Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:28
- Nahlásit

birma

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:29
- Nahlásit

denyk
jak píše čaj 90D, ale mý vysvětlení chtělo říct, že když si v krámě zkusíš 90D a bude ti obvod velký, tak stejně velký košíček s menším obvodem NENÍ 85D, ALE je to 85E a ještě menší je 80F a furt je to na stejný prsa
směrem nahoru zase adekvátně 95C nebo 100B atd.

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:31
- Nahlásit

Maya
cernej caj
tak já to někdy prubnu díky

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:32
- Nahlásit

hele lidi, přeju dobrý nákup potprdy a krásnový víkend. My máme po tom očkování prý Majora Poletuchu trochu omezovat v pohybu. Ještě nikdy mi nikdo nevysvětlil, jak se to u vižlíků dělá . Takže si rovnou dávám chladit do mrožáka několikero mnoho hadrů, abych si měla co dávat na makovici

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:33
- Nahlásit

PetraK
omez ho tim, ze mu neomezuj ten pridel milovane potravy a von se vomezi sam

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:42
- Nahlásit

PetraK
My máme po tom očkování prý Majora Poletuchu trochu omezovat v pohybu. Ještě nikdy mi nikdo nevysvětlil, jak se to u vižlíků dělá
uvaž ho za nohu ke stolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:46
- Nahlásit

PetraK
tohle ho nauc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

vyzva pro sverace

cimz se zitra pokusim zbavit vseho, co mi doma zavazi - prelozeno alespon 10veci zkusim dat pryc

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 15:02
- Nahlásit

PetraK
Krásnej víkend s Otesánkem !!!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 15:02
- Nahlásit

cernej caj
to video je děsnýýý

a článek taky, to jakože mám vyhodit všechny dokorace? a co bude pak na těch poličkách?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 15:03
- Nahlásit

PetraK
Štajna asi budeš muset klepnout, jinak to nevidím, nebo svázat nožičky nebo tak něco

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 15:09
- Nahlásit

Všem
Krásný a ničím nerušený víkend

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 15:29
- Nahlásit

Maya
tam budes mut nove nirvanu pro svoji dusi

grimmh
take krasny hikend preji vam vsem

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 18:57
- Nahlásit

a co bude pak na těch poličkách?
Maya
tak co vim, tak k poličce se tu vzájemně posílají zdejší dámy tak nezoufej, brzy můžeš mít plno

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:07
- Nahlásit

Janiii
tak co vim, tak k poličce se tu vzájemně posílají zdejší dámy tak nezoufej, brzy můžeš mít plno
a neni to nějaká konkrétní polička? Jestli si dobře pamatuju, tak má patřit Fifině, neee?

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:08
- Nahlásit

birma
jedna polička všechny neobsáhne

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:11
- Nahlásit

kdybyste se chtěly vzdělávat

Janiii
jedna polička všechny neobsáhne
já netušim, jak velkou poličku Fifina má, ale když myslíš

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:15
- Nahlásit

Staajn,
peknej vikend vsem vinsuju.
Rano zacalo zvesela, kamikadze vrabec v baraku - byla sem rychlejsi nez Skritek, tak happyend. Posleze jsem se dozvedela, ze mam proklety auto, se kterym si pan dochtour uz fakt nevi rady, snad v po dalsi konzultace neco vyresi. Jo a hara i Kremylek, jiz ma vzadu nevzhledny meloun, sukaji se se Skritkem dost nehorazne, Ag z nich je na zvraceni.
Janiii
tak k poličce se tu vzájemně posílají zdejší dámy
Jo no. Kvuli ty stracene, myslim, ze je na case ji poslat asi kachne! Navic stracena nikdy nebydlela na policce, coby alergik mam minimum policek, natoz predmetu na nich. Bude z ni putovni stracena!
birma
Jak adamita, pajdy mensi?

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:21
- Nahlásit

Fifi
Ag z nich je na zvraceni
chudák, takový nadrženkyně mít za společnice
Jak adamita, pajdy mensi?
už od včerejška nepajdá, ale protáhnout si tu nohu nenechá, jen je otázka, jestli ho to bolí, nebo si jen pamatuje, že to bolelo a tak to nechce opakovat..

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:24
- Nahlásit

birma
ale protáhnout si tu nohu nenechá,
A proc by si ji mel nechat protahovat? Dulezity, ze nepajda! tak jeste zitra radsi klid a pak zvolna zatezovat.
takový nadrženkyně mít za společnice
Pred kastraci se rada zapojovala...

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:27
- Nahlásit

Fifi
proc by si ji mel nechat protahovat?
protože doteď si ji protáhnout nechal a tu druhou haxnu si nechá protáhnout stále. A protahování obecně považuju za dobrý

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:49
- Nahlásit

birma
A protahování obecně považuju za dobrý
Tak mne se cubky protahujou samy, ja jim za nozky netaham. Este bych jim ublizila, zadny psi fyzioterapeuticky cviky s nima neprovozuju, krom drbanicka, mazlenicka - ale esli ty mas spesl metody, proc ne.
Ted by chtely maximalne tak masaz nad ocasem, coby masaz erotickou.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:53
- Nahlásit

Fifi
ale esli ty mas spesl metody, proc ne.
máme vysvětleno od Katky co a jak, aby se pesovi neublížilo a přitom aby se mu po větší zátěži svaly protáhly, takže by ho pak neměly haxničky bolet a svaly tuhnout

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:57
- Nahlásit

birma
ty kurzy jsou zajímavý, škoda že v anglině, to bych asi nedala

jinak pátek 13. mě taky dohnal, jsem si nevšimla, že zavřeli odbočku před zastávkou mhd co jezdím z práce a tudíž ten bus co tam běžně zahejbá, pojede rovně na naší zastávku a jak jsem zvyklá, že tam jezdí jen ten jeden můj bus, tak jsem naskočila do prvního co přijel a co jako?? jo jel jinam, ani se mi nepodařilo otevřít v mobilu jízdní řád, abych se podívala kam to vlastně jedu, to mám teda ještě nedostatek, tak jsem se jak debil musela ptát na cestu k metru, protože samo tenhle bus k metru nejel, ale do nějakýho prdelákova, ale bus domů jsem stihla, tak nakonec dobrý, akorát tu okružní jízdu předměstím Prahy fakt už opakovat nemusím

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 19:59
- Nahlásit

birma
máme vysvětleno od Katky co a jak
vsak, tak sem to myslela. Ale to jen, ze bych s bolavou nohou proste hnedka nekroutila, nenatahovala, neprotahovala, nechala bych to "odstat".

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 20:00
- Nahlásit

Maya
kurzy jsou zajímavý, škoda že v anglině, to bych asi nedala
já bych to chtěla zkusit si projít právě kvůli zlepšení v angličtině, ale bojim se, že mi to odhodlání dlouho nevydrží

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 20:01
- Nahlásit

Fifi
Ale to jen, ze bych s bolavou nohou proste hnedka nekroutila, nenatahovala, neprotahovala, nechala bych to "odstat".
však já nejdu přes jeho tah, ublížit mu tim fakt nemůžu

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 20:10
- Nahlásit

birma
však já nejdu přes jeho tah, ublížit mu tim fakt nemůžu
Kdyz myslis. Vsak ho sama znas nejlip. A aby to psany slovo vyznelo spravne - bavim se o psovi s bolavou nohou, ne o protazeni nejakym treninkovym. V ramci toho, jak sem psala o Kremylovi pajdajicim, tak jsem se i ptala veta, jestli s ni nejak hejbat, masirovat jemne... Pravil, at ji necham bejt, ze muze bolet i drobnej pohyb, nevyzadanej, ze si pes sam urci svymu telu, co s hnatou bolavou. S pajdou zkratka nehybat, kdyz se nevedela presna pricina, krom toho, ze ji boli kycel a nema tam artrozu.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 23:01
- Nahlásit

otestujte si router, můj je prej pravděpodobně OK
http://www.lupa.cz/clanky/test-prozradi-zdali-vas- router-netrpi-bezpecnostni-chybou/#utm_source=rss& utm_medium=text&utm_campaign=rss

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 23:07
- Nahlásit

něco, co by se mohlo líbit kafi (a třeba i vám ostatním)

<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání