Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3348 . 3349 . 3350 . 3351 . 3352 . 3353 . 3354 . 3355 . 3356 . 3357 . 3358 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:26
- Nahlásit

zbrnd

taky si myslim: vy ostatní a JÁ

Maya
no jasně, nadbůh je vždycky osamoce

sem četla že je nadbůch osamcen. A přemýšlela, co z toho pro něj plyne. Asi myslim, že by se mu to nelíbilo bejt osamcen
hm asi abych šla brousit ty rohy, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:37
- Nahlásit

worick
ale to musis umet nakupovat parecky

PetraK
to teda mas zazitky jak svina

s fenou teda blby a tekuty HOUNO doma by nebylo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:45
- Nahlásit

cernej caj
s fenou teda blby

fakt hustá mrcha. A jak pěkně ukazuje nasraný zoubečky A majitelka jí nechá dělat úplně všechno, podle ní si hraje Mno hra vypadá dost jinak. Ještě štěstí, že Štajn není cíťa. Ta holka od papilona mi vyprávěla, co se tam dělo minulou hodinu. Překvapuje mě, že teda aspoň výcvikářky nezasáhnou. Protože tam fakt chodí laici. Já si tam chodím kutit po svém a ohlídám si to, ale pro ostatní psy, hlavně ty malý, je to dost blbý teda.

ekuty HOUNO doma by nebyl
tekutý houno jsme měli doma před měsícem, díky,zatím stačilo

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 11:58
- Nahlásit

PetraK
sem četla že je nadbůch osamcen
to asi ty zážitky ze včerejčka, ne?
ale pěkný jste to měli
ta fena fakt určitě vysírá? ono totiž dost border, a prej i kelpíků jsem slyšela, si se psama hraje jak s dobytkem, tj. štěkat, kousat do noh a vůbec to tak nějak pást, což pak vypadá jak nasraný útoky, ale ti psi si fakt jen hrajou, jakože už jsem se setkala s tím, že má někdo radši dvě bordery, aby si vyhráli spolu, že s jinýma psama nemůžou

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 12:29
- Nahlásit

Maya

hele mi je fakt šumec jestli to jen dělá, nebo vysírá doopravdy, výsledek je ten, že prasí psy a těm je to nepříjemný. A já nechci aby si někdo hrál s mým psem tak, že mu to bude nepříjemný. To si s ním prostě hrát nebude, fertig. Jemu to opravdu vadilo. A to nemá fakt problém v tom, když ho dospělák vykáže do určitých mezí, nebojí se, respektuje. Mělas ho vidět, jak si hrál s tím dogoušem. Jako jedinej, ostatní se báli,páč je dogouš obr velikej . Tady se Štajn bál, bylo mu to nepříjemný. A bát se nebude. Když si ten pes neumí hrát normálně a psy nahání a masí je, není to můj, ale jejich problém. Máme tu borderu, chodí s ní starej pán, je to naprosto normální pes, dokonale poslušná, super povaha, se psy si hraje naprosto normálně, když jí to neba, sebere se a jde za páníčkem, ať jí hází klacek, kterej si s sebou nosí. Štajn jí zbožňuje. Ale tohle byla prostě megera a majitelka to má korigovat, nikdy nemá být hra o tom, že to jednomu je nepříjemný. To bylo stejný to, že když si včera hrál Štajn s tou fenkou, co nejspíš začíná hárat, tak když to moc rozjel a navíc to chtěl přešaltovat do hry mamka/taťka nedovolila jsem mu to a jedním z důvodů bylo to, že to pochopitelně tý fence nebylo příjemný.

ale pěkný jste to měli

no to dost , nevím co bylo nejhorší, jestli to v práci, nebo ta debilní bordera, nebo to houno

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 12:49
- Nahlásit

PetraK
tak jasně, že v důsledku je to jedno co ta fena dělá, já jen, že jestli si fakt tak hraje, tak majitelce doporučit ať jí najde na hraní stejně potrhlýho parťáka a vy ostatní byste mohli bejt v klidu, i když pravda jestli je majitelka takovej magor že tohle nechá dělat fenu na všechny psy, tak je asi marný jí něco ríkat
nevím co bylo nejhorší, jestli to v práci, nebo ta debilní bordera, nebo to houno
ale koukám pravidlo tří zachováno, tak teď se můžeš modlit, aby nešlo taky o tři dny

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 13:05
- Nahlásit

asi už tu bylo, ale jsou tam ty nedávno tady diskutovaný pyramidy
http://www.architecturendesign.net/15-famous-landm arks-zoomed-out-to-show-their-surroundings/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 13:10
- Nahlásit

PetraK
ahoj pani, mate to slozity no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 13:38
- Nahlásit

borderky opravdu někdy mají netradiční způsoby hry... Ale jsou psiska, kterým to nevadí.
My máme tu potíž, že opravdu hodně lidí svoje psisko do hry s mamutem nepustí. A přitom z něj tak teče, jak je nadšený, hravý, bez známky jakékoli agrese - zatím je stále velmi "úslužný" k starším psiskům... Umí si hezky hrát i s mrňaty. Fakt mi ho bylo včera líto. Zase to dopadne tak, jako s Betkou - nejlepší psí rvačky budou s páníkem a paničkou...
Ilustračně Beta při přechodu Jizerek z Hejnic až domů, kdy letěla zakousnout páníka (a zakousla a oblízla objektiv). Pamatuji si to dobře, neb z toho byla nucená pauza na čištění techniky

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 13:45
- Nahlásit

Maya
e majitelka takovej magor že tohle nechá dělat fenu na všechny psy, tak je asi marný jí něco ríkat

jo. Jí nepřišlo blbý ani to, že masakrovala toho papilona, kterej je asi tak pětinovej.
Víš co, byli tam dva mladý lidi s křížencem bulíčka - osm měsíců, pesan z útulku. Měli ho tak asi deset dní. pesan nadupanej, s potřebou dohnat kontakty a se stylem hry bulíků. Neměli problém tu hru korigovat /naopak spíě měli tendenci do toho vstupvat až zbytečně/, Štajn se ho nebál, masili se spolu, jakmile to začlo nabírat grády, přehodili jsme to jinam a bylo to v pohodě, tam teda i problém váhovýho rozdílu, Štajnidlo ešče nebyl nerozbitnej, ale nebyl si toho teda vědom Ty lidi měli svýho prvního psa ale byli ochotný poslouchat a nechat si poradit. Tuhleta čůza to je bohužel ta jiná kategorie. Bude se divit, až bordera dospěje.

ale koukám pravidlo tří zachováno

mno dokonce pravidlo čtyř jsem zachovala, páč když jsme docvičili odkádání a nesbírání potravy,tak přišlo i na trochu agilitění (můj trest ) a bylo to: tunel, skočka ze zadu, votočka, ten samej tunel zpátky, další skočka zezadu. začínalo se na levou ruku (nevím vůbec proč?? ) pak se to někde v nějakým momentě mělo přehodit, to se mi nepovedlo, takže jsem si zašlápla psa, poslala ho do kšá místo na skočku, on to pochopil tak, že má běžet po tunelu horem a bylo

zbrnd
mate to slozity no

nemám, jen mě to, jen mě sejřej lid - a to hodněi. Asi tak. Ale to u mě není nic novýho

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 13:49
- Nahlásit

Xerxová

My máme tu potíž, že opravdu hodně lidí svoje psisko do hry s mamutem nepustí

my jooooooooooooooooooooooo! Zeptej se Digiho
Fakt mi ho bylo včera líto.
copak? Nenechali hrát Nýtka s kámoši? Myslím páníčci od kámošů.
Škoda, že nejsme blíž, kluci by si to užili.

Boží lítací Betka

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 14:22
- Nahlásit

PetraK
Paní, to jste měli veselo teda......, no už je to za váma, tak vesele vykročit do dnešního odpoledne

Já nemám co kecat, protože nic nevím a když si myslím, že vím, tak je to stejně prd - ale přijde mi blbý, že pořadatelé výcviku nestanoví nějaká pravidla a neupozornili chovatelku, že takhle teda nééé.
Začátečníci si budou odnášet blbé zážitky, budou mít nervní psy a za chvíli se tam nikomu nebude chtít chodit

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 14:46
- Nahlásit

grimmh

pořadatelé výcviku nestanoví nějaká pravidla a neupozornili chovatelku, že takhle teda nééé.

no měli by, aby to bylo správně. PRavda sice nemůžou mít oči všude, ale jestliže se to opakuje, tak už si toho všimnout měli. No nikdo si nestěžuje, ani ta slečna co jí zvalchvoala toho papilona, ani ti tu hodinu předtím, tak halt tak. Já si to ohlídám.

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 14:50
- Nahlásit

PetraK
nikdo si nestěžuje
no, to je asi ta chyba, obzvlášť, když si s tou paní s borderkou ani nevyříkají problém tak, jaks to udělala ty. Bohužel ke škodě svých psů.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 14:51
- Nahlásit

PetraK
protože je určitě dost začátekčníků, kteří si řeknou, že to tak asi má bejt, když ani výcvikář k tomu nic neřekne

kdybyste potřebovali nějaké odborníka na něco http://navolnenoze.cz/

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 14:53
- Nahlásit

jsem tam našla zážitkovou anglinu, to teda musí být zážitek, ty kurzy jsou fakt dost drahý, tak drahý není ani Berlitz http://www.lotusenglish.cz/

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 15:37
- Nahlásit

Honzovi se lapinporokoira líbí, docela by mě zajímalo, jestli se tvářil spolupracujícně vážně, nebo si říká, že nemá cenu to řešit, když mě to třeba přejde samo
S Adámkem jsme zjistili, že u rybníčků je nejen spousta zajíčků, ale i srnky Udělal mi radost chlapeček, protože jsem ho asi 100 m a 3 minuty za místem, kde jsme viděli druhou srnu, vypustila z vodítka a on neměl vůbec tendence se tam vracet Dvě hodiny lítal po sadu, hrabal myšky a rochnil se v rybníčcích a bylo vidět, jak mu tohle chybělo. A celou dobu po mě v pravidelnejch intervalech házel vokem, jestli tam jsem, chodil na zavolání a i jsme si zkusili dva nebo tři cviky a jednu přivolávačskou hru. Když si vzpomenu, že to bylo místo, kde jsem si sedla a doufala jsem, že třeba tak za hodinu nebo dvě přijde a nechá se odlovit a kde nechtěl ještě hodně dlouho žrát pamlsky, ačkoliv jinde už ho zajímaly, tak je to fakt super pocit

PetraK
zážitek s fenou fakt nezávidím a dost mě tedy překvapuje, že tohle vysvětluješ paničce ty a ne cvičitelky. Ty by to měly mít v oku nejvíc a tyhle situace řešit hned a promptně, však by to bylo přínosný pro všechny si to rozebrat jako modelovou situaci a probrat, co ještě je hra, co ne, co svému psovi dovolit a kdy ho začít před druhým chránit...
BIRMA BUDE MÍT RADOST - na druhým konci vodítka byl element bez mozku a schopnosti se soustředit déle než minutu a půl
i minuta a půl je dlouhá doba, ale mám radost, jak na mě Rumíček myslí

Xerxová
opravdu hodně lidí svoje psisko do hry s mamutem nepustí.
taky bych Adama nepustila, i když bohužel z jiného důvodu...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 15:40
- Nahlásit

grimmh
to je asi ta chyba, obzvlášť, když si s tou paní s borderkou ani nevyříkají problém tak, jaks to udělala ty
spousta lidí si myslí, že jejich štěňátko si MÁ nechat všechno líbit a že taková "hra" ho správně připraví na život a že je správně do toho nezasahovat, že je to prostě mezi psy. To, že to není hra, ale šikana a že svoje dítě by taky šikanovat nenechali, to už nevidí

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 16:11
- Nahlásit

birma
budou štěňátka, a blízko http://www.lapinporokoira.at/lang1/d-litter-1.html

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 16:15
- Nahlásit

birma
ale bere to koukám asi stejným stylem jako islanďan
http://www.youtube.com/watch?v=Ab4FNAwgnLc

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 16:24
- Nahlásit

Maya
budou štěňátka, a blízko
to je na nás brzo, už proto, že teď máme dohromady dva nenormální psy, to neni nic moc prostředí pro štěně...
až jednou našetřím, tak už si zajedem do Finska, ať je to nepříbuzný Oznámila jsem Honzovi, že cenu očekávám asi jako za kraťandu, jen s jednou nulou navíc, ale fakt netušim, jestli jsem se aspoň řádově trefila

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 16:44
- Nahlásit

birma
How much does a Lapinporokoira cost? Prices in Europe vary largely, but you have to expect to pay anywhere from €850 to €1200

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 16:47
- Nahlásit

Lapinporokoira
to je nějakej virus? něco jako ebola?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 16:52
- Nahlásit

kachna_
but you have to expect to pay anywhere from €850 to €1200
tak to je mnohem lepšejší, než jsem čekala, dík

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 16:59
- Nahlásit

zbrnd
no, je to špic, no...

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 17:01
- Nahlásit

zbrnd
to je pes, kterýho si do 7mi let pořídim

kachna_
je to špic, no...
což je zvláštní, když uvážíme, že je to zároveň ovčák už z názvu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 18:13
- Nahlásit

taaaak a konecne mam probrany fotky, ale nevim, jestli dokazu dneska udelat galerii

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 18:18
- Nahlásit

cernej caj
nevim, jestli dokazu dneska udelat galerii
já ti věřím! já se těším!

kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 18:25
- Nahlásit

birma
zároveň ovčák
mamča se dneska muchlovala s Batynkou. Zhodnotila, že Sany fakt není špic ani náhodou, neb jí chybí několik základních vlastností
- nemazlí se s něžností stavebního bagru
- není přesvědčená, že člověk je stvořen proto, aby svému psovi dělal radost, ale že pes byl stvořen proto, aby dělal radost svému pánu
- není drzá

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2014 18:29
- Nahlásit

kachna_
není drzá

<< 1 ... 3348 . 3349 . 3350 . 3351 . 3352 . 3353 . 3354 . 3355 . 3356 . 3357 . 3358 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání