Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:05
- Nahlásit

cernej caj
co sou dyne ala ananas?
dýňový kompot s přidanou ananasovou trestí. Jako dítě jsem to nesnášela.
kachna_
(jeho vztah k dýním je jinak zcela klasicky mužskej)
hlásím se k mužskejm
ale to je zřejmě to pokřivení z dětství, kdy jsem nesnášela dýň.kompot a nikdy víc už jsem dýni nezkusila vzít do pusy.
Fajka
No a jaké byly výsledky na výstavě? Byli jste s Jelitem? Nějak mi ušlo, že se chystáte.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:05
- Nahlásit

kachna_

kolik tak myslíš, že běžnej králíkář potká na výstavě "nafoukanejch kravaťáků
no tak maximálně ředitele výstavy to je fakt....no tak to joo to je jasný, už teda...už mě seplo

Německu, celoevropská jednou za 2-3 roky), takže je všichni berou jako svátek
jo tak to jo to chápu, hlavně tady v týhle sféře ty lidi fakt nejsou
tak nadutý nafoukaný jako tady na těch výstavách...
level 2 - vyhodí se to s úlevou po povodni
řekla bych že chlap vyhazuje ze sklepa do vodního toku ještě před tím než se stihl rozlít do okolí

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:08
- Nahlásit

grimmh
No a jaké byly výsledky na výstavě? Byli jste s Jelitem? Nějak mi ušlo, že se chystáte
ne-ee jelito je nevýstavní ..to bylo krz práci a stačilo, dlouho na žádnou výstavu zase nepudem..i tu naši v Čechách jsme letos zase odpískali..škoda peněz a tejden fprdeli...a krom toho práce máme tolik že další nový zakázky tak nějak ani nechcem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:11
- Nahlásit

grimmh
asi me tesi, ze su generace, ktera to nezna

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:16
- Nahlásit

Jééé, to je krásný číslo 3333 stránek

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:18
- Nahlásit

kachna_
Jééé, to je krásný číslo 3333 stránek

nooo a schválně kdo vyžere tu kulatou nejkulatější odpověď!!!???

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:20
- Nahlásit

Fajka
koukam na pocitadlo a su teda zvedava. 9000 mela fifina, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 09:51
- Nahlásit

cernej caj
asi me tesi, ze su generace, ktera to ne
a tak třeba by ses voblizovala, u nás doma to všem chutnalo, kromě mě, ale já nesnáším i opravdickej ananas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 10:28
- Nahlásit

Maya
tak to ananas klasickej ja miluju my meli dycky kompotovany tresne a jinak snad nic.

jo a rozhodla sem se, ze udelam pokus - nejaky castecny vysazeni lepku, treba aspon z peciva, pac su zvedava jestli se u muze projevi nejaky zlepseni lupenky a cekat, ze jemu budu kupovat kukuricny polystyreny a sobe vonavej dobrouckej zitnej kvaskovej chlebik, to by asi nebylo ideal

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 10:44
- Nahlásit

jsem vám včera nestihla podat hlášení, ikdyž vlastně víme, že nevíme.
Apolenka - ledviny, děloha, močák ok, má zvětšenou slezinu a játra, může to být důsledek infekce v těle, tomu by odpovídala i ta teplota (včera už byla nižší), nasadili antibiotika, na krev máme přijet čt/pá, včera by se prý ještě nic neukázalo, když to bylo čerstvý. večer byla veselejší, játra s rýží zbaštila, prášeček taky, ráno taky jedla, pít nechce - ale vodu má v tom jídle, je to spíš takový polívkový, čůrá, a teď dopoledne vylítla s Terezou ven a okusovala ji jako vždycky ... teď spinká a tváří se nemocně (to se tvářila i před výběhem ven a snažila se mi nacpat do kanclu )

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 10:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

Mno, takže už zas v arbajtu to je děs tudleto!

Dovolená byla velmi intenzivní, leč - velmi kráááátkááááá. Ale dobře bylo, dobře bylo, podívejte jak:

Trochu houbařského zátiší:

a trochu podzimní náladičky:

Pejsci byli v lese přehodní, přehodní. Pak jsme se úplně trhli od Brtníka a já si s nima courala lesem tááák jen tak a říkala si, že to je můj splněnej dětskej sen, cárat se lesem s čoklema, nemuset je dozorovat a prostě enem tak bejt. a občas najít hříbečka /pěkně zakutaný tam byli ti praváčci/. Zkusila jsem udělat z čoklidů houbohledače. Rumíček ponejprv nic, Blanička do toho šla velmi dobře a s plným nasazením. Až strhla i Rumíčka. Dobře jim to šlo - měla jsem k dispozici habakůůk babek okolo, takže bylo jedno že nějaká utrpí úhony. Eeeenemže to mělo háček - musela jsem to utnout, páč voni pak šli po všem co bylo houba a to jsem měla strach. Páč tam bylo taky habakůůůk zelenejch muchomůrek . Rumíček si našel v lese přítele - starého pána. Rumíček dělal, jak když se spolu roky neviděli , dědeček mě radost, dokonce měl radost i když mu Rumíček rumploval s holí, neb ta ho velmi zaujala . Sebral tedy dědeček nějaký klacek a se slovy Aport, aport ho hodil do někam. Rumíčkovi byl aport u zadnice a raději rumploval k dědečkovu veselí s hůlčičkou Pak zjistil, že k dědečkovi patří i babička a jeho veselí neznalo mezí a poté s nimi vesele odcházel (asi na meltu a chléb). Pak mu došlo, že mi s Bubicí to vidíme jinak a mastil to po cestě, až při doběhu zasmykoval v mechu tak, že to vypadalo, že tudyma proběhlo stádo prasat. V pondělí udělal radost Birmici, neb mu v poli vyrazil před čumákem zajoch a Rumíček udělal tradááááááááá. BUbitka byla za vzornou a tradááá neudělala. I Koláče v mžiku též udělalo tradá a řítilo se za Rumíčkem . Jako v holinách a v rozbahněným poli -slušná šichta. Rumíček byl zatknut a ostrým tempem na velektrátkém vodítku domů odveden a na místo odvelen. Když jsem posbírala plíce vytáhla jsem ho ven znovu, leč smůlu jsme měli, Jediný spolupracující zajíc a ten vůl se zrovna díval na mě No , nicméně jsme pak měli možnost trénovat na čerstvý stopě vnímání psovoda . S ním v tomhle ohledu taky šichta, ale už to jde o mydlifous líp. Všichni ostatní zajíci byli moc daleko. Ale určitej posun v jednom byl, jakmile vyplašil ptáčky, sám se zastavil a točil to bez povelu ke mně No a včera udělal radost mě. Obří, mega obří radost. Ráno jsme vyrazili do terénu a nikde ani zaječí bobek šli jsme polema až jsme došli k mému oblíbenému remízku a co nevidí oko mé? Srnec a dvě srny. Vítr šel kolmo na nás, i plížili jsme se jak dva apačové. BOhužel pytláci nejen zvěř vymlátili, ale taky jí pochopitelně naučili se bát. Už to není jako s Ešátorem, kdy jsme měli milion šanci se dostat fakt na těsnačku a pozorovat. Rumidlo nechápalo co to provozujeme a proč tak šaškujeme, rozhlížel se jak pitomej, ale nevšimnul si jich. Nicméně se podařilo že je zaregistroval na dobrou vzdálenost, když se akorát dali do pohybu a já ho mohla pěkně navést do čekání . KDyž jsem ho pěkně odvolala z místa, kde zaběhli do remízku, odepla jsem ho, ušli jsme tři metry a srny vylítly proti nám . A zde přichází jeho veleslavná chvíle, protože se na povel ZASTAVIL!!!!!!!!!! Pak se teda dal do pohybu, jakmile jsem ho pochválila, aleeee sice to dalo práci, ale zastavil se i podruhý . Udělal mi radost chlapec malý. Je jasný, že zajíc před rypákem je jinej levl, než srna na pět metrů, ale i tak. Vypadá to, že by nám to i mohlo jít. Byl tak vychválem a mohl si mě za odměnu podupat, že se mohl samou radostí zbláznit
A ráno byl megaftipnej-i když teda to tak úplně ftipný není, ale když se na to člověk podívá z jínýho úhlu.... páč byl pochválen za to že se zastavil u holuba, a byl opět megapochválen a zas se tak rozradostnil, že hodlal oblažovat všechny v okolí svým sdělením jak je výýýýbornej. Což pochopitelně nezajímalo ani tu slečnu, ani to děcko....(no zaběhala jsem si hnedle zrána, zaběhala ).
A germánština byla taky megaftipná, protože moje mozková aktivita je v mínusových hodnotách. Pan účící plakal, naštěstí smíchem. Ani se mu nedivím, když si vezmu, že jsem mu odpovídala na zcela něco jiného, než se ptal (páč jsem nedávala pozor), že jsem mu na otázku jak se řekne mrkev, odpověděla česnek a tak jako podobně . Naštěstí kolega na tom byl ještě mnohem hůř a kdykoliv promluvil ulevilo se mi, že prapord debila dne přebírá na chvíli on

Dočtu vás pak jo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 10:47
- Nahlásit

Janiii
tak drzim palce, at ATB zaberou a je to zas zdravej pejsek A super, ze uz bylo i vcera lip

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:05
- Nahlásit

kachna_
grimmh
Maya
dýňový kompot, mi mamka zrovinka včera celý den zavářela(nakrájela jsem jí kostičky dýně do bedny masovky a 9kg se jí zdálo málo...prý toho moc není) Změnila názor, když to půl dne cpala do sklenek a vařila jsou to ,,dýně ala ananas"...ale tresť v žádném případě! U nás se k tomu lije kupovaný ananas v plechovce A máme ho rádi všichni Já si schválně zasadila na to tu obr oranžovou dýni

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:11
- Nahlásit

cernej caj
jo a rozhodla sem se, ze udelam pokus - nejaky castecny vysazeni lepku, treba aspon z peciva - teda...držím palce, aby jsi to vydržela protože já bych to asi nedala Pečivo omezuju hodně (chleba, rohlíky) ale zato nějakou buchtu k snídani musím mít každý den...no a třeba těstoviny - ty mám taky ráda Ale muži na lupenku by to pomoct mělo, alespoň jsem to taky četla...jemu to vysadíš úplně? Byla bych zvědavá, jestli mu to vážně pomůže...nechce nám tu udělat pokusného králíka? Že ho pozdravuju a držím palec, ať vytrvá...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:21
- Nahlásit

PetraK
hezký hlášení
ještě by mě zajímalo, jak se odchytává ohař zdrhající za zajícem, asi teda žiju v jiným vesmíru, ale já bych neodchytla teda asi ani jezevčíka

cernej caj
lepek je i v žitě? že bys jako mohla dělat žitný chleba alespoň
já bych to teda taky nedala, z těch polystyrenovejch hnusů se mi zvedá žaludek, asi bych se jědině cpala furt kukuřičnýma lupínkama

worick
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:26
- Nahlásit

Maya
lepek je i v žitě? že bys jako mohla dělat žitný chleba alespoň - je, ve všech obilovinách
z těch polystyrenovejch hnusů se mi zvedá žaludek - tak já mám polystyrenový chleba celkem ráda, ale ne, že bych ho teda chtěla jíst pořád

PetraK
jsem si početla, zazáviděla, že ho snad zvládneš, aby za zvěří nezdrhal...a taky by mne zajímalo, jak se pes dá doběhnout?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:29
- Nahlásit

worick
je, ve všech obilovinách
aha, já myslela, že jen v pšenici a tak
tak to asi jedině kupovat tu bezlepkovou mouku, ale je to prej děsně drahý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:43
- Nahlásit

worick
no asi bych rada, ale otazka, zda se u nej podari. Minimalne teda ale takovy ty jasny veci jako pecivo, testoviny by chtelo nahradit polystyrenem a pohankovyma testovinama. uvidime

PetraK
supr fotecky
a rumstajn teda dobrej i v zajeti zvere

Maya
ja bych neodchytila ani obezniho jezevcika

jj, i v zite je.

pro me bude peklo dorticky a buchticky ale to samo muzu jist v praci, a ne doma, ze jo

tak ja hlavne nevim, co bych s tou moukou delala, kdyz pecivo musim kupovat

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:45
- Nahlásit

cernej caj
tak ja hlavne nevim, co bych s tou moukou delala, kdyz pecivo musim kupovat
no koupila si pekárnu a pekla belepkovej chleba?

http://www.engross.cz/engrossmo/eshop/12-1-b-Nase- kolekce-b/227-2-Dino-jmeno-saurus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no a tu pekarnu dam misto dvouplotynky a uz nikdy nebudu varit nebo na pc stul nebo kam jakooo??? navic nevim, jak se dela s kvaskem (drozdovej chleba vubec nekupuju)

edit ty obrazky sou nektery supr, treba ty draci

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 11:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
vivat zrzavcíííí

worick

a taky by mne zajímalo, jak se pes dá doběhnout?

musíš mít zrychlení z 0 na 100 za 5 vteřin...takže v podstatě musíš bejt takový malý audi TT...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:21
- Nahlásit

Maya
ak se odchytává ohař zdrhající za zajícem,

worick

a taky by mne zajímalo, jak se pes dá doběhnout?

BL-BĚ!! v holinkách a v rozmoklým oraništi dost blbě. Tentokrát to nebylo do vítěznýho konce, neboli jsem ho nedrapla ještě při činu, ale potkali jsme se u stohu, kde došlo v tichosti k zatčení,otočce a svižnému návratu domů. Ono na jeho obranu musím říct dvě věci- bylo to na krátkou vzdálenost a krátký časový úsek Neboli - myslivec by byl nadšen, že malý pejsek jeví zdravý zájem o zvěř a nezvdaluje se. Mě zdravý zájem o zvěř zajímá do mnohem nižší úrovně a vzdalovat se teda nebude . Jsem fakt ráda, že od prvního dne makám na tom, přetočit tu jeho velkou samostatnost do zájmu o mě, nebo teda o nás, protože pokud bych to bývala byla nepřeprala hned na začátku, rvala bych si teď vlásky.
a víte co bylo ftipný? Když jsme pak dotančili ten vítězný tanec v oraništi nad tím, jak je megašikovnej a já pravila, že:"Půjdeme domů papááat?" (páč jsme byli před snídaní) změnil se v nadšenýho hopíka a vypálil dom a byl načtvatej, že mi to tak dlouho trvá. Hopíkal celou cestu a doma proboural vchodový dveře do baráku, jak se těšil na snídani
cernej caj
supr fotecky

já si říkala, že tobě se budou líbit - tuším hlavně ty jablíčkový?? Dala jsem si tam takový ty zvláštní efekty - děsně se mi to líbilo. Ten foťák umí tyhle hovadiny líp, než normoš fotky

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:23
- Nahlásit

Fajka
vivat zrzavcíííí

jo to jsem si říkala v tom lese taky. Už jako dítě jsem chtěla mít hodně psů a chodit si jen tak lesama a pozorovat zvěř. Už s Ešátorem jsem si to užívala- jít a nemuset se bát, že vezme kramle. A teď když jsou dva, je to zas jinačí. A Rumík byl ten den suprovej, stačilo tichounce hvízdnout - už ho učím na tišší pískání a na šeptání - a přiřítil se ve vteřině. Moc příjemný a pohodový to bylo. Blaňule se šmrdolila u mně, funěla mi do ucha, když jsem dloubala hříbky....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:24
- Nahlásit

PetraK
ano ano hlavne ty jablickovy, odhalilas me

musis priste argumentovat papanim uz kdyz se rozbehne za srnou a rovnou se otoci dom

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:25
- Nahlásit

PetraK
přiřítil se ve vteřině. Moc příjemný a pohodový to bylo. Blaňule se šmrdolila u mně, funěla mi do ucha, když jsem dloubala hříbky

...........ráj na zemi

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:25
- Nahlásit

cernej caj
musis priste argumentovat papanim uz kdyz se rozbehne za srnou a rovnou se otoci dom
živě si to představuju .... pole.... Štajn se řítí za srnou ... Ešuska řve "hoooovězííí výýýváááááár a 3x guláš"

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:26
- Nahlásit

Janiii
Ešuska řve "hoooovězííí výýýváááááár a 3x guláš"

tak tři v tom poli byli to je fakt akurát essi by Brtník nepometal že nedostal

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:28
- Nahlásit

Hlášení
právě dorazila kníga od Fr. Šusty - mám óóóbr radost!!!
PetraK
vítám paní z dovolený
Krsný fotky, krásný zážitky a taky nutně potřebuju vědět, jak se chytá vižla, když zdrhne za zvěří

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:29
- Nahlásit

Janiii

co je s Apolenkou?????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 12:29
- Nahlásit

Janiii

grimmh
me az dorazi ta zasilka knih za 1500 tak se obavam ,ze mi to tu radost bude mirne kazit

<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání