cosem nasla na fb
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:12
- Nahlásit
cernej caj
na par dni do jiznich cech
jéééé! to je dobře. A jedeš sama, s mužikem, bez mužika, se psy, bez psů, pod stan, do penzionu, a kam přesně, taky nic neřekneš, kurnik, jak Ti pak máme závidět?
Maya
Bubice se koukám postupně naučí všechno
byla skvělá včera. Má fakt pevnej ten zákus, to nemáš šanci vůbec. A mrcha šla okamžitě k poutku Měla jsem fakt děsivou radost, protože se z ní stala Blanka Šíííílenáááá! a to na dost dlouhou dobu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:13
- Nahlásit
PetraK
jj to verim. ja bych hodne potrebovala, aby ferinka mohla s nejakym psem byt a hrat si s nim, jenze...
tak uvidis, no, treba se budete vic potkavat a bude to lepsi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:20
- Nahlásit
PetraK
zítra jedem se zanou a Fandou do Brd - když mi je vodíme po Jizerkách, oni nám prý ukážou "skoroprahu"...
Spíš přemýšlej, až budou opadávat bučiny a bude se válet v lese mlha... a vy už nebudete pravidelně chalupovat... že bychom dali jednodenní Jizerky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:21
- Nahlásit
cernej caj
ta holčina nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! já už jsem to viděla, ale pokaždý mě to dostane, je zatraceně dobrá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:24
- Nahlásit
Xerxová
jééééééééééééééééééééééééééééé voni budou v Prdech! No ale.... hele a myslíš že k nám by to už časově nevyšlo? Asi ne co? to bude jednodenní výlet asi že jo? Páč jako loooouuku i zahradu máme obří možnost lítat i po polích.
a vy už nebudete pravidelně chalupovat... že bychom dali jednodenní Jizerky.
to je moc hezká představa, ale......... se obávám, že Brtnik jí asi neuvítá a já jsem neřídící. Ale uvidíme, neříkám ne.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 12:37
- Nahlásit
Přeju vám všem krááásnej víked.
Nevím jestli se sem dneska ještě dostanu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 13:03
- Nahlásit
PetraK
a kde ze to mate tu louku i zahradu kdyz je to pobliz brd?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 13:28
- Nahlásit
PetraK
hele - nevyšlo... máme tam ještě spicha s našima trpajzlíkama... a to už by bylo překombinováno. Ale můžu zanu od vás pozdravovat
Nejdeme až tak dlouhou trasu - nechci Nighta přetáhnout - takže jen asi 12 km...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 13:31
- Nahlásit
bylo už když že ta přírodní kosmetika?
https://www.lushcz.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 13:53
- Nahlásit
Maya
lush znam, je moc drahej, jen v praze a neposila postou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 14:23
- Nahlásit
cernej caj
lush znam, je moc drahej, jen v praze a neposila postou
no já jsem si říkala, že bych si zase pořídila ten kondicionér Wonder, prej z bejčích koulí, ale píšou, že to není pravda, že je jen s hedvábím ale kdysi dávno jsem ho používala a super a teď jak jsem koukala ani moc nestojí, ale objednat to samostatně se mi moc nechce, asi budu muset počkat, až budu potřebovat uz kosmetiky ještě něco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 14:28
- Nahlásit
grimmh
ešivá grimíku přežiješ, tak taky pěknej víkend. Ohaří tuším, že?
cernej caj
Povlčín. Ono to není úplně jako u Prd, ale dá se tam slušně přejet.
Xerxová
to už by bylo překombinováno. Ale můžu zanu od vás pozdravovat
no tak to by bezpochyby překombinovaný bylo, to ne- e. a Zanu a Františka rozhodně pozdravuj, že hodně moc.
takže jen asi 12 km...
no jen taková procházečka . Moc si to užijte, a kdyby se něco posunulo jinak, tak se ozvi - když budu na tlf.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 15:16
- Nahlásit
já ubjegáju daragíje rebjónky
KRASÍÍVIJ VÍKENDÍK!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 18:54
- Nahlásit
PetraK
já ubjegáju daragíje rebjónky
to je strašný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 20:17
- Nahlásit
Krasnej vikend vsem, dovolenkarkam prijemnou dovolenou.
Uz nebudu krmit rybama, pri krajeni hltnam jsem jednu rybku sikovne zmackla a jejim okem!! mi vystriknul obsah jakejsi do myho. Brejle jsem neprozretelne nemela na frnaku.
Sla jsem se pozvracet, doslova. Bleeeeeeeeeeeeee.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2014 23:56
- Nahlásit
Fifi
ale v Číně se to normálně jí ne? tak až tam pojedeš, už máš skoro natrénováno
špicové na cvičáku, hezký video, tak kdyby to někoho zajímalo http://old.stream.cz/uservideo/217739-spicove-na-c vicaku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 07:45 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
grimmh
to mi něco připomíná ....jenže já už v tuhle chvíli to mám za 3 roky. ale 6 let od rozhodnutí už mám za sebou
Nj, jenže pro mě je to spíš taková třešnička na dortu, mám za to, že soužití s rozbitym psem hned tak něco nepředčí, protože myslím, že to uspokojení z toho, jak je čim dál normálnější nemůžu se psem od štěněte mít. Jasně bude třá jiný uspokojení, ale nevěřim, že by mohlo bejt větší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 08:25
- Nahlásit
PetraK
vona ho zabila, vona ho zakousla a rvaly jsme se spolu!! Mooooc a moc zuřiláááááááááááá.
Jucheeeeeeee
ááá panáček dělal filutu!!
Prt filutu byl přepaden chudinka malinkej zákeřnym kelímkem s dobrotama a ty se mu ještě směješ
Včera jsem byla dlouho pryč a zároveň byla návštěva, Adam to nějak neustál a mám po dlouhý době modřinu na předloktí... Dneska jsme si ráno dali pidi trénink a pak si pohrál se sousedovic pesem, tak doufám, že mojí dnešní brigádu ustojí líp. A pak už papa praho - na dva dny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 10:55
- Nahlásit
birma
to uspokojení z toho, jak je čim dál normálnější nemůžu se psem od štěněte mí
Nemám pocit, že bych z Máji měla větší pocit uspokojení než z Batynky. Neni větší, neni menší. na druhou stranu ale se mi zdá, že z dospělejch psů si umím lépe vybrat povahu, co mi sedí.
Možná by ti líp řekla Ešuska, která má dva psy stejnýho plemene.
papa praho - na dva dny
tak držim palce s počasím
mám po dlouhý době modřinu na předloktí...
štípe?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 11:29
- Nahlásit
birma
kam razis na dva dny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 15:10
- Nahlásit
kachna_
Nemám pocit, že bych z Máji měla větší pocit uspokojení než z Batynky.
Fakt? Já mám furt takový ty chvíle, kdy si uvědomuju jak moc se změnil a co všechno už zvládne.
štípe
Kouše přes celou ruku a když má nerva, tak hůř tlumí kousnutí
cernej caj
K tetě na chatu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2014 16:30
- Nahlásit
birma
takový ty chvíle, kdy si uvědomuju jak moc se změnil a co všechno už zvládne.
pro mě je ten pocit stejnej, jako když vychovávám štěně.
hůř tlumí kousnutí
jé , tak to lity lity, tyhlety zakouslý modřiny jsou bolestivý.
|