Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 13:46 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
Jj, včera dnes a zítra

ešivá ti vižlík vystřihne co doopravdy umí....... tak si to rychle všechno rozmyslíš

Víš co? Jestli mám prozřít, že na psa nestačím, tak ať je to raděj teď, po dosud 3 letém těšení než za další 3 roky - kdy 6 let bych se upínala na něco nereálného.

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 13:47
- Nahlásit

jsme zpět z veteriny, ráno se přidala i Terezka a obě dvě se pěkně rozkašlaly, diagnóza - obě psincový kašel ...
tak budeme sirupovat, léčit a v klidovém režimu (hahááááá, to jsem na to spešl u Terezky zvědavá )

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 13:48
- Nahlásit

cernej caj
k cemu trekovy boty ?? muj muz by to zvladl i v sandalech
ale tak uzijte si to moc

Díky moc
Boty mám jen úplně nový, drahý polokecky - ne moc vhodný do terénu. Tak si stejně chci koupit nějaký vhodný na delší tůry.

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 13:50
- Nahlásit

Janiii
Jejda s tím psincovým kašlem se to nějak rozmohlo. Tak držím pěsti ať jste brzy v cajku.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 13:53
- Nahlásit

PetraK
Rekvalifikační kurz pro jednu obec s jedním absolventem? Kdo by to zaplatil? ta obec? to by asi na tom moc nevydělala, by to stálo určitě víc než ten nový plot
a nějaký okresní kurz pro více absolventů opravujících plot v jedný obci je utopie, ostatně takových kurzů už jsou mraky
hele třeba tu zedničinu šikovnej chlap zvládne
to sice ale, ale kdo rozhodne jestli ten danej nezaměstnanej je opravdu šikovnej jak říká a nebo si jen honí triko a neumí dát dvě cihly na sebe, snad úřednice na úřadu? nebo by dělali nějaký test? kdo by to zaplatil?
co když si daný nezaměstnaný v půlce plotu najde práci a přestane být nezaměstnaným?
prostě podle mě jakákoliv jiná varianta než nekvalifikované práce vyžaduje peníze, čímž se zcela smázne přínos zaměstnávání nezaměstnaných, nedejbože naopak by to stálo ještě víc než by to vydělalo
cernej caj
cemu trekovy boty ?? muj muz by to zvladl i v sandalech
tak to bylo dobrýýý
pro mě taky aktuální neb mám jen hnusný vokopaný botasky nějaký a možná koncem října půjdu na výšlap na kopec

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 13:55
- Nahlásit

Janiii
taky psincák?? přeju brzké uzdravení marodům, to fakt lítá kolem asi jako ty lidský angíny
cernej caj
jo mimochodem, zase mě začíná bolet v krku, takže asi nastává druhý kolo jako u tebe

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:13
- Nahlásit

grimmh

Víš co? Jestli mám prozřít, že na psa nestačím,

ale houby, já jen žertovala ivánku

Janiii

tak budeme sirupovat,

zkuste fakt nasadit i tu echinaceu a šípky, jsou teď všade. Plus,kdybys chtěla, tak to homeo Siliceu - 5 kuliček 3x denně, rozpustit v převařené vodě a aplikovat psovi stříkajdou do kapsy v tlamině.

Maya

hele já nevím no, to byl jen příklad s tím zedníkem,vím, že někde tohle prostě využívají - nevím, kde jsem to četla - a jsou s tím spokojený na všech stranách.

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:24
- Nahlásit

PetraK
ale houby, já jen žertovala ivánku
no, já si myslím, že to zkrátka musím okouknout, vyhodnotit a udělat závěr
..ale díky za to částečné uklidnění Ivánka

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:25 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
V jaké podobě se podávají šípky psům - taky jako čaj nebo děláš nějaký sirup?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:27
- Nahlásit

PetraK
, to byl jen příklad s tím zedníkem,vím, že někde tohle prostě využívají
tak určitě výjimečně by to někde asi šlo, ale paušálně logisticky celorepublikově za stejných pravidel nikolivěk

zkuste fakt nasadit i tu echinaceu a šípky, jsou teď všade
jitrocelový sirup z lékárny na psincák nezabírá?
teda ptám se jako laik preventivně, kdyby nás něco takovýho postihlo, tak tohle by mě asi první napadlo a je to sladký, takže narvat to do psa by asi nebyl problém

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:29
- Nahlásit

Maya
joo, my máme taky obyč pro lidi
Apišce náááramně chutnal ale Terez při tom olizování uplně začala cvakat zubama myslíte, že je to na ni moc sladký a stáhlo jí to svaly? hned to přešlo ...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:34
- Nahlásit

Janiii
pokud se dobře pamatuju, tak ten sirup je takový tlamolep, tak možná cvakala zubama že měla pocit slepený huby, jinak si myslím, že moc sladký na psa není nikdy nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:35
- Nahlásit

grimmh
no, já si myslím, že to zkrátka musím okouknout, vyhodnotit a udělat závěr

hele, já nevím jestli ty to moc nešponuješ zbytečně. Ty si to děsně zkomplikuješ.

grimmh
V jaké podobě se podávají šípky psům - taky jako čaj nebo děláš nějaký sirup?

někomu je psi jedí -vím, že Maruška od Gerdy tady je oblibovala. Štajnidlo ty měkké taky zdlábne, když má náladu. Kolegyně dává do žrádla mleté. Já vezmu večer velkou hrst a namočím do studené vody, přes noc se to vylouhuje a ráno se fšicí čtyři napijeme

Maya

zabírá, já jen vždy proti nemoci bojuju všema možnýna prostředkama - přírodníma. Takže krom jitroceláku, jsem posílila imunitu - echinaceou, doplnila vit. c, což se taky má. No a pomohla tělu tím homeopatikem. Jo a vaříla jsem ten tyminán. Rozdíl mezi tím, jak to probíhalo tehdy u Ešusa a teď u obou dvou byl dost velký.

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:46 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
Dáváš je namočit namačkané nebo celé kuličky?

Normální čaje moc nepiju. Spíš zelený nebo bylinkové. Šípkový MILUJU!!!!, ale už jsem ho pár let nedělala. Takže jsi mě inspirovala - co nevidět půjdu na šípky

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:54
- Nahlásit

grimmh
Dáváš je namočit namačkané nebo celé kuličky?
já je před sušením vždycky rozpůlím uříznu bubáčka a rozpůlím.
Šípkovej čaj s medíkem - mňám! A taky dělávám do obřího hrnce směsku - do vroucí vody hodím šípky, na kousky nakrájený jablka. Případně další ovoce- hruška, a něco málo jahod, malin, co jsou v mrazáku. Tohle milujeme a pijem po hektolitrech. A čoklidům taky chutná. Může se a nemusí přidat trochu medu.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:54
- Nahlásit

PetraK
tak já to moc neznám co je na co, jen ten jitrocelák jsem kdysi taky párkrát pila a vím že na kašel celkem zabíral, dneska si dát ten tvůj bylinkovej koktejl, tak mě odvezou nohama napřed natošup

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:55
- Nahlásit

Chjo, chtěla jsem si najít pro Brtníka dárek - chci mu koupit k vánočkám takovej ten "šikmej" batoh - na jedno rameno, má to tvar trojúhelníku, nebo spíš kapky. A nemůžu skoro nic najít

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:56 - Změnil/a: grimmh
- Nahlásit

PetraK
to zní dobře ten šípek s jablkama, určitě vyzkouším. V zimním období spotřebovávám pečený čaj, ty to děláš jednodušejc - vyndáš z mrazáku Ale máš výhodu, nemáš to sladký jako cecek, což z pečeného čaje je - dává se tam kvůli konzervaci dost cukru.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:56
- Nahlásit

nevíte někdo,. jestli existuje nějaký zařízení ve kterým by se udělal čaj a ten by se tam udržoval teplý a šel z toho točit do hrnku a tak, jako nemyslím termosku, ale něco sofistikovanějšího?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:57
- Nahlásit

PetraK
chci mu koupit k vánočkám takovej ten "šikmej" batoh
ten mám doma, dostala jsem ho kdysi tuším někde v bance k něčemu a dodneška mi nedošlo, k čemu je to dobrý, mě to přišlo takový nepraktický

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:58
- Nahlásit

Maya
to netuším, ale ráda si taky počkám, jestli někdo nepřijde s nějakým typem

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 14:59
- Nahlásit

o víkendu má být hezky a mě se vrací krkabol a podobný radosti, já se picnu

grimmh
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:01
- Nahlásit

Za chvíli zdrhám, opatrujte se tu

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:02
- Nahlásit

grimmh
tak nějaký čajový gurmán může zakoupit samovar http://ahaba.cz/15-samovary
ale jinak myslela jsem něco takovéhleho, akorát kdyby to tu teplotu drželo dýl http://ahaba.cz/konvice-na-caj/589-cajovy-automat- teegourmet-cerny-.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:02
- Nahlásit

Janiii
tyjo to tam u vas obecne v cechach nejak radi tak snad budou brzo OK...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:11
- Nahlásit

grimmh
dobře ten šípek s jablkama, určitě vyzkouším

vyzkoušej, je to fakt dobrůtka jo a! přidej si tam skořici a hřebíček. Hmmmm to je zimní pohádka!
Pečenej čaj jsem si po dlouhý době udělala taky, cukru dala míň, o to víc rumu, tak uvidím

Maya

mě to přišlo takový nepraktický

toje super věc, nemusíš sundavat ze zad, přetočíš a už se v něm můžeš hrabošit. Ten můj mi taky odchází, musím si taky koupit novej.
jinak myslela jsem něco takovéhleh

heh, mě napadla jedině taková ta varna, jak byly v jídelnách tam bys ho měla habakůůůk a mohla čepovat a čepovat...

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:16
- Nahlásit

PetraK
takovej ten "šikmej" batoh

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:17 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

neukáže se, škoda, ale ten by Brtnikovi slušel. a co teprve žabičky, to by byl tahák!!!!

vidíš to!!!!! jsme ti ani s Fajkýšovou neřekly, že tam byly na Pecce mladé flétnistky ale, jak poznamenal - Brtníkem proškolen Reeejpal, už mluvily, takže blbý

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:24
- Nahlásit

Janiii

e tam byly na Pecce mladé flétnistky ale, jak poznamenal - Brtníkem proškolen Reeejpal, už mluvily, takže blbý

bože!! PO tom se mi stejskalo

uka batoh!! dělej.

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2014 15:33
- Nahlásit

PetraK
když kliknu na ten křížek, tak se mi zobrazí odkaz, zkus to ...

<< 1 ... 3330 . 3331 . 3332 . 3333 . 3334 . 3335 . 3336 . 3337 . 3338 . 3339 . 3340 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání