Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:52
- Nahlásit

Janiii
drzim palce, at to neni nic vaznyhoa je brzo OK. ono to ted dost radi, je mozny, ze ma proste nejakou lidskou virozu?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:54
- Nahlásit

Janiii
taky držím palce ať je to nějaká prkotina
pes prej může mít normálka angínu, tak třeba jí jen bolí v krku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 13:44
- Nahlásit

aaaa prave sem si zabodla propisku celym hrotem do ruky aspon budu mit modrou krev

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 14:38
- Nahlásit

cernej caj
týýý voe, co tam v té práci provádíš - máš pracovní úraz, tak běž marodit domů - za plnou nemocenskou a vyléčíš si to nachlazení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 14:43
- Nahlásit

grimmh
no vidis, to je supr napad

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 14:56
- Nahlásit

jedna se večer podřízne, druhá se dneska zapíchne... Dávejte na sebe pozor...

Janiii ufff, nemocný psisko je smutná věc. Tak přeju brzy zase aktivní veselou zdravou chlupatici

Já byla v poledne u zubaře a pak už jsem se nevracela do procesu pracovního (papíry můžu dělat doma). Vzala jsem Najta na dlouhou procházku - na veterinu. On se zvážil (58 kilo - stále nabírá 8 kilíček měsíčně a stále je děsně hubený), já mu koupila něco na klouby (preventivně po dobu růstu, i paní doktorka chválí rovné nohy) a zase jsme šli oklikou přes les domů. Padnul... a já můžu jít pracovat.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 19:34
- Nahlásit

Jsme ve vlaku. Humřu. Pokud ne hned únavou, tak se naporcuju, až zas dostanu tak debilní nápad někam vyrazit. Ne, kecám, bylo to super, jen nohy mi asi upadnou a Adam se tváří stejně

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 19:42
- Nahlásit

birma

mě se na včerejšek zdálo, jak dělám pochoďák do Chorvatska a ve snu mi to úplně stačilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 19:45
- Nahlásit

birma
těším se na zážitky. My máme slušně prochozené "severní Kokořínsko" - kolem Vlhoště, Čapu, Husy, Úštěka... ale Litoměřicko už je pro nás z ruky

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 23:27
- Nahlásit

zážitky jsou, že mě všechno bolí, poučila jsem se, že nikdy, ale vážně nikdy nemám lézt na Varhošť od Krkavčí skály (a ani na Krkavčí skálu) a ani na Dlouhý vrch. Celkem to bylo asi 43 km (+ 3 z vlaku a na vlak) a těch 43 jsme dali za 12 hodin a 10 minut, s tím jsem spokojená
fotky tu

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 06:42
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Díky za fotky - je to krásný kraj. Co Adámek na krávy, které se jste potkali? Jo a Adam je čím dál větší fešák
Takováhle tůra by mě spolehlivě zabila. To bych fakt nedala.
Jste dobří.
Xerxová
To je fajn, žes urvala čas a mohli jste si užít vycházku s Najtem.
Když píšeš o přírůstku 8 kg měsíčně, zní to až neuvěřitelně. Už máš postavenou stáj ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 06:51
- Nahlásit

grimmh
Takováhle tůra by mě spolehlivě zabila. To bych fakt nedala.
No, to já taky ne, zejména ne v tomhle čase
Jste dobří.
JJ jsou to dobří blázni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 06:52
- Nahlásit

birma
Teda, krasny vyhledy, to vypada jako skvelej vylet jak moc asfaltu? ze by se nekdy dalo zopaknout na 2 dny.

Xerxová
to je dobre, ze pekne roste

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 07:04
- Nahlásit

Jedna Lucinka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 07:05
- Nahlásit

birma hezké fotky, já to tam znám jen z auta. Psisko je šikovný tůrista. Ty taky

Grimmh Na konci dubna, když jsme si ho dovezli vážil 17,8 kg a měřil 50 cm v kohoutku. To mu chyběl týden do tří měsíců. Včera měl 58 kil a měří 81 cm. Nabírá pravidelně - vždy mezi 7 a 9 kily za měsíc. Betka už na sedmém měsíci přestala s tímto tempem a zbrzdila to. On zatím si trvá na lineární růstové křivce...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 07:05
- Nahlásit

Kachna
krásná fotka pyšné pěstitelky cuket

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 07:26
- Nahlásit

kachna_
Pěkná fotka ♥ Lucinka zahradnice
Jsou to cukety nebo dýně? Já zeleninu nepěstuju kvůli nedostatku místa (jen mini rajčátka na balkonu), ale z cukety dělám sladkou nebo slanou buchtu a jsou Mňam obě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 07:33
- Nahlásit

kachna_
jeee, to je pekna fotka a jak se zubi

Xerxová
jee a ja si rikala co to je za lopuchy

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 07:55
- Nahlásit

to je mamčino hokkaido. Ovšem, narozdíl od Najtíka roste exponenciálně . Zabrala (jedna rostlina) plochu 20m2 (bývalý skleník)
cernej caj
jak se zubi
má radost, že mi vlezla do záběru

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:18
- Nahlásit

kachna_
já si říkala, že to bude spíš dýně. Ty jo, to je zabraná plocha z jedné rostliny. Musíš Lucinku poučit, že tam nesmí stát moc dlouho, aby jí rostlina neobrostla když je to taková Adéla (ne Lucinka, ale ta dýně)

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:36
- Nahlásit

kachna_
pěkný dítko i dýně
když si vzpomenu na ty časy, když jsme zavářeli dýně ala ananas, tak mám ještě teď vosypky

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:38
- Nahlásit

Fujtajblve spolek!
včerejší výstava strašnýýýýýýýýýýýýý...už vim proč Fajfka výstavy neměla ráda....bo je na tom jako já, mám pocit že jen za včera odpoledne sem potkala tolik lidí jako za celej rok pro mě strááááááááááááášnýýýý....a ještě k tomu samý nafoukaný kravaťáci brrrrrrrrrr ještě ted mám osypky...cesta děsná, provoz šílenej, Berlin děsněj, párkink k nenalezení, výstava katastrofálně veliká, než jsme našli co jsme potřebovali málem nás šlehlo...jídlo rači nekomentuju..kapitola sama pro sebe

kachna_
Lucinkooooo zoubkýýýýýýýýýýýý

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:39
- Nahlásit

Maya
tak mám ještě teď vosypky
já fakt neopisovala

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:47
- Nahlásit

Maya
Fajka
dýně ala ananas
hmmm, já to zdárně vytěsnila doteď
Ale hokkaido je fakt výborný, pečený s kuřetem místo brambor chutná i Michalovi (jeho vztah k dýním je jinak zcela klasicky mužskej)
Fajka
výstava strašnýýýýýýýýýýýýý
blebleble

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:50
- Nahlásit

kachna_
blebleble

no moméént ty jako posuzovatel na výstavách k nim nemůžeš mít jinej vztah než kladnej !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:52
- Nahlásit

Fajka
hlavne, zes prezila

Maya
co sou dyne ala ananas?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:55
- Nahlásit

cernej caj
hlavne, zes prezila
vo chlup ale teda...

co sou dyne ala ananas?
no to jíš dýni, zavřeš u toho voči a představuješ si že ta hmota co máš v puse chutná a voní jako ananas

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:57
- Nahlásit

birma
jukla sem na fotečky.

krásná podzimní krajina, super výšlap 43 kiláků už je celkem makačka !!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:58
- Nahlásit

Fajka
nemůžeš mít jinej vztah než kladnej !
kolik tak myslíš, že běžnej králíkář potká na výstavě "nafoukanejch kravaťáků" ?
Velký výstavy (od 10 000 zvířat výš) jsou málokdy, násobně míň často než psí (dvě v Čechách a tak 5 v Německu, celoevropská jednou za 2-3 roky), takže je všichni berou jako svátek.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 08:59
- Nahlásit

Fajka
no to jíš dýni, zavřeš u toho voči a představuješ si že ta hmota co máš v puse chutná a voní jako ananas
level 2 - vyhodí se to s úlevou po povodni

<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání