Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 10:58
- Nahlásit

Mathea Takze proste to kurva budou ty zasrany plisne a hotovo.

A pardon za vulgarismy, ale mne fakt zacina uz svihat

ach jo pani vy si taky užíváte furt něco

worick
A hlásím: UV samolepky na okna proti ptákům nefungují právě jsme zabili žlunu Jsem v šoku
to já taky já myslela že to fungá

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:12 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Mathea
achbože chudáček
a chudina ty...
jo, musí to bejt jenom plísně!

s tím probicanem, dávala jsem ho psovi po atb a pak po měsící po pohledu pod mikroskop měl pes ve střevech furt mrtvo, jako bych nedávala nic. možná nějaká indivi náhoda, ale kdo ví?

edit- a nemůžou ho dál takhle ničit právě ty atb?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:15
- Nahlásit

Fajka
ale bo máš pséééka si myslím že bys potřáála asi brejle
kdepááák, brejle asi pořebuješ ty když nevidíš jakej je nádhernej úžasňák

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

zaplaťbuch to nedopadlo bo jet 2 tisíce kilometrůch tam a dva zpátky s vozejkem se mě osobně fakt nechtělo

prooosim Tě, naděláš, když může Čííííííf jet s traktorem od Vás k nám na chalupu!! tak nějaký Španělsko vás nerozhází

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:28
- Nahlásit

PetraK
tak nějaký Španělsko vás nerozhází
jo a sou lidi co to choděj i pěšky, sem to sem dávala fčera, tož jízda s vozejkem je prt

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:29
- Nahlásit

Vero

voni nemají svoje stránky, voni nemají ani email musí se postaru
tydlifounovat...

jéé to z ní dobře

chtělas vědět něco konkrétního?

jo. Jsou pokoje se sockou? Páč to je pro mě zásadní věc Je tam možnost nějakýho jídla -a si jo, že jo? Páč to vypadá, že je to na samotě. Je to hnedle u silnice asi že jo? Je frekventovaná?

bojim se, že jsem dospěla do téže fáze

to jsme dost v tom.... v háji -musim psát slušně, aby se žbrnďa nepohoršoval

Maya

co je to kobří večer?

dávaj Kobru Elf - Brtnik na to občas kouká, má to jako relax - vypne mozek a čumí. Já jsem včera dělala to stejný Jen teda sem neměla co vypínat

zbrnda naklikej pořádně

to bude trestíček! Počkej. a pak na něj pošlu pozitivku!
žádnej Tilda, nic, pěkně naklikat a pozitivka!
grimmh
To se dobře čte, jakou ti dělají zrzounci radost

jo i když to jakoby byly hoňky, tak ve výsledku je to relax a vešlo se toho do toho odpoledne hodně teda. Zlatý léto a dlouhý dny.

Fajka
a co vůbec jak si rozumí s Flekštajnem ?

vona ho viděla zatím jen jednou právě. Vona je na sebe vopatrná, má to tetkon doma čistý a ..... chápeš, ne? no tak až s nima půjdu ven, vytáhneme jí za barák. Musím to nějak logisticky vymyslet, jak jít zvlášť s Bubicí, zvlášť s ním, k tomu uvařit, odnést mámě jídlo............

Mathea
A mne fakt za chvili odvezou

ale ne už! Sakra! Vyřiď mu, že je moc statečnej chlapínek.
Ještě mě napadlo - stafylokokv kůži!! To měl Murphík- zjistili to ze stěrů, tak jak to píšeš, bylo to podobný. Postup byl ATB, pak Amoxiklav a pak dlouhodobě homeo - ač si Herčoun myslel, že to nemusí vyjít natrvalo, povedlo se mu to. Pak už se to nikdy nevrátilo a to jsme se s tím - než jsme přišli k němu - trápili pět, šest let

cernej caj

supr, ze stajnidlo ma borderiho partaka
jo jo, Kouďák je fajn, líbí se mi jak je vnímavej, mohli by být kámoši

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:31
- Nahlásit

Mathea
tak drzim palce, aby to byla fakt jen plisen

worick
tvl, tak s tema samolepkama, to je pech jako ze se spis snazi jit do skla vic nez driv?
birmice myslim ma ted nocni nebo nejaky brigady asi.

Fajka
to je supr, ze leto volno

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:33
- Nahlásit

Maya
jo a sou lidi co to choděj i pěšky, sem to sem dávala fčera, tož jízda s vozejkem je prt

přééésně! nadělaj, viď?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:39
- Nahlásit

PetraK
Jsou pokoje se sockou? Páč to je pro mě zásadní věc

za dvěstofky na čéka bys chtěla socku?
bohužel nééé. teda- na pokoji je sprcháč (naprosto neuvěřitelný), ale wc je přes chodbu společný.
socku máš pěknou doma, paní, to na horách nepotřebuješ
jestli jo, tak doporučuju tu Figuru na Ovčárně, ti myslím maj i stránky a maj pěkný pokojíky i se sockou, za ceny velice krásný, ale už to nejsou ty dvě stofky.

Je tam možnost nějakýho jídla -a si jo, že jo?

jo, snídaně a pak vaří až do večera, dobře, je to motorest, a přichází hodně turistů

Je to hnedle u silnice asi že jo? Je frekventovaná?

záleží z hlediska čeho? jestli myslíš klid v noci, tak úplná pohodička, v noci toho moc nenajezdí tama a taky mají dobrý okna.

hele já když jsem jim tydlifounovala, esi ubytovávají (znali jsme to předtím jako restauraci), tak prej - no, ano, ALE.... a málem mi to rozmlouvali, že to jako není žádnej luxus ...
já to mám tak, že proč platit 2x tolik někde, když stejně an tom pokoji jen spím a navíc tam nejedu na 14 dní... takže spokojenost
ale

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:43
- Nahlásit

Vero
mám to stejně i s tou cenou a tak. Na těch blatinách mě třeba za těch 250kč člověk hrozně překvapili, že záchod vlastní a až kuchyňka společná, tam to bylo supr taky

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:44
- Nahlásit

existuje nějaká aplikace na telefon, která by fungovala jako krokoměr?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:46
- Nahlásit

Maya
proc chces krokomer? jestli mas GPS, tak treba endomondo, nike... na windows to urco taky bude, to ti meri vzdalenost, kterou ujdes, alejako krokomer, to nevim...

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:48
- Nahlásit

PetraK

hele tady je ještě Figura se sockou

http://www.figura.cz/ubytovani/horsky-hotel-figura /

ale když nechceš bejt nahoře a prostě se vzdáš tůry po hřebeni s tím, že spíš půl dne budeš stoupat nahoru, tak toho najdeš hromadu samozřejmě...

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:50
- Nahlásit

cernej caj
Na těch blatinách mě třeba za těch 250kč člověk hrozně překvapili, že záchod vlastní
však taky asi mívají furt plno
snad se tam letos mrkneme, když loni nevyšlo. je to naše oblíbený místo a cena fakt pěkná.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:51
- Nahlásit

Vero
tak budu držet palce, a snad vám tam nebude tolik pršet, jestli to vyjde

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 11:53
- Nahlásit

cernej caj
a snad vám tam nebude tolik pršet,
nebo snad to do té doby vyřeším nějak s botama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 12:02
- Nahlásit

Vero
nebo

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 12:27
- Nahlásit

Vero

ale wc je přes chodbu společný.

jsem cimprdlína v tutom

tu Figuru na Ovčárně,

děkuju, číhnu

záleží z hlediska čeho?

z hlediska psůch a z hlediska toho klidu provozního .

Dík moc, očíhnu tu Ovčárnu

hele tady je ještě Figura se sockou

díky díky, jdu studovat - eh asi až doma, tu mi to nenabíhá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 12:30
- Nahlásit

tohle si musite precist

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 12:31
- Nahlásit

PetraK
byvalyho mati, kdyz byli u nasich jeste na navsteve, tak donutila, aby ji bejvalej umyl zachod (u nas bydlel pres rok, tak to nebylo divny - to, ze se chopil myti) to bylo teprv...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 12:37
- Nahlásit

cernej caj
pravdivej článek
krokoměr chci na měření vzdálenost, sem si říkala, že už konečně změřím ty naše procházkový trasy ale na to endomondo už jsem koukala a to mi připadá spíš na delší vzádelnosti něco asi pro tebe nebo birmu ale změřit ten kilák nebo dva co chodíme my mi to připadá zbytečně složitý
ale teď jsem koukala, že krokoměr stojí tak dvě stovky, tak si ho asi koupím a můžu s tím sfouknout i tu rotanu na protahování zad, vobojí je mrňavý a tím pádem při nevyužití snadno ukliditelný, ne jak blbej rotoped

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 13:08
- Nahlásit

cernej caj

byvalyho mati, kdyz byli u nasich jeste na navsteve, tak donutila, aby ji bejvalej umyl zachod (u nas bydlel pres rok, tak to nebylo divny - to, ze se chopil myti) to bylo teprv

tak takovej magor nejsem............. zatim teda

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 13:10
- Nahlásit

cernej caj
tak na android prej existuje a umí i mhd, no to by mohlo bejt zajímavý si i změřit kolik nachodím když jsem v práci
http://www.androidmarket.cz/aplikace/moves-intelig entni-krokomer-pro-android-zkusenost/

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 13:37
- Nahlásit

cernej caj
tak jsem si stáhla to Moves, píšou teda že to pracuje i offline, ale nevim, furt to chce wifi a nepřišla jsem vůbec na nějaký nastavení, natož jak to přepnout na mobilní data, takže jestli si vzppomenu doma, tak pustím tu wifinu a uvidím jestli to něco ukáže
zatím je tam takový kolečko a v něm Walk 0

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 13:40
- Nahlásit

cernej caj
birmice myslim ma ted nocni nebo nejaky brigady asi.
birmice nemá nic, jen doháněla po brigádách resty, šúrovala a je scíplá, páč má protivnýho psa a je děsný dusno

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 13:59
- Nahlásit

PetraK
magor nejsem
Hele víš co ty jeden? To se dělá nabourávat se druhejm na účet a psát za ně na fóra?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:03
- Nahlásit

zbrnd
Hele víš co ty jeden? To se dělá nabourávat se druhejm na účet a psát za ně na fóra?

Haló osobo! To už jsme tu jednou měli, že jste si na mě hrál a já měla tehdy hoňky, jak stihnout vás zastavit což byla sice čurina třebas u těch dobrošů, ale tetkon já nemožůůůů nemožů, tak by to bylo nespravedlivý. A kde jako jsem ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:05
- Nahlásit

Maya
dyt to je jedno jestli zmeris kilak nebo 10. je to podle gps tak to je relativne presny, a pokud telefon tu gps ma, tak co?

hm, to vypada dobre docela, to je jak ten meric kolik toho najezdis mysi na pc

to chce wifi proto, ze to z polohy vuci vysilacum + gps vysilacum urcuje tu polohu a proto to muze fungovat i v budovach, gde gps ma problem proniknout. Ale jak to presne funguje nevim.

birma
tak dohanis resty, proste ses v jednom kole

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:09
- Nahlásit

cernej caj
proste ses v jednom kole
zrovna teď sedim a zírám do zdi, což je program na celej dnešek

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2014 14:10
- Nahlásit

birma

což je program na celej dnešek

píšeš už z Bohnic?

<< 1 ... 3123 . 3124 . 3125 . 3126 . 3127 . 3128 . 3129 . 3130 . 3131 . 3132 . 3133 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání