Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 17:46
- Nahlásit

a definitivně pojedem do Litoměřic a já se už moc těšííííím polezem na rozhledny, okouknem hrady a vůbec netuším, jak to chci stihnout

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 17:53
- Nahlásit

birma
Litoměřicko má naprosto úžasnou architektůru

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 19:36
- Nahlásit

Staajn!
birma
Nádor se nekoná, "jen" hodně zvětšená játra a výpotek v dutině břišní.
Tak to je dobra, veledobra zprava! Jen asi s tim zradlem bude trabl, jak to kocce vysvetlit. Je to stejny u kocek jak u psu, ze se jatra zregenerujou? At zelva nezlobi a zere dietu, ostroperec a tak!
zejtra jedem na výlet, vymyká se mi to krapek z ruky
Tak hlavnee moc nezmoknete.
kachna_
zcvrklý

Jo a bonznu Esusku, volala mi cela udejchana, ze prej Stajnidlo neni uz vzorny hosicek, pry vzal dneska kramle. Za zajicem vypichnutym. Sice jen na chvilicku, ale neslo o ohari oznaceni zvere. Tak bude mit asi chudacek tvrdou skolu, odted.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 19:54
- Nahlásit

kachna_
Litoměřicko má naprosto úžasnou architektůru
Tak to se těším ještě víc Jsem tam nikdy nebyla. S Adamem objevuju strašně moc pro mě nových míst

Fifi
Je to stejny u kocek jak u psu, ze se jatra zregenerujou?
Jj říkal, že ten jaterní parenchym regeneruje dobře. Jak je to s velikostí jater, jestli se jí zas zmenšej na normál, to netušim.
Tak hlavnee moc nezmoknete
dík zatim to vypadá, že tam má jenom dopoledne trochu mrholit a jinak dobrý, maximální denní teplotu 13,6 považuju za naprostej ideál

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 19:55
- Nahlásit

Fifi
bonznu Esusku
ne, že bych byla škodolibá, ale...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:00
- Nahlásit

birma
Jj říkal, že ten jaterní parenchym regeneruje dobře.
Tak super. A stejne, cert vi teda, ze ceho to mela. Jedina spojitost asi ten kasel adamiti? Ze by treba prece jen nakou pidi virozku od nej chytla a pak... Protoze jinak asi nemela z ceho to lapit, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:05
- Nahlásit

Fifi
a hurá, Štajn je konečně normálním psem, tak to se těším na reportáž

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:17
- Nahlásit

Au. Nuz nabrouseny. Jsem pako.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:22
- Nahlásit

Fifi Jsi pako - s ostrým nožem musíš dávat pozor

Chudák Šutřík, lovení ušáků mu určitě neprojde. Má zlou paničku

Najťoun začal mít plastožravé období - likviduje PETky ve velkém, přidal smetáček a lopatku a krade i LEGO... Plyšáci (dosud tak populární) prý ho vůbec nezajímají. Naštěstí nic nepožírá, jen "kouskuje". Jo a nějaká paní nám trošku dneska nakouskovala autíčko... naštěstí páník nakouskovanej není, jen trochu strnule chodí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:39
- Nahlásit

Xerxová
nějaká paní nám trošku dneska nakouskovala autíčko... naštěstí páník nakouskovanej není, jen trochu strnule chodí...
Jezis! Hodne je auti nacnuty? Strnulost snad prejde, panickovi, hlavne, ze je celej!
s ostrým nožem musíš dávat pozor
Njn, to uz ted taky vim, hlavne, ze jsou nabrouseny vcera. Dneska halt pri krajeni pajslu se to sklouzlo. Blbe, krve jak z kravy a jeste sem dost nadavala. Vyhoda, ze ostrym to tak neboli.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:41
- Nahlásit

nevšimla si paní, že auta před ní stojí... a "slisovala" nám autíčko mezi ni a to vpředu... takže předek i zadek utrpěly - ještě že v kufru nebyl Najtík... Blbý je, že autíčko bylo skoro nový... a už má boule...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:45
- Nahlásit

Fifi
A stejne, cert vi teda, ze ceho to mela. Jedina spojitost asi ten kasel adamiti? Ze by treba prece jen nakou pidi virozku od nej chytla a pak... Protoze jinak asi nemela z ceho to lapit, ne?
čim se jí to rozjelo nevim, ale prapůvod jsme se shodli, že bude v dobách jejího života na ulici, tam mohla sežrat cokoliv. Prostě musím do budoucna počítat, že se jí to občas může takhle projevit. A říkal, že je super, že se z toho tak rychle vzpamatovala, že vypadá velice dobře
Nuz nabrouseny
au. dávej na sebe pozor teta

Xerxová
nějaká paní nám trošku dneska nakouskovala autíčko
tak hlavně, že jste v pořádku! Páník ať si kdyžtak dojde k dochtorovi, aby třá neměl něco s páteří nebo tak

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:50
- Nahlásit

Xerxová
předek i zadek utrpěly
lity lity . Ach jo, to s autem je blbý.
Fifi
Nuz nabrouseny
já mám už dva zářezy vedle sebe od tupýho nože. Se je bojim nabrousit, abych si neukrouhla palec

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:52
- Nahlásit

dostali jsme od bratránka pytlík čerstvejch lískáčů - už naprosto chápu, co na nich veverka z Doby ledový viděla a Adam to evidentně chápe taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 20:59
- Nahlásit

Xerxová
nevšimla si paní, že auta před ní stojí...
To je radost totok.
takže předek i zadek utrpěly - ještě že v kufru nebyl Najtík...
Az tak moc to i zadek odnes? A presne, jeste, ze...
kachna_
Se je bojim nabrousit, abych si neukrouhla palec
Nebrus. Tupym nezajedes tak hluboko.
birma
co na nich veverka z Doby ledový viděla a Adam to evidentně chápe taky
Skorapky nezere? Na to byla profesionalka Dorota, ta louskala teda vlasaky precizne. Cubam je taky obcas hodim, ale blbky nejsou pintlich a skorapky u toho vzdycky naky schroustnou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 21:06
- Nahlásit

Najt taky louská lískáče - a nedělám si iluze, že by extra odskořápkovával. Je jich letos hodně...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 21:31
- Nahlásit

Fifi
Skorapky nezere?
on je dost akurátní, i bonbon si rozbalí z papírku důkladně, když se k nějakýmu dostane, natož aby polykal skořápky ale fakt je, že jsem mu jich napřed dala pár vylouskanejch a i ty další jsem mu aspoň načala, mám pocit, že by mu jinak nedošlo, že v tom ten oříšek je

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2014 23:15
- Nahlásit

Xerxová
nám trošku dneska nakouskovala autíčko...
no pane jo, to je radost teda...zajímavý je že když by čék jezdi se starým ojetým tak nic a jen si pořídí něco novějšího tak hned nějaký boule hlavně že máte páníčka celýho !

birma
[i]jsme od bratránka pytlík čerstvejch lískáčů - už naprosto chápu, co na nich veverka z Doby ledový viděla a Adam to evidentně chápe

jo letos je jich opravdu hodně, dokonce tolik že nám i veverka nějaký nechala zatímco vlašák nemáme ani jeden ty letos nejsou. Naši hafušáci si taky dávaj ale u musej bejt vyschlý, nechutnaj jim když jsou ted čerstvý ..a to mě zase jo-o

Fifi
volala mi cela udejchana, ze prej Stajnidlo neni uz vzorny hosicek, pry vzal dneska kramle. Za zajicem vypichnutym
jehéé jakje to dlouho co ho chválila že je NEJhodnější

Dneska den napytel vrátili jsem se z práce až v devět večer,
a zejtra máme výstavu tak jedem nach Berlin, takže zas celej den v řiti, tak tu nezlobte !

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 06:44
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Užijte si Litoměřicko. Hlavně ať nechcandí.
Xerxová
To je k vzteku - nový auto a hned takhle načatý z obou stran. Ale stejně je nejdůležitější, že zdraví účastníků nebylo moc pochroumáno.
Fifi
že ty jsi trénovala na některý z TV pořadů o vaření
ad k nebroušení nožů. Tupým říznutí víc bolí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 07:14
- Nahlásit

birma
tyjo, uzijte si ten vylet vypada to dobre

Fifi
to esuska si ho vycepuje
kup si rukavice, to se hodi vsem nesikovnym

Fajka
my mame vlasaku tunu. 70% pod stromem spadanych. igelitku sme nasbirali s kamoskou v sobotu - tech cerstve spadanych nebo ze stromu. Mam papiraky na zahrade a to jak hrozne prselo a neposbira se to hned, tak uz to vevnitr hnije. V nedeli sem si hrsticku nasbirala cerstvou k filmu, ale uz jich moc nebude.

Xerxová
to nechapu jak nekdo muze prehlidnout auto pred sebou? tak snad to nebude nic hroznyho na opravu.

ja prisla dneska zas pozde, v noci koupel ve vlastnim potu ale vstala sem az na budika a ranni sprcha fakt neni soucast meho ranniho ritualu, takze opruz, budu v praci muset byt dyl

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 08:05
- Nahlásit

cernej caj
Ty si nakonec vykoleduješ nějakej zápal plic. Neměla bys to fakt řešit nějak radikálnějc? Radí ta, která všechno přechází...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 08:34
- Nahlásit

Xerxová
teda tak hlavně že se nikomu nic nestalo, tohle se nám stalo kdysi taky, telefonista za náma si prostě nevšim, že se před ním stojí
cernej caj
noci koupel ve vlastnim potu
pořád? já už teda lepší, ani ta hlava už moc nebolí, spíš jen za očima, připadám si jak šnek s očima vypadlýma
jako rýma a kašel furt, ale to bude asi na dlouho
ale já to teda hned zkraje zaléčím coldrexem a ten průběh si mi pak zdá lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 08:48 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

grimmh
nemám to moc jak řešit, dovolenou skoro nemám už a doktorka mi napíše neschopenku leda se 40tkama nebo brutální střevní virozou, nehledě na to, že když bych strávila 3h cestou + čekáním a tak, už můžu jít rovnou do práce a ušetřím hodinu cestování

Maya
ja už hlavu dneska dobrý, krk už prakticky nic. Rýmu sem skoro neměla vůbec

objednala sem si pár knížek, mmj, i toho šustu. Kdyby na dovče bylo hodně škaredě, ať můžu aspoň číst

edit mast na lupenku zkusim to koupit muzi po pristi vyplate pac sem na to narazila v ypada to dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:12
- Nahlásit

krásný fotky
http://www.boredpanda.com/mushroom-macro-photograp hy-vyacheslav-mishchenko/

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:15
- Nahlásit

nechcete ty psí a kočičí moribundusy poslat někam ale hodně daleko???
Apolenka nám marodí, zrovna frčeli na veterinu
nežere, nechce pít, a při prohmatání krku zakňučela, možná by i chuť jíst měla, ale přijde nám, že jí to nejde má teplotu, je smutná a jen leží. chjo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:18
- Nahlásit

Janiii
nechcete ty psí a kočičí moribundusy poslat někam ale hodně daleko???
Chceme!
Drzim palce, at to neni nic vaznyho, dej pak vedet. Kam jezdite na vet?

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:24 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fifi
včera byli tady u "místní" paní doktorky, kam jezdí (naštěstí jen na očkování, holky nejsou marodící typy). ta krk zkoukla, mandle i uzliny prý v pořádku, dala jí injekci (antibiotika? nevim), po které večer pookřála, nažrala se, byla venku - ale do rána zase zpět neveselá truchlivá. tak paní doktorka řekla, že mají jet někam, kde jsou vybavení pro důkladnější vyšetření, aby zkoukli ten krk... tak mamča jela do Puchlovic, jezdí tam kamarád s berňákama a chválí si to tam moc. tak uvidíme

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:28
- Nahlásit

Maya
ty fotky jsou úúúžasný !!!!

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:30
- Nahlásit

Janiii
Držím Apolence palce, ať vet zjistí v čem je problém a je brzy fit.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2014 10:32
- Nahlásit

Janiii
Apolenka nám marodí.. snad to bude jen nějaká ,,angína"

<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání