| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 23:27
- Nahlásit
cernej caj
už jste ale úplně jinde jen jsem náhodou narazila na tohle:
tak v sobotu na festaku, kdo zna (ja o nem nikdy neslysela) byl tomas kocko
- a ,,fakt nikdo neznáte?" Můj šálek kávy to je, vzpoměla jsem si na jednu starou písničku, ale právě...nemůžu si ani za boha vzpomět, o čem byla, ani na jedinou větu z ní, abych ji podle toho nějak našla Myslím, že to bude ještě z doby, kdy zpíval tak nějak sám...Byla tehdy taková jediná známá...třeba už před minimálně 5, možná až 10lety..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2014 11:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
to je husty
worick
ja o nem fakt nikdy neslysela, ani podle jmena... ale ja zas vubec nesleduju telku, radio nebo noviny, takze kdyz tu na zastavce byl plakat na tomase kluse tak si rikam tvl kdo to zas je, a koukala sem na netu a on je docela znamej v cr zrejme...
jinak Ola o nem vedela a tesila se na nej moc a byla i moc spokojena
maya
tak my sme prej OK
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2014 19:00
- Nahlásit
včera mi přišla takhle kniha a jako fakt super
http://www.databazeknih.cz/knihy/najdete-si-sveho- martana-107623
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2014 20:08
- Nahlásit
Krásný večer přeji...
Tak se nám podařilo udat ty dvě čupky, dokonce společně do fajn rodiny, kde se budou mít skvěle....zlatý šiby, již nikdy josefčici a raslici tím tuplem nee....jak s tím někdo může trvale žít nechápu....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2014 22:21
- Nahlásit
vlk
a tak to je super, jsem fakt myslela, že už jsou u tebe natrvalo
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 07:15
- Nahlásit
krásné ráno...
Maya
jako nenabízeli jsme je nikde...ale přijeli známí a zrovna jim nedávno umřela fenka jezevčíka, a ta naše godhajka jak byla na každýho nasraná, tak k těm se měla, lísala se vnucovala oni byli unesený a odpoledne si je vezli domů.... ještě večer volali, jak jsou suprový... tož snad jim to vydrží....jako nebyly tak špatný ale prostě nejsou to šiby nó....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 12:00
- Nahlásit
Peknou nedeli vinsuju, dobrou chut, pokud zrovna obedvate.
vlk
ta naše godhajka jak byla na každýho nasraná, tak k těm se měla, lísala se vnucovala
Tak to je super, ze si josefcice takhle sama urcila, kde chce bejvat. At se je spokojenost na obou stranach. Zbytek smecky je happy, ze jsou zase ve starym poctu?
A my mely vzacnou navstevu, prijel velecteny pan Arnost s matheou. Arnost je boziiiiiiii! Vtelena roztomilost, clovek by ho laskou sned - neskutecnej tvorecek.
Sezrat ho teda chtely i cubky, dost razantne protestovaly proti pritomnosti vetrelce v baraku. Zejmena v Kremylovi to jeho maly telicko vzbudilo lovecky? zarlivacky?zabijacky pudy, ta po nem sla pres mriz jak slepice po flusu. To me jiz nastvalo, protoze mam prece vychovane a socializovane fenky. (ackoliv jsem presne tusila, ze takhle to dopadne, cizi pes do jejich rajonu bez predchoziho seznameni..)
Tak jsme vyrazily na prochazku, s kazdou cubou jednotlive. Svete div se, behem peti minut Kremyl zjistil, ze to je pes a ne krysa, a este jako pes pes! Uplne bylo videt, jak ji to v hlave udelalo cvak, ahaa, pindour! A co ty dva pak spolu delali za kraviny, priskokem vpred, Arnost je prevlecenej tryskac, spina pohon ve vterine. S perdelkama pak stejne proces tapaci a vysledkem jsou Arnostkovi nove tri psi teticky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 14:43
- Nahlásit
vlk
tak to je skvely , delas si dalsi misto?
Fifi
tak to ste si navstevu urcite moc uzili
ze to je pes a ne krysa,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 14:59
- Nahlásit
cernej caj
Uzily, je polozen zaklad pro mnohalete tetickovani. A musim verejne rict, ze mathea udelala s Arnostem kus prace, pochva, pochva, ma ho tri tydny a zmenil se, hodne. Videla jsem ho jeste v docasce, uz ted je z nej jinej peef. Az se otrka uplne, bude to nuklearni hovado! teda hovadko... hovadecko... hovadecicko! On je strasne mrnavej!
A kdybys videla Kremyla, tak se nesmejes, byla vypsychla total, cela vibrovala a delala fakt zlou kravicku. Asi si myslela, ze sem privezla zase josefcici na hlidani, tu opravdu nesnasi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 18:44
- Nahlásit
Fifi
jestlipak ona spíš nemyslela, že jste jí přivezli zákuseček
ale super, že se nakonec skámošili
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 18:56
- Nahlásit
Maya
jestlipak ona spíš nemyslela, že jste jí přivezli zákuseček
To ne, tam jen nebyl cas je sesmeckovat predem. A mam vemena silne teritorialni, si proste hajej svy, nejsou kytickovy fenicky.
Ale zvladnuly sme to s matheou skvele, teda Arnost a cubky pak. To spis v reakci na naky ty stesky na netu, ze prijede nekomu navsteva se psem a psi domaci nejsou privetivi - mne to prijde zcela normalni. Ze si kor cuby hlidaj a strezi svy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 20:06
- Nahlásit
Fifi
jj, však to byla sranda, u nás je to stejný, tak jsou to hlídací psi ne?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 21:56
- Nahlásit
Fifi
Zbytek smecky je happy, ze jsou zase ve starym poctu?
jojo, zavládla letní pohoda...dokud tu byly, tak šiby měly pocit, že si furt něco musí hlídat a tak byly stále ve střehu a napružené..... je na nich vidět jakási úleva a uvolněnost....
cernej caj
delas si dalsi misto?
čajíčku.... neser boha nebo po tobě hodím bleskem...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 22:46
- Nahlásit
pokud byste si ještě někdy zoufali na svým psem, tak jsou na tom lidi ještě hůř
https://www.facebook.com/photo.php?v=1015202634211 1905&set=vb.673956904&type=2&theater
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 22:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
jj, třeba moje mamča
...Sany byla ráno strašně divoká, roztrhala mi další kalhoty. Docela jsem se jí bála, protože jsem nevědla co mám dělat. Pak se mi podařilo dostat do dílny a dala jsem jí obojek. A docela náhodou když se na mne vrhla tak se mi jí podařilo strhnout. Ale to jí myslím v tu chvíli moc nevadilo. Pak jsem jí ještě zakázala žrát to hnojivo. A pak začala být smutná. Nehoní ptáky, nekouše mne, nelítá v mrkvi, nežere hnojivoi.
Sakra, věřili byste, že má za sebou výchovu dvou vlčích špiců a cvičák? .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2014 23:14
- Nahlásit
Hlásim, že byl dneska Adam hrdina a zvládnul všechna strašlivě nebezpečená místa na jedničku a já jsem hrdobec. Jinak se snaží spáchat sebevraždu zabitím tím, že děsně prudí a dělá vylomeniny, protože dneska jsem na něj fakt neměla čas
Maya
ten je dokonalej!
kachna_
Pak jsem jí ještě zakázala žrát to hnojivo. A pak začala být smutná. Nehoní ptáky, nekouše mne, nelítá v mrkvi, nežere hnojivoi.
chudák Sany
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 00:45
- Nahlásit
Fifi
Oooo, verejnde dekuju za verejnou pochvu! Snazime se, snazime, ale ono to jde tak nejak samo vlastne s nim
Musim rict, ze je nezvyk se bat o sestikilovyho psa, u kteryho staci fakt malo k otmu, aby uz nebyl Ale musim zas ja teda pochvalit holcicky cuzovaty od Fifiny, bo to nakonec zvladly uplne bravurne! Chvili sem uz ani nedoufala, ale jak sme sly ven, tak pak i pres mriz bylo velke cmuchani a radostneni na obou stranach a bylo moc hezky to sledovat Navic ma Arnostek diky holkam dalsi pozitivni zkusenosti s velkejma psama, ktery mu chci dopravat co nejvic to pujde, bo z nej nehodlam delat malou hysterickou steknu A byek chvilema na zacatku vubec nedejchal, pak uz byla vyrehtana, delala hranolek a davala nastridacku tlapicky jakoze "poood, pood si hrat ty malej zmrdecku uzasnej!"
A jinak zas bojujeme s Balouskovym zdravi, drbe se, vykusuje, vyblemcava, krev komplet v pohode, akorat nizsi hodnota bilejch krvinek, ale to vetka rikala, ze muze naprosto souviset s tou jeho stitnou, seskrab na vnejsi parazity cistej, cekame na kultivaci plisni, ma nasazena antibiotika, bo uz si po tele vyrobil nepekny veci, ktery se mu zanitily.. A koupeme v desinfekcnim samponu, od patka zatim mirny zlepseni, ale fakt jen mirny, chjo. Uz by mi mohli dat taky trochu klidu, trubicky moje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 07:09 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
ma ho tri tydny a zmenil se, hodne. to je skvely
takze Kremyl bude vypsychla teticka, jo
vlk
kachna_
A pak začala být smutná. Nehoní ptáky, nekouše mne, nelítá v mrkvi, nežere hnojivoi
birma
a co ta noha teda?
Mathea
Navic ma Arnostek diky holkam dalsi pozitivni zkusenosti s velkejma psama, ktery mu chci dopravat co nejvic to pujde,
to je skvely snad i Balous bude brzo OK
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 07:25
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
gratuluju, vypadá to, že Adámek už je zase ve formě
Maya
moc pěkný video - majitelé se určitě nenudí
MatheaFifi
pěkné jste si setkání užily
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 07:28
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/339384-odmitnute-mla de-geparda-naslo-neobvykleho-pritele.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 07:34
- Nahlásit
grimmh
tak proc ne, mladata si na sebe vetsinou hodne rychle a snadno zvykaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 08:04
- Nahlásit
a dneska to máme krásných 5let, co sme se s mužem poznali. To letí, to je děs. Prostě mě dostal k svátku
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 08:18
- Nahlásit
cernej caj
tak to velká gratulace!!!! Doufám, že jste ty půlkulatiny pěkně oslavili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 08:26
- Nahlásit
cernej caj
dneska to máme krásných 5let, co sme se s mužem poznali
a tak to gratulka k malovýročí
kachna_
Sakra, věřili byste, že má za sebou výchovu dvou vlčích špiců a cvičák?
fakt nechci bejt špatným prorokem, ale mě ty tvoje popisy fakt připomínaj borderu jak vyšitou, strašný raplové a nikdy v klidu, i Zeus, kterej je fakt klidná bordera lemra líná, je schopnej mí skákat po hlavě, když přijdu domů a to jako doslova skáče až na hlavu a nechat ho tak to skončí taky drápancema a roztrhaným oblečením, tak jestli vona jako Sany nepotřebuje dost upustit páru, myšleno jako prací
Hlásim, že byl dneska Adam hrdina
a tak to je super, že je už takhle odvážnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 08:28
- Nahlásit
jinak proběhl pokus číslo dvě s kupovanejma růžema a ani prt
aby nakonec voni ti Číňani neměli pravdu, že to jde jen s těma jejich růžema za 10 dolarů
udělám někdy ještě pokus č.3 s domácíma růžema pro případ, že by ty kupovaný řezaný byly něčím napuštěný, akorát blbý, že nemám doma bílý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 08:33
- Nahlásit
Maya
a to jako doslova skáče až na hlavu a nechat ho tak to skončí taky drápancema
popisujes ferinku?
a co to presne testujes? si to nevybavuju mozna ste se o tom bavili kdyz sem to jen prolitavala zpetne. neco s ruzema zes resila vim, ale asni ne konkretne...
grimmh Maya
dik, zajdeme si mozna na cokoladu nebo tak neco (po vyrizeni pojistovny a dem dneska na kytarovy hrani do hospody, tak su zvedava, napytel je, ze to zacina az v 8, takze i kdyz vypadnem neskutecne brzo, zitra se bude do prace vstavat dost blbe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 08:43
- Nahlásit
cernej caj
popisujes ferinku?
taky skokan? jako Dorin taky skáče a dost vysoko, ale 2 metry jako Zeus teda nedá a navíc skáče tak nějak normálně nahoru a dolů, kdežto Zeus sebou mrská jak kapr a skáče fakt jako na člověka, takže těma nohama je dost nebezpečnej
a co to presne testujes?
barvím kytky, domácí poviňky šly v pohodě, kupovaný růže teď ani omylem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 08:47
- Nahlásit
Maya
no dobře, ferina 2 metry neskáče, ale já nemám dva metry takže mě fláknout drápem přes hrudník taky zmákne ale u ní to je to vzrušení z 0 na 100 za vteřinu, než že by byla nevybitá.
máš fotku těch pivoňek?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:18
- Nahlásit
cernej caj
máš fotku těch pivoňek?
na fb, akorát jen dvoubarevnou, víc jsem neměla barev
ty to tam asi uvidíš, protože ač jsem to tam dala jako veřejný, ukazuje se to jen přátelům a nevím jak to změnit, tak jen doufám, že všem, on si ten fb dělá co chce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2014 09:21
- Nahlásit
cernej caj
ale u ní to je to vzrušení z 0 na 100 za vteřinu, než že by byla nevybitá.
no ale špic se zase umí zklidnit ze 100 na 0 za vteřinu a bejt klidnej pes, to bordera neumí, si venku sednu ke stolu, moje psiska si lehnou kolem a klídek pohoda, jen bordera furt rotuje kolem a když už si lehne, tak to vydrží 5 vteřin a vstane a rotuje opět, jako mě by z takového psa kleplo do tejdne
|