| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:34
- Nahlásit
Janiii
ráda bych dífče milé,leč křížku nět!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:37
- Nahlásit
http://www.uterezky.cz/detail/3668633/batuzek-bato h-pres-jedno-rameno-disney-kouzelnici-z-waverly-wi zards
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:49
- Nahlásit
tady nějaký bylinky http://cajzpralesa.cz/cs/
PetraK
ten batoh by Brníkovi teda slušel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:50
- Nahlásit
PetraK
což toto to není? http://batohybrasny.cz/deuter-tommy-m
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:51
- Nahlásit
Janiii
jen ty žabky chyběj. Huž ho vidím, jak k těm svejm černejm hadrům a velkobotám hodí přes rameno elegantně tuto a jde pohohohopomoc,pomoc!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:56
- Nahlásit
Maya
ož toto to není?
tož toto by to bylo ale má to dvě vady. Není to celočerný a je to drahý jako krááááááááááááááááááááva. zbytečně drahý.
Já jsem cosi našla, ale ty vypadaj příšerně- reklamní batohy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:07
- Nahlásit
PetraK
levný a černý nejsou tak kůůůůůl http://www.armytrade.cz/detail/batoh-assault-maly- pres-jedno-rameno-cerny/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:08 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
ale jinak koukám jich je , tenhle je pěknej
http://www.armed.cz/batoh-maxpedition-monsoon-gear slinger-cerny/d-79412-c-1411/
edit: ale drahej, tak kouknutí jen na vlastní nebezpečí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:10
- Nahlásit
a hele co jsem našla, batohy z konopí
http://www.urban-shop.cz/batohy-z-konopi/c-917/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:10
- Nahlásit
a tutok jsou nějaký černý a za babku http://www.darkymh.cz/vmchk/tasky-a-zavazadla/bato hy/batohy-na-jedno-rameno/view-all-products
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:12
- Nahlásit
http://bb-moda.shop5.cz/cz-detail-1100751-batoh-na -volny-cas-v-cerne-barve.html
a už jdu radši domu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:12
- Nahlásit
Maya
batohy z konopí
jako když je nejhůř, že vyhulíš batoh, jo?
dík za ty dva typy, ale ten první to je trochu jinčí a ten druhej by mi musel umět uvařit kafe, abych za tak malej batůžek dala tak šílený prachy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:17
- Nahlásit
PetraK
jako když je nejhůř, že vyhulíš batoh, jo
no to mě nenapadlo, ale pravda přihodit to do táboráku by nemuselo bejt špatný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 16:21
- Nahlásit
PetraK
kup si u číňanů, výběr hojný, klíčový slova triangle backpack
http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexAre a=product_en&CatId=&SearchText=triangle+backpack+b lack
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 17:58
- Nahlásit
Hufstajn.
Janiii
Fujtajbl, kasel psincakovitej. At se obe damy bernacke co nejdriv vyleci, zadny komplikace! A to je radost teda, ze i tady to radi.
Birmici
gratulire ke krasnymu vyslapu, silence!
A kde je Vero s buldozerem aspol? Se nejak dlouho neozyvaj, cajdo, jsou OK? To samy enyky denyky, vlk.. Kde jsou, kde se pasou?
A jdu vas nejak docist.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 20:07
- Nahlásit
Fifi
no uz sem dneska na vlka a vero myslela, ze bych ji mela napsat maila, jak ziji pac uz se dlouho neozvala a uplne mi ctes myslenky. sem na to v pracovnim procesu zapomela, tak ji du hned napsat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 20:15
- Nahlásit
cernej caj
a uplne mi ctes myslenky.
To se mi obcas stava.
A huuuuuuuuf ja sem nasrana, ale neskutecne!!! Jak muze nekdo v maly nemocnici tak strasne zkurvit tak jednoduchou vec, jako je osetreni zraneni plosnyho. Nedat antb, ani po tydnu, kdyz je koncetina cela otekla, boli na dotek, hnije a hnisa to? Mluvim o clovecim zraneni, aby nedoslo k mylce. Amateri neschopny! A kamosce preju, aby se po operaci dala rychle do kupy. Kreteni!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 20:19
- Nahlásit
Fifi
asi pochopim, ze to nekdo uplne nezvladne - doktori sou taky jen lidi a jak vsichni vime, kazdej obcas dela chyby, jen u doktoru je to videt na tom nejhorsim miste - zdravi. Ale je fakt blby, ze treba chybu jednoho nezjisti druhej, ze se treba sestra nepta kdyz nevidi zlepseni a tak
vero sem maila poslala, na vlka muzu taky nekde snad vystrachat ale to asi az z prace
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 20:25
- Nahlásit
cernej caj
asi pochopim, ze to nekdo uplne nezvladne
Ja pochopim treba nejakou spatnou diagnozu, chybu pri operaci apod. Ale ne naprostej nezajem a prehlizeni jasnyho zanetu, nepodani antb pri takovym zraneni, tyden nechat ranu "hnit" a nekrotizovat... Max vcera tam flaknout visnak, ze ta koncetina nevypada prej moc hezky?! Grrrr!
vero sem maila poslala, na vlka muzu taky nekde snad vystrachat ale to asi az z prace
Cikovna Vlcisko psalo nekdy zacatkem zari, ze ji stagnujou trpajzlici. Tak asi furt jeste stavkujou.
Ble. Sem naka znechucena, kremyl obe ucha preventivne vycisteny a zda se, ze ty novy cistici kvapky jsou tuze fajny. Tukam na hlavu! Je to nezvyk se ji preventivne hrabat v usiskach. Venku prsi, Skritek brambory uz nekrade, dal se na kradareni jablek. Ma hbity brcko.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 22:10
- Nahlásit
Zdravím! Já chcípu únavou, Adam nudou. Z těšení na čundr mám novou čelovku (doufám, že ji zas nerozmlátím) a dneska přibyla evomatka Už se nemůžu dočkat, až ji vyzkouším
cernej caj
Na Kokořínsko chci.
Janiii
Tak tfuj tfuj, ať jsou holky brzo zdravý.
Fifi
Tak to je síla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 22:17
- Nahlásit
birma
Z těšení na čundr
Kam tentokrat?
mám novou čelovku (doufám, že ji zas nerozmlátím)
Toz autem ji jiste neprejedes na cundru..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2014 22:23
- Nahlásit
Fifi
S kafem k ústí nad orlicí
Toz autem ji jiste neprejedes na cundru..
To sice ne, ale to tu poslední stejně nezachránilo, když mi dvakrát hned za sebou blbě slítla na asfalt a to samozřejmě před nočnim hledánim místa na bivak
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 06:43
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Maya
ty batohy od Číňanů vypadají dobře. Kdysi jsem měla trojúhelníkovej přes jedno rameno, jen byl hodně malej a ani nevím kde skončil. Byl to reklamní
Já přes net objednávám dost věcí, ale v cizině jsem ještě neobjednávala.
Je fakt, že ty přes jedno rameno jsou fajn právě kvůli tomu, že se daj přetočit jak psala Ešuska a nemusí to člověk sundávat.
Nedávno jsem viděla článek na netu o výrobcích z recyklovaného materiálu. Zaujal mě pytel z plachtoviny. Nosila bych ho místo kabelky, ale v žádném obchodě jsem nic podobného neviděla.
Fifi
Vůbec se nedivím, že jsi tak naštvaná. Já se modlím, aby se nikomu z rodiny nic nestalo a nemuseli jsme do naší místní okresní nemocnice. To je jako jít si tam rovnou pro smrt. Bohužel osobní zkušenosti z rodiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 06:49
- Nahlásit
Fifi
tak supr, ze kapicky sou dobry
jasny, urcite je neco jinyho nejaka chyba a nezajem a prehlizeni. Jenze bohuzel, no. Predstava, ze doktori delaj lidi tzv. lidumilove, je bohuzel mimo.
birma
ajo sem nevim proc myslela, ze to je ted, to kokorinsko. No to chapu, tam bych chtela taky
PetraK
hele a co na zada, kdyz je to tak pres jedno rameno? toho ja bych se bala,ze to neni moc pohodlny a pretezujes tim jen jednu stranu
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 07:51
- Nahlásit
cernej caj
hele a co na zada, kdyz je to tak pres jedno rameno
Ten baťoh co jsem měla já - snad myslím ten stejný co chtěj ešucovic má popruh přes jedno rameno a vede přes prsa k boku na druhé straně, takže váha je docela rozložená. Ale je pravda, že vzhledem k velikosti batůžku co jsem měla já jsem v něm nenosila těžký věci a tak to úplně nemůžu posoudit. Asi se nedělají ani nijaký obrovský velikosti, který bys mohla použít na několikadenní tůru se vším vybavením.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:04
- Nahlásit
Fifi
to je síla s tou nemocnicí, ale mám stejný zkušenosti, ono je to asi všude stejný
cernej caj
to jsou jen malý batůžky na pár věcí, nic těžkýho, to já kabelu co mám do práce mám těžkou jak kráva jak v tom všechno tahám a taky to nosím na jednom rameni,protože na druhým tašku nosit neumím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:06
- Nahlásit
grimmh
to já v cizině celkem objednávám, je to levnější a nebo věci co u nás nejdou koupit, si to zkus, nic na tom není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:15
- Nahlásit
grimmh
ale zas v tom nest celej nakup bych nechtela
navic nemam moc rada ty popruhy pres prsa, kdyz to vede. Ale chapu, ze pokud s tim ma nekdo dobry zkusenosti, tak si poridi dalsi.
Maya
proto furt nosim batoh. nest 8mi kg bagl na autobus je fakt lepsi na obou ramenech vycentrovane nez v jedny ruce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:16
- Nahlásit
cernej caj
no jo, určitě je batoh menší, asi jde o zvyk, za mejch mladejch let se batohy nenosily ani do školy, jak se nosej teď, takže já si s batohem připadám tak nějak blbě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2014 08:27
- Nahlásit
Maya
tak jasny, ze tuplem u zensky je batoh neco divnyho v okamziku, kdy nejdes do skoly nebo na vylet... ale jako ze bych tahala nakup (vcera sem brala dvoukilovku jablek, kvetak, ledovej salat, kilo mrkve, flak masa, dvoje sunky, baleni orisku a plato vajec. Nest to na jednom rameni, tak umru a to jeste asi musim dneska neco koupit, at mam dost na vandr jidla
|