Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:30
- Nahlásit

Maya
já jsem zastaralej konzervativec a navíc technický antitalent. Nemám internet.bank. takže bych ani nic objednat nemohla.
Navíc moje znalost němčiny je slabá a z angliny znám jen pár dovolenkových frází Smajlík stydlín tady asi není........

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:32
- Nahlásit

cernej caj
ten trojúhelníkovej batoh bych brala - na krátké výlety - svačila a flaška pití a kuřivo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:33
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

tak Rumíček dělá jen samou radost!!! Birmě ovšem dneska ráno jsem mohla mít už několik mnoho malých pejsků, jak jsem ho chtěla roztrhnoutti . Nebyl ani hodnej, ani ftipnej, byl spratek. Aspoň že závěr procházky byl v cajku.

Jo a kde je to babí léto co řikali, ž e bude? Tohle spíš vypadá na dědovo léto teda. Vyrobila jselm včera vynikající houbový karboše, mhhhm mňam.

JANIII DÍK-KOUPILA JSLEM KALENDÁŘ.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:36
- Nahlásit

Fifi

A kde je Vero s buldozerem aspol?

Už jsem se tudle taky ptala, snad se ozve.

Nedat antb, ani po tydnu, kdyz je koncetina cela otekla, boli na dotek, hnije a hnisa to?

Coo-ože??? to jsou prasata, fakt , fakt že jo. držím jí palce

kremyl obe ucha preventivne vycisteny a zda se, ze ty novy cistici kvapky jsou tuze fajny. Tukam na hlavu! .

to je dobře, dobře, tak ať se vám daří dámy v prevenci.

Skritek brambory uz nekrade, dal se na kradareni jablek. Ma hbity brcko.

jablko lepší brambor. Je to moudrý péf.

Janiii
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:38
- Nahlásit

PetraK
DÍK-KOUPILA JSLEM KALENDÁŘ
nejni zač
já to viděla u kámošky někdy vloni, a strašně se mi to líbilo. no a na netu jsem viděla, že je budou mít, tak jsem v pondělí vlítla v Hradci do lidlu - a nic. řikám, kurňa, to není možný, že by to bylo už vyprodaný .... no měla jsem čas, letim do druhýho Lidlu. a nic???!!! nasratá, že jsem to prošvihla frčim dom ... a tam se podívám, že akce je až od čtvrtka
jináč obě kašlice vypadají poměrně dobře, tak snad se to bude jen a jen zlepšovat.

Fifi
žiš, prosim tě, o kterou nemocnici jde?? já jen abych věděla, čemu se vyhnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:38
- Nahlásit

cernej caj
dvoukilovku jablek, kvetak, ledovej salat, kilo mrkve, flak masa, dvoje sunky, baleni orisku a plato vajec. Nest to na jednom rameni, tak umru a to jeste asi musim dneska neco koupit, at mam dost na vandr jidla

a říkejme jí OTESÁNKU

Maya
takže já si s batohem připadám tak nějak blbě

miluju batohy a nemám ráda tašky, moje máma je tašková královna, jde snad i s vodpadkama a má tašku

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:40
- Nahlásit

cernej caj

toho ja bych se bala,ze to neni moc pohodlny a pretezujes tim jen jednu stranu

on to je menší batoh, na knížku, sváču, klíče, mobil. je pravda, že já do něj dokážu nacpat i neuvěřitelnej objem nákupu . Ale nosí se to dobře, mi to vyhovuje.

Maya
ty číňani se mi neotvíraji, ale tak to by stejně asi bylo za drahý dopravný, ne? Neobjednávám venku, tak nevím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

uuž se mi to otevřelo - leč min. order je 500 kusůůůch, to nespotřebuju ale mají tam pěkný, škoda

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:44
- Nahlásit

Janiii

. a tam se podívám, že akce je až od čtvrtk

to je zdejší fenomén, někteří zas jdou na ukázkovou hodinu o den později, že???? Grimíku?

Šikovný kašlice jsou to!

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:56
- Nahlásit

PetraK

to je zdejší fenomén, někteří zas jdou na ukázkovou hodinu o den později, že???? Grimíku

a tímto předávám pro dnešní den žezlo ----- Janiii

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 09:03
- Nahlásit

grimmh
tak i na kratky vylety vetsinou beru jeste aspon mikcu, co kdyby... ono prece jen kdyz cloveku trva 1.5 -2h nez se vubec nekam dostane, tak i v lete sou velky teplotni vykivy mezi 5 rano a 10 poledne... a fotak

PetraK
jak dela rumicek radost birme?

na dx.com je to cr free shipping ale nevim jak se to rekne anglicky abych to tam zkusila najit, tak se mrknite

Janiii
to zni dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 09:16
- Nahlásit

PetraK
uuž se mi to otevřelo - leč min. order je 500 kusůůůch, to nespotřebuju
ono je lepší kouknout na aliexpress než na alibabu kvůlivá těm kusům, jsem ti dala blbej odkaz
dopravný tam má spousta obchodů zdarma
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=tri angle+backpack+black&catId=&initiative_id=SB_20140 925231450

dx jak psala čaj tady, ale tam toho moc nemají, tam asi spíš elektroniku a tak http://www.dx.com/s/triangle+backpack+black

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 09:35
- Nahlásit

cernej caj

a fotak

a na ten musíš mít vozík už ale, páč to je těžký dělo

jak dela rumicek radost birme?

to mu nedá moc práce, stačí dělat že nemá jméno, že neumí zastavit, když vidí pejska, a ucpat si ušní zvukovody, protože nutně musí čuchat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 09:44
- Nahlásit

Maya

hele a jak se tam nakupuje,jak probíhá platba? Dorazí to to poštou, nebo jdu na celnici, platím clo a tak. vůbec nic nevim
jsem tupo, můžeš poinformovat blbou?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 09:58
- Nahlásit

PetraK
neni to tezky

si prestavuju jak si ucpava zvukovody

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 10:01
- Nahlásit

PetraK
hele a jak se tam nakupuje,jak probíhá platba
platí se tam kartou, prachy si nechává alibaba a když ti zboží dojde a je ok, tak to tam musíš potvrdit a teprve pak předaj prachy dotyčnýmu obchodníkovi, termín do kdy ti musí zboží dojít je asi měsíc nebo dva
samo se tam musíš zaregistrovat
přijde ti normálka balík poštou, pokud se vejdeš do limitu na clo a DPH, copak clo, na to je limit tuším 120 eur, ale na dph jen 20, tudíž nutno přepočíst na dolary aby ses vešla do limitu, jinak si tady připlatíš 21% dph a služby poště 180 Kč + tě na celnici taky vokradou na dopravným jak mě se stalo a navíc je s tím děsný papírování
ale minule mi bez celnice došel i balík za 41 dolarů, takže jak jsem koukala na ty ceny za batohy, tak to bys měla mít v pohodě, ono jak šlo euro nahoru a dolar dolů, tak na tohle je to výhodný
teď čekám 2 balíky kolem 30 dolarů, tak uvidím, doufám, že to přijde taky rovnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 10:13
- Nahlásit

Maya

hm - ty jo to je na mě takový moc komplikovaný s jedním batohem a taky se mi nechce nikde na dálku platit kartou, škoda, že to nejde na dobírku.to mám asi smolíka.
díkuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 10:45
- Nahlásit

PetraK
a co toto http://shop.dela.cz/index.php?main_page=product_in fo&cPath=1_170&products_id=22653&zenid=1lbm4b3b74b h642i4n60lucjd7

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 10:50
- Nahlásit

cernej caj

jojo, na ten jsem narazila, ale ten nebude asi moc vzhlednej se trochu bojim.
To je divný, že tady toho mco není co?

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 10:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
ten nebude asi moc vzhlednej
Michal nosí v práci ledvinku (teda já chápu jeho argument, že nosil dvě peněženky a potřeboval je mít stále po ruce a nikde to nenechat. Ale! ledvinku??? )
tady toho mco není co?
no já taky neuspěla se slisovanym tričkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:00
- Nahlásit

PetraK
tak ono podle me to neni zas tak oblibeny zbozi navic kdyz chces celocernej

https://www.beinstyle.cz/Kabelky-Co/BOUTIQUES-207/ Toskanska-kuze-210/Tasky-do-mesta-batohy/Kozeny-ba toh-s-jednim-popruhem
tenhle bude vzhlednej

anebo si nechat usit? treba tenhle vypada hezky, kdyby ti ho udelala v cerne na jedno rameno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:00
- Nahlásit

kachna_
tu ja nosila taky nez mi jimamka ztratila na dovolene

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
Ale "Žitovjanka" má fakt hezký kabelky (ani nevím, kterou kabelku bych si vybrala. A že budu muset, místo toho mýho "vraku", kterýmu Michal říká mošna báby bídy )

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:20
- Nahlásit

kachna_
to mě se spíš líběj Dara bag http://www.fler.cz/dara-bags

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:35
- Nahlásit

kachna_

t. Ale! ledvinku???

no a! Já taky nosim ledvinku! Když jdu se psema. Mám tam šécko- šnuptychl, telefon, klíče, pytliky a odměny. Poslední dobou bohužel v jedné velké směsce, neb padly všechny zábrany a telefon s klíčema a šnuptychlem a pytlikama se probourali do oddělení piškotů a spojili se všichni v jednu velkou šťastnou rodinu musím si koupit už novou

cernej caj
tenhle bude vzhledne

ty chceš, aby Brtnik ovdověl a já byla obětí vraždy, žejo?

o si nechat usit?
hmmm, zamyslím se, díky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:41
- Nahlásit

PetraK
presně! ja to nosila i vlete do prace jeste. penezenku, telefon, kapesnicky a mp3ku

jinak nejlepsi a nejkrasnejsi je ten army podle me, co stal taky nekrestansky mnogo

dneska cvicenicko, pak chystani a zitra vandrik. Pojedem dve mrtvoly a birma, tak su zvedava, jak to pude. A jak bude tim s adamkem vychazet

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:43
- Nahlásit

PetraK
Já taky nosim ledvinku! Když jdu se psema.
ale né do práce. Jako já fakt uznávám, že má pravdu s tím,že je to nejúčelnější, co může nosit, ale kdyby chtěl nosit něco jinýho, nezlobila bych se
telefon s klíčema a šnuptychlem a pytlikama se probourali do oddělení piškotů a spojili se všichni v jednu velkou šťastnou rodinu
takhle nějak to vypadá v mojí kabelce . A to ani nemluvím o tom, že tam je už skoro týden pohár za čestnou cenu jednoho našeho člena.

grimmh
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:46
- Nahlásit

kachna_
už skoro týden pohár
aspoň mu dýl vydrží

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 11:50
- Nahlásit

kachna_
pohár za čestnou cenu jednoho našeho člena.

by se mi tam už asi nevešel

z nouze jsem popadla sešívačku secvakala to, leč už se zase probourali

Zkus Michalovi tenhle jednoramennej batůžek koupit k vánocům, časem zjistí, že je to lepší než ledvinka. Brtnik taky nic neptřeboval původně (má přece kapsy, tam dá doklady, i tlf. i peníze), leč zjistil, že do batohu si dá i knížku, i sváču..... a vůbec o něm neví, že ho má, protože je to fakt fajn věc , v podstatě kříženec mezi ledvinkou a batůžkem

cernej caj
ja to nosila i vlete do prace jeste. penezenku, telefon, kapesnicky a m

ledvinka je prima věc, má jen jednu vadu - dá se lehce rozepnout a ukrást , takže na piškoty do lesa ideál, do Prahé ne.

neska cvicenicko, pak chystani a zitra vandrik. Pojedem dve mrtvoly a birma, tak su zvedava, jak to pude. A jak bude tim s adamkem vychazet

kdo je druhá mrtvola?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2014 12:01
- Nahlásit

kachna_
pokud to neni nejakej slehackovej pohar

PetraK
druha mrtvola je kamarad co s nama pojede

<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání