Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:14
- Nahlásit

birma
zrovna teď sedim a zírám do zdi a vznikne z toho nějakej novej krásnej článeček

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:18 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Mathea
hm, tak budte silni a sikovni no. Jinak malej tip, ALE netvrdim, ze je spravnej, vetsina vetu Ti rekne, ze neni spravnej, to si musis vyhodnotit kdyz tak sama. Ani ja nejsem schopen za sebe tvrdit, ze je spravnej, ale to nemuzeme vlastne nikdo nic tvrdit no. Tip se tyka toho, ze pokud pesan vypada, ze by se problemy mohly opakovat, prujmy opakovat ci proste trvat dele, zvazil bych, jestli mu nezkusit davat nejake ionty nebo treba tohle(do papuly):
http://www.cymedica.com/www/cz/produkty/duphalyte/
To jakoze proto, aby se temi delsimi prujmy a hladovkami nedostal do stavu, kdy by vet chtel stejne davat infuze.
opakuji..je to tip pro tebe k zvazeni netvrdim, ze to je dobra cesta a ze to funguje, ale tusim, ze pravdepodobnost, ze to bude skodit je mala.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:22
- Nahlásit

PetraK
píšeš už z Bohnic?
a napůl z kriminálu

grimmh
a vznikne z toho nějakej novej krásnej článeček
z tohodle nevznikne fakt nic

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:23 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
to chce wifi proto, ze to z polohy vuci vysilacum + gps vysilacum urcuje tu polohu
aha, no zkusím to bez i s a uvidím, mít furt zapnutou wifi by se mi nechtělo, stejně připojení na ní skoro nikde není a akorát to žere baterku
gps to má, ale moc přesný to asi nebude, počasí mi to ukazuje teda o kus vedle
to endomondo jsem pochopila, že ty výsledky vidíš až v pc a ne v mobilu a mě to připadalo jako dost zbytečnej vopruz, ale možná je to teda jinak?

edit: ale stejně si asi koupím ten krokoměr, ten se prej dá připnout na oblečení, když jdu nalehko v tričku a šortkách se psama, tak mobil nenosím bo ho nemám kam dát

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:23
- Nahlásit

birma
a napůl z kriminálu
a copak copak?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:27
- Nahlásit

Maya
to endomondo jsem pochopila, že ty výsledky vidíš až v pc a ne v mobilu a mě to připadalo jako dost zbytečnej vopruz, ale možná je to teda jinak?
jak Nike+ tak Runtastic i endomondo vidíš hned v mobilu, jen v kompu pak máš k tomu další detajly. Jen Endomondo teda měří silně nepřesně a přidává přibližně 200 m na 1 km
a copak copak?
chci na třídenní intenzivku do Ostravy a nemám na to, tak přemejšlim, co bych tak vyloupila, jestli zlatnictví nebo banku

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:32
- Nahlásit

Mathea
Odmala na mase neni, cca od dvou let. Chodim k vetum, kde se atb neplejtva, ani kortikoidama a podobnejma srackama, je fatk, ze se mu alespon po tyhle dosavadni lecbe zatahujou ty bolaky a vypada to, ze uz nevznikaj dalsi. Jasne, resi se tim jen dusledek, ale psovi to snad ulevuje, coz je ted imho dost dulezity, bo z toho musi mit taky dost solidni psych
hele pisi jen alternativy, ne to jak to JEE. Neboli nesnazim se konstatovat jen popisovat moznosti..to se tyka nasledujiciho:
No jestli vetka nevi, co mu presne je a dava atb TAK TO PROSTE SPATNY BYT MUZE, ATB mohou uskodit, zabijí podle sveho urceni vsechny bakterie a tak je spousta moznosti, co se muze po ATB stat, organismus je proste slozitej a udelat v nem nerovnovahu neni az tak slozity. Opakuji, netvrdim, ze je spatny, ze ta ATB bere.

Ockovani bylo v lednu. Foresto nevim, ale ma ho tejden sundany, hlavne mu to nezacalo na krku, kde bych tu reakci cekala nejsilnejsi v pripade, ze by to bylo tim (jasne, jde to do krve, ale stejne), ale na brise za podpazim a na prednich tlapach.
Hm no mozna to budou typicke emisni zony pro nektere pripady...co ja vim...v kazdem pripade presne tohle umisteni v tehle zonach znam velmi dobre. Hezky to reagovalo na kontinuální čištění Betadynou a Framykoin v prášku ...lae může to být případ od případů jiný, ani bych to nepsal, kdyby jsi nepopsala vlastně identické zony.

Maya
ano, z tvojí věty pis bych se rovnou snazil vyloucit vsechny nebo co nejvic teda spise . jsem pochopila, že máš na mysli všechny nebo skoro všechny, divný co?
Docela jo....podle me z toho plyne, ze nekdo napsal "vsechny" a v pokracujicim textu to upresnil na "skoro vsechny" kuliva tomu, aby si nahodou nekdo nemyslel, ze jako se da vypustit vsecko, co by mohlo nejak drazdit. No a stejne to bylo malo!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:33
- Nahlásit

birma
Jen Endomondo teda měří silně nepřesně a přidává přibližně 200 m na 1 km
to mi teda připadá docela dost, není vono to koncipovaný spíš na míle?
co bych tak vyloupila, jestli zlatnictví nebo banku
taky benzínku možno

grimmh
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:33
- Nahlásit

birma
zlatnictví nebo banku
domluv se směnárníkem fifty-fifty - to by bylo, abyste si neplácli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:35
- Nahlásit

birma

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:37
- Nahlásit

Maya
to mi teda připadá docela dost
no to je sakra dost, ale zas má člověk radost, jak jde rychle a daleko, než to pak doma poměří s mapou
taky benzínku možno
no vidíš, to mě nenapadlo

grimmh
domluv se směnárníkem fifty-fifty
se nebudu s nikym dělit, třá mi zbude něco i na další akce

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:39
- Nahlásit

PetraK
Hele víš co ty jeden? To se dělá nabourávat se druhejm na účet a psát za ně na fóra?

Haló osobo! To už jsme tu jednou měli, že jste si na mě hrál a já měla tehdy hoňky, jak stihnout vás zastavit což byla sice čurina třebas u těch dobrošů, ale tetkon já nemožůůůů nemožů, tak by to bylo nespravedlivý. A kde jako jsem ?

Jéé, to su rád, že huž si zpět.
Ale změň si heslo čéče pepíku.
Někdo ti tu leze totiž na účet a píše ouplný nesmysly jako třeba ten, na kterej jsem reagoval . Tak jsem ho odhalil a zachránil tím Tvou pověst.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:45
- Nahlásit

cernej caj
ten canek je dobrej, je vsak otazkou, jak odhadnout míru jízlivosti autora, protože ta určuje to, co vlastně tím textem mělo být řečeno

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:46
- Nahlásit

Maya
taky benzínku možno
To faaakt nejni dobra varianta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:48
- Nahlásit

Maya
tak to zkus pouzivat na mile a doma to prepocitej

zbrnd
je fakt, ze o te mire jizlivosti nikdo nic nevi, ale ta 6tka me pobavila velmi

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:51
- Nahlásit

zbrnd

Jéé, to su rád, že huž si zpět.
Ale změň si heslo čéče pepíku.

ne-e-ne, panee - pořád to tu říkám, mozek a jeho aktivita stále mínus, takže se vůbec nechytám. Jsou dvě možnosti, je to enem ftipná reakce na to, že jsem popřela, že jsem magor , nebo za mě někde tvoříš. a nebo třetí možnost, ta mi napadla až tetkon, tvoří ještě někdo jinej. Můžeš prosím debilovi nápovědu dáẗi?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:56
- Nahlásit

PetraK
že jsem popřela, že jsem magor
čéče už jsem ti to jednou psal, neloz na cizí účty!

Zavolejte někdo tý PetřeKé , ať si už změní to heslo.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:59
- Nahlásit

cernej caj
No já nejlíp hodnotím tohle:
Žádný pes není nahraditelný. A ano, pořídíme si dalšího.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:59
- Nahlásit

zbrnd

dobře dobře dobře.
jdu domů. to bude bezpečnější

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:00
- Nahlásit

zbrnd
podle me to je ale fakt pravdivy proste tam do puntiku, ale napsany tak, ze se tomu da fakt od srdce zasmat nekde

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:02
- Nahlásit

cernej caj
Žádný pes není nahraditelný. A ano, pořídíme si dalšího.
Ano, tohle je naprosto pravdivý, ale pro lidi to myslím moc dobře nevyznívá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:05
- Nahlásit

zbrnd
jako proc? podle me se to nevylucuje. Protoze ty nenahrazujes do jiste miry staryho psa, ty nahrazujes to volny misto, co ti zbylo.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:08
- Nahlásit

zbrnd
pro lidi to myslím moc dobře nevyznívá.
nechápu proč. Přijde mi to stejný jako s lidma, co člověku zmizí ze života - nenahrazuju je, ale zaplňuju prázdný místo, co po nich zbylo. Stejně jako jsou jedineční lidé a tak nejde jeden nahradit druhym, tak nejde ani nahradit jeden pes druhym, ale neznamená to, že člověk už bude navždy bez psa, jen aby uctil památku toho prvního...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:09 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

birma
edit:
nenahrazuju je, ale zaplňuju prázdný místo, co po nich zbylo
jakože empty slot jo? a kolikpak máš takovejch slotů dýfoultně?

IMO prostě nějak si to asi okecat chceme

Přijde mi to stejný jako s lidma, co člověku zmizí ze života
Ano, jistě, je to ale případ od případu. Dokážu pochopit, že se třeba někomu zabije partner, s kterým mu to klapalo a za týden je tam na jeho místě někdo jinej. Dokážu pochopit, že se to může stát, ale nedokážu pochopit(pochopit dokážu, ale ne ztotožnit se s tím), že se to děje běžně.

Stejně tak u psů, dokážu pochopit, že se někdo rozhodne okamžitě a má za tejden novýho psa....ono to samo záleží na spoustě věcí okolo a nejde to prostě generalizovat či jak to nazvat správně. Ale opět, pakliže je takovéto rychlé vyměňování pravidlo, pochopit to taky dokážu, co by ne, ale jaksi mi to pak nezapadá do rámce typu "pes přítel člověka" či "mám svýho psa rád" atd .... ale tak samo sebou ono zas to stojí na tom, jaký význam má slovo "přítel" či "mít rád".

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:14
- Nahlásit

zbrnd

jdi prosím v emila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:31
- Nahlásit

zbrnd
Dokážu pochopit, že se to může stát, ale nedokážu pochopit(pochopit dokážu, ale ne ztotožnit se s tím), že se to děje běžně.

jenže je otázka, zda se to děje běžně. Někdo čeká týden, protože ten smutek je náročnej a takhle se zabaví aspoň a nemyslí na to tolik a rychleji to třeba přebolí a na druhé straně sou lidi, co třeba měsíce až roky dalšího nemají...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:32
- Nahlásit

zbrnd
pakliže je takovéto rychlé vyměňování pravidlo, pochopit to taky dokážu, co by ne, ale jaksi mi to pak nezapadá do rámce typu "pes přítel člověka" či "mám svýho psa rád" atd ....
já nějak v tom odstavci nevidim, že za tejden. Kde to tam čteš prosím? To, že člověk předem ví, že si pořídí dalšího psa, neznamená, že to bude za tejden, může to bejt taky za rok, ne?
Navíc tedy podle mě dost záleží na tom, jak člověk o psa přijde - pokud je dlouhodobě nemocnej a člověk se třá tejdny a měsíce smiřuje s tím, že bude nevyhnutelnej konec, pak je podle mě logický, že je dřív připravenej na život s dalšim psem, protože si odsmutnil částečně předem. Navíc podle mě pořízení dalšího psa neznamená to, že člověk nemyslí a nevzpomíná na toho prvního. Stejně tak by třá bylo možný, že by si člověk toho druhýho psa pořídil, i kdyb byl ten první naživu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:35
- Nahlásit

birma
že by si člověk toho druhýho psa pořídil, i kdyb byl ten první naživu...

a tady se neda vubec rict, ze pak prvniho rad nemas, pac co pak rict o lidech, co maj treba 2 deti. tezko ty lidi nemaj radi to prvni dite, naopak spis je i pro ty deti asi lepsi kdyz sou dve a zabavi se i spolu, stejne jak pro ty psy je casto lepsi ze sou spolu doma ve smecce

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:37
- Nahlásit

cernej caj
pac co pak rict o lidech, co maj treba 2 deti
no a co teprv ti, co jich maj třeba 5. Ti totiž maj děti a když je nemaj rádi, tak si poříděj další a další, jen aby zjistili, jestli to nový dítě nebudou mít radši

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 15:44
- Nahlásit

birma
samozrejme nemaj radi zadny deti, ale uz je ani nemuzou dat do babyboxu kdyz ty prvni uz umi rict kde bydli

<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání