Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 15:26
- Nahlásit

PetraK
příušnice se tuším očkovaly jen klukům
spalničky teda fakt nevím
Bílej Idol je furt překvapivě v kondici
fakt? já teda ho neposlouchám, jen že mi nepřišel jako žádnej extra mladíček už ani v těch osumdesátejch

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 15:34
- Nahlásit

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 15:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
žádnej extra mladíček už ani v těch osumdesátejch

jak to? dyk to byl pětadvacetiletej kolouch

rebelyjeel Májo!

editovala jsem ch ve slově kolouch, jinak by to nedávalo smyslu

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 15:58
- Nahlásit

cernej caj
http://ekonomika.idnes.cz/celnici-delaji-zatahy-v- cajovnach-dq2-/ekonomika.aspx?c=A140618_133318_eko nomika_fih

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 18:51
- Nahlásit

Fifi
A stale tece? nebo uz i tam naky pokroky, mocoidni?
asi jsem se dala na pověrčivost, ale bojím se to sem napsat je to dobrý teď.... úplně, sem tam snad kapka... což se může kdykoliv zvrátit, to je mi jasný. bere 2x denně efedrin a funguje... zatím.
a to už jsem teda donesla domů na ozkoušení různý vzorky plín, ale on v tom trpěl ještě víc jak v límci, a ted v těch vedrech si to teprv neumím představit... a v tom domácím kotci taky ne.
no. tak snad se to nepokazí moc rychle....

Fajka
tak jen tak na vobrázku je to model a úžasňák to zas joo

ženská jedna! je to jeden z nejúžasnějších psů na čézetu! samože v konkurenci Fajušky
btw záchvat už se nevrátil? je to dobrý?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 19:13
- Nahlásit

maya
bohuzel vim,no. musim si ted koupt tabak za 200 a nosit ho s sebou a musim tak kourit furt stejnou prichut ale mozna to vyjde o neco levneji, ale...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 19:34
- Nahlásit

Vero
ale bojím se to sem napsat je to dobrý teď...
Tak psst, psst, parada!
Fajka
Jelito vrznout nenechas? Styd se, takovej krasec, to by byly linie vyrovnany!
PetraK
Brtnikovi preji zdrave trubky, at se da do kupy! A koukam, ze s prckem se fakt nenudite, uz zacina flusat zubiska, nebo este jehlicky drzej?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 20:01
- Nahlásit

Maya
u dětí takový výběr moc není
myslim, ze prostor na manevrovani uz tam je, nevim jestli u vsech vakcinaci...asi dost zalezi, jaky budes mit pripadne u soudu argumenty a nebo samozrejme jsou i jine cesty, pokud nechces ockovat

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 20:03
- Nahlásit

SPAL CELOU NOC! Kdo nespal celou noc byl nebohý Brtník,
proč všichni pražští pepíci používají slovo nebohý místo slova ubohý? není nebohý náhodou nebožtík?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 20:15
- Nahlásit

zbrnd
není nebohý náhodou nebožtík?
Takze nebožák je taky nebožtík? Asi ses ovlivnen krajem, nejen u pepiku je to vnimano coby synonymum uboheho, chudaka, nestastnika apod.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 22:16
- Nahlásit

zbrnd
yslim, ze prostor na manevrovani uz tam je
no asi moc ne http://zdravotnickepravo.info/povinne-ockovani-pre d-nss-aneb-povinne-ockovani-je-skutecne-povinne/

http://synonymus.cz/nebohy/

Vero
teda super ze vám ten efendrin zabral, tak drzím palce at už ty plíny nepotřebujete

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 22:29
- Nahlásit

zdravíííím
referát koupací sepíšu za chvíli až budu mít fotky

PetraK
to tvoje psaní o Blanici a Štajnidle se tak krásně čte pani!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 22:32
- Nahlásit

Vero
je to dobrý teď.... úplně, sem tam snad kapka...
to sou super zprávy pani! hned jsem ti to zaklepala

birma
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 23:15 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

slibované info o dnešku: Plán byl jasný - vyjet si vláčkem, od něj jít tak maximálně 5 km, fláknout sebou u vody a večer se vrátit k vláčku a jet domu. Hmmm. Na Labi bylo moc rybářů, slepý rameno Labe bylo moc špinavý a ve Vltavě byl pořádnej proud (tady holomek chtěl, aby mi prdla cévka, páč furt plaval proti proudu, až jsem čekala, že ho to semele a pak se nechal snést dolů a doplaval ke břehu a tak furt dokola...). Nakonec jsme došli na Barabu. Výsledek byl ten, že k vodě jsme se dostali až ve 2 odpoledne a proťápli jsme nějakých 20 km (podle mapy měřeno ručně, takže v reálu to bude víc), pak Adam ploval a ploval a ploval a občas tam plovala taky labuť načuřená, aby mi řekla, že toho čokla do vody pouštět nemám a já bych taky měla zmizet (v závěru si dokonce dali s Adamem závody a já zas měla smrt na jazyku) a pak jsme to měli nějakých 7 km do Mělníka. Jsem vyřízená a těší mě, že Adam odpadnul
Fotky tu

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 06:16
- Nahlásit

Morgen,
tak takhle roste pipí...

a jak umí pózovat

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 06:19
- Nahlásit

birma
hezký fotky přijde mi, že Adámek trošičku přibral?
a ty čérešne, mňám, u nás na séveru je prd

PetraK
díky za povídání o Blanče, nasmála jsem se...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 06:33
- Nahlásit

birma
tak to zni supr, fotkyz prace

denyk
to je neuveritelny ze ac mladectak vubec ne roztomily

grimmh
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 07:31
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
Krásný fotky. Fousatej Adámek vypadá, že toho měl konečně fakt dost A taky se mi zdá, že nějak zmohutněl.
denyk
Pipí je pašák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 07:54
- Nahlásit

birma
lezici adamek je skvelej, jako vzdy supr fotos

Vero
urcite se to nepokazi, uz ste si svoje uzili a ted uz snad bude dobre

v sobotu du zkusit zatezkavacich 10km, navic bez psu pac nekam jeste odpo musim...

jo a zda se mi, ze feri MOZNA bude harat, bohuzel to vubec neodhadnu vzhledem k tomu jak se to hrozne loni posunulo a harala nekdy v breznu tak vubec netusim, jestli se mi to jen nezda. coz by byl asi pruser kvuli vandru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:00
- Nahlásit

jo a dotaz, uz tak mesic me obcas v noci vzbudi silena krec v noze, koupila sem si horcik a +/- se snazim ho trochu jist, takze urcite by se mi to melo zlepsit. Ale vcera rano sem mela brutalni krec do obou lytek zaraz, ktera vubec nebyla takova rychla, jako obcas do ty slapky a dneska sem mela krec prisernou v jednom a pak druhym lytku, namazala sem to teda trosku masazni alpou a porad citim, jak me ty lytka "boli" nemate s tim nejaky zkusenosti?

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:06
- Nahlásit

cernej caj
děfčico, ty jsi furt nějaká rozbitá
Mrkni tadyk http://svethomeopatie.cz/cs/726-sumive-tablety-jso u-dobre-nebo-ne třeba bys mohla zkusit to homeo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:11
- Nahlásit

denyk
to bych mohla, zitra musim do lekarny tak se zeptam...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:19
- Nahlásit

cernej caj
křeče můžu způsobovat taky kolísání cukru v krvi, tak zkus si před spaním sežrat kus čokolády

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:21
- Nahlásit

Maya
myslim, ze v mym pripade tam nedostatek cukru asi nebude kus cokolady sem sezrala nekdy kolem 18:00 zrovna vcera, tak koukam, ze prevenci uz zvladam

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:22
- Nahlásit

denyk
tomuhle moc nevěřím, pokud ti v těle opravdu něco fyzicky chybí jako minerály nebo vitamíny, tak to zlepšíš jedině jejich dodáním a v homeu nic není, to už radší se cpát nějakým jídlem kde to je

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:25
- Nahlásit

cernej caj
to může bejt brzo, mě se to s tím cukrem občas stane, když si v poledne dám dietnější oběd a pak už nic nejím, tak když jdu ve 4 z práce, tak jak se rozhejbu, udělá se mi blbě z toho poklesu cukru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 08:26
- Nahlásit

Maya
prej je to v bananech a fazolich, tak banany mam kazdej den ke svacine jeden, fazole posledni dobou jim casto, pac mam doma tunu konzerv... a to je asi jedno jestli sou z konzervy, ne? ani nevim, kde se daj ty tvrdy fazole koupit (sme jako decka dycky meli domaci) a ani co se s tim dela

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 09:00
- Nahlásit

Maya
si před spaním sežrat kus čokolády
ták proto já žádné křeče mít nemůžu

udělá se mi blbě z toho poklesu cukru
já to mám někdy taky, když jdu se psem na prochajdu, jsem jakoby rozklepaná, minule jsem musela psovi sežrat piškoty

cernej caj
a ani co se s tim dela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 09:07
- Nahlásit

denyk
tak to ja nedostatkem netrpim, v tomto bych rekla ze si dopravam hojne

se nesmej, ja se zivim doma mrazenyma a konzervovanyma vecma

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2014 09:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak jsem si dala pěkný maratonek včera zas. Vezla mě domů kolegyně autem, takže jsem zapomněla, že jsem se měla stavit na poště pro vyzvednutí psaního. S kolegyní jsme řádily s čoklama na louce za barákem. Pak jsem mrskla čokle domů, tam zjistila, že jsem měla jít na poštu a debil na to zapomněla, tak jsem honem vzala Bubišku a vyrazily jsme, musely jsme ještě zajít mámě sehnat její progran na tydlevízi, doběhnout na poštu - přičemž Bubice to vedla.... tak krom toho, že to nutně vedla do pekařství, do cukrárny..... (se divim že vynechala městskou policii a lékárnu, který jsme měly při cestě taky ), tak to pěkně šněrovala zas sídlákem. Vzala jsem jí dovnitř, tam jí na šestsetkrát složitě provázala, aby jí nemohl nikdo odvést a celá vystreslá si vypípla lístek, pozorovala Bubici, aby jí nikdo neukradnul (nesnáším brát psy s sebou na nákupy, poštu, atd , ale čas tlačil tentokrát a já chtěla, aby taky vypadla z domu sama se mnou a prošla se), když jsem přišla na řadu osvětlila jsem paní poštovní, že zatímco ona bude hledat můj dopis, já budu hlídat psa , aby mi ho nikdo neurkadnul , dostala jsem psaní, zašly za mámou s tv programem a namířily dom -jak jinak, než že jsme to zas musely šněrovat cik, cak. Pak jsem popadla šmejďocha, aby se vypustil a vyřádil. Šmejďoch se i vypustil i vyřádil a pak se ještě projistotu vypustil u výtahu Zaplať nadbůch, že jedno z prvních co učím je čekej, zvostal hásky čekat u bytu!!!! Juchéé, já slítla dolů, vytřela, utřela psu tlapajzny, vtrhla do kuchyně, dala obdělat hovězí plátky, vytvořila večeři pro čokle, a pak nastalo dobrodrůžo. Jela jsem nakoupit! auto kolem byly zaparkovaný tak, že jsem vyjížděla asi hodinu po milimetrech. Neviděla jsem ničehož, přišel soused, začal radit, myslela jsem že ho kopnu do ... holeně, páč navíc radil obráceně - neb si myslel, že chci zajet no dokázala jsem to, nakoupila nám, mámě, jela domů a modlila se o nějaký hezký místo k zaparkování, aby bylo. No vyšlo na mě to podélný a to mi moc nejde teda, když je zas moc málo místo. Koukám, že chce přejít soused se psem. Soused je germán, otevřu okénko a pravím : Aber es wird lange dauern! (jako že to bude trvat dlouho ) on se zasmál, drapnul psa a mávnul, ať jedu za ním. A !! Bylo tááám bylo!! krásný místečko mi našel, mohla jsem si tam nacouvati. Fíííílen Dank jsem mu říkala. Pak jsme se potkali ještě jednou, jsem se germánsky rozdováděla a sdělila mu že jsem řidič na prt (tedy že jsem špatný řidič a že málo jezdím ). Pravil no a co? Kajn problém! . Dotáhla jsem nákup dom, vybalila krosnu s nákupem, vyrobila domácí lučinu, zavolala mámě, šla ven se psama a vyřízená si špuntla pivo. A Drápalík se z toho poscal tak jsem zas vytírala Jedinej kdo nic nechtěl byl nebohej Brtník, kterýmu jsem koupila aspoň banány. Abych se aspoň trochu vyspala, tak zcela proti původnímu přesvědčení jsem nechala spát oba čokle pohromadě. Ale může si za to Bubice sama. Byla už nasáčkovaná v kuchyni a venku začal štěkat pes, tak vona ač to jinak nedělá, najednou musela taky, jak jí to probudilo. Sdělila jsem jí , že je kráva pitomá, řvát ve 3/4 na jedenáct. Přešla do předsíně, Drápalík se rozradostnil, já poklesla na duchu. Abych to celý zklidnila, změnila jsem plány, vzala si tu skleničku s nedopitým pivem do předsíně, sedla si tam k nim na zem a udělali jsme si klidnou chvilku poézie, drbala jsem je šmejdy až jsem je udrbala a mohla jít spát.

Fifi.

Brtnikovi preji zdrave trubky, at se da do kupy!

zatím to tak nevypadá Dnes ráno citoval strýčka Belmonda a pravil: "Eh, co to se mnou je? Cítim se jak kufe!"

A koukam, ze s prckem se fakt nenudite, uz zacina flusat zubiska, nebo este jehlicky drzej

Držej a držej festovně, otestováno dnes ráno na mé ruce při boji o Koudela

zbrnd

nebohý místo slova ubohý?

proč fšicí nevím, já asi proto, že slovo ubohý má pro mě dost pejorativní nádech,když je někdo ubohej, nebo ubožák, tak to pro mě není o tom, že je v nouzi, ale že je kretén nebohý mi ten stav, kdy je někdo na tom špatně vystihuje lípjejc.

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání