Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 21:38
- Nahlásit

Vero
ušisko se už pomalu krabatí,
nevěnuje tomu pozornost, na dotyk to vůbec není citlivý.
Tak huuuf, jako idealni stav, kdyz to takhle dopadlo. A stale tece? nebo uz i tam naky pokroky, mocoidni? Se omlouvam, ze vyzvidam, ale s tema vasima problemama (a ze sem na vas myslela) je nutny vycuc, ja to tu ted nejak moc nestiham/nechce se mi? procitati.
birma
v Rokytce to má po lokty, tak tam nějakej plovací obrat nehrozí
A hydroterapie zadara.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:22
- Nahlásit

Vero
žádnej problém, nevěnuje tomu pozornost, na dotyk to vůbec není citlivý
tak to je super

Fifi
A hydroterapie zadara.
i pro mě, od tý doby, co je ochotnej si hrát, chodim zlitá od hlavy k patě

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:24
- Nahlásit

zbrnd
Tak nezbejvá než furt nadávat, jak se tu o nás nikdo nestará, v jakých strašných podmínkách jaký strašný nejistotě to žijeme, no jak je tohle možný ... atd atd atd

Víš o tom, že tohle je dnes zcela běžný životní styl a náplň?

já sem přesnej vopak !!, mě baví všééécko na co šáhnu, práce, doma zahrada, koníčky co mám, hafušáci, dřív koňové, čtu ráda všecko všecko strašně moc mě baví a den má jen 24 hodin nechápu jak se může normální zdravej mladej čék nudit

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:27 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Fajka
já sem přesnej vopak !!, mě baví všééécko na co šáhnu, práce, doma zahrada, koníčky co mám, hafušáci, dřív koňové, čtu ráda všecko všecko strašně moc mě baví a den má jen 24 hodin
Hele a co na to říká tfůj terapeut? .)) No jako chápeš, že s tímhle přístupem jsi vlastně asociál nebo nelítací UFO?

nechápu jak se může normální zdravej mladej čék nudit
Já myslím, že většina, těch, co se takhle nuděj, se nuděj proto, že nejsou naučený nic víc než akumulovat a konzumovat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:28
- Nahlásit

Vero
kdepááák, brejle asi pořebuješ ty když nevidíš jakej je nádhernej úžasňák

jo jooo dyž neřve, nekutá dířy, nehoní kočky a srnky, neprudí Fajušu, nechce sežrat motorky/byčiklisty tak jen tak na vobrázku je to model a úžasňák to zas joo

vás zkouším dočítat bo řešíte zajímací věci ale sem volajaké znavené...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:33
- Nahlásit

zbrnd
říká tfůk terapeut
nemám žádnýýho ale asi máš pravdu možná že už by to nějakýho Chocholouška chtělo

normální zdravej mladej čék nudit
Já myslím, že většina, těch, co se takhle nuděj, se nuděj proto, že nejsou naučený nic víc než akumulovat a konzumovat.

jo mám stejnej pocit, chtěj všechno a hned a bez vlastního přičinění většinou na zlatým podnose pod frňák...
Já byla dycky spíš taková, že sem chtěla všecko já sama sobě si a kolikrát mě baví spíš ta cesta k něčemu než ten výsledek...
ale uznávám že sem krapek úchylná

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:41
- Nahlásit

Fajka
mě baví všééécko na co šáhnu, práce, doma zahrada, koníčky co mám, hafušáci, dřív koňové, čtu ráda všecko všecko strašně moc mě baví a den má jen 24 hodin
to sem na tom dost podobně
na zlatým podnose pod frňák...
Já byla dycky spíš taková, že sem chtěla všecko já sama sobě si

tak tohle už tak podobný nemám, tudíž kdyby ti někdo na zlatym podnose přinesl nějakej ten milionek, nebo i víc, tak ho pošli ke mně, když ti to nevoní, jo?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:44
- Nahlásit

Fajka
nemám žádnýýho ale asi máš pravdu možná že už by to nějakýho Chocholouška chtělo
JJ je třeba se přeci znormálnit a zapadnout do ..

a kolikrát mě baví spíš ta cesta k něčemu než ten výsledek...
ale uznávám že sem krapek úchylná

Ano rozumím Ti , dokonce má pocit, že zcela

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:49
- Nahlásit

birma
tak tohle už tak podobný nemám, tudíž kdyby ti někdo na zlatym podnose přinesl nějakej ten milionek, nebo i víc, tak ho pošli ke mně, když ti to nevoní, jo?
No ono je třeba spoustu věcí i zažít, aby člověk zjistil, jak moc jsou či nejsou dobrý a co vlastně znamenají. A taky jasně, že každý chce něco jinýho a něco jinýho mu vyhovuje....akurát, že právě o tom jsem psal, když to pak člověk má, zjistí, že to je stejně na nic(neni nutno brat zcela doslova hlavne ne v souvislosti k platidlu).

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 22:51
- Nahlásit

birma
tudíž kdyby ti někdo na zlatym podnose přinesl nějakej ten milionek, nebo i víc, tak ho pošli ke mně, když ti to nevoní, jo

hele klidně, problém je že mě se takový věci fakt nestávaj tak abys nebyla zklamaná

zbrnd
znormálnit a zapadnout do
stáda? já byla dycky mimostádní mimoň

Ano rozumím Ti , dokonce má pocit, že zcela
D.I.K.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 23:04
- Nahlásit

zbrnd
v tomhle s tebou naprosto souhlasím

Fajka
problém je že mě se takový věci fakt nestávaj
stávat se ti pravidelně nemusej, stačí když jednou

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 23:23
- Nahlásit

birmav tomhle s tebou naprosto souhlasím
skvele! ale v cem? jakoze jak jsem psal, ze je spoustu veci treba zazit, aby clovek vedel atd atdatd? nebo v necem jinym?

Fajka
stáda?
no jakooo stado je smysluplna pospolitopst...o ty nasi si nejsem jist, ze je dobry tvrdit, ze je rozumna ta pospolitost ...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 23:31
- Nahlásit

zbrnd
jakoze jak jsem psal, ze je spoustu veci treba zazit, aby clovek vedel atd atdatd?
jj v tom, jen se mi to nechtělo celý citovat

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 06:43
- Nahlásit

Morgen kecálisti,
nějak jsem se nedostala, v pondělí jsem ešče léčila voľáký moribundus z neděle a fčera jsem pracovala.
Mrknu za chvíli o pár stran dále, jak se máte

Na rajčeti jsem našla hezké fotos Sasského Švýcarska pro čajocha všechny kdo pojedou kolem http://crimson64.rajce.idnes.cz/Rano_v_Saskem_Svyc arsku/#IMG_32951.jpg

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 08:19
- Nahlásit

tady koukám proběhla přímo filozofická debata

četli jste ty články, že čeští vědci vyvinuli vakcínu proti borelióze pro lidi a že nejprv UVEDOU na trh vakcínu pro psy???
jako tak ti psi se do teď očkovali neexistující vakcínou??

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 08:52 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Mayačetli jste ty články, že čeští vědci vyvinuli vakcínu proti borelióze pro lidi a že nejprv UVEDOU na trh vakcínu pro psy???
Četlo, je to super bo je to na bázi hliníku(nosič), jak jinak taky, že, tak to si koupím asi tři do zásoby.
Navíc pro naši domovinu je to tuším vcelku paséééééééé.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 08:58
- Nahlásit

Maya
tady koukám proběhla přímo filozofická debata
Ani ne to jen Tobě (a možná i pár dalším) to tak přijde.
Jinak pro nás "zdatnější" je to prostě unser taglich Brot.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:02
- Nahlásit

Fifi
aha sem to blbe pochopila, sem myslela, tak at jezdi!

Fajka
nechápu jak se může normální zdravej mladej čék nudit
a tak to ja docela chapu na druhou stranu. Kdyz si predstavim ty dvouhodinovy porady kde su napul do poctu, nebo kdyz s muzem uz rok fungujem ve stredu tak, ze me vyzvedne u prace a nekam dem spolu a pak tancovat a ja mu volam kde je a on mi rekne, ze si myslel, ze kdyz sme spolu byli v nedeli venku, ze dneska nepudem a ja musim nejak ty 4h v brne pockat a nemam s sebou ani knizku, ani nic, protoze sem pocitala, ze budem spolu, tak to je dost napytel

zbrnd
nejsou naučený nic víc než akumulovat a konzumovat.

ale to mas zas recht

denyk
nadherny fotos, k necemu takovymu treba za 20let taky dojdu

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:11 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Maya
jako tak ti psi se do teď očkovali neexistující vakcínou??
Tahle vakcina neni na kmeny/typy druhy (nevim jaky je spravny terminus technicus-asi ty kmeny) borelky, ktere se vyskytuji u nas, je to na borelkobreberky, co se vyskytuji hlavně v jůesej asii a ječtě někde tuším, na ty naše je to docela nanic, takže to by mohlo být vysvětlení ..... víš co, dnes se nikdo moc netrápí tou přesností informací, takže se není čemu divit, že se lehce člověk dočte bludy.
Jinak pokud bys to náhodou nevěděla tyhle informace, co jsem nyní napsal nejsou se zárukou, nemíním se za ně rvát, nejsem expert ani na borelkobreberky ani na vakcinace, prostě je to celé BEZ ZÁRUKY ... to jen aby jsi se mne nezeptala, jak si tím mohu být tak jistý .D tak dopředu píši..neee nejsem si tím jistý

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:16
- Nahlásit

cernej cajnadherny fotos, k necemu takovymu treba za 20let taky dojdu
a zkoušela jsi někdy takovou hru? :
prostě vyfotit dorawu největšího možnýho a pak si v PC zkoušet jak kompozici tak expozici atd? pokud chceš tu fotku jen na net nebo prostě do pc tak můžeš řezat jak o život...vytvořit si několik variant , pak je zhodnotit a podumat nadtím, proč se ti zrovna ta či ona kompozice líbí npo a až to zjistíš, můžeš to příště využít už při focení samotným

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:25 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

zbrnd
Tahle vakcina neni na kmeny/typy druhy (nevim jaky je spravny terminus technicus-asi ty kmeny) borelky, ktere se vyskytuji u nas
mě se moc nezdá, že by Bioveta vyráběla vakcíny na asijský nebo júesej breberky a Bioveta ty vakcíny dělá už několik let
jinak ty hliníkový nosiče určitě nejsou nic moc, ale jsou i ve vakcínách pro děti, takže bych to zas až tak nehrotila, asi pořád lepší než mít psa s borelkou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:34
- Nahlásit

zbrnd
s tím rawem to někdy zkouším, ale podle mě mám hroznej nedostatek v tom, že nemám naprosto cit pro dobrej snímek.
Ale nápad je to dobrej hlavně s tím ořezáváním třeba, zkusím se na to doma mrknout

Maya
nevim, co ste tu meli za clanky neco tu tak to vypada podezrele...

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:43
- Nahlásit

cernej caj
jj, to je ten článek, i to víceméně ve stejným duchu bylo jinde, je to prostě nějaká kolosální kravina s tou vakcínou pro psy

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:45
- Nahlásit

cernej caj
jo, jsem našla toto http://www.bioveta.cz/cs/veterinarni-divize/pripra vky/novinky-pro-mala-zvirata/svetovy-unikat-borrel ym-3.html

takže to fakt nechápu ty včerejší články

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 09:47
- Nahlásit

Maya
a neni teda hacek v tom, ze pro psy to musi splnovat jiny pravidla testovani/funguje to trochu odliste nez na lidi pripadne oboji dohromady?

Walda
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 10:04
- Nahlásit

Maya

že nejprv UVEDOU na trh vakcínu pro psy???

Vakcína už je na trhu nějaký čas, ale POZOR na ni.
Veterináři jí doporučují, protože je z českých kmenů, jak píše zbrnd, tak by měla v Čechách fungovat líp, ALE!

Můj starší pes je očkovanej po řadu let vakcínou z Francie a všechno vždycky bylo OK.
Letos jsem se nechal přesvědčit k vyzkoušení Borrelymu 3, z výše uvedených důvodů. Indy měl tři dny reakci jak prase, nežral, byl apatickej, protialergická léčba moc nepomáhala, dostal se z toho postupně sám.
Za deset let jsem ho ještě takhle zdrchanýho neviděl.
Tak pozor na to, neměňte, co funguje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 10:07
- Nahlásit

Rumštáááájn
fifi
Prase může bejt F1 kříženec vietnamce a divočáka, znám takovýho, vypadá jak divočák. Jmenuje se Pupíček, ale bydlí asi 150 km daleko od tebe.
Fotky nemám, XDkarta kaput Vyslechla jsem si mamčiny skvělé teorie ohledně zkázy XD karty, nejlepší byla asi ta, že jí rozbila Kačenka, když si hrála s vypnutým foťákem (snažila se neúspěšně najít tlačítko pro zapnutí)
Sany je skvělá. Mamča je myslím taky spokojená , aspoň teda, většinu času. Jen mě trošku překvapilo, že věří, že Sany utahá procházkou
cernej caj
ja musim nejak ty 4h v brne pockat a nemam s sebou ani knizku, ani nic
tak hezky na Internet a vybrat vhodný koberec pro provinilce

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 10:10
- Nahlásit

Walda
Tak pozor na to, neměňte, co funguje.
víš ono je to relativní, protože stejně Ti mohu napsat "pozor na to, jestli ta vakcína více pomůže nebo ublíží" a neodpoví Ti dopředu na to nikdo, dokonce bych vsadil na to, že i když několik let to vypadá, že je to OK, tak být nemusí, vakcíny prostě mají i spoustu vedlejších účinků, nejspíše zdaleka ne všechny ty účinky známe(jako My lidé - ne jako My z czpsa)
A jestli to funguje, jak píšeš, to taky nejspíš nevíš a nezjistíš. To snad ani nejde zjistit ne?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 10:14
- Nahlásit

Maya
mě se moc nezdá, že by Bioveta vyráběla vakcíny na asijský nebo júesej breberky a Bioveta ty vakcíny dělá už několik let
já psal o ty nový že není na český boreloveverky tudíž oni, kdo psali to, co jsi četla mohli mít info s informačním šumem a udělat z toho, že nejdříc tu novou odzkoušejí na zvířatech či jak jsi to psala. Přitom mohli myslet třeba právě zvířata tam v jůseej(nevím, co přesně jsi četla a jak to bylo formulovaný tak vycházím z toho, cos napsala zde) nebo to mohlo být jinak zkresleny to jejich info, dyk oni ti pseudonovinari dneska placaj, co je napadne. Nyní si rozumíme?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2014 10:16
- Nahlásit

cernej caj
Ale nápad je to dobrej hlavně s tím ořezáváním třeba, zkusím se na to doma mrknout
chce to pouzivat nejakej soft, kterej ti zatemni vlastne to, co hodlas odriznout

<< 1 ... 3132 . 3133 . 3134 . 3135 . 3136 . 3137 . 3138 . 3139 . 3140 . 3141 . 3142 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání