| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tak úspěšně pokračuju v maratóncování, cestou z práce jsem vlítla do řeznictví, kde jsem měla objednanej balík pajšlu a kosti. Doma mě zavraždili psi, přehodila jsem civil, zabalila do batohu nákup a jídlo s polívkou a domácí lučinu, popadla Štajnidlo, flexinu a v rámci donáškový služby jsme se šli socializovat. Vzhledem k tomu, že v batohu byly i vejce byly některý situace s tím mrňousem dost zajímavý Cesta nám trvala asi tak 600x dýl než normálně , musel se družit s psama, snažit se dostat do školky za hordou dětí, přepadnout kočárek, zabít mi nohavici a tisíc jinejch věcí. U mámy udělal kanystrterapeutickou chvilku a zase jsme mazali zpátky. Cestou jsme potkali další kočárek a tatínek se chtěl družit. Tak jsme se družili. Když se zeptal na jméno, odvětila jsem Štajn, křestní jméno Ramm! chvíli koukal a říká - ee? to je nějaká tvrdá kapela, že jo? To bych do vás netipoval a s kočárkem ujel (ne kecám, neujel, ale možná chtěl ). Pak jsme potkali kluka se dvěma čubinama a Štajnidlo měl ráj, lítal jak podervanej. Kluk mi udělal radost, páč říkal, že na nás koukal, jak hezky poslouchá - kdyby nás býval byl potkal dneska ráno, asi by si to nemyslel. Procvičení u pohozeného chleba - propadák, sbírání bordelu ze země - propadák, zákaz vymetání pod balkony - propadák. Ale zase odvolání od psů-na jedničku. Tak . No když jsem ho dovalila domů, popadla jsem Bubišku a předala jí vedení, děsně jí to pochopitelně baví, tak jsme zaše křízovaly, až jsme se - naprosto "nenápadně" prokřižovaly k mámě. Tam jsem jí trochu pozlobila, páč jsem jí jako nerozumněla, kam jdeme a řekla chodník. Přešla poslušně, to jo, tam si ale stoupla a začala řvát, že sem asi debil, že jasně řekla, že TUDY! a ... musely jsme přejít zpátky a namířit k mámě Byla roztomilá. U mámy sežrala asi tunu všeho co jí máma dala. Cestou zpátky jsme hrály šiškovanou, neboli najdi tu správnou šišku v trávě. DOma dostali do misek, Brtnik se opět obsloužil sám, chudera nebohý, ale může si za to sám, já jsem chtěla, že mu udělám rejžu s mrkvou. To prej nechce. Nechce nic, pak dostal hlad a narval do sebe co????? Hele to neuvěříte - ten svůj mazlavajz - neboli piškoty, tvaroh, jogurt a jablko!!!!!!!!! řekla jsem mu, že litovat ho nebudu až se ze..re jak lijón. Pak dostal eščše hlad a............. sežral celej balíček Švarcvadlský šunky .......... na to už jsem neměla sílu to komentovat. Výsledek???????????? Na koncík asi nepůjdeme, neb to pro....al TAKŽE MÁM DVA VOLNÝ LÍSTKY NA BILLYHO ÁJDLA! Já jsem si namatlala dva chleby s mou lučinou, pažitkou a rajčetem a upustila se na židli. Následně šla cvičit se Štajnidlem, pak s Bubiškou, pak s Bubiškou ven, se Štajnidlem ven........... zpracovat tu hromadu pajšlu, vyprat prádlo........ a jít s Bubiškou a jít se Štajnidlem, a jít konečně do postele ve čtvrt na dvanáct.
grimmh
volant každý den alespoň na chvilku, otřepala by ses a ani by ti to pak nepřišlo.
Jezdit je fakt výhoda - k veterináři, k doktoru, ..........
já vím, vím, máš svatou pravdu. sem vostuda.
[/i]denyk
páč proběhla neplánovaná grilovačka
s Jackem Danielsem
áá to je dobrej parťák!!
a koukám, že to byl jen rozjezd na slušně nadupanej víkend
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:16
- Nahlásit
vlk
čau vlčisko, jak se daříte, co čupky v novém, ešče vám je nevrátili ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:19
- Nahlásit
denyk
chemkách a má dobré výsledk
ale tak to je hodně, hodně dobrej start!! tak ať se takhle pěkně snaží i dál!!
denyk
cernej caj
ze nekoho srazim nebo prejedu nebo do nej narazim desi tak, ze si ridicak nikdy ani neudelam
to je přesně to, proč nejezdím, mám strach, že nezareaguju v dané chvíli a doživotní průser je na cestě...mám řidičák od roku 1999 a nejezdím.
přesně, přesně, přesně, já si prostě myslím, že na to nemám no.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:19
- Nahlásit
vlk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:27
- Nahlásit
pro zdatne anglictinare jaky je vas biologicky vek
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:41
- Nahlásit
PetraK
myslím, že na to nemám no.
Blbost, blbost, blbost. Ty to dáááášššš!!! Musíš!!!
Myslela jsem si o sobě, že jsem pometlo s vrtulí u zadku, ale asi mi budeš muset prozradit, kde prodávají raketový pohon
Musíš toho mít plný kecky (černý - samozřejmě)
Štajnidlo je moc šikovnej, musíš mu ty drobné výpadky odpustit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:48
- Nahlásit
PetraK
jak se daříte, co čupky v novém, ešče vám je nevrátili ?
daříme se poměrně dobře, čupky jsou stále v novým.... no prej se chovaj jakoby se tam narodily, páníci jsou s nima spokojený, takže se snad už nevrátí..... holt už sou jejich
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:48
- Nahlásit
PetraK
pokud aspon tcohu jezdis, tak muzes natrenovat nekde na okreskach v prdelakove, ze zacatku jezdit vic treba jen s brtnikem, ale jako chapu, no
grimmh
Myslela jsem si o sobě, že jsem pometlo s vrtulí u zadku, ale asi mi budeš muset prozradit, kde prodávají raketový pohon
a ted si to vem z druhy strany, kdy si pripadnu jako bezne linej clovek co nic nedela a proti petre si pripadnu jako nejvetsi lemra
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:50
- Nahlásit
PetraK
nechci nic říkat, ale po shlédnutí již povícero fotek se musím zeptat Bude také Štajnidlo pyromanem až vyroste?
být vámi nakupuju hasičáky
na Idola s tebou nemůže jít někdo jinej, když Brník nemá rozum?
cernej caj
tam teda chtěj nějaký složitý přihlašování, abych se dozvěděla, že je mi tak 100 jak se tak asi nejvíc cejtim se jim na to vykašlu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:52
- Nahlásit
cernej caj
tak muzes natrenovat nekde na okreskach v prdelakove
vono jezdit po okreskách zvádne každej kdo umí točit volantem, ale městooo
a taky ty voběti, co by s tebou byly ochotný riskovat život, se taky blbě sháněj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:53
- Nahlásit
cernej caj
proti petre si pripadnu jako nejvetsi lemra
proti tý si připadá jako lemra každej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:55
- Nahlásit
Maya
jinej test bez pruihlasovani sem nasla
me se prave ve spojeni s aj do otho ani nechtelo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:57
- Nahlásit
grimmh
Blbost, blbost, blbost. Ty to dáááášššš!!! Musíš!!!
jo to si říkám taky -už asi 150 let jsem na sebe naštvaná, ale ......... prostě bojim,
Musíš toho mít plný kecky
to mám už mi docházejí síly, spánek teda hlavně chybí,páč pak si vždycky ještě chvilinku v posteli čtu - i když to teda nemá moc cenu, protože jak usnu, upadnu do komatu a ráno stejně nevím co jsem četla
musíš mu ty drobné výpadky odpustit
fšak jooo, dyk je to ščenátko. Dneska měl prostě rampepurdí den
Máma z něj byla včera úplně uvařená říkala, když von si tak hezky sedne a tak pěkně vzorně kouká!! A ! jak je jinak piraňa tak včera překvapivě krásně pomalu si od ní bral masíčko
vlk
no prej se chovaj jakoby se tam narodily, páníci jsou s nima spokojený, takže se snad už nevrátí..... holt už sou jejich
ježíš to je super!! Když to takhle sedne na obou stranách, tak je to výhra.
cernej caj
pokud aspon tcohu jezdis, tak muzes natrenovat nekde na okreskach v prdelakove, ze zacatku jezdit vic treba jen s brtnikem, ale jako chapu, no
já vím, měla bych, ale ono se pak vždycky něco semele (naposled to byla pravděpodobne zfetlá řidička na dálnici - jinak si neumím vysvětlit co to tam předváděla, fakt+pak ta kráva v mercedesu, to už jsem teda neseděla za volantem já, ale Brtník ale mi bylo jasný, že být tam já, tak nás bývala smetla, jenže on řídí suprově, umí předvídat a tušil, že ona bude problém, a tušil dobře, takže byl připravenej, já tohle nemám), to mě rozhodí a já se bojím zas jet
proti petre si pripadnu jako nejvetsi lemra
no jo jenže, když musím, když to jinak nejde? Je ale pravda, že v momentech, kdy jsem s nima, tak ta únava - krom rána teda, to bývá dost šílený - je fuč.
Dneska ráno Štajn udělal výpad na můj hodobožo černej župan a urval ho, jsem tam jen tak stála , tupě koukala , řekla mu že je debil, vzala župan a odnesla ho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:59
- Nahlásit
Maya
také Štajnidlo pyromanem až vyroste?
bezpochyby, páč zatím zničí co může, tak až vyroste, pojme to asi sofistikovanějI
Ty hasičáky bychom měli mít doma hlavně kvůli mě, páč já podpálími to co nejde.
na Idola s tebou nemůže jít někdo jinej, když Brník nemá rozum?
když mi se těšili, že půjdem spolu, že to bude dobrá ujetina. By mě to asi tak nebavilo.
ale městooo
a taky ty voběti, co by s tebou byly ochotný riskovat život, se taky blbě sháně
dosti trefně vystiženo , město to je vražda!
JOOO A POZORTE!! Ešátor měl za známou vlčici, Bubiška to posunula o levl vejš a měla rande se lvem. A včera to ještě posunula - v deset večer nebo kolik to bylo si co? Si za panelákem hrála s.......... tříměsíčním lišákem . Jako roztomilý to je, to ne že ne, ale co bude chudák dělat v paneláku????????????????????? Maník tvrdil, že jsou tři hodiny denně venku, ale...........ty jo copak to může stačit? Prej je z domácího odchovu, vyrůstali se dvěma józefpšíkama, kočkama, slepicema.......... proč, když máme psy, musíme mít v paneláku lišky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:03
- Nahlásit
PetraK
tak to je supr, ze mamca byla nadsena
Štajn udělal výpad na můj hodobožo černej župan a urval ho
jenze ono - musis pect chody a babovky a to vsechno? pochopim jednou za cas treba vyluxovat nebo udelat rychly jidlo a pak ho jist dalsi 4dny z lednice. ja nastesti nemusim delat nic, krome prace se jen valim
wtf?? lisak? jako fakt real liska? jenze ono zas kdyz nekdo najde liscata a co s tim, ze jo? vypustit ven na jistou smrt?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:10
- Nahlásit
cernej caj
tak prej je mi o 8 let míň a dožiju se 84, to je fakt nějakej divnej test
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:13
- Nahlásit
PetraK
fakt liška v paneláku? si myslím, že to už je týrání zvířat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:15 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
vlk
tak to je fajn, že si rozumí
cernej caj
já si jak lemra nepřipadám páč jsem
pořád říkám, že jsem se nenarodila proto abych furt něco dělala
PetraK
lišákovi to nezávidím a těm majitelům taky ne...asik bych ho vrzla třeba do zoo ....
viděla jsem kdysi tohle http://www.youtube.com/watch?v=2iaq6L-RWqE
http://www.youtube.com/watch?v=YC4sI_97qBs
a zlatá pižla téda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
me vyslo o 3 min a doziju se 77.
holt to je taky tim, ze clovek zere prasarny, neni stihlej, malo spi, moc se stresuje a vubec necvici se divim, ze jeste ziju
edit jo a huli jak fabrika
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:35
- Nahlásit
cernej caj
holt to je taky tim, ze clovek zere prasarny, neni stihlej, malo spi, moc se stresuje a vubec necvici se divim, ze jeste ziju
edit jo a huli jak fabrika
ale to já mám všechno taky, mám dojem že tam nejvíc dělala ta rodinná anamnéza a zdravotní stav
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:43
- Nahlásit
Maya
no proste je to zajimavy ale k nicemu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:50
- Nahlásit
cernej caj
tak to je asi výstižný
tak zejtra si střihnu 3 hoďky běhání za sekačkou a teď už fakt si jdu objednat tu rotanu kvůlivá zádům a pak se dožiju stovky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 10:54
- Nahlásit
Maya
rotanu? to tocici kolecko? a jak to zadum pomaha?
ja si zitra stirhnu zdravotnich 10km, uvidim, co noha... vic ale nez hojici se koleno me stve, ze jak sem mela ty hrozny krece tech par dni, tak pravy lytko je v takovy polokreci furt, uz od vcera odpoledne a fakt to boli a nepomohlo ani promasirovani s alpou
a kdyz poseces jeste sousedum, tak se dozijes aspon 110
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:10
- Nahlásit
A já bych si teď střihla šlofíka. Následky po obědě budou kruté - hrachová polévka s uzeninou a 4 velké naprosto luxusní ještě teplé vdolky. áááćh.
jejda, to bude masakr.
Jinak test je asi na prd - ukazovalo to asi o 5 let míň než mi je a na užívání s vižlou budu mít asi 26 let............
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:12
- Nahlásit
cernej caj
- musis pect chody a babovky a to vsechno? pochopim je
no nemusím, to víš že ne, ale: dělám to ráda, páč Brtnik se pak normálně nají. Taky tvrdí, že mu stačí jen tak něco, ale ráno je pak rád, když si může dát dobrou snídani a stihne se v klidu najíst doma. Večeře to samý, vždyť on je hubeňour. Ale tak teď se to pochopitelně kapek zkoriguje, zrovna včera jsem teda nepíkla nic. Jenže jak je máma doma z nemocnice tak ještě teď pro začátek vařím i pro ní, takže je to komplikovanější.
jako fakt real liska?
jo jo reál liška, Ferina. Jenže - tohle je cílenej odchov doma . žádný nalezenci. Se zase něco rozjíždí. Já třeba chápu u tý naší vlčice - narodila se v zoo, byly by jí utratili, vlků je habakůk, takže si jí ti lidé vzali, vlky chovali už předtím, myslím, že jeli nějakým způsobem právě i v "tvorbě" ČSV?? nejsem si jistá, ale myslím že ano. Tak jako sice není to ideál, ale má se určitě líp než kdyby byla mrtvá a nebo i v té ZOO, protože chodí ven, není sama, bez smečky, takže v tomhle ohledu nestráda, mají ještě právě ČSV. Ale s cíleným chovem lišek jako domácích mazlíčků...............móda zase, mám něco co nemá nikdo jinej. Maník takovej ten obézní tatík, kterej těžko bude chodit s liškou nějak řádit a běhat. No jo, no. lidi.
Maya
si myslím, že to už je týrání zvířat
naprosto souhlasím, a hlavně si říkám, že by na to měl mít nějaký povolení asi??? nevím. a třeba i má,
denyk
Vixey znám taky byla první, na co jsem si vzpoomněla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:14
- Nahlásit
Flekštajn,
tu je zima prší a fučí bléééé
cernej caj
me vyslo o 3 min a doziju se 77
mě vyšlo že je mě o 13 let!!! míň tož su vlastně mimino ještě ! a budu tu strašit do 87 let!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:15
- Nahlásit
denyk
a zlatá pižla téda
tak teda ale krom toho, že teda se zatím nedostane do výšek - to má Štajnidlo hozený dost stejně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:18
- Nahlásit
PetraK
Si za panelákem hrála s.......... tříměsíčním lišákem...proč, když máme psy, musíme mít v paneláku lišky? - po delší době sem juknu a najdu tohle S prominutím debil to je... Jenom blbeček si může myslet, že z lišky udělá domácí zvíře, ještě v paneláku Chudák liška zmatená, nakonec stejně skončí (v lepším případě) v ZOO koutku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:22
- Nahlásit
PetraK
tyjo, když čtu tvůj odpolední program tak mám pocit že bych měla problém to stihnout za dva dny všecko co ty stihne za vodpoledne
nepotkáváš se už náhodou???
že pozdravujem nemocínkovatýho Brtníka! čo se mu zrobílo že jest nemocen?
nějak nezvládám to tu dohledávat
worick
tříměsíčním lišákem...proč, když máme psy, musíme mít v paneláku lišky? - po delší době sem juknu a najdu tohle S prominutím debil to je
ještě tak v baráku s velkou přírodní zahradou..a i tak bych to považovala za trápení..ale v paneláku???? nechápu...
PetraK
vogo ted mě napadá..není to lišče vod Biluše??? ta přece taky měla lišku by mě to ani moc nepřekvapilo...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2014 11:23
- Nahlásit
cernej caj
tak já jsem mladší asi vo 8 let a dožiju se 83....ty voeee,
tak dlouho tadyk budu strašit , ale myslím, že to tak dlouho nebude páč moc nespořím na důchod, tak možná cípnu hlady
U mě je ta dlouhověkost dána tím že prabábině bylo 98 a babičce je 80 a já mám keine stress
grimmh
jéje moc výborný obídek, já kuřecí nudličky s nivou + těstoviny a větrník, ten jsem ešče nezpucla spánek příjde počítám kolem 13té hodiny
PetraK
Vixey znám
já myslím, že tu kdysi ty odkazy byly
nedostane do výšek - to má Štajnidlo hozený dost stejně
ty voeee, já to říkám pořád, jaký pán....
Fajka
mě vyšlo že je mě o 13 let!!! míň
ty wogo, máš už vůbec vobčanku?
|