Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:39
- Nahlásit

Maya
Jj, je to v planu, ale ted vetka rikala, ze nejdriv pockame jeste, jak zabere lecba, jestli byla tohle jedina pricina. Ale Balon jak je to trotl, tak je fakt uzasnej.. ta vakcina jde do svalu, vetka mi rika "picha se to do svalu, bude ho to bolet"...a Balous stal, ja u nej na bobku, drbu ho na hlave... Najednou se vetka zvedla a ja jako jeslti hotovo.. tak se tlemila, ze je to fakt uzasny psiska na tohle, bo von se ani nevohlidnul

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:45
- Nahlásit

birma
u nás teda je to tak, že buď to máš na pojišťovnu, že tam vysedíš x hodin v čekárně a pak tě na někdy objedná a nebo v sobotu za prachy, kdy se objednám telefonem a za půl hoďky a pár stovek vyřízeno

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:46
- Nahlásit

Mathea
tak to je pašák, že to tak snáší, moji by ječeli jak protržený

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 19:47
- Nahlásit

Mathea
tak hurá, sláva, že se ti naplnily ty plísně, snad už to teď půjde k lepšímu!

birma

proč chceš vyřezávat něco, co je za zádech a vypadá jako piha? není to přehnanej nárok na krásu?
každopádně běž napřed na kožní to nechat posoudit, oni ti pak napíšou papír pro chirdu.
pokud to není charakteru mateřskýho znamínka, tak taky ještě existuje laserový odstraňování všelijakých pigmentových mrch, já osobně tomu dávám přednost. neřeknu ti ale, jestli to není dražší..... mně říkali ve špitále, že ne, ale dál jsem po tom už stejně nepátrala. jestli máš ty pihy jen dvě, tak by to bylo stejně zanedbatelný. každopádně ale záleží, co ty pihy jsou ale konkrétně zač.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:06 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Vero
u nás to odstraňuje přímo na kožním, pokud to teda není nějak velký že by to bylo na stehy, prosvítí a pak to vezme laserem, dusíkem nebo skalpelem
asi záleží jak kterej doktor, ale každopádně první štace kožní

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:14
- Nahlásit

Staajn,
plisnim zmar!
birma
Ja si nechavala vyrezat kdysi jednu pihu na zadech a jednu na krku, byly velky a drely se o obleceni, slo to pres pojistovnu. Zaboha si nevzpomenu uz, jakej byl presnej postup, ale mam dojem, ze sem sla k obvodacce, ta mi dala lejstro ke kozarovi a ten to obhlidnul a papir na chirurgii. Naplast pak pres to a za par dni na stehy a jsem rada, ze jsem se jich zbavila.

A taky zrejme budeme bez tech svini divejch, dneska se promenadovaly voprskle mezi barakama, akorat, kdyz sem prijizdela - videli je i sousedi, takze myslivci o nich uz vedi a zrejme se to bude rychle resit. Asi jsou nekoho zdejsiho (pry je to mozny) a zdrhaji - ale nic prijemnyho, dneska sly svine k nam na 5 metru a zahnat se nenechaly, nic... Kdybych byla se psem, tak by si asi svine velka do psa vyslapnula. Nehlede na to, ze tu chodi se psama i decka, jezdi tu zensky s kocarkama, deti na kolech... Tak snad se zadari.
A preju krasnej vikend vsem. Jooo a podoor, prselo tu! asi 3x preprsky max 10minutovy, jen to zassssssssycelo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:31
- Nahlásit

Tak změna plánůch!! Ten koncík zkusíme, takže jsme to jen přehodnotili, nepojedem z chalupy, ale zvostaly jsme doma a dali odpočinkovej den. Rozdělili jsme se na klučičí a holčičí tým a šli každej zvlášť proti sobě. Já se mohla věnovat Bubišce, kterážto aportovala jak sviň a ve vysoký trávě hledala, moooc baví, moc. A Brtník mohl započíti velkokynologické sbližování. Huž jim to jde, hošíčkům. A to bylo shledáníčko v polích, pak jsme hráli na schovku, což je s nima dost marný, páč ty mrchy nás vždycky najdou. Doma dostali každej kost a byl od nich pokoj, TETKON SPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ, VOBA SPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!! Nikdo se ani nehne. Uďála jsem Brtnikoj ryžu s mrkvou. Špuntla jsem si Soviňóna a vegetuju. Nedělám nic.

Mathea

zní to blbě, ale gratuluju k plísním

, bo von se ani nevohlidnul

Vilibaldík Dirkovanej náš statečnej pán!!! Močikovnej Dírka, moc.

birma

já bych se taky bála do toho hrábnout, pokud to teda není nutný.

Fifi
Asi jsou nekoho zdejsiho (pry je to mozny) a zdrhaji

jako že je má někdo jak mazlíky? Vím o jedný - klasický sviňce, doma odchovaný, páč coby pruhatec malej osamocená nalezená byla. Ale to bylo moc milý stvoření, ta mohla po vesnici navolno. Ale ty jo, ve větším počtu???

tu pršálo v noci.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Ten koncík zkusíme,
Vsak, byla by to skoda. Vet dieta na Brtnika jiste zabere.
jako že je má někdo jak mazlíky?
To asi az zase tak ne, spis nekde v ohrade.
Ale to bylo moc milý stvoření,
Tak tohle stvoreni moc mile teda fakt nevypada. Foceno nekdy predevcirem? hned u naseho plotu (uz jsem to sem davala, asi jsi svini prehlidnula).

A edit, haravky nechutny, prej po jidle je cas na sex - Kremyl meje Skritkovi usiska, rajtujou po sobe, namluvy extremni.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:41
- Nahlásit

Maya
asi záleží jak kterej doktor,

asi, nebo taky, jak která "piha", co to je zač.....
vy tomu stejně tak krásně říkáte, piha

Fifi

uf, tak držím palce, ať se ty svině pořeší, to je fakt nepříjemný takhle, když se vůbec nebojej

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:45
- Nahlásit

Fifi
haravky nechutny, prej po jidle je cas na sex - Kremyl meje Skritkovi usiska, rajtujou po sobe, namluvy extremni.

no já dneska pustila buldozéra za kámoškou fenkou, na chvíli se otočila a když jsem se otočila zpátky.... co ti dva nedělají??
jsem se stráště hned teda omlouvala a chtěla zasahovat, ale paní to nevadilo, prej jen ať si pohrajou, že už dohárala..... tak jsem říkala, z tohoto hlediska vzato, pes je kastrovanej no byli voba dost nadšení. radši jsem to ale odvelela....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:49 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
vy tomu stejně tak krásně říkáte, piha
A jak tomu rikate vy?

no byli voba dost nadšení.
Myslis, ze by se s ni i spojil? A takhle mu upirat radustky!
zase edit, sem tupa dneska naka
že už dohárala....
Ted ctu, ze doharala.. takze asi nespojil.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:50
- Nahlásit

Fifi
predevcirem? hned u naseho plotu

no ty krááso! Asi bych nevycházela a když tak v pemprzech teda

Vsak, byla by to skoda. Vet dieta na Brtnika jiste zabere.

no doufám, koupila jsem zásobičku uhlíčka - mimochodem - důležitá informace, kterou nemusíte vědět. Huhlí je tak mocné, že když člověk bere léky, je nutný mít pauzu min. půl hodiny před tím, než se vezme huhlí a pak zase dvě hodiny poté co se vezme. Sebere totiž všechno. A dámy všechno tzn. včetně antikoncepce, takže - ta pak nefungáá, neb v těle néjni, vodveze jí huhlí. A, čím více se rozkouše tím větší účinná plocha vznikne. Tož tolik lékárenský koutek.

Xindlík se probudil a prudí. Bubice mu řekla :Vysmahni spratku, nebo tě rozpářu" Hurá, blbý je, že si z toho nic nedělal, tak jsem mu připomněla, že se mu tady válí jeho přítel plyšák. ten nestačil tak jsem mu předhodila Brtníka teď se rvou. Brtnik mu píše na pupek: MIlá maminko, tečka, posílám ti křečka, tečka. Křeček kouše, škrábe.......... Xindlík jest nadšen. ASi je brzo pošlu na poštu

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:54
- Nahlásit

PetraK
Brtnik mu píše na pupek: MIlá maminko, tečka, posílám ti křečka, tečka. Křeček kouše, škrábe........
Takova normalni rodinka! Pupik ma vlastne jeste holej, jen at pise, nez mu zaroste! Stajnidlu, ne Brtnikovi.
Asi bych nevycházela a když tak v pemprzech teda
No ja vychazim s cubkama dopolko radsi, bo svine chodej spis odpolko, ale prdel mam stazenou fest.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 20:56
- Nahlásit

Fifi

A jak tomu rikate vy?

já radši nijak, kožařky buď ošklivě, nebo latinsky

A takhle mu upirat radustky!
nojono zlá, zlá! napřed ho nechá vykastrovat a pak takhle

PetraK
Huhlí je tak mocné, že když člověk bere léky, je nutný mít pauzu min. půl hodiny před tím, než se vezme huhlí a pak zase dvě hodiny poté co se vezme. Sebere totiž všechno.
tyjo, to jsem nevěděla.

a pro psa je prej lepší smecta proč vlastně?

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:03
- Nahlásit

Vero
já radši nijak, kožařky buď ošklivě, nebo latinsky

a pro psa je prej lepší smecta proč vlastně?
Ja nastesti u psu s prujmama problemy nemam, ale jak se zesraly cuby onehda po tech uzenych usich, tak mi vet taky rikal smectu. A ted na to koukam, asi v pulce je celkem rozumny vysvetleni.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:12
- Nahlásit

Vero
proč chceš vyřezávat něco, co je za zádech a vypadá jako piha? není to přehnanej nárok na krásu?
mám pihy velký a vystouplý, už se mi stalo, že jsem se škrabala na zádech a půlku jedný si strhla a zdá se mi, že okolí další mění barvu, takže žádný radostě, kudlu na ně (bejt to normální pihy, tak je neřešim samozřejmě )
no já dneska pustila buldozéra za kámoškou fenkou, na chvíli se otočila a když jsem se otočila zpátky.... co ti dva nedělají??
koukám, že měli dneska s Adamem stejnej program

Fifi
Ja si nechavala vyrezat kdysi jednu pihu na zadech a jednu na krku, byly velky a drely se o obleceni, slo to pres pojistovnu
Dík za info

PetraK
Brtnik mu píše na pupek: MIlá maminko, tečka, posílám ti křečka, tečka. Křeček kouše, škrábe.......... Xindlík jest nadšen
ňuňůůůůůů

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:12
- Nahlásit

Fifi
A ted na to koukam, asi v pulce je celkem rozumny vysvetleni.

tak ale v podstatě mi z toho plyne, že to není proto, že by smecta byla šetrnější nebo tak.....
ono spolknout tabletku uhlí je 10x snadnější než stříkačkou aplikovat smektu, takže já bych dávala radši uhlí...., ale nedávám teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:13
- Nahlásit

Vero

no byli voba dost nadšen

jéé láska mezi kapkama deště

Fifi
Takova normalni rodinka! Pupik ma vlastne jeste holej, jen at pise, nez mu zaroste! Stajnidlu, ne Brtnikovi.

zahájení korespondence Štajnidlo rozradostnilo natolik, že se hodlalo podojit v obýváku , tak jsem s ním vylítla ven, kde se vypustil jak mrakomor a pak mě naprosto dostal. Jak lítal zapadnul do takový jamky a padnul na kušnu, Začala jsem se hrozně smát a ten střevoň kouknul a zcela programově hodil šíbru do tý další, hlubší jamky vedle a pak to ikskrát zopakoval, páč jsem se smála jako pitomá, děsně jsme se bavili oba, tak hlasitě, až se na nás přišel podívat průchozí pán... a začal se řehtat taky . Takže jo, taková normální rodinka

představila jsem si Brtnika se zarostlým pupkem a smích mě přešel

bo svine chodej spis odpolko, ale prdel mam stazenou fest

nedivím se ani trochu, jsem zvědavá, jak a kdy se to pořeší.

Vero
tyjo, to jsem nevěděla.

taky jsem koukala.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:16
- Nahlásit

birma
ahá, tak to je jasný, a myslím tomu fakt nebudou říkat pihy každopádně napřed kožní a poptej se na ten laser, jestli by to na tvůj případ šlo, mně to připadá lepší než řezání. trochu to zasmrdí a je to...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:17
- Nahlásit

PetraK
ten střevoň kouknul a zcela programově hodil šíbru do tý další, hlubší jamky vedle a pak to ikskrát zopakoval, páč jsem se smála jako pitomá, děsně jsme se bavili oba

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:18
- Nahlásit

PetraK
Takže jo, taková normální rodinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:24
- Nahlásit

birmaVero

holky byl fakt boží, jak hodil to voko a šel do toho, vždycky tam hópnul zalomcoval na dně drnem a rval to ven ke mně do klína, kouknul na mě, jak se tlemim, votočil to a džááámping - byl tam zas. Myslím, že zlomil poslední zámek co ve mně mohl bejt.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:27
- Nahlásit

PetraK
Myslím, že zlomil poslední zámek co ve mně mohl bejt.
no to je nejlepší zpráva, cos mohla podat

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:31
- Nahlásit

PetraK
Myslím, že zlomil poslední zámek co ve mně mohl bejt.
to je moc dobře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:32
- Nahlásit

mathea
tak to je sipr ze ty plusne se potvrfily

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:39
- Nahlásit

cernej caj

máš to blbě, nepíše se to plusně, ale plüsně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:48
- Nahlásit

petrak

uzijte si üdola

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:52
- Nahlásit

birma
že jsem se škrabala na zádech a půlku jedný si strhla
Presne proto jsem si ty vystouply nechala kuchnout ja, na zadech se drela o podprdu a na krku sem vzdycky zmirala u kadernice, ze mi ji vezme strojkem ci nuzkama, neb su kratkovlasa. A uz je to faakt strasne dlouho a doted mam u toho mista na krku divnej pocit.
PetraK
zahájení korespondence Štajnidlo rozradostnilo natolik, že se hodlalo podojit v obýváku
Bodejt by ne, kdyz ho simra na pupku. A az prijde Stajnidlo do puberty, radsi by mel Brtnik s podobnejma aktivitama prestat.
máš to blbě, nepíše se to plusně, ale plüsně

kouknul na mě, jak se tlemim, votočil to a džááámping - byl tam zas. Myslím, že zlomil poslední zámek co ve mně mohl bejt.
To mam radost pani, fakt.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:54
- Nahlásit

PetraK
nepíše se to plusně, ale plüsně
však to napsala správně, jen ty to neumíš přečíst, když píše bez diakritiky

Fifi
doted mam u toho mista na krku divnej pocit.
taky myslim, že toho divnýho pocitu se hned tak nezbavim...
az prijde Stajnidlo do puberty, radsi by mel Brtnik s podobnejma aktivitama prestat.
blbááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 21:58
- Nahlásit

birma
však to napsala správně, jen ty to neumíš přečíst, když píše bez diakritiky
Taky blbaaaaaaaaaaa!

<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání