| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:43
- Nahlásit
denyk
klasickej bonprix strih - 75ky si vetsinou musím zapošít, jinak kupuju dle velikosti a strihu 75D/E, sehnat 70E je dost problém aby pasovala, u 75ky už to seženeš spíš.
Jenže to není tím, že bych měla nějak velý prsa ale že 80% žen si neumí koupit podrpdu a pak to vypadá, že já mám velký prsa když si kupuju tydle čísla, páč ženská s nějakou 75D si kupuje 85B, do toho prsa strčí a že má podprdu vzadu pomale na krku a leze jí skoro i z pod roláku neřeší...
obrazek c1 to vystihuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:48
- Nahlásit
cernej caj
Ty máš 75?? Neni to spíš 65?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:58 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
jezis, ted rikam, ze sehnat 70E je asi pravdepodobny jako videt toho mravenecnika v lese v cr, proto musim kupovat a zaposivat 75
(ps ono to cislo neodpovida realnym cm na tele, pac to mam tech cca75cm pod prsama)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:02
- Nahlásit
cernej caj
To víš, mně to hrozně trvá než se na mobilu vymáčknu
Já právě kupuju 85H-I a zvažuju přechod na 80, tak mě u tebe 75 hodně zarazilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:07
- Nahlásit
birma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:31
- Nahlásit
cernej caj
tak to je síla
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:35
- Nahlásit
Provokujete nebo co?????
Kam na ty velikosti chodíte?
Lucksusní oběd jsem dnes měla -
panenka wellington, gratinované brambory, fazolové lustičky se slaninkou. To byl orgasmus .....áááách. A za lidovou cenu 82,- Kč!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:39
- Nahlásit
grimmh
Kam na ty velikosti chodíte?
do obchodu
Ale jestli tě+ to potěší, tak dřív než jsem se začala trochu zajímat, tak jsem kupovala 90-95 D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:41
- Nahlásit
grimmh
já totiž su typická hruška - nahoře nic a dole všecko
birma
do obchodu
ja jako decko, kdyz me bylo tak 16 a tvrde vydrzenejch 150kc sem musela podelit mezi ponozky a podprdu u cinanu, taky sem vzala klidne 85C hlavne kdyz se do toho vesli prsa a stalo to maximalne 100
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:45
- Nahlásit
birma
kupovala 90-95 D
kryndapána, to už ani nemůžu závidět, to je k politování. Musíš být zmordovaná z té váhy (páteř dostává pořádnej záhul) ........... raděj zůstanu u 70B
cernej caj
i prd hruška - čajíček jsi
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:46
- Nahlásit
birma
do obchodu a neposílají vás do sportu s tím, že stany nevedou ???
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:48
- Nahlásit
cernej caj
jo chápu, já jen nechápala velikost košíčku u tebe,
já nosím C
cernej caj
pravdepodobny jako videt toho mravenecnika v lese v cr
a já ho fčéra viděla
grimmh
taky bych si dala takové oběd
cernej caj
já totiž su typická hruška
tak nevím hruška s těmito košíčky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:50
- Nahlásit
grimmh
neposílají vás do sportu s tím, že stany nevedou ???
ně, ještě mě uklidňují, že mají až do K nebo L
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
grimmh
to s tema stanama neni vtipny... kdyz sem vazila vic, koupila sem si krasnou podprdu a segra ji ukazovala svagrovi ze takova by se ji libila a okomentovala tim ze "ale pro me takovy stany kupovat nemusis" no tak ja nevim
denyk
velikost kosicku resi rozdil v cm pod prsy a pres prsa a udava to rozdil v cm... takze moje 70E je kosicek velkej jako u 80C +/- to neznamena, ze mam velky prsa pac je moc velky nemam
(edit tabulka - evidentne znaci, ze moje 70E je 80A
no prave, videla, ale to je sanci 1:100000
no mám přes boky metr a přes prsa asi 89, v pase mám asi 84.... takže od pasu dolů se výrazně rozšiřuju a mám štíhlej jen ten vršek
birma
tak uklidnuji, jo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 13:58
- Nahlásit
cernej caj
velikost kosicku resi rozdil v cm pod prsy a pres prsa a udava to rozdil v cm...
bóže, tomu já asi něpanimáju
je pátek 13-tého, tak je možný všechno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:00
- Nahlásit
denyk
jojo, dneska bude uplnek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:01
- Nahlásit
denyk
v překladu to znamená, že by sis měla dojít do dobrýho obchodu, kde ti poradí s výběrem velikosti, protože podle fotek, pokud si pamatuju, nemáš Céčka ani omylem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:04
- Nahlásit
birma
ně, ještě mě uklidňují, že mají až do K nebo L
do M jsem teď viděla
já kupuju 75 G nebo H, ale teda tu 75 mám zapnutou na poslední háček, což je naprd, potřebovala bych spíš 70, ale to je nesehnatelný bo košíčky by musely bejt o velikost větší
cernej caj
ty nemůžeš mít ani obvod 70, tomu nevěřím
a košíčky malý jako na tý fotky taky mívám, protože prostě větší nemají ani kdybych se na hlavu stavěla, ono se to hezky teoreticky popíše, ale realita je holt jiná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:05
- Nahlásit
kde ti poradí s výběrem velikosti
no to se mi asi nechce, hele to bych si musela vzít dovču, jít do města atd.... to si neumíš představit ten vopruz.
Zapínaní na zádech nemám na krku a nemám je ani "rozpůlený" tak nefím
já asi takýýý
birma
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:09
- Nahlásit
cernej caj
já myslela, že už byl fčéra. Von byl hrozně velikej, ten měsíc.
Zatáhla jsem žaluzky, otevřela okno a ON byl přímo v tý škvíře a čučel mi přímo do vočí
Takže ve 22:30 jsem šla spát, v 0:40 jsem se probudila, pak ve 2:40 to jsem smskovala do 3:20 a pak jsem vstala ve 4:50 půl hodiny před budíkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:10
- Nahlásit
denyk
je to jednoduchý, velikost košíčku není navzdory tradici tradované velikost prsouch, ale rozdíl mezi velikostí změřenou pod prsama - obvod a změřenou přes prsa.
tudíž pokud třeba si zkoušíš podprdu a košíčky ti jsou a obvod potřebuješ menší, tak u menšího obvodu si musíš vzít větší košíčky, abys je měla stejně velký jako o toho většího obvodu
kapišto?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:10
- Nahlásit
narazila jsem na FB na obrázek správnýho leadra, tak jak si ho představuju
Adam je v obýváku a klepe mi ocasem na dveře, asi bych ho měla vzít ven
Maya
do M jsem teď viděla
takže můžu spokojeně tloustnout (nebo otěhotnět)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:11
- Nahlásit
denyk
to je pěkný triko
já taky jsem byla v noci snad 3x vzhůru, poslední dobou na mě ten úplněk taky takhle blbě působí, ale teda naštěstí hned zase usnu, ale stejně ráno je člověk jak praštěněj pak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:11
- Nahlásit
Maya
tak si to taky zaposivej jak ja... ale vim je to naprd.
nicmene tahat bych to teda nechtela
jo mám. A musím zapínat na největší většinou. K tomu zadnímu háčku se většinou dopracuju až tak po roce, až je řádně vytahaná
denyk
spravne to je tak s tim obvodem, ze by sis mela zmerit obvod (treba 80cm) a u podprdy brat to nejblizsi nizsi (takze 75) a melo by ti to presne obepnout telo, ne ze mezi podprdu a zada stcis celou dlan, ale tak na dva prsty mista s tim, ze treba uz citis, ze te to trochu tahne a pak je to spravna opora zadum... pokud to tak mas, tak mas dobre...
treba me nikdo nikdy neporadil, jak sem zacala vydelavat, zacala sem automaticky hledat pradlo, co by mi fakt sedelo takze dneska prijdu do obchodu, chcu velikost, zenska tvrdi ze ne, ze su spatne zmerena (nikdo me nikdy ale nemril) premeri me a donese me o cislo mensi, nez si kupuju pac neni kilo jako kilo, to vime vsichni nebo naopak je prekvapena, ze mi to pasuje
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:12
- Nahlásit
denyk
Pěhhhný tríko. Jen ten materiál bych asi nemusela,. Vypadá, že tam bude nějaká umělina podle toho jaký hází lesk.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:13
- Nahlásit
Maya
já už asik přemýšlet nemůžu f pátek, takže obvod přes prsa mám 110cm. pod 94 takže?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:16
- Nahlásit
Co se týče triček, mám oblíbenou značku Aeropostale.
Prodávají je na mimáči a jelikož mám ráda barvy, tak jich mám asik 15 různobarevných
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
jo a to triko mi pripomina moji svatbu... vsude motiv pacek a kamos "az budes nekde rikat, jakous mela svatbu, tak muzes rict, potapanou, celou potapanou
birma
nebo oboji ono ty deti ti pak prsa pekne vytahaj, tak muzes rolovat
denyk
podle triola tabulky 90D (samo vyrobce od vyrobce to ma trochu jinak)
grimmh
to bude podle me uprava na web takova, at to vypada dobre to ze je to leskly
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:17
- Nahlásit
Maya
taky jsem byla v noci snad 3x vzhůru, poslední dobou na mě ten úplněk taky takhle blbě působí, ale teda naštěstí hned zase usnu, ale stejně ráno je člověk jak praštěněj pak
já to mám denně, ale nevyspalá nejsem, asi mi to stačí
jeslivá to nebude tou blbou potprdou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 14:26
- Nahlásit
cernej caj
dát sem takovejhle obrázek zrovna když píšu Wami o bungee jumpingu? To mi čteš myšlenky nebo co?
|