Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 09:54
- Nahlásit

jooo a dneska du po 2mesicich na pilates, opet... doufam, ze ted uz to klapne, ze bych mohla chodit pravidelne, coz me ale napada, ze sem si furt nevyzvedla ridicak a mela bych asi tam zajet

a asi si motivacne musim koupit permici, je na 6mesicu tak abych chodila aspon 1x 14dni pac uz vubec nechodim cvicit s tim kamosem

Walda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:03
- Nahlásit

Už od minule vím, že odkazy na Šustovy články v PPČ nemám dávat sem, že se to nehodí, proto jsem odkaz na článek od Františka Šusty v PPČ č.7 o zvládání stresu, dal do vedlejšího tématu tady .

Metoda popsaná Františkem Šustou je poněkud příliš technicistní, bude fungovat na většinu živočichů od slepice po slona, ale Bohu žel vůbec nebere v úvahu specifika psí povahy.

Vůbec se nezmiňuje o tom nejdůležitějším v dané situaci, o úloze psovoda, jeho emočního naladění a vedení psa vlastním příkladem. Podle popsané metody by mohl se zvířetem pracovat robot a výsledek by byl stejný. Proto se obávám, že pokud bude někdo pracovat touto metodou podle popisu, bude mu to fungovat stylem dva kroky vpřed a jeden krok zpátky. Ale do nějakého cíle dojde. Viz. třeba několik videí, která se tu za poslední dobu probírala.

A ještě je tam v PPČ moc pěkný článek „Vlčí posila v horské službě“ o komunikaci a práci se psem. Aleš Bittner mi mluví z duše.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:10
- Nahlásit

Walda
dik za upozorneni, ja se po nem zas treba mrknu na cestovani

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:16
- Nahlásit

cernej caj
co pouzivam ten web album generator, tak ten to zmensuje a dost zhorsuje kvalitu
jj, mám to na stránkách taky v tom a kvalita dost děs, akorát já už tam nedávám fotky x let, takže jsem to nijak neřešila, dám to teď radši na fb a kdybych chtěla stránky, tak je udělám ve webnode a ne že s tím budu piplat doma
ze sem si furt nevyzvedla ridicak
já myslela, žes psala, že nemáš řidičák a ono jo?
a asi si motivacne musim koupit permici, je na 6mesicu tak abych chodila aspon 1x 14dni pac uz vubec nechodim cvicit s tim kamosem
permici nějakou supr drahou, aby to motivovalo
mě dneska dojde ta rotana, ale ta finančně moc motivační neni

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:19
- Nahlásit

cernej caj
mrkni na vlakóz do prdelajz, už jsou tam vypsané vlaky Děčín - Prdelajz přes Bad Schandau, takže z Brna "jen" 6 hodin

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:29
- Nahlásit

Maya
ja mam A, tudiz technicky vzato mam ridicak, ale rikam, ze nemam pac "mit ridicak = mit ridicak na auto" obecne v diskuzi

no jednorazovka 100 a permice na 10 vstupu 800 takze to je supr, je to primo v centru takze to mam pohodlne z prace i na autobusak

denyk
jo takze si usetrim cca 40 minut, jo

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:29
- Nahlásit

zajímavý, ale za 5 dní dojet busem do Helsinek a zpátky by mě asi spolehlivě zabilo
http://www.slevomat.cz/sleva/647577-5denni-expedic e-po-finsku-a-pobalti-vc-ubytovani?utm_source=sezn am_reklama&utm_medium=cpc&utm_campaign=rct_xml&utm _content=praha

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:39
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

JÁÁ VÁS ZNIČIM VY DŮRY A ŽBRNDU TAKY!!

To se dělá tohleto? Smát se nebohýmu člověku?? jo?? To se může??

Hlásím, že tak jako měl Hošíček ve svém ranném mládí matraci, kam jsme museli chodit z každý procházky si zaskákat, tak po víkendu má Chlapínek jámu, taky tam musíme vždycky zajít aby si tam mohl hópnout . A ještě jednu libůstku má. Dělá čápa kdykoliv otvírám v baráku vnitřní dveře Mám ho v náručí, vezmu za kliku a on zvrátí hlavu jako čáp při námluvách začala jsem to pozorovat, udělá to pokaždý, úplně pokaždý a dělá to jen u těchto dveří pokaždý se rozesměju, vypadá u toho jako debíííl

a fotky nejsou no. za trest

ale ty co jste tu daly, tak ty jsou teda pěkný, to zas jako jo. To jako profík umím posoudit

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:42
- Nahlásit

kachna_
a ta pacička neni vůbec zavostřená!!!

a todle!! todle je vůbec nejpodlejší!! budeš se smažit v pekle, uklikám Tě k smrti, vyrobim z tebe vyštrézovanýho psa nebo jakej to měl bejt. Labilní možná, nebo tak nějak. Prostě budeš trpět jako sviň!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 10:45
- Nahlásit

PetraK
tak po víkendu má Chlapínek jámu, taky tam musíme vždycky zajít aby si tam mohl hópnout

to je zajimavej reflex s tou klikou

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:06
- Nahlásit

cernej caj
jo takze si usetrim cca 40 minut, jo
hele ty fakánku jde vo to, že přes ČR to stojí v každý prdeli a navíc ten vlakóz je snad ještě na páru nebo co
a přes NDR jezdí moderna.
Tak ještě můžeš jet přes Boleslav, tamtudy je zase krásná příroda

Mrkla jsem na novinky na seznamu. Odkaz sem dávat nebudu, četla jsem jen titulek a málem jsem blila...kurvy

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:08
- Nahlásit

cernej caj
to je zajimavej reflex s tou klikou
když jde vo kliku a vo poličku

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:14
- Nahlásit

Jédytký šiška papá brabence http://www.novinky.cz/veda-skoly/340012-dalsi-druh -celi-vyhubeni-kvuli-apetitu-lidi.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:35
- Nahlásit

denyk
hele ale vlakem na paru sem snad nikdy nejela

myslis to s tou nemocnici a pokutou? vzpomela sem si na ten clanek z minulyho tydne, ze by se postizeny deti po narozeni nemeli nechat dal pri zivote... ... ... (jedny tecky mi nestacili)

to zvire je roztomily, ale mravenci nas zabijou az je vyhubej

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:37 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
myslis to s tou nemocnici a pokutou?
ne myslím číňany a psy

hele ale vlakem na paru sem snad nikdy nejela
tak to prubni, třá nakonec přijedeš až v sobotu

a co se týče postižení, já mám na to asi divnej názor, kterej tady raději nebudu zveřejňovat....

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:40
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fajka, 55 km, to bych byla mrkvá. Jsi dobrá, žes to dala.
Krásný fotky nejen drápků
Denyk
krásná fotka mé srdeční záležitosti
PetraK
Moc pěkné povídáníčko zase. Má to jednu vadu na kráse - nejsou fotky!!!! a ná drápcích tedy opravdu netrvám .- mě stačí pesové

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:42
- Nahlásit

denyk

ryby miluje a navíc když je to
bez práce

tak to já taky ale!! a svátek budu mít tendle tejden!! tak cO?

pacičky

a stejně mu smrděj!

bukvatýr s kytkou

ta tráva je tam dost dobrá, jen.... ty vole to nejni plicník tuto to je Digitalis, neboli náprstník

Fajka
Ešuska tě bude tak milovat jak fčéra mě
nespletla ses!
cernej caj

e vzteku praskla dverma a nejak asi to sklo to nerozdejchalo

hééézky!! Dobře čajdo! jak ta super fotka, tak ta tabulka

"žbrňda"

žbrnďááá, žbrnďáááá, dal si ránu velkouuuuu, uďál v dveřích díru vel-vel-velkou! VOn měl náladu zlou, pak zničil kéňu mou!

:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:43
- Nahlásit

denyk
tak já bych byla asi spíš pro potrat, když se to ví, ale zdá se mi, že už narozené dítě zprovodit, to je jako extrém...

grimmh
uyzila sis vikend?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:44
- Nahlásit

cernej caj
o je zajimavej reflex s tou klikou

je. von je prostě divnej a ftipnej,blbeček malej zrzavej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:45
- Nahlásit

v chs magic dash se jim ty drapky nejak nepovedli

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:56
- Nahlásit

PetraK
mít tendle tejden!! tak cO?
tak přijedeš na kapra?

je Digitalis, neboli náprstník
ty voeee já jsem kus inteligenta....takže si ho nebudu
dávat na plíce, ale na prst

a stejně mu smrděj!
smrděli a fčéra úplně

ale mosím ho pochválit, šli jsme po velké louce za bytofkou
a on se začal válet a po chvíli jsem si všimla, že nemá obojek...chvíli jsme hledali a nic...tak jsme šli ven večer a já jsem si říkala, hledat na takovým prostoru obojek je jak hledat jehlu f kupce sena....a copak se stalo, chvíli běhal, čmuchal a najednou zvdedl čuchometr a vítězoslávně na mě mrknul vyhodil obojek do vzduchu s výrazem "to čumíš, co? "

cernej caj
tak já bych byla asi spíš pro potrat, když se to ví, ale zdá se mi, že už narozené dítě zprovodit, to je jako extrém...
tak nějak

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:56
- Nahlásit

PetraK
žbrnďááá, žbrnďáááá, dal si ránu velkouuuuu, uďál v dveřích díru vel-vel-velkou! VOn měl náladu zlou, pak zničil kéňu mou!
seš mrtvá

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:59
- Nahlásit

cernej caj
Jj, na zahrádce, ale v noci byla v chatce docela klendra, tak jsem spala v teplákách a v mikině
Ty fotky kytek se ti Čajíčku moc povedly. Ale když jsi tu schytala tolik chvály, to neznamená, že musíš vytloukat další skla

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 11:59
- Nahlásit

denyk
podle mě je dost rozdíl mezi zprovodit ze světa a neudržovat hadičkama, ale nechat přirozeně umřít

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 12:02
- Nahlásit

Maya
ano tak nějak

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 12:03
- Nahlásit

cernej caj
to je pěkňounkej pazourek

grimmh
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 12:03
- Nahlásit

Denyk
dávat na plíce, ale na prst
ty voe, doufám, že si necucáš prsty . Pak bysme tu měli tuhýho Denyka a sirotky Bukíse.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 12:06
- Nahlásit

PetraK
ty vole to nejni plicník tuto to je Digitalis, neboli náprstník tos me pobavila, ja sem to ani vzivote nevidelaa verila bych denikovi cokoli

grimmh
tak deku na spani poridit
skla sou olepeny lepidlem, tak drzej ve dverich

hele neco pro grafomany a nejen pro ne

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 12:07
- Nahlásit

grimmh
tak jsem spala v teplákách a v mikině
to se nedivím, u nás byla taky zima, ikdyž jsme pařili,
hlavně na toho Čoka, když na pódiu vylezl z TOY-TOYky

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2014 12:08
- Nahlásit

grimmh
tak že je to jedovatý vím, ale jak se to jmenuje na tom nezáleží

cernej caj
nevidelaa verila bych denikovi cokoli
bléééé

<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání