Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:46
- Nahlásit

Maya
Tak vižla v brnění - parádní fotka.

denyk
A už je Bukísek ouplně v pohodě - prdelka moje zlatá?

PetraK
uděláme grimmh pápááá páč je drzá až vyzývaná!
To jako faaaakt? Ze mě mluví jen vlastní naježděné desítky kilometrů po dvoru klikatém a dlouhém max. 30 m. Když jsem ještě neměla papíry, dělala jsem piráta silnic mezi bytovkama na takovém dvorku. Nebylo kde se otočit, takže po rozjezdu jsem zas hned musela couvat. Takže couvání je po takové přípravě pro mě skoro brnkačka. Ale je fakt, že máme malé, krátké autíčko
Takže jsem nebyla ani drzá jen ze mě promluvila životní zkušenost

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:58
- Nahlásit

denyk

hmm no jo, to je blbý když vono to chce v tý hospodě nemít psiska navolno, nebo musí poslechnout a zůstat na místě,, protože ne každej pes ustojí, že někde je = bivakuje jako na svým a do toho přijde další taky navolno, přijde si tam taky jako do svýho.
tak hlavně, aby to nebylo nic velkýho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 14:59
- Nahlásit

grimmh

neboooj, já jen žertovala ivánku. Když jsem jezdila, tak mi to parkování problémy nedělalo, dokázala zajet i do malých prostor, ale protože se bojím řídit, moc a nejezdím, tak ten odhad prostě není, navíc jsem malá, takže prt vidím

grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 15:23
- Nahlásit

PetraK
Vidíš, já s technikou řízení ani problém nemám, ale jsem totální antiorientační blb (a můj manžel bohužel druhý), takže jezdíme jen po okreskách okolo místa bydliště
A to si plánujeme po pořízení pejska jezdit na dovolené výhradně po ČR
Asi si budeme muset platit průvodce

grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 15:26
- Nahlásit

PetraK
a neboj se řídit!!! auto je ohromnej pomocník - vidíš teď ti pomáhá zvládnout časové presy při tom akčním vyžití s tím malým kokrdlíkem
A dej si polštářek pod zadek ať nemusíš koukat tou ďourou ve volantu

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 15:50
- Nahlásit

grimmh
uto je ohromnej pomocník - vidíš teď ti pomáhá zvládnout časové presy při tom akčním vyžití
jo jo jo jo jo!
Přesně za tohle jsem autu strašně vděčná. Stihnu s Lucinkou po školce hřiště s kamarádkou a kroužek a mezitím vyvenčit psy. Jinak bych zvládla školku zpět, školku tam a pak někde u krámu už bych byla nebohá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 15:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

grimmh

auto je ohromnej pomocník

já vím, ale.... představa, že ve svý pomatenosti někoho sešrotuju mi dosti váže ruce

Asi si budeme muset platit průvodce

mno, když mě budete platit dobře, klidně se dám naverbovat v mapách číst umím, ač jsem žena. Dokonce s ní ani netočím

kachna_

nebohá

hlavně abys nebyla ubohá

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 17:54
- Nahlásit

denyk
teda to je zážitek bych se klepala ještě jakou dobu, blbě tohle snášim

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 17:56
- Nahlásit

PetraK
ale.... představa, že ve svý pomatenosti někoho sešrotuju mi dosti váže ruce
to jsem měla úplně stejný! Teď už mi ježdění nevadí, i když jízda po Praze mimo dobře známé trasy (výjezd od nás do Jenštejna nebo na D1) je furt za trest

grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 18:30
- Nahlásit

PetraK
klidně se dám naverbovat
jj, já to beru šéfe. Uděláme dohodu o provedení práce víceúčelovou - navigátor a rádce přes výchovu malého zrzounka
někoho sešrotuju
Za volantem není nikdy opatrnosti dost a taky chápu tvoje obavy. Ale myslím, že kdybys sedla za volant každý den alespoň na chvilku, otřepala by ses a ani by ti to pak nepřišlo.
Jezdit je fakt výhoda - k veterináři, k doktoru, ..........

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 19:55
- Nahlásit

denyk
teda to je fakt zážitek, ale hlavně že se nic vážnýho nestalo, ono to stejně člověk nemusí vždycky ošéfovat, u nás je psů pět a půl a stejně byl Dorin pokousanej

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 06:17
- Nahlásit

Pátečék, jupíííí
u nás teda fčéra zataženo, ale jen trochu mrholilo,
nakonec jsem byla ráda, páč proběhla neplánovaná grilovačka
s Jackem Danielsem
A zítra je zahájená na dravce, takže jsou v sobotu i v neděli rybářské závody spojené s uzením a smažním samozřejmě ryb a různých dalších dobrot.
Vneděli budu vařit asik 100litrůf guláše a péct makové a tvarohové záviny, páč v pondělí a úterý bude kámoš malovat nádražní putyque, slíbila jsem, že mu uvařím pro chlapy, kteří mu budou pomáhat. Dá prý do placu sud Svijan a to žrasó a kdo příjde, příjde .
U nás se totiž 4-6.7. chystá veliká sláva, znovuotevření přeshraničního vlakového spojení Prdelajz-Sebnitz, po 109 letech. Bude to fajn, do Děčína se cesta zkrátí na hoďku z původních dvou hodin.
Bukís je Bohudík v pohodě, má jen trochu pohmožděnýho červenýho pinďu, muselo to asik dost bolet.

A mám prosbu, eslivá některé z vás nevíte totok:
Naše mzdovka někde vyhrabala, že už od roku 2012 platí nnějaký zákon, že zaměstnanec je povinen si vybrat řádnou dovolenou 10dní v kuse. Prostě né rozkouskovaně, ale v kuse.
Já teda co vím, tak zaměstnavatel je povinen zaměstnanci umožnit dovču 10 dní v kuse, ale není to přece povinný aby si jí takhle vybíral.

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 06:47
- Nahlásit

Zdravíčko všem
denyk
grilovačka s Jackem Danielsem
Tedy Deni, v těch Vašich Dolní-Horních umíte žít!!!

Co se dovolený týká, podívej se Deni do zákoníku práce. Když si to zadáš do vyhledávače, vypadne ti to.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 06:50
- Nahlásit

grimmh
do zákoníku práce
je to tam trochu takové zmatené

umíte žít!!!
ano a abych pravdu řekla, je co slavit. Kamarád, kterému brali tu štítnou žlázu s rakovinou, má po chemkách a má dobré výsledky, prý teda rozhoduje ještě dalších 5 let.
Když se ta svině nevrátí, je z toho venku

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 06:56
- Nahlásit

Denyk
Dobu čerpání dovolené je povinen zaměstnavatel určit podle písemného rozvrhu čerpání dovolené vydaného s předchozím souhlasem odborové organizace a rady zaměstnanců tak, aby dovolená mohla být vyčerpána zpravidla vcelku a do konce kalendářního roku, ve kterém právo na dovolenou vzniklo, pokud v tomto zákoně není dále stanoveno jinak. Při určení rozvrhu čerpání dovolené je nutno přihlížet k provozním důvodům zaměstnavatele a k oprávněným zájmům zaměstnance. Poskytuje-li se zaměstnanci dovolená v několika částech, musí alespoň jedna část činit nejméně 2 týdny vcelku, pokud se zaměstnanec se zaměstnavatelem nedohodne na jiné délce čerpané dovolené. Určenou dobu čerpání dovolené je zaměstnavatel povinen písemně oznámit zaměstnanci alespoň 14 dnů předem, pokud se nedohodne se zaměstnancem na kratší době.

Tohle je zkopírované ze zákoníku práce.
Dále tam píšou, že hromadná dovolená by neměla činit déle jak 2 týdny.

grimmh
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 06:59
- Nahlásit

denyk
má dobré výsledky
To je výborná zpráva.Tak tohle je opravdu hodné pořádné oslavy Hlavně, aby se hodil do pohody a VĚŘIL svému uzdravení. To je strašně důležitý.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 07:16
- Nahlásit

týdny vcelku, pokud se zaměstnanec se zaměstnavatelem nedohodne na jiné délce čerpané dovolené
tohle asi paní účetní nečetla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 07:18
- Nahlásit

PetraK
me predstava, ze nekoho srazim nebo prejedu nebo do nej narazim desi tak, ze si ridicak nikdy ani neudelam

denyk
tak to zni dobre grilovacka a mam radost, ze kamarad je OK a snad uz to bude dobre s vysledkama.

s dovolenou by to bylo dost dementni, nikdy sem nemela vic nez 6dni v kuse na pracovni dny, a predstava, ze bych musela trcet doma se mi moc nelibi... beru tam, kde mas zavodku, to moc nezmuzes, ale kdyz je to fakt o domluve...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 07:29
- Nahlásit

cernej caj
ze nekoho srazim nebo prejedu nebo do nej narazim desi tak, ze si ridicak nikdy ani neudelam
to je přesně to, proč nejezdím, mám strach, že nezareaguju v dané chvíli a doživotní průser je na cestě...mám řidičák od roku 1999 a nejezdím.

by to bylo dost dementni
je to dementní, dost. Právě že se mi zase všechno komplikuje tímhletím a ještě navíc, když se to dovím 3týdny předtím než má ta dovča být

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 07:49
- Nahlásit

denyk
ti jako nasolili 10ti denni povinnou dovcu?

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 07:55
- Nahlásit

cernej caj
ještě se to rozhoduje, uvidíme jak soudruzi v NDR, jestli s tím budou souhlasit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:00
- Nahlásit

denyk
hm, to je blby... pokud ti ji napari, mam si prehodit volno? nebo bys mela plan co s ni?

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:05
- Nahlásit

cernej caj
co se týče tebe už mi je to trapnýýý a připadám si jak magor fakt
Nejpozději v pondělí by snad z NDR měli dát vědět,
jak jim to vyhovuje. Mělo by to být posledních 14 dní v červenci.
Ten první týden přijede asi na 5-6 dní kámoška s mužem, druhý týden ještě nic f plánu. tj 28.7.-1.8.
Jak jsi ty na tom v tomhle termínu?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:06
- Nahlásit

denyk
skvělý, že ten kámoš je v pohodě, tak to věřím, že to chce pořádnou oslavu
s tou dovolenou se tuším měnilo akorát to, že se teď musí vybrat v daný rok a pokud se převádí do dalšího roku, musí to zaměstnavatel zdůvodňovat kdyby byla nějaká kontrola, jinak je všechno jen o dohodě, akorát o tom víceméně rozhoduje zaměstnavatel, takže pokud se nedohodnete, platí co ti on nařídí
více info třeba tady http://doplnek.com/content/nova-pravidla-pro-cerpa ni-dovolene

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:13
- Nahlásit

denyk
já bych asi mohla, respektive tam nemám asi nic, co by tomu nějak bránilo. Muž k tomu moři nakonec nejede, takže ohledně psů by hlídání bylo

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:27
- Nahlásit

Maya
cernej caj
grimmh
ano jsem moc ráda že je v pohodě, hlavně taky kvůli třem malým dcerkám, které má a vůbec mám moc radost, když mi to
říkal kamarád, měla jsem slzy v očích

Maya
však to o tý dovče říkám furt, že je to ptákovina co říká ona

cernej caj
dám vědět 5minut poté co se to rozhodne, ale kdyby se ti to mělo nějak komplikovat tak to nechám jak jsme se domluvily.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:36
- Nahlásit

denyk
tak me prave to nic asi komplikovat nebude, zas to bude lepsi pro tebe, ze kdyz ti naridi dovcu ted, ze ti nebudu blokovat dalsi 3 dny a maximalne teda prijdem o to auto kamosky. Pro me to neni problem

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:51
- Nahlásit

cernej caj
kámoška má volno tóže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 08:57
- Nahlásit

denyk
jako ze byste meli volno vobe, jo? tak to by bylo supr a aspon bys to vyuzila tak dej vedet pak

vlk
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2014 09:12
- Nahlásit

Bré deň přeji...

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání