| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:04
- Nahlásit
Maya
jako fakt nechápu, že někdo může fotit jen telefonem
kamarád má telefon, kde to je dost reálný teda, neboli co na displeji, to na fotce. A fotí moc krásně.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:11
- Nahlásit
PetraK
ale jo, ty s hodně pixelama věřím že fotěj hezky, ale podle mě ovládání a čitelnost displeje mají všechny foťáky v telefonu asi stejný
a nebo já jsem asi zhejčkaná dražším foťákem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:12
- Nahlásit
teď jsem si nastavila maily v telefonu, jako funguje to, ukazujou se a teď mě napadlo, že když mi telefon někdo ukradne, tak mi přečte všechny maily????
asi to zase zruším
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:15
- Nahlásit
Maya
nebo já jsem asi zhejčkaná dražším foťákem
a nebo já to spíš neumím posoudit
teď mě napadlo, že když mi telefon někdo ukradne, tak mi přečte všechny maily????
to jsou ty chytrý founy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:23
- Nahlásit
muzes si dat heslo na odemykani.
jinak obecne stredne drahy telefony foti srovnatelne sevnyma fotakama xoz ma stejne hodne lidi ze jen cvakaj. a nokie ma v telefonech supr fotaky, to uz nahradi I drazsi fotak. nakonec beznej uzivatel rozdily nepozna, az profik myze mit pripominky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:26
- Nahlásit
cernej caj
muzes si dat heslo na odemykani
jakože pokaždý když si budu chít zavolat, tak budu muset odemknout telefon?
to radši zruším ty maily a budu se na ně koukat přes web
taky srandovní stránky http://www.ceskykutil.cz/antikutil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:42 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštááááááájn,
já včera humříla a pak sem stejnak nespala v noci páč sem byla přetažená.
Jako nějak mě není jasný jak je možný že po tolika kilákách mě skoro nebolej nohy (jen dole na šlapkách puchýře) a nejvíc co mě bolí jsou ramena (od batohu) a žaludek včera jako křeče a dneska ho mám jako na vodě, ale páč číf hovořil že má něco podobnýho tak mám pocit jestli jsme si nepřivezli něco z Berlína
Jinak to vyhlášení za exota bylo proto že ještě nikdo v historii prej v Krkonoších nepřešel z MIDu na LONG a o to víc to bylo na palici páč bylo tak hnusně, že spousta ostřílených trekařů trasu zkracovalo z longu na mid a nebo to uplně vzdali...tož sem dostala cejch exota před nastoupenou jednotkou a myslim že odted už si mě budou všici pamatovat
tu je pár fotek ale vzhledem k tomu že bud byl lijavec že fotit nešlo, pak foťák blbnul asi jak byl navlhlej a pak už sem neměla sílu nic fotit tak jich moc nejni což je škoda páč ty panorámata druhej den to byla špica !!
http://fajka.rajce.idnes.cz/LONG_Krkonosska_tlapka _87_km
Tak co jelítko..jdeme tu delší?
COOOŽEEEEEEEEEEEEEE????????
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 15:50
- Nahlásit
maya
muzes na mailezt pres eeb nebo samo pokazdy zadavst do ty apky heslo.
fajfku doctu priste utikaaam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 16:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Popojedem? Prosííím! aspoň pár kiláků!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 16:06
- Nahlásit
PetraK
Popojedem? Prosííím! aspoň pár kiláků!
přesný !
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 17:17
- Nahlásit
Fajka
Týrání zvířat!!!! Jelito to má jasně vepsané v očích. Určitě s tebou po akci nemluvil
Ale fotky jsou pěkný
A fakt jsi blázňucha bláznivá.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 19:52
- Nahlásit
PetraK
hezký hlásání víkendový pani
Adamita Hornikem
spíš Norníkem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 20:09
- Nahlásit
Najt byl stále poměrně vzorným chlapečkem. Ne - já nemám výcvikové ambice, takže občasné procvičení sedni-lehni... nám stačilo ke štěstí (přivolání je věc jiná - to je priorita pro chození na volno a tam jsem velmi důsledná). A chlapec sedal a lehal s nadšením. V posledních dvou dnech na mě něco zkouší... Já pravím "sedni", chlapec se začne skládat... a když má zadek jen kousek nad zemí, tak mu zablejskne v očkách, mohutně se odrazí a těch šedesát kilíček mi vletí do náruče a oblízne nos... Takže musíme trošíčku popracovat... aby mi hošík zcela nezvlčel
Ale je to zmetek - moc dobře ví, kde má smůlu (strkání do vnoučat, kradení jídla, přivolání) a kde mi to je tak trošku jedno. Ale to sednutí zase doladíme
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 20:37
- Nahlásit
tak jsem se rozhodla, že fakt budu muset něco udělat se svojí kondičkou. Kafe cvičí, kniga běhá a chodí longy, ostatní kamarádky taky běhaj, nebo choděj longy a já nic. To mnou ještě nehnulo, ale včerejší hovor s Honzou to fakt rozčísnul. Řešili jsme ty dogtreky, že bych si to chtěla na jaře zkusit a Honza nadšeně souhlesil, ale on to prej chce běžet, že se mu nechce na trase bivakovat. Spustila jsem, že on ať si dělá co chce, ale že na to nemá natrénovanou Miluši, ať jí teda bere běhat aspoň na nějakejch 10 - 20 km zatim. Tak prej občas běhaj 30 a na Miluši to nezanechá dojem Evidentně jsem ve špatný kondici nejen já, ale i Adam, protože jsem si dost jistá, že 30 km běh by na něm dojem zanechal a půl dne by pak spokojeně chrupal. Na to Honza tak mimochodem dodal, že jede domu na kole z tréninku karate a že za ten včerejšek už najezdil nějakých 90 km Asi se půjdu někam hodně hluboko zahrabat
Fajka
parádní fotky pani!
Jinak to vyhlášení za exota bylo proto že ještě nikdo v historii prej v Krkonoších nepřešel z MIDu na LONG a o to víc to bylo na palici páč bylo tak hnusně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 21:13
- Nahlásit
tak Bubitka dělala pani pokladní, podle jejího názoru pani pokladní zásadně, ale zásadně ležej, když seděj za pokladnou . Taky pěkně naskládala kostéčky do bedýnky, taky pěkně kutálela tenisák, taky pěkně aportovala aportovací činku. Rumíček pěkně taky aportoval aportovací činku, nacvičoval košíček, uďál vzorně k nóooze! Léhni a zvostaň. A odpoledne mi taky uďál radost, protože - když pominu jeho šílenství v nově napuštěném jezírku, který nám vytvořili za domem, a který způsobilo, že se mu ztratily uši, tak moc pěkně poslouchal. I v bandě šesti psíků. A taky hezky aportoval pešíčka.
A'!!!!!!!!!!!!!!!!! A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUBITKA SI TEĎ JAKOU DOBU SAMA!!!!!!!!!!!!!!! SAMA!!!! HRÁLA. Popadla si tu ježoura, válela se po něm, žvejkala ho , čutala s ním. Mám olbřímí radost (i proto, že ráno, když jsme šli za tmy do auta polní cestou a v mlze navíc a ona se mi nakýblovala pod nohy jak je jejím vynikajícím zvykem, tak jsem na ní byla protivná, páč jsem se o ní přerazila skorem a pak bych si dala nejradši pěsťovku. Oni jsou narozdíl od nás úžastní v tom, že nám nic nevyčítají a odpustí během vteřiny). No a tetko si tu hrála,sama od sebe, jak byla rozblbnutá z toho pokladničení, tak jí to popadlo a řádila, bábrdlina moje. A jako zákusek sežvejkala kus papundeklu, s nejvyšší blažeností
birma
Norníkem
to je fuck, hlavně že víme, kde zadat výkopový práce, při dalším úseku metra. Taky nemám kondičku, narostl mi pupek, asi bude tuhá zima, zasádluju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 21:28
- Nahlásit
Chcipstajn.
Nema pan kacerovy novopeceny otec svatek dnes? To budou casem dobry oslavy u kachnovic, synek narozky, tatka svatek za par dni, too bude v alejich nablito! Tak VSE NEJ a snad uz kachnu_ pusti brzo domu, aby stihla ty vystavy!
Xerxová
A chlapec sedal a lehal s nadšením. V posledních dvou dnech na mě něco zkouší... Já pravím "sedni", chlapec se začne skládat..
cuby umej takovou peknou spartakiadu navstevni. Sedni, lehni, vstan, sedni a pac a stekni a jupiiii Zvladaji cviky tyto i na preskacku. Zaver je vzdy tentyz, a mne je to jedno, jde o zahradni sranda cviky.
PetraK
SAMA!!!! HRÁLA. Popadla si tu ježoura, válela se po něm, žvejkala ho , čutala s ním.
Ona je fakt blazena duchodkyne. A kdyz se takhle rozdovadi, tak pak tuplem srdecko lidske taje. Dej ji hudlanec radnej za nas!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 22:14
- Nahlásit
nemám ráda lidi! K jednomu videu tréninkovýmu mi chodí nějaká slečna plodit svá moudra typu, že mám s tim chudáčkem pejskem jít radši ven, nebo že ho mám místo pamlsků za odměnu pohladit. Vim, že by mě to nemělo srát, ale sere, mocně...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 22:33
- Nahlásit
Fifi
Nema pan kacerovy novopeceny otec svatek dnes
ajo !! Novopečenej kačer otec má dnes Námeniny!!
tak taky fšécko nej.
snad uz kachnu_ pusti brzo domu
to zní.... jako..... jako dyby byla v bláázinci a přitom se má do něj spíš vracet
Jsem zvědavá co Luciáš s Kachnětem na přírůstka řeknou.
A kdyz se takhle rozdovadi, tak pak tuplem srdecko lidske taje.
Jo! Seděla jsem tu s hubou kolem celý hlavy a říkala jí Bubííí, ty máš ježoouraaáá? Uděláš z něj plagátaaa? A vona jo, zalehla ho a vypustila mu duši . Pak blaženě sežvejkala kus krabice a šla psát inzeráty všem chlapům v okolí. Obešly jsme snad půlku sídláku .Šly jsme hásky spolu samy dvě, dosti svižným tempem.potkaly jsme desetiletýho zlaťáka, Bubi, že bude koketovat, ale von si radši četl vzkazy , tak hodila bůčkem a fordila dál. Hudlana předám.
Xerxová
.. a když má zadek jen kousek nad zemí, tak mu zablejskne v očkách, mohutně se odrazí a těch šedesát kilíček mi vletí do náruče a oblízne nos...
a juchééé, heh, úplně ho vidím. No a dneska musel škytat Najtidlo jedno. Páč jsem zase potkali Digiho. Byl naprosto unešen a rozradostněn, že se ho nějakej pejsek nebojí. Řádili se Sťajnidlem jak dva tajfůni a z obřího osmiletýho dožáka se stalo doží ščenáááátkooooo. Následně mělo todle obří ščenátgkooooo tu svou krabici vod bot, co má místo hlavy, vomotanou slintama a dalo mi tou krabicí bodyček do pupku. Čímžpádem mám tetkon hrb, páč mi vrazil pupek do zad
birma
chodí nějaká slečna plodit svá moudra
no, všade narazíš na nějakýho mudrlanta, co všechno moudro světa spapal, tu taktéž., Všechno ví nejlíp, to mě ba, ví to i líp, než odborník, kterej bych řekla, že o určitý tématice ví jaksi mnohem více, nežli tento mudrlant.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 22:44
- Nahlásit
PetraK
Jsem zvědavá co Luciáš s Kachnětem na přírůstka řeknou.
Ahoj pane Kacer?
Šly jsme hásky spolu samy dvě, dosti svižným tempem.potkaly jsme desetiletýho zlaťáka, Bubi, že bude koketovat, ale von si radši četl vzkazy
Pche, drzoun!
birma
že mám s tim chudáčkem pejskem jít radši ven, nebo že ho mám místo pamlsků za odměnu pohladit.
Mela by ses nad sebou zamyslet a nekam s tim chudackem vyrazit!! A obcas ho pohlad, simte!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 22:50
- Nahlásit
Fifi
Ahoj pane Kacer?
i když se se obávám, že dcery kachny to nepojmou jen tak nějak.
Pche, drzoun!
vůbec neocenil její ladné křivky!!
A obcas ho pohlad, simte!
já dneska měla cukání pohladit rukou pádnou to hádě zrzavý, když řádilo v tom jezírku . Leč bylo mi jasný, že za to až tak nemůže. Protože se k nám dořítila jedna odrostlá feňule, patří takový trošku nemocný paní. Kříženka labíka a rtw. Energetik nevybouřenej a lítala kolem nás jak podervaná, on se nechal celou dobu slušně kočírovat, to mu musím zas příznat, protože Deniska je fakt tank a magor a byla s námi malá sousedovic dcerka, takže to bylo o hubu a on fakt poslouchal. No a pak už ho to přemohlo, když ona tam vlítla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 22:58
- Nahlásit
PetraK
já dneska měla cukání pohladit rukou pádnou to hádě zrzavý,
Si rikam, zdalik si nekdy vubec poridit stene. Kdyz sem chciplina po navratu z prace poprosila cuzicky, at se mi nevenuji, ze sem protivna, hlavne at mi neasistuji u zouvani bot, neb nemam silu si ty brejle sundat a byla bych nasrana, kdyby mi je rypakama shodily. A smecka moudre sedla bokem, poseckala, pak se jablicka dockala i pomuchlani. Stene? Staci popis od tebe...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2014 23:12
- Nahlásit
Fifi
Stene? Staci popis od tebe...
no je to někdy na rakev. Když člověk přijde z práce kapůt. A do toho ty dva jelimani nosej boty, Bubice mi ukousne předloktí a ešče u toho stihne dělat sirénu a ten vůl má furt tendence skákat, aby se přes ní prosadil................. no ......... říkám, si, že si tak trénuju sebeovládání
Jdu dělat hají beli , neb zrzavci už sou dávno v zelí a já vstávala ve 3/4 na pět a huž mi padá huba.
Dooooooooobrou bez kobrou
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 06:40 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
Krásný povídání o Bubitce i Rumíčkovi
Fifi
smecka moudre sedla bokem
zkrátka - dělají, co ti na očích za brýlema vidí
birma
jsi cvok či čo? Ona nachodí tolik kilometrů xxx krát do týdne a zdá se jí to málo? Ještě běhat 30 kiláků? .............tady se asi šíří nějaká nakažlivá nemoc...napřed Fajka s tím longem a teď ty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 06:58
- Nahlásit
Fajka
tyjo, skvela ses, zes to dala z mida na long a jeste si usla i kdyz to ostrileni borci zkracovali, ses nejlepsi
a krasny fotky, se tam nekdy budu muset snad zajet podivat
Xerxová
těch šedesát kilíček mi vletí do náruče a oblízne nos..
birma
myslis, ze ten tanec u tyce bude mit takovej vliv na kondicku, jo v posilce sem nebyla snad od kvetna a tancovat uz taky nee a nevim, kdo hned do prvniho kopce vystrelil jak namydlenej blesk a pak na nas musel cekat
PetraK
tak to je skvely s bubitkou
Fifi
taky sem si rikala, ze vcera bylo novopocenych otcu
doufam, ze u vas se ty bacily moc neorivaj!
u nas mlha desna, snad ani svitici autobus v zastavce skoro nesel videt, az sem mela strach, eslti me neprejede kdyz sem mavala tady v brne je to lepsi, je videt i na par metru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 07:17
- Nahlásit
Ramštajn!
asi to vypadá že žaludeční moribundus přestal, ale fuj to bylo chnusný už sem myslela že dneska pudu k dochtoru ale už to vypadá že guuut..
grimmh
Týrání zvířat!!!! Jelito to má jasně vepsané v očích. Určitě s tebou po akci nemluvil
tak on týýrá mě furt, tak mu to jednou za čas vracim
a né že se mnou nemluvil ale naopak když sem ho ráno po treku šla vyvenčit tak mě nadával a dlooouze si stěžoval tak jak to umí jen on ... pobavil tam dost lidí tím jak dělal chudáčka
PetraK
vomotanou slintama a dalo mi tou krabicí bodyček do pupku. Čímžpádem mám tetkon hrb, páč mi vrazil pupek do zad
přemejšlím co je lepčí essi pupek nebo hrb
grimmh
birma
jsi cvok či čo? Ona nachodí tolik kilometrů xxx krát do týdne a zdá se jí to málo? Ještě běhat 30 kiláků?
jo je to cvok
cernej caj
tyjo, skvela ses, zes to dala z mida na long a jeste si usla i kdyz to ostrileni borci zkracovali, ses nejlepsi
díík je tam fakt krásně, ale chce to fakt lepší počasí..to nedělní, pak je to neskutečnej zážitek až naskenuju mapu tak ti ji pošlu a vypíšu ty nej místa s nejhezčíma výhledama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 07:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fajka
to budes nejhodnejsi ale jak sem rikala minule - je rychlejsi to vyfotit fotakem mapu
nicmene fakt mas muj obdiv pac na nas "jen" lehce prselo par hodin a to mi tak nejak stacilo abych byla tuha, a do ceho ty ses teda v tom pocasi vrhla, to je neuveritelny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 07:39
- Nahlásit
cernej caj
ale jak sem rikala minule - je rychlejsi to vyfotit fotakem mapu
zkusim to ale on mě právě ten foťák nějak blbne jak navlhnul, tak uvidím až vyschne...
lehce prselo par hodin a to mi tak nejak stacilo abych byla tuha, a do ceho ty ses teda v tom pocasi vrhla, to je neuveritelny
no klika byla že jsme nemuseli spát venku, tak jsme si říkali ráno se uvidí..tak že ještě kus půjdem, ráno lilo furt tak byla krize že na to kašlu, ale muselo se dojít do míst odkud by se dalo odvést no a pak se vybralo a bylo hezky a to se šlo pěkně, no a pak už to bylo do cíle kousek a to sem si říkala přece to ted nevzdám no a když už byla velká kríza tak mě podrželo jelito a to fakt hodně... tak jsme to dali
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 07:41
- Nahlásit
Dr. Sophia Yin zemřela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 07:45
- Nahlásit
Fajka
ale supr, ses ostrilena longoslapka
birma
tu sem si musela vygooglit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2014 07:50
- Nahlásit
cernej caj
ses ostrilena longoslapka
ale prt , dyt to byl třetí...a šla jsem s bandou co má dokončených 70 !! longů...to jsou ostřílený longošlapky
birma
Dr. Sophia Yin zemřela
já mám mizernou anglinu tak nemůžu dočíst proooč ?
|