| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 19:12
- Nahlásit
Xerxová
Hodně dog potřebuje vápník navíc. Najta jsem taky vápnila - jak Jizerky (jen ne z letadla)
Tak aby ne, mamuta. Kdyz je to vyrovnany s fosforem, proc nevapnit. A jsem si na tebe vzpomnela u tohodle videa, uz sem ho driv videla, ale stejne...
Maya
samo u veta jsem byla za blbce neb na moje Nevim co mu je, když na to šáhnu, tak ječí a kouše se nechal od veta prošahat horem dolem a nehnul ani chlupem a tvářil se akorát nasraně,
To je asi klasika zvireci, ne? Toz dulezity, ze je antb pokrytej a snad z toho fakt nic vic nebude.
Janiii
jinak holky vypadají už obě zdravě
Super!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 19:54
- Nahlásit
tak holčičky ještě nejsou zcela ve své kůži, dneska nám musely asistovat celý odpoledne samozřejmě venku u dříví a sekání trávy, tak teď leží a chrápou, jak kdyby ušly 50km ... ale válely se, okusovaly, tak snad to už vážně spěje k uzdravení
samo u veta jsem byla za blbce
To je asi klasika zvireci, ne?
to asi jako když jsem našim líčila, jak tereza při aplikaci jitrocelového sirupu vypadala jak když má křeč v držce a cvakala zubama jak o život ... mamina večer přišla z verandy a říká "no nevim, co dělala tobě, ale já jí šáhla na koutek, ona otevřela tlamu a čekala na dobrůtku sirůpek ..."
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 20:28
- Nahlásit
Janiii
tak holčičky ještě nejsou zcela ve své kůži,
Proste po viroze, dva tydny oprosteny od hodin telocviku.
říká "no nevim, co dělala tobě, ale já jí šáhla na koutek, ona otevřela tlamu a čekala na dobrůtku sirůpek ..."
Cuzy psi, jak nas maj vycviceny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2014 22:54
- Nahlásit
Janiii
hehe, ttaky dobrý
jinak kocour vobživ po injekci na bolest hlavně, ho přestala bolet asi i ta artroza a tak se celej večír meje a drbe za uchem neb tyhle činnosti už nemůže vykonávat minimálně rok a teď šel ven, asi si užít chytání myší, škoda, že mu to vydrží jen pár dní, ale ať si to užije
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 18:09
- Nahlásit
dnešní Night
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 18:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Zdáááár čeék si na chvilku odběhne proběhnout Kérkonoše a tu je zatím o jednoho učastníka víc a to v mužským podání
a v jakým megarychlým čase, od poslední zprávy že nic, lup a za pár hodinek tu máme miminooo
Velkogratulace za nás za všecky !!!!!!
Jinak vás moc nedočítám, prve sem dorazila, musim uklidit ty promočený a smradlavý hadry a jít vyvenčit.
JInak k víkendu...ehm...to bylo dobrý masakéro....jen blázen by se šplhal v sedum večer mlze a děšti na Sněžku..jen proto aby tam zažil, liják, kroupy sníh a vichřici s nárazama kolem 100 km za hodinu....a pak to klesání k nejbližší chate.....ech to budu mít dlouho před očima...
Jo a získala sem a byla vyhlášená jako nej exot za celou existenci Krkonošsky tlapky.... ale dobrý vzhledem k tomu že mě po 87 kilákách a dvou dnech cesty v děšti a bahně zařadili do kategorie mladých tak na tom nejsem tak špatně....
Jo a ta moje profišlapka (jako jelito) jak nikdy netáhne...tak když zjistil že je panička fpr...a už nemůže tak jí do toho posledního nejhoršího krpálu a z něj do kempu doslova odtáh jako tažnej pes
jo a taky přežil bivak v jedný místnosti kde bylo osum postelí, 10 trekařů + 10 jejich velkejch krosen a 9 psů a místnost měla tak 4x6 metrů
Xerxová
krásný psiskoooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 18:49
- Nahlásit
kachna_
gratuluju Martinkovi
Fajka
tyvole, ty ses tvrdak jak svina, toz to gratulace k vykonu a za co sis zaslouzila toho nejvetsiho exota? tyjo, jelito je taky supr, taky bych potrebovala profislapku, jak ma birma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:14 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Fajka
jsi další cvok do zdejší sbírky kilometrožroutů... Jelito je šikovnej chlapec, má to s tebou těžký
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:20
- Nahlásit
Xerxová
dnešní Night
Lesk jak blesk!
Fajka
.to bylo dobrý masakéro....jen blázen by se šplhal v sedum večer mlze a děšti na Sněžku..jen proto aby tam zažil, liják, kroupy sníh a vichřici s nárazama kolem 100 km za hodinu..
Magoor! Hlavne, ze jste ve zdravi prezili teda, zazitky zjevne vydatny jsou.
cernej caj
A jak vy ste se mely, slapky, s birmici? Pocasi asi klaplo super, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:26
- Nahlásit
tak jsme se courli jen trochu, ale stačilo a bylo to moc fajn Adam se rozhodnul, že tentokrát nebude Timíčka provokovat a tak jsme mohly jít s kafem i dost blízko u sebe a bylo to úplně v pohodě U bivaku byla ohromná louka, dle Adama plná myšiček, tak jsme si pocvičili přivolání od myší díry a prvně v životě se i zadařilo, tak mi udělal velkou radost. Jen by to chtělo narážet častějc takový obří louky, kde jde pustit na volno a já mu můžu zdrhat beze strachu, že se objeví cyklista nebo něco takovýho. Taky jsme viděli z dálky zajíčka a reakce nebyla tak bouřlivá, jako obvykle, za to dvě kočičky nám daly hodně zabrat. Domů jsme jeli prvně po roce kupéčkovym vlakem (tenkrát to byla hrůza hrůz), v kupé s náma 3 lidi a obří kufr, Adam se uložil a celou cestu byl za vzorňáka
Fotky hlavně nádherný dnešní mlhy zde
kachna_
Tak uz se rozhoupal a je to Martinek
gratulacéééééééééééééééé!
Maya
už vypadá líp, tak snad ho to brzo přejde
tak to je dobře
Xerxová
dnešní Night
to je fešák!
Fajka
jste borci oba!! Já byla ráda, že jsem se do toho nehnala a po tomhle víkendu jsem si fakt rozmyslela to Kokořínsko Přes zimu s Adamem natrénujem a první dt zkusíme na jaře
taky přežil bivak v jedný místnosti kde bylo osum postelí, 10 trekařů + 10 jejich velkejch krosen a 9 psů a místnost měla tak 4x6 metrů
to je boreeeec! A ty ho tak haníš
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:27
- Nahlásit
Fifi
lesk jak blesk je hezká věc, ale na spoustě fotek prostě není černý. A když je černý, tak zase nemá prokreslené tělo. Prostě černá je pro fotografa na vyvztekání asi nejlepší
je černý... a nebo modrý... a nebo dokonce plesnivý...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:28 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fifi
Pocasi asi klaplo super, ne?
včera asi do dvou střídavě mrholilo a pršelo, v zimě nula stupňů místo avizovanejch 3 (nebo 7 dle zdroje) a dneska při čekání na vlak už skoro vedro, ale ve zbytku doby bylo počasí moc fajn
edit: v noci byla nula, ne v zimě!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:28
- Nahlásit
Xerxová
ty jo, to je krásná fotka
Fajka
tak už to máš oficiálně, že jsi exot?
podle mě je každej kdo se zúčastní něčeho takového
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:29
- Nahlásit
Fajka
ses do toho jako novomanželka nějak vložila nebo tě vyhnal číííííf pod vidinou toho, že bude dědit?
jen blázen by se šplhal v sedum večer mlze a děšti na Sněžku..jen proto aby tam zažil, liják, kroupy sníh a vichřici s nárazama kolem 100 km za hodinu....a pak to klesání k nejbližší chate
fuj, vybavila se mi ta naše předloňská Sněžka, a to nebylo večer, ale přes den (vyšlo to na stejno, nebylo vidět na krok) ... brrrrr. jste fakt dobrý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:32
- Nahlásit
birma
krásné mlžné ráno. Mám moc ráda rána venku bez lidí, klidná, tichá... protože jsme vstávací, tak si je užíváme poměrně často
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 19:39
- Nahlásit
birma
Ty mlhovy fotky jsou nadherny! Tahle obzvlast.
včera asi do dvou střídavě mrholilo a pršelo, v zimě nula stupňů místo avizovanejch 3
Tyjo, tady azuro oba dny. Aspon ste se teda nezapotili.
Xerxová
Prostě černá je pro fotografa na vyvztekání asi nejlepší
je černý... a nebo modrý... a nebo dokonce plesnivý.
Chameleon!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 20:00
- Nahlásit
Xerxová
Mám moc ráda rána venku bez lidí, klidná, tichá... protože jsme vstávací, tak si je užíváme poměrně často
já taky! jen teda vstávací moc nejsem Ale tohle ráno bylo mlžné až tak do půl jedenáctý a ležet v temnym přístřešku na tvrdý zemi a nemoct se ve spacáku pořádně pohnout nás nikoho nebyvilo, tak jsme kolem sedmý "už" vstávali
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 20:07
- Nahlásit
Fifi
Tahle obzvlast.
jj taky se mi moc líbí a to jsem toho většinu cvakala prakticky naslepo, protože mi odchází displej na mobilu a viděla jsem často akorát černo...
Aspon ste se teda nezapotili.
ne, to fakt ne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 20:09
- Nahlásit
birma
mlha je fotogenická... aneb mlha s výhledem na Suché skály, u Holanských rybníků i v Jizerkách
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2014 20:25
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky
mlhu miluju kdykoliv a kdekoliv, jen teda ne za volantem
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 06:54
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Kachna
Převeliká gratulace!!! Ať Vám roste Martínek ve zdraví
No holky měly pravdu - ty dozajista stihneš i to posuzování 3.10.
Maya
To video s agility - kočkou je moc pěkný. Kdybych to neviděla na vlastní oči, tak neuvěřím.
birma
Výlet musel být super. Všechny fotky jsou moc pěkný a ta se stínem rozhledny je hodně zajímavá.
Xerxová
Pěknej Najtík a vůbec - všechny fotky.
Měla jsem krásnej víkend - v sobotu 2 němečtí ohaři + 1 maďarka, v neděli maďar To byl úúúžasnej víkend. Jsem docela zhuntovaná, protože několik hodin práce na zahrádce a pak delší výlety s pejskama.................
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 07:07
- Nahlásit
birma
supr, zes to uz pekne vsechno odvypravela, mam o praci min
sem vedle toho jednoho hlubokyho puchyre nasla doma jeste jeden novej hlubokej, tak sem ho zpracovala a dneska asi nepudu moct cvicit pac bosky a hodne na spickach, to nepude
fotky sem sosla, zpracuju asi dneska. Ty tvoje sou nicmene krasny
Xerxová
to znam s cernym psem, ale fotky aj mlzny sou skvely. Ja miluju mlhu
grimmh
tak to zni dokonale, ted si predstav, ze pak budes zhuntovana kazdej den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 07:34
- Nahlásit
co se kachnim detem asi nestane, ale spouste ostanim asi ano... http://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/detem-ze-skleni ku-chybi-priroda_318444.html#.VCjm_GdkXKe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 07:53
- Nahlásit
tak a prisla sem o 150kace kvuli dementnimu systemu ruseni lekci, kdyz to je min nez 24h predem, tak musim uz cviceni platit a samo to, ze se na to nohu kvuli dementnim puchyrum nepostavim sem zjistila az dneska rano, ze jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 08:24
- Nahlásit
cernej caj
co se kachnim detem asi nestane, ale spouste ostanim asi ano
teda popravdě, ono už to ani na vesnici není co bejvalo, ale asi furt lepší než ve městě, kde to dítě fakt nevytáhne paty z paneláku
tak a prisla sem o 150kace
tak to je blbý, měla ses zeptat, jak jsi měla zrušit lekci včera když byla neděle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 08:26
- Nahlásit
birma
krásný fotky, ty mlhový taky můžu, u nás je poslední dobou po ránu taky mlha dost, dneska taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 08:32
- Nahlásit
Maya
hm, kolik ja vidam deti, co si hrajou venku? my jako decka behali porad aspon v parku, s balonem, do stromu sme si delali tajny schovky klidne i v tech 12ti letech. mam spocitat na prstech jedny ruky kolik sem videla venku treba v parku deti?
pokud nepocitam maminky tech uplne mrnavejch co je vezmou na skluzavku na detsky hriste pro ty mini deti...
oni maj rezervacni system, tak sem si ji mohla vcera zrusit, problem je v tom, ze jak bych to asi udelala kdyz sem byla na internetu az nekdy kolem 5h coz 24h predem nesplnuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 08:40
- Nahlásit
cernej caj
hm, kolik ja vidam deti, co si hrajou venku?
tak u nás o víkendu jo, přes tejden to ty děti nestíhaj, protože maj školu a pak kroužky, přijdou domů večer, ale i tak o víkendu jsou max na hřišti nebo lítaj kolem, to my v jejich věku už jezdili na kole dva kiláky k rybníku třeba nebo v lese za vesnicí, oni nesmějí sami, aby se jim náhodou něco nestalo, mají to těžký, sami v podstatě skoro nic nesmí, celkem ty dnešní děti lituju, žádný dětství si moc neužijou
oni maj rezervacni system
aha, nojo, tak příště si radši nedávat cvičení na druhej den po treku
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 08:41
- Nahlásit
cernej caj
Puchýře jsou sviňa, hlavně ať se ti do toho nic nedostane jestli je máš stržený. Já jsem jednou měla z puchýře na patě otravu.
pak budes zhuntovana kazdej den
to je věc tréninku. Nejvíc mě bolí záda, protože jsem doháněla na zahrádce to, co jsem kvůli podmáčení záhonů neřešila jak dlouho.
Fajka
jsi cvok, cvok, cvok, ale přesto tě obdivuju. Bohužel v tomto případě u mě neplatí, že příklady táhnou........bo bych byla mrtvej následovatel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 09:07
- Nahlásit
Maya
na poslednich dvou vyletech mi ty boty puchejr neudelali, kdo to mohl tusit, ze staci nekoupit tu drahou naplast a jen levnou
1) vylet 30+5 km, brutalni puchyre na obou nohach, bolest takova, ze sem fakt nemohla chodit a tech 5km na vlak hruza
2) vylet 20+16km predlepeny slapky drahou naplasti pac zrovna v lekarne jinou nemeli, a NIC
3) julky 15+26+24 s tou naplasti drahou co mi zbyla NIC
4) vylet 21+12 - levny naplasti z lekarny a prvni puchejr uz stopro prvni den a ten druhej asi druhej den, s tim, ze to bolelo, ale slo to.
ty drahy naplasti teda budu kupovat pac se mi s nima netvori vubec ty puchyre, ale blby ze jak uz tam je, tak na tom cviceni stravim minimalne 30 minut tim, ze bych musela po ty spicce nohy chodit navic bosa, takze celou vahu tela na tom puchyri, coz fakt asi nedam. bota uz to odtlumi v pohode na chuzi mirne pajdavou
grimmh
tak otravu snad nee. ja sem ho porusila, aby vytekla ta voda a min to bolelo a prelepila naplasti puchyrovou, tak snad se zhoji rychle
|