Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:29
- Nahlásit

božeeeee
Myslíte, že se na tento dotaz (ifauna)
Dobrý den
Potřebovala bych se poradit když králíček pořad jenom leži a od včerejšího večera nevyšel z pod sedačky nevím co mu je tak prosím o radu.
Děkuji

dá odpovědět jinak než "a není mrtvej?"
(No neodepíšu jí. Ale svrbí mě prsty moc )

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:32
- Nahlásit

Xerxová
Černá je nejlepší - tvrdí zdejší paní domácí...

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ ZASE SE POTVRDILO, ŽE MÁM PRAVDU!!!!

sUPER black komando!

jen se mi teda votevíraji malýýý

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:38
- Nahlásit

PetraK
u prvního psa se člověk chyb jaksi co? NEVYVARUJE
ale jo, to je mi jasný. Jen bych je chtěla pokud možno minimalizovat a co pokazím napravit.

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:40
- Nahlásit

kachna_
tak to je fakt síla. Když jí to nenapíšeš ty, on to udělá někdo jinej..........

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:42
- Nahlásit

grimmh

hele - pokud na to budeš mít fyzicky, pokud máš záložní plán, že by se staral někdo - i třeba nafurt - kdyby se něco po... poštělovalo. A když víš, co ten pes potřebuje a můžeš mu to dát - tzn. dostatek času, fyzického a psychického zatížení. POkud bude i finanční zajištění - tak si myslím, že se nemáš čeho bát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:42
- Nahlásit

kachna_

No neodepíšu jí. Ale svrbí mě prsty moc

lidi stále překvapujou co?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:47
- Nahlásit

PetraKfotky stahuju z najtího týdeníčku - a tam jsou různě velký - často hodně malý. Jen z výletů bývají v extra albech - a tam jsou standardně velký

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:51
- Nahlásit

Jinak jsem právě odmítla nabídku na koupi baráčku, protože mám už podepsanou rezervačku . Tak jsem tak smutně pánovi řekla, že podepsané smlouvy se neruší, že bych si pak sama sebe nemohla vážit. Asi jsem ho překvapila
(kamarádovi ani Michalovi to říkat myslím nebudu, mysleli by, že jsem se zbláznila)

grimmh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:53
- Nahlásit

PetraK
díky,
času bude hafoooo, peníze jsou připravené v dostatečném množství, tak jen to naše zdraví a a a vaší trpělivost, až se začnu ptát na debility, které jsou pro zaběhlé pejskaře směšné.

Dnes je krásně, užijte si pěkný den. Za chvíli jdu balit

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 14:53
- Nahlásit

Týjo, ale tohle je skvělá odpověď na králičí problém
"Alebo nadvihnúť sedačku..."

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 15:03
- Nahlásit

kachna_
no nevim, asi neda?

PetraK
vim, ze se tu hodne obecne operuje s tim, "kdyz se o psa nekdo postara" ale treba ja myslim, ze kdyby se nam s muzem neco stalo, tak urcite netusim, jestli by se o psy nekdo postaral a radsi na to nemyslet, co by se s nima stalo... leda je odkazat utulku aj s usporama

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 15:05
- Nahlásit

kachna_

že podepsané smlouvy se neruší, že bych si pak sama sebe nemohla vážit.

jsem ráda, že existují lidi, který jsou rovný

grimmh
Dnes je krásně, užijte si pěkný den.
pevně doufám, že užiju. Můj plán je, vzít stopovačku, kýbl dobrůtek a vyrazit s Rumajzlem do polí a luk, takže - držte mi palce, ať potkáme hodně zvěře. Jdu do míst, kde se učil Štófík jak ohařem býti, tak uvidíme, jak nám to půjde s Rumidlem.
Co jdeš balit? kam jedeš? tady si furt fšicí couraj někam, bez ohlášení!

Xerxová

jak se ftipně tváří Najtidlo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 15:09
- Nahlásit

kachna_
Alebo nadvihnúť sedačku..."

taky gůtovka

cernej caj
se tu hodne obecne operuje s tim, "kdyz se o psa nekdo postara"

já mám výhodu, že naše čokle mají u nás v rodině všichni hodně rádi, mám hodně synovců , všicí s nima vyrůstali, nedají na ně dopustit, vím, že by se o ně postarali. Případně bych s velkou sumou zašla za sousedkou, která je miluje úplně stejně a nikdy by žádnýho psa nenechala ve štychu, takže kdyby měla pro ně zajištění, vím, že tam by jim bylo megadobře.

kurnik! Štípnul mě komár. Ehm do ňádra (když ne pes, tak zas tohle!) hrozně to svědíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí , nemůžu se tam drbat jak zablešenec!

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 19:19
- Nahlásit

No o moje psy by se postarala tak akorát mamka, jinak taky nejspíš nikdo nebo maximálně tak, že by dostali nažrat.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 21:23
- Nahlásit

Ach jo.
Připomínkovala jsem kamarádovi volební leták.
U nás pracují nezaměstnaní v rámci obecně prospěšných prací (super). No jenže úplně neefektivně. Nějakých sedm lidí s křoviňáky (děsnej nápor na páteř) a hráběma udržuje to, co ve vedlejší vsi zvládá na 3/4 úvazku jeden člověk s traktůrkem a jeden traktorista se smlouvou na velké plochy.
Takže jsme vymysleli, že by se jako mohli převést na nějakou užitečnějši obecně prospěšnou práci. No jenže vtipný zákon o obecně prospěšných pracech říká, že to mají být pracovní příležitosti spočívající zejména v údržbě veřejných prostranství, úklidu a údržbě veřejných budov a komunikací nebo jiných obdobných činnostech ve prospěch obcí nebo ve prospěch státních nebo jiných obecně prospěšných institucí, které vytváří zaměstnavatel . To asi proto, aby se náhodou nenaučili něco užitečného

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 21:29
- Nahlásit

jsem vyřízená po brigádě, zítra jdu zas a díky tomu co? díky tou pojedem o víkendu s kafem na čundřík Ano, měla bych mít po včerejšku víc rozumu, ale velice překvapivě mě bolely nohy jen ráno (za to fest - kvůli kolenům jsem skoro nesešla schody) a pak jako když utne Asi bych měla poslat přihlášku na dogtrek před čundrem, abych si to ještě nerozmyslela

grimmh
Co Adámek na krávy, které se jste potkali?
naštěstí se těhle trochu bál, normálně je ignoruje, nebo ho trochu zajímaj, ale žádnou velkou reakci na ně nemívá. Já se jich bála fest, páč byly hodně rohatý a měly telátka u sebe. Ještěže to byly salámistky a nešly se na nás podívat, jako ty minulý, to bych asi měla v kalhotách, kdyby se hromadně hrnuly k ohradníku

cernej caj
to vypada jako skvelej vylet jak moc asfaltu? ze by se nekdy dalo zopaknout na 2 dny.
Nakonec jsme šli takovou trasu. nejhorší to bylo přes Litoměřice, tam to byla tak 3/4 hodina (ale to by šo řešit jinym nádražim), než se odtud člověk dostal, pak už pohoda až na dva asi 1-2 km dlouhý úseky.
Nakonec jsme to šli takhle s tím, že od Litoměřic k Plešivci jsme to vzali polňačkama a Proboštovu jsme se vyhnuli lesní cestou, abychom asfalt fakt minimalizovali. Na čundr by to tam bylo moc hezký, třeba bychom udělali z rozhledny na Varhošti i nějakou slušnou fotku, takhle to nešlo, foukal vítr, tak jsem stála jak přimražená u středovýho sloupu, držela se zábradlí od schodů a bála se pohnout akorát právě okolo Varhoště bychom to musely vykoumat jinak, vzít ho z druhý strany, protože od Sedla pod Varhoštěm je to pohoda kopeček s dobrou cestou, zatímco z druhý strany přes Krkavčí skálu je to hodně špatně schůdný, občas o strach i nalehko, natož s batohem a převýšení 440 m na 2,4 km....

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 21:33
- Nahlásit

PetraK
k srnkám gratuluju Mně teda srna 5 m před náma přijde sakra blízko, Adamovi taky Adamovi přijde dostatečně blízko i 300 metrů od nás, pokud je vidět
Ale abych mu nekřivdila, včera jsme se srnkama taky slavili úspěch i když na úplně jiný úrovni než vy - když nám během 5ti minut potřetí přeběhly přes cestu, tak to Adam zvládnul bez jeku a štěkání "kde steeeeeeeeee? kam deteeeeeeeee? přece mě tady nenecháteeeeeeeeeeee? jááááá chcíííí s váááámáááá! vraťte seeeeeeee!" o dvě hodiny pozdějc už o tom nevěděl pokrok je hlavně v tom, že už po takovym setkání dovede přepnout po prozkoumání míst kudy běžely poměrně rychle zpátky na mě a neni mimoň ještě hodinu

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 21:45
- Nahlásit

kachna_
To asi proto, aby se náhodou nenaučili něco užitečného
hm to je pakárna naopak čím víc se toho ty lidi naučej tím větší šanci maj se někde chytnout ...všecko je postavený tak nějak na hlavu

birma
bez jeku a štěkání "kde steeeeeeeeee? kam deteeeeeeeee? přece mě tady nenecháteeeeeeeeeeee? jááááá chcíííí s váááámáááá! vraťte seeeeeeee!"

jo tak to je jak jelito...to je v bledě modrým to stejný... když ale na treku srnky přehlížel jak širé rodné lány, bylo jasný že už je unavenej...to ale bylo až po 70tým kiláku

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 21:50
- Nahlásit

Fajka
když ale na treku srnky přehlížel jak širé rodné lány, bylo jasný že už je unavenej...to ale bylo až po 70tým kiláku
to mi nedává moc naděje 70 km v životě neulezu a včera, když jsme včera vylezli z vlaku, tak byl zas čerstvej a plnej sil, takže myslim, že druhej den treku bude zas v pohodě

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 22:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
to mi nedává moc naděje
to sem ani snad tak nějak nezamýšlela, chtěla sem si jen postěžovat

v životě neulezu a včera, když jsme včera vylezli z vlaku, tak byl zas čerstvej a plnej sil, takže myslim, že druhej den treku bude zas v pohodě
eh..dřív... si představ jdeš trek 85kiláků, dojdeš vyspíš se mizerně bo tě šéécko bolí, probudíš se doslova přežiješ vyhlášení, pak vodřídíš 250 kiláků cestu domu, a doma z posledních sil vyndáš věci z auta a nanosíš domu, zatímco ten dement se během cesty dospal do růůžova a na zahradě už lítá s talířem v hubě a dožaduje se bud procházky a nebo minimálně řádného vylítání za talířem bo ho tři dny neměl v hubě....
... to pak nevim essi mám zabít jeho nebo sebe
a to sem ještě zapoměla že doma tě čeká natěšenej druhej pééf, bo tě tři dny neviděl a tak očekává že dohoníš rest a pudeš se sní řádně projít....

birma
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2014 22:07
- Nahlásit

Fajka
si představ jdeš trek 85kiláků...pak vodřídíš 250 kiláků cestu domu
tady moje představivost končí, za volant musím sedat jen vyspaná nebo nadopovaná kofeinem, jinak ihned usínám
to pak nevim essi mám zabít jeho nebo sebe
bych zabila jeho Vim, proč nemám tenhle typ psa - Adam byl včera čilej, dneska by taky rád něco podniknul, ale když nic, tak po výletě je ochoten i celej den prospat

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 06:44
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Blbý a ještě blbější - v mém podání
Včera natěšená jedu na kole podívat se na kurz psí školky, který ten den zahajoval . Bohužel jsem dement a k datumu jsem přiřadila špatný den. První dvouhodinovka kurzu byla v úterý, tak jsem měla smolíka
Ad převzetí psa v případě nějvyšší nutnosti - syn se snachou by se postarali. Jednak mají ke zvířatům vztah, jednak nás v rozhodnutí pořídit si psího parťáka podporují, mají dobré zázemí a kdyby je snad někde v duchu přepadla pochybnost, věděli by, že je budem strašit ze záhrobí
Fajka
Vzpomněla jsem si, jak ses onehdá ptala na boj proti slimákům a zmiňovali jsme tu různé leccosy Mladí si pořídili 3 indické běžce. Darenka (berňačka) je zlatá a tak je tolerůje - vlastně si jich vůbec nevšímá, jen když za barákem začnou moc kejhat, jde se podívat, jestli jim někdo neubližuje a co se vlastně děje
Nám s mužem se to tedy nějak moc nelíbí, ale je to mladých věc a tak jim do toho nekrafáme. Ale je fakt, že bylo přeslimákováno a teď na slimouše nenarazíš.
birma
Ty krávy by asi ohradník nezlikvidovaly Já bych strach z krav neměla, ale pokud tam byl i bejček, to už by asi byla jiná

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 07:03
- Nahlásit

včera večer si Najt ležíc v posteli všimnul, že se zrcadlí ve dveřích na balkón. Zrcadla zná... ale tohle ho překvapilo (na to, že tam spí už 5 měsíců...)
Pomalu se z lehu zvednul do sedu. Pes za dveřni to udělal taky. Najt zavrčel - pes nic. Najt se postavil - pes taky. To Najta zarazilo. Zkusil opatrně zavrtět ocáskem - hele - pes se taky chce kamarádit... Zadek se mu rozvrtěl celý, vystřihl i poklonu - to už jsem řvala smíchy nahlas.... Najt nadšeně vyrazil ke dveřím, ale pes se proti němu taky rozběhl a tak raději Najt uskočil stranou (koberec jel...)...
No - otevřela jsem dveře ven - Najt zkoumavě pročenichal celý balkón, a vítězoslavně se vrátil: "paničko, za dveřma byl děsně velkej černej pes a já se vůůůůbec nebál a já ho z našeho balkónu vyhnal... " Pochválila jsem ho za statečnost a zatáhla žaluzii...
Je to troubelín pitomoučký

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 07:25
- Nahlásit

PetraK
tak jedno amputovany a jedno 2x vetsi
nech si udelat tohle

birma
na jakej posilas prihlasku?

cokoli jak reknes, nenecham se znicit na takovy desny skale

kachna_
mam pocit, ze to je tak uplne vsude... vzpominam si, ze s podobnyma pocitama chodil muz z byvale prace den co den...

Fajka
to zni jako idilka zlatej spic, ten se sice taky vyspi ale pak si rad jeste da par dni slofika

grimmh
tak se stane, prijedes priste

Xerxová

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 08:07
- Nahlásit

Xerxová
Krásně napsaná story

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 08:32
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!

ANI ZVÍŘECÍ CHLUP VČERA, ANI ZAJEČÍ BOBEK, NIC!! toho opuštěnýho bažanta v křoví nepočítám, toho se nejdřív bál a pak ho neviděl se zvednout, takže jsme včera prolezli tři pole a výsledek nula To je fakt super Všechno je vymlácený, vzhledem k tomu, že se nějak hony nekonaly, podezíráme tam s jednou holkou místní bezdomáče, že to upytlačili, páč fakt prostě není nic.
Ale krapítek jsem ho znavila aspoň , páč vono drát se hustou vysokou trávou , na to je ešče ne úplně dorostlej .
A jak se to hodilo, že je polomrtev. Když přišla máma, byli hezky oba s Bubitkou hodní a vzorně čekali na pelíšcích, až je máma podělí, nikdo jí nepovalil do mísy, nikdo jí neudrápnul půlku ruky, byli za civilizovaný psy . Osmažily jsme si mísu hub a Brtník chudera měl dvakrát solenou rýži sem zapomněla, že už jsem jí soilila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 08:36
- Nahlásit

PetraK
a nebylo to treba kvuli pocasi? to snad neubezdusi za dva dny, ne?

2x solena, fuuuj. si vzpominam jak mamka varila polivku a teda tam pred koncem kydla sul pac ona je zvykla ji tam tak davat a vubec ji nedocvaklo, ze je jen navsteva, ze jako NEVARI

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 08:38
- Nahlásit

kachna_

To asi proto, aby se náhodou nenaučili něco užitečného

no dobře, tak ale můžou v rámci veřejných prací třeba dělat nějakou zedničinu, nebo jiný úpravy /opravy plotů, laviček/ a tak. nemusejí jen sekat, ne?

birma

Asi bych měla poslat přihlášku na dogtrek před čundrem, abych si to ještě nerozmyslela

magore
k srnkám gratuluju Mně teda srna 5 m před náma přijde sakra blízko, Adamovi taky

hele vydrž, tohle je jen začátek, to bude mít ešče několikero fází. A s ním to bude jiný kafíčko, než s Ešátorem. Neboj, přijdu si zaplakat.

Xerxová
ale tohle ho překvapilo (na to, že tam spí už 5 měsíců...)

a já ho z našeho balkónu vyhnal... " Pochválila jsem ho za statečnost a zatáhla žaluzii...

miluju tyhle scénky

cernej caj
nech si udelat tohle

jo a do toho mě popíchaj vosy, že jo?

grimmh

Bohužel jsem dement a k datumu jsem přiřadila špatný den. První dvouhodinovka kurzu byla v úter

vítej v klubu debilů, s radostí ti předávám prapor debila dne

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 08:39
- Nahlásit

PetraK
dvakrát solenou rýži
hmm, mňamka. Michal jde pak vždycky brečet k sousedům. už takhle jednou vybrečel kilo vepřovýho
Xerxová
Je to troubelín pitomoučký
je to brouček (velikej)
grimmh
No já takhle jednou jela do Týniště nad Orlicí (z Prahy), jestli tě to potěší

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 08:40
- Nahlásit

grimmh

Nám s mužem se to tedy nějak moc nelíbí,

proč?? Já kdybych mohla mám běžce hned! Jenže na chalupě to nejde a přes zimu bych si jí prej domů vzít nemohla, řikal Brtnik

<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání