Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 22:40
- Nahlásit

měla jsem ho píchat do bříška od tý doby co jsme přišli domů, to by nespal a tím pádem by tetkon byl unavenej a neprudil by a nelítal tu bytem jak střela dum-dum-právě rabuje koš na papíry, dostal do držky od Bubišky...... asi ho zahlušim

Fifi

Bodejt by ne, kdyz ho simra na pupku.

tak ono to bylo jedno k druhýmu, byl napucnutej, předtím řádil s kostí v předsíni, pak si schrupnul a pak se šel mudlat.

A az prijde Stajnidlo do puberty, radsi by mel Brtnik s podobnejma aktivitama prestat

hroooznýýý!

To mam radost pani, fakt.

já taky, byla to bombová chvilka

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 22:41
- Nahlásit

birma
jen ty to neumíš přečíst, když píše bez diakritiky

a vobě jste s Fifinou blbýýýýý

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 22:42
- Nahlásit

teda tady je zase vtipno, nevim jestli se mám dřív smát plüsním a nebo Śtajnovi

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 22:43
- Nahlásit

o huhlí jsem to teda nevěděla, ještě že ho neberu, já radši Endiaron, co vezme sebou jen ty srací bakterie a člověk má druhej den pokoj

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 22:47
- Nahlásit

PetraK
měla jsem ho píchat do bříška od tý doby co jsme přišli domů, to by nespal a tím pádem by tetkon byl unavenej a neprudil by a nelítal tu bytem jak střela dum-dum-právě rabuje koš na papíry, dostal do držky od Bubišky......
Sikovna Bubi, ze mu da do huby - vidis, ze ma nejaky hranice. Vila trpeliva, sama si je urcuje, neni blba. Ja kdyz obcas vidim Skrita, jak morduje Kremyla a naopak, kdyby je clovek neznal, tak si rekne, ze se tejraj a obe jsou sadlo-maslo hozeny. Pritom fakt jen hry. Nejvic se mi libi, kdyz Skritek votevre to svy brcko zubaty uzky a sezere rtw hubu. Uplne zcela ji Kremylovi pohlti. A nebo ji taha za hnaty a vrrrrci a cuka ji s nima jak s hadrem A pak kdyz ji to jde Kremyl voplatit, jak Skritka roluje, lovi, huhuhuu zabiju tee. Dobry kina to bejvaj. Ag to dohlizi spokojene zpovzdali a je na ni znat uleva, ze se maj pro sebe ty dve kravky a ona se nemusi zapojovat.
byla to bombová chvilka

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 22:55
- Nahlásit

Fifi

neni blba.

je! nemůže chodit po bytě se zahlodnutým idiotem, kterej s ní cloume!!!
, jak morduje Kremyla a naopak

ale jooo, to se perou, ale on se prostě zavěsí, ten lalok téměř prohlodne a ona jen stojí nebo jde a on se drží, drží, drží, xindl. A jí to neba, jen je prostě hodná, když se masej, že si hráli, tak dobrý, to je mi fuck, ale ona si prostě jen jde a nejednou je prokousnutá.
Uplne zcela ji Kremylovi pohlti.

kecááš! to nejni možný, aby polkla ten kýbl co má Křemýl místo hlavy!
Dobry kina to bejvaj. Ag to dohlizi spokojene zpovzdali a je na ni znat uleva, ze se maj pro sebe ty dve kravky a ona se nemusi zapojovat.

jo to věřím, to si člověk užije stejně jako voni!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 23:05
- Nahlásit

PetraK
A jí to neba, jen je prostě hodná
To mi nerikej, ze kdyby ji to fakt nejak sralo a bolelo, ze by se neohnala, nezahudrovala? Taky az si vyplavi hormony svy falesny, jiste na spratka veme jinej metr!
aby polkla ten kýbl co má Křemýl místo hlavy!
Hubu ma Kremyl kratsi nez perdel, takze fakt to mozny je! Bere ji z boku vetsinou, nekdy i zepredu.
A zitra tedy pekny koncert, at se Brtnik nepotento, pamprzky to kdyztak jistej?
Bubisce poseptej, ze Stajn je vul a at ho hlodne taky, do laloka!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 23:26
- Nahlásit

KDE TO MÁ VYPÍNÁÁÁÁÁÁÁÁÁČ ještě nepřestal proudit, ale.... musím ho pochválit, když mu hodím "aportek" tak umí počkat a vyběhnout, až řeknu. no ale mohl by jít už spát, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 23:28
- Nahlásit

Fifi
jiste na spratka veme jinej metr!

už aby to bylo!!

nepotento, pamprzky to kdyztak jistej?

zkusím navrhnout

Bubisce poseptej, ze Stajn je vul a at ho hlodne taky, do laloka!

marný, marný, už jí to říkám po stý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 23:28
- Nahlásit

ste me zas pobavili tak ja du spat, tuhaaaa....

dobrou noc, doufam, ze vam na ty policce nebude v noci u fifiny tesno, az se tam spolu budete vseci krcit

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 23:29
- Nahlásit

PetraK
musím ho pochválit, když mu hodím "aportek" tak umí počkat a vyběhnout, až řeknu. no ale mohl by jít už spát, že jo?
Tak kdyz mu budes hazet, asi tezko spat pujde.
Vycurat a spat!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 23:37
- Nahlásit

Fifi
Vycurat a spat!

to jsme provedli předtím. a............ světe div se, zrovna teď to nefunguje asi se tou kostí naspídoval. Před chvilkou jsme přišli z venku, že jako vyčůrat, pomodlit a spát. A.... prt!

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 23:49
- Nahlásit

PetraK
Před chvilkou jsme přišli z venku, že jako vyčůrat, pomodlit a spát. A.... prt!
neříkej, že bys ho nedokázala umudlat ke spánku, kdybys chtěla já to úplně vidim, jak nadáváš a přitom jsi naprosto vodvařená z toho, jaký je to šídlo zlobivý

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 00:05
- Nahlásit

birma
já to úplně vidim, jak nadáváš a přitom jsi naprosto vodvařená z toho, jaký je to šídlo zlobivý
viiiid! Taky si myslim.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 08:16
- Nahlásit

birma
drz palce, du zkusit ujit 11 km... jestli to zvladnu nejsk rozumbe, tak pristi vikend by mohl vyjit

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 08:50
- Nahlásit

cernej caj
Myslim na tebe!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 12:47
- Nahlásit

birma
diky, prezila sem ai to lejtko co me tahne furt po ty kreci je asi chyze schopny a ta bolest na to nema vliv

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 16:15
- Nahlásit

cernej caj
prezila sem ai to lejtko co me tahne furt po ty kreci je asi chyze schopny
tak to je moc dobře ještě lepší by bylo, kdyby tě nic nebolelo

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 17:29
- Nahlásit

ahoj, prosím prosím o kliknutí na http://www.knihovnasvehly.cz/ vlevo na statistiku "jaký vyhledávač používáte" na Aleph
Je to pro mamčiny bývalé kolegyně, které by chtěly zachovat i vyhledávač Aleph, jenže pro to potřebují více argumentů, zejména aby to vypadalo, že se vyhledávač používá. Děkuji

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 17:36
- Nahlásit

doma na to mrknu, co to ten alepg je a klikny

birma
to lejtko snad prestane, rikala kes ze ty krece sou v podstate pretazeni jdyz sou silny a casto a ze by todo par dnu melo odeznit, jak kdyz se predres pri cviceni

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 17:48
- Nahlásit

cernej caj
ty krece sou v podstate pretazeni jdyz sou silny a casto a ze by todo par dnu melo odeznit, jak kdyz se predres pri cviceni
tak to by bylo fajn

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 19:09
- Nahlásit

kachna_
sice nevím co to Aleph je, ale klikla jsem
cernej caj
po nějaký velký křeči mě to bolí tak 4-5 dní klidně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:15
- Nahlásit

Maya
to je podle me nejakej system pro knihovny na vyhledavani a spravu a tak...

jo a potkali sme dneska rodinu se selmici, ja teda sla bez psu a pozdravila sem a rikam, ze to je krasnej pes a pani ze hlavne, ze se ho nemusim bat, tak rikam ze znam selmice, ze je maj rodice a pani: tak to asi vite, ze to neni dravej pes

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:29
- Nahlásit

holky vedu na jednom fóru debatu a přijdu si jak debil a tak mám potřebu se zeptat vás, jak to máte - přijde vám normální a správný poštět psy k naprosto cizím psům na vodítku bez předešlý domluvy s majitelem, pokud vám onen majitel nedá jasně najevo (ideálně slovně), že si to nepřeje??

a druhý bod - "Adam" je už roky v útulku Bouchalka, kdybyste věděly o někom, kdo touží po krásnym a dozajista hodnym a vzornym psovi

cernej caj
tak to asi vite, ze to neni dravej pes

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
"Adam" je už roky v útulku Bouchalka,
Tyjo, fakt dvojce!
přijde vám normální a správný poštět psy k naprosto cizím psům na vodítku
Ne. Nastesti k rtw nikdo moc psiska poustet nechce.
cernej caj
ai to lejtko co me tahne furt po ty kreci
Me chytla jednou krec v bazenu, na melcine a myslela sem, ze me budou tahat. Z ceho mas v lytkach krece?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:36
- Nahlásit

Fifi
Tyjo, fakt dvojce!
A důvod proč pochybuju o Adamově věku - tomuhle fešákovi by mělo bejt okolo 6 let a tak si říkám, jestli to neni vážně bratříček...
Nastesti k rtw nikdo moc psiska poustet nechce.
místní dementi pouštěli i k Altarovi, myslim, že rtw by nebyl problém

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:41 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
ne, me by to nenapadlo jen tak pustit psa k cizimu navic na voditku...

ackoli staci si vzpomenout na dva vopruzovace ktery sli po ferine, ktera byla vydrazdena na maximum a stejne majitel ani v dohledu nebyl...

jinak to je dokonaly dvojce

Fifi
to ja netusim... mela sem v tydnu 2x v obou lytkach fakt fest rano pri probuzeni ale pritom na to zas nejak moc netrpim... ale dneska sme s kamaradem dosli k tomu, ze problem muze byt, ze za posledni 3 tydny sem malo spala a tento tyden obzvlast malo a mze to dost souviset prave s unavo (takze pudu v 9 spat)

jeste stesti, ze na melcine, pac nekde v hloubce by to mohlo byt dost nebezpecny

edit par fotekz vychazky na babi lom (z rozhledny bylo videt brno, ikdyz bylo zatazeno) + neco z botanicky...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:45
- Nahlásit

cernej caj
par fotekz vychazky na babi lom (z rozhledny bylo videt brno, ikdyz bylo zatazeno) + neco z botanicky...
náááádherný fotky!!
jinak to je dokonaly dvojce
Honza už mi navrhoval, ať sepíšu standart a vytvořim nové plmeno

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:47
- Nahlásit

birma
místní dementi pouštěli i k Altarovi
Jsem rada, ze neziju v Praze a na sidlaku, toho jsem si uzila dost.
A důvod proč pochybuju o Adamově věku
Jakoze jak, pochybujes? do plusu ci do minusu?
cernej caj
par fotekz vychazky na babi lom
Tyjo, sem lajka, nerozumim tomu, ale krasny fotos, krasna lokalita! a ty kvapky vodni, whaau!

birma
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2014 20:50
- Nahlásit

Fifi
Jakoze jak, pochybujes? do plusu ci do minusu?
do plusu - fešákovi z Bouchalky je 6... mladší než 2,5 roku Adam fakt asi nebyl, když se ke mě dostal, ale jestli 2,5; 3,5 nebo 4,5 - jak to v útulku poznaj, když má pes dobrý zuby a ještě neni důchodce? Podle mě to je fakt věštění z křišťálový koule a nikdo za ten jejich odhadovanej věk ruku do ohně nedá...

<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání