Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:24
- Nahlásit

Jo a hlásám že plafky teda přišly fčéra a jsou moc hezký a taky mi hlavně jsou a jsou to 90C

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:31
- Nahlásit

Fajka si to Denyku nemůže přečíst - ještě tahá kačera po náměstí

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:32
- Nahlásit

denyk
ty jsi klikař - gratuluju k nákupu a hlavně k tomu, že ti plavky sedí!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:35 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

grimmhdenyk

Fajka si to Denyku nemůže přečíst - ještě tahá kačera po náměstí

Grimme a Denyčku,
hladit kravičku,
na poličku,
HNED!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:38
- Nahlásit

grimmh
bozeeee ty vdolky ti zavidim moc a moc, to sem nejedla uz roky, ale dala bych si.

PetraK
to bylo k tomu, ze si rekla, ze musis. Ale podle me prave to co clovek musi, to nejmin chce delat. Pokud to delas rada pro brtnika, tezko se tomu dava pak nalepka, ze musis.

liska ferina to uz ses skoro nezletila, ne?

Fajka
ses teda mladice

denyk
ja nesporim vubec a zichruju se tim, ze hulim jak fabrika, abych nemusela resit, co az budu stara a bez penez, pac se toho nedoziju

tak moje babi umrela nekdy tesne po 80, deda 97 a z druhy strany maj oba skoro 80 a jeste to de... ale taky vsichni v rodine cukrovku, vsichni obezni, je mi jasny, ze budu taky obezni s cukrovkou, pac jaka matka, takova dcera, ze...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:44
- Nahlásit

Fajka
Grimme a Denyčku,
hladit kravičku,
na poličku,

můžu jít pohladit nějakou kravičku k nám na
dílničku

a nevyhrožuj, mimino

grimmh
že ti plavky sedí!!!!
jsem tvárná

cernej caj
nesporim vubec a zichruju se tim, ze hulim jak fabrika,
no to je nápad

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:45
- Nahlásit

cernej caj
rotanu? to tocici kolecko? a jak to zadum pomaha?
jj, pomáhá to prej na protažení zádovejch a krčních svalů, což já potřebuju, protože mě nejvíc bolí na jedný straně nějakej mrcha sval mezi lopatkou a páteří a krční svaly taky

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:49
- Nahlásit

cernej caj
taky vsichni v rodine cukrovku, vsichni obezni
no to mě asi hodně nahonilo ty roky, že u nás v rodině nic takového není
víc ten test prostě preferuje genetiku než životní styl, což je v podstatě i můj názor, tak jako dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:56
- Nahlásit

denyk
supr, ze plavky pasuji

jojo, napad je to vybornej, akorat muz s nim nesouhlasi

Maya
ze bych se na tom daky doma zkusila zacit tocit?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:00
- Nahlásit

cernej caj
tak já koukala, že digitální co ti ukazuje kde co a i jde nastavit čas točení, stojí asi 3 stovky a kdyby jako nic, tak to nebude tak překážet jako rotoped, tohle se když tak kopne pod gauč, no tak sem si říkala, že to zkusím
pak taky mají nějakou s posilovačem rukou, ale to už by bylo na mě asi moc složitý
a prej jako bonus se na tom vyblbnou děti, tož celkově to asi bude v naší domácnosti přínos, jestli i pro moje záda, to se uvidí

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:03
- Nahlásit

Jsem zodpovědná - spořím, abych měla na pejska, na výbavičku (budu ho rozmazlovat) a na veterináře. Takže peněz budu potřebovat hooodně. Na druhou stranu - to se mi to spoří, když mám všechno vybavení v bytě, chatku, zahrádku.... Když bude zdraví a snad i nějaké vnouče a pižla, tak co víc si přát.
Takže vy až se komplet vybavíte, užijete mládí (tak jako jsem si užívala já), tak pak najednou až budete starý (jako já), začnete spořit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:04
- Nahlásit

Maya
tak to ani neni moc drahy a nedokazu si predstavit, jak muzes pri rotovani posilvoat ruce.

ja chcu jit domuuuu po vcerejsi grill party na terase je tu takova dost ospala (a pivem ovlivnena) nalada

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:21
- Nahlásit

denyk
na poličku,
můžu jít pohladit nějakou kravičku k nám na
dílničku

sim tě, vem je šéécky aby to nějaký nebylo líto

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:24
- Nahlásit

Fajka
sim tě, vem je šéécky aby to nějaký nebylo líto
nefím nefím, asik se mi tam dneska už nechce
fčera jsem dělala pořádky, páč byl trochu problém v kvalitě,
tak si dnes nebudu kazit pátek

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:28
- Nahlásit

Fajka

vogo ted mě napadá..není to lišče vod Biluše??? ta přece taky měla lišku by mě to ani moc nepřekvapilo...

to mýš pravdu ale. nemá tuším dva józefpšíky a jednoho vlčáka, tam to složení je jiný.

nepotkáváš se už náhodou???

asi jo, mám pocit že někdy kolem sedmý hodiny jsem do sebe vrazila mezi futrama vchodovejch dveří. říkala jsem si že to je slušnej výkon od pátý do jedenáctý

že pozdravujem nemocínkovatýho Brtníka! čo se mu zrobílo že jest nemocen?

vyrřidim. Má nějakej durchfál,kde to pobral nevím, mi taky včera nějak haproval žaludek, ale sežrala jsem dvě huhlí a lepší. ale myslím, že tři hodiny na stojáka nedá, že to nohy neustojej, jak se cejtí jako to kufe.

denyk
já myslím, že tu kdysi ty odkazy byly

já jí neznám odsud z čézeta. Příšlo mi vždycky že se teda páníček snaží jí maximálně vykompenzovat tu ztrátu volnosti,a le...

worick
po delší době sem juknu a najdu tohle S prominutím debil to je

jo no, lidi si prostě neustále musí pořizovat něco, co ostatní budou závidět. Bez ohledu na to, co to s tím co si pořídili udělá

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:34
- Nahlásit

Fajka
zkoušela jsem se pohladit, ale asi to moc nepomáhá , tak pohladím asi jednu naší investorku, kterou myyylujeme

cernej caj
ja taky chcu domu. Taky byla gril párty na dvoře firmy - oslava 21. výročí zažení. Byly gril. klobásy (sežrala jsem jednu - byly obrovský), pak kus teplé uzené kýty a 5 litrů nealka, bo jsem řídila.
Spát jsem šla včas, tak nevím z čeho su taková vorvaná..........

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:36
- Nahlásit

cernej caj
ja chcu jit domuuuu
my párty neměli, ale taky bych šla domů
tak to ani neni moc drahy a nedokazu si predstavit, jak muzes pri rotovani posilvoat ruce.
no to já taky ne, jsou to takový držadla na gumě, asi za to taháš
tady maj slevy, tak si to jdu objednat, vezmu si tu oranžovýbílou digital a asi vezmu i ten krokoměr http://www.insportline.cz/?v=rotana

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:38
- Nahlásit

grimmh
to si povíme v roce 2028, až dosplácím úvěr, jestli začne spořící fáze

denyk
ja si ho kazim uz tim, ze su v praci

PetraK
od segry kamarad ma doma ted lisce, ze k nemu nejak prisli ze je zachraneny a tak u nej skoncilo, taky su zvedava, co s nim bude... sou to asi blby situace, kdy zachranis mladata ale pak realne nemas odpovidajici podminky pro ne... a pak vyvstane otazka, zda je lepsi je zachranit a tim jim urcit spatnej zivot, nebo je ani nezachranovat, i kdyz tu moznost mas... a vetsina lidi asi zvoli prvni moznost protoze v tu chvili je to nenapadne

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:50
- Nahlásit

cernej caj
PetraK
Rusáci dělali pokusy s domestikací lišek a tuším psali 40 generací asi to bylo

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:50
- Nahlásit

hele co jsem našla, jak to že to nikdo nepoužívá u psů? neaktivní v obojku by to vydrželo asi dlouho
http://www.sportnanetu.cz/aimy-gps-lokator-tk-102/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 12:53
- Nahlásit

Maya
jj, to tu nekdo daval ten dokument a tam to ale bylo taky tim ze byli mazlivy a tak a navic vybirali jen ty neagresivni kusy, ze...

u lokatoru to musi clovek pouzivat a navic pes treba to musi umet nosit a tezko to k psovi casto pridelas, navic 2ku za to nikdo neda, ze...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:03
- Nahlásit

cernej caj
lokatoru to musi clovek pouzivat a navic pes treba to musi umet nosit
no myslela jsem dát to do obojku a píšou tam, že je to neaktivní, dokud to neaktivuješ smskou, tudíž to by člověk udělal, až když by se mu pes zstratil, musel by teda mít ten obojek, žejo

tak rotanu mám objednaou, na ten krokoměr jsem se vykašlala, žádnej se mi tam nelíbíl, tak holt poštovný stojí skoro co celá ta točící sranda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:05
- Nahlásit

Maya
tak na aktivaci sms dobry, pokud obojek neztrati...

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:08
- Nahlásit

denyk
nefím nefím, asik se mi tam dneska už nechce
fčera jsem dělala pořádky, páč byl trochu problém v kvalitě

tak přijd pohladit mě!
číf zrovna doďál test věku za mě že prej sem musela švindlofat a vyšlo mu ted jen vo pět míň..a i tak byl nakrknutej

NO on to vyplnil za mě jak těžkej pesimista já zas jak lehkej optimista a rozdíl je na světě
takže pravda bude někde uprostřed takže vo sedum míň....

booože že já mu něco ukazovala... hlavně že se máme u čeho dohadovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:15 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
ale. nemá tuším dva józefpšíky a jednoho vlčáka, tam to složení je jiný.

no tak tam nikdá nevíš , u ní se to taky měnilo jak na běžícím páse

někdy kolem sedmý hodiny jsem do sebe vrazila mezi futrama vchodovejch dveří. říkala jsem si že to je slušnej výkon od pátý do jedenáctý
jo ty vole dyž hrajou v rádiu Zagorku s tou písničkou uspěchanou tak dycky vidim tebe..divný že jo

vyrřidim. Má nějakej durchfál,kde to pobral nevím, mi taky včera nějak haproval žaludek, ale sežrala jsem dvě huhlí a lepší. ale myslím, že tři hodiny na stojáka nedá, že to nohy neustojej, jak se cejtí jako to kufe.

nějakej fujtalbl asi vono lepší teda když na ten koncert mezi lid nepude bo by jsme se mohli v šotu na nově dozvědět že tisíce lidí co byli na koncertu se sešli všici na Haj**lu a maj střefní potíže...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:20
- Nahlásit

Fajka
vis jaka by to ale byla sranda?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:24
- Nahlásit

cernej caj
vis jaka by to ale byla sranda?
jako co? nevím co myslíš

ho nakrklo že jemu vyšlo o 5 víc mě o 13 míň, tak musel hned zjednat nápravu abych si jako nemyslela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:40
- Nahlásit

Fajka
aspon by ale brtnik mel spolutrpitele, by ho to treba potesilo

joo vono mu vyslo o 5vic nez normal?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:40
- Nahlásit

zdravím!
Adámek měl dneska úžasnej zážitek - potkali jsme na psí louce bulindu v krycích dnech Kravili tam jak dva hovádi a vždycky, když si jí přestal na chvilku všímat, tak ho začala šťouchat hlavou zespod do hrudníku. Byli fakt boží, jak si ty námluvy užívali

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 13:42
- Nahlásit

jojo, já to věděla, že učit se finsky bude srandy kopec
do smrti si budu pamatovat, že šel jsem je kulki ohi

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání