| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:47
- Nahlásit
birma
tak to zni skvele
Maya
kulki ohni by bylo lepsi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:55
- Nahlásit
cernej caj
to si povíme v roce 2028,
ty wogo, já su tak ráda, že jsem minulý měsíc doplatila ten byt a teď už budu po zbytek života jen slavit
Maya
já myslím že ta GPS pro čoklíse je fajn věc a nepříjde mi zas tak drahá páč GPS přímo pro čokloidy se tuším pohybují od 5ti litrů.
Fajka
tak přijd pohladit mě!
malá malá
hlavně že se máme u čeho dohadovat
Fajka
Zagorku s tou písničkou uspěchanou tak dycky vidim tebe..divný že jo
http://www.youtube.com/watch?v=Kxmwk9XqBLs
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:59
- Nahlásit
denyk
Tak ať se ti povede do kuchtění ke spokojenosti tvé i tvých početných strávníků a hlavně ať jich přijde hodně, aby ten lokál byl vymalovanej komplet a ať si to na závěr pěkně užijete!
Hezký víkend.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:03
- Nahlásit
grimmh
kuju, jasný, že se povede a kou se to nelíbí.....ať žere třeba utopence.
Jinak malovat se bude pondělí-úterý a já je tam budu chodit po odpolednách buzerovat
Tobě taky hezký víkendík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:04
- Nahlásit
cernej caj
kulki ohni by bylo lepsi
no to jo a to to ještě píšu blbě, to nejni šel jsem, ale šel
teď jsem se dívala do google a ohni asi nic nejni
denyk
si tu písničku nemůžu pusstít, ale jelito ta Spěchááááááám, tak tu nám nedávno přines lektor na anglinu, on se učí česky, abysme mu vysvětlili ten text s čajem, už nevím jak to přesně bylo že jako rozumí, ale nechápe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:05
- Nahlásit
denyk
jo to se ti nedivim, to bych brala taky... jenze mit nejakou mensi castku, tak musim dojizdet do brna minimalne hodinu a pul
hlavne to nesmi ztratit z obojkem...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:07
- Nahlásit
Maya
je to tentok :
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:10
- Nahlásit
cernej caj
hlavně u nás jsou byty za pakatel, jinak bych taky platila ešče nejmíň 100 rokůf
třeba jednou dojde na nějakou roubenku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:17
- Nahlásit
denyk
jj, myslim, ze sme se o tom bavili, zes platila tak o melounek min nez ja
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:21
- Nahlásit
cernej caj
167.000
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:23
- Nahlásit
denyk
ok, tak si platila asi o melounek a 200 000 min nez ja
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:24
- Nahlásit
denyk
tvl si u vas koupim byt, a az nebude prace, tak se tam odstehuju a doziju z penez co se proda domecek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:26
- Nahlásit
cernej caj
v pohraničí se těžko shání práce a prý tu cípnul péf
Ale zase teď už je to lepší, hodně lidí jezdí makat do germánska, minimálka tam teď vzroste na 8éček na hoďku.
Neuvěřitelné jsou také přídavky na kindervejce apod.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:27
- Nahlásit
cernej caj
ok, tak si platila asi o melounek a 200 000 min nez ja
pro cizáky, 250tisíc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:32
- Nahlásit
denyk
jenze tam je to zas horsi s cenama za bydleni a tak, ne? i kdyz 8ecek na hodku teda zni dooost solidne, na to ze je to minimalni mzda. jeste ale teda umet nemecky
jinak vsem krasnej vikend, ja to tu uz snad nejak doprezuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:34
- Nahlásit
kdo co vite o kokosovym cukru? sem na to narazila a vypada to zajimave
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:43
- Nahlásit
cernej caj
o kokosovym cukru
Nezkoušela jsem ho a vzhledem k ceně cca 300,-/kg asi ani zkoušet nebudu. I když píšou jak je zdravej. Kafe ani čaj nesladím a používat ho do pečení, to bych musela trkat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:44
- Nahlásit
cernej caj
kokosovej cukr neznám a jelikož kokos nemusím, tak ho ani znát nechci
cernej caj
denyk
no co vím třeba i v Teplicích stojí 3+1 v paneláku kolem 200 tisíc, za to u nás je tak psí bouda
ale zase ta práce je tam na prt, ale prej důchodci z Prahy se tam stěhujou
holt německý důchodci se stěhujou na Jadran a naši do Teplic a Ústí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:48
- Nahlásit
cernej caj jaky ceny za bydleni? Nechnapu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:49
- Nahlásit
jsou noví přivolávači - cena 399 dolarů. Kde vzít a nekrást?
Maya
německý důchodci se stěhujou na Jadran a naši do Teplic a Ústí
a tos vynechala anglický důchodce, který se stěhujou na francouzskej venkov, že je tam levno
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:50
- Nahlásit
Maya sem se duchodci nestehuji. Ale neprizpusobivy posledni dobou ano. Diky mistnim podnikatelum, ale o tom uz jsem tadyk psala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 14:52
- Nahlásit
Maya
ano, v brne ti za 200 000 maximalne postoupi moznost uzivat byt... nebo si koupis za tu cenu zahradni chatku na pozemku 2x2metry s tim, ze curacka u plotu k sousedum...
ja kokos miluju, jak voni, chutna... chtela bych zkusit kokosovej olej na peceni...
denyk
ze v nemecku maj mozna 8ecek jako minimalni mzdu na hodinu, za coz by u nas zabijelo vic nez 50% zaměstnanců pokud počítám euro 25kč, ale ze zas jiny naklady tam maj mnohem horsi... jinac pripad levne bydlet v cr a dobre zarabat na druhe strane hranice...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 15:14
- Nahlásit
cernej caj
ale ze zas jiny naklady tam maj mnohem horsi
asi jak v čem, třeba co vím, tak tam když jsi nemocná víc jak pár týdnů, tak bereš nemocenskou ve výši platu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 15:19
- Nahlásit
vy jste tu takové zběhlé - potřebuju si nechat vyřezat pihy - musim přes obvoďáka, nebo mám jít rovnou na chíru? nebo na kožní?
Maya
třeba co vím, tak tam když jsi nemocná víc jak pár týdnů, tak bereš nemocenskou ve výši platu
já zas vím, že se tam strašně blbě hledá čechovi dobrá práce - kamarádka žije s mužem v Mnichově a řešila to několik let, že s dobrou VŠ a plynulou němčinou může jít dělat tak doplňování zboží a prej na ně koukali asi jako my na ukrajince - prostě póvl z východu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 16:02
- Nahlásit
birma
sla bych spis na kozni napred
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 18:19
- Nahlásit
Caau, tak mame potvrzeny plisne!!! Jako nemusi to bejt jedina pricina, to se uvidi, jak se to srovna, ale uz mame apson nejakou diagnozu... Je proti nim navockovanej, za par dni na preockovani, bo jak jsou jenom na kuzi, tak s nima imunitni system nic nedela, takze tohle ho dokaze nahodit proti nim, navic je nema poprve, ze jo.. Tak ted uzj en doufa,t ze je to to jediny a zadny alergie a taaak... bleah... Diky moc vsm,e kteri na nas mysli.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 18:20
- Nahlásit
Mathea
tak mame potvrzeny plisne!!!
supúéééér!! Tak moc držim palce, ať se to lepší a neni tam žádnej další důvod
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:21
- Nahlásit
birma
na kožní, ale nesmí to pak přijít na sluníčko, tak ti teď udělá jen jestli to je někde schovaný, jinak v zimě
taky půjdu v zimě si nechat vyříznout, se mi udělaly dvě na tváři, vloni jsem si nechávala vyříznout takový bílý kuličky na bradě, heh měla jsem pak zalepenej celej ksicht a jela domů busem, sranda to byla
Mathea
ty jo, tak to je super, plísně pořešíte a bude klid, to se ti určitě ulevilo, možná pak nějak posílit imunitu, když to takhle lehce pochytává?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:22
- Nahlásit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:23
- Nahlásit
Maya
na kožní, ale nesmí to pak přijít na sluníčko, tak ti teď udělá jen jestli to je někde schovaný
dík
mám je na zádech, tak to by neměl bejt problém snad. Chystám se už roky, ale přijde mi, že už je fakt na čase to pořešit...
vloni jsem si nechávala vyříznout takový bílý kuličky na bradě
někdo si pěstuje pihy, někdo zas bílý kuličky
|