Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:22
- Nahlásit

denyk
gdyby ses nekoupala v lednici, mohlo bejt fšecko okej

měla jsem se snad koupat radši v mrazáku?

tak to si umím dost dobře představit ..

hele nevím. bylo to fakt hroznýýýýýýýýýýýý, hroznýýýý. No a vono to mělo pokračování ešče. Druhej den. To jsme byli už na Vranově,bylo vedro a já nutně potřebovala do vody, jinak by se mi uvařily mozkový plíny. No a co tetkon? Tak jsme šli úplně stranou od lidí, úplně stranou znamenalo úplně k přehradě. A tam co? Tam se nám míchá ta vodička a takže co? Takže je ledová jako kráva. Když jsem konečně do tý vody vlezla a zvykla si na to, že mi někdo uříznul nohy, zaplavala si a chystala se ven, přišla tam partička hošíčků tak nějak náctiletejch. S pívama se tam usadili, takže hned tak nehodlali opustit pozice. Brtnik zas řval smíchy, hajzlík jeden. Nechal mě tam plavat dokolečka jak žraloka a pak teda přišel s velkoosuškou a poskytl mi záchranu. Doma jsem to vyprávěla kamarádce. nevěřila mi, tak jsem vzala plavky, vlezla do sprchy, polila se a vyšla ven z koupelny. Kamarádka upadla na zem tak jsem ty plavky radši rozstříhala, nechci aby v mým okolí furt někdo padal na zem

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:22
- Nahlásit

Fifi
Skoč do vody, ochlaď se a hodně pij. Ať jsi brzy jako rybka.
Pejska je mi moc líto. Ta bezmoc je nejhorší...................

grimmh
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:25
- Nahlásit

PetraK
.....pokračování dobrý .......

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:29
- Nahlásit

Fifi

. A neni to dobry, jatra vypadaj hodne spatne, degenerativni stav nebo nadorovy onemocneni, achjo.

ale ne! bábulka stará. To je mi líto. a tebe taky, páč vím, jak Ti asi je, bylo mi tak v neděli v poledne poté co jsem hodinku a půl žnula kosou.
Vlez si do sprcháče- ani si nemusíš brát plafky teda , ale pomaličku se celá ochlaďuj.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:30
- Nahlásit

Fifi
tak se drž, snad se brzo vochladíš.
a chudák psisko

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:31
- Nahlásit

Fifi
Dala bych mu ted urcite klidovej rezim, striktni, zadny carani ve vode a skakani, litani. Pockala bych dva dny a pak by se videlo
Děkuju, potvrdilas mi můj plán, že do pondělka klidné procházky na krátkém vodítku (což teda nezabrání případným letmým startům za ftáčkama nebo extra jedlejma cyklistama, ale to už bych ho musela svázat do kozelce a poponášet :smirk a v pondělí budu kdyžtak objednávat vyštetření u Musila v Brodě.

Mayapak rovnou ortopeda, ten hned koukne na snímky a pokud potřebuje nějaký znova, udělá si ho hned dokud je pes v narkoze
navíc dost pozná i podle pohybu, u Kima se trefil na poprvý jen ho viděl popoběhnout

přesně tenhle myšlenkový pochod jsem měla

Vero
a prohmatalas ho a vůbec nereaguje na nějaký bolestivější místo?
prohmatala, jediný co, tak odmítá tu haxnu propnout dozadu, jinak se všechno jeví OK, včetně propnutí kolene, na který jsem měla podezření původně, drápků, tlapek, všeho...
zas já nechtěla dělat agi nějak intenzivněji
tak ten náš jeden trénink týdně na skočkách pro medíky není žádná velká intenzita, ale samože kdybych věděla, že tam nějakej problém je, tak se na to vybodnem úplně

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:31
- Nahlásit

grimmh

a pak už byl scénář stejnej jako u Vás.

první užofka na Balatonu!

denyk

, krásný závěr mé prc.doby

Vero
no vyloženě!

a že mě to vůbec, ale vůbec neudivuje!!! ?

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:33
- Nahlásit

Fifi
byli jsme na veterine se znamych trpaslem, jak hlidavam. A neni to dobry, jatra vypadaj hodne spatne, degenerativni stav nebo nadorovy onemocneni
držím palec, ať jemu jen dobře.
Tohle počasí je záhul i pro zdravej organismus, natož pro jakoukoliv chorobu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:34
- Nahlásit

PetraK
Babulka dostala dietu a podpurny prostredky, snad to zabere. Prislo se na to nahodou, zadny problemy doted nemela, ale jaterni testy vysly uplne sileny. Dle sona ma jatra opravdu spatny. No drzte palce.
Vlez si do sprcháče
To byla prvni vec, kterou jsem udelala + doted mokrej hadr na lebze. Ale furt se zaludek houpe, ale na omdleni uz mi tolik neni. Ble.
birma
Este me napada, jestli to nemuze mit i od zad, jak mel ten vocas mrkvej. Me kdyz chytnou zada, tak to vystreluje i do nohy...

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:36
- Nahlásit

Fifi
Este me napada, jestli to nemuze mit i od zad, jak mel ten vocas mrkvej. Me kdyz chytnou zada, tak to vystreluje i do nohy...
To mě taky napadlo, ptala jsem se na nyxu, uvidíme, jestli mi někdo fundovanej odpoví. Přijde mi trochek divný, že by to měl jen na jednu haxnu, ale možný je fšechno samože

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:39
- Nahlásit

PetraK
voe ty a žbrnďa zas perlíte

[b]Fifi
[/b]

Babulka dostala dietu a podpurny prostredky, snad to zabere. Prislo se na to nahodou, zadny problemy doted nemela, ale jaterni testy vysly uplne sileny. Dle sona ma jatra opravdu spatny. No drzte palce
držíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:39
- Nahlásit

Fifi
drzte palce.

to víš, že držím, tlamička žralokovitá. Ať neblbne.

ale na omdleni uz mi tolik neni. Ble.

aspoň že tak. Já se v pátek doplazila s tou kosou - sekala jsem celou tu cestu od zahrady až ke kolejím, po obou stranách v tom pařáku. Ruce se mi klepaly tak, že jsem nedokázala odendat zámek z branky, musel přijít Brtnik a otevřít mi, plus mi nalít čaj, do hrnku bych se netrefila. Zajímavý bylo jedno. Bubice řádila radostí, že už jsem doma (přiznám se, že jsem se musela moc ovládat, abych jí neposlala do háje, chuderu, ale nepomáhala mi ani kapek teda) , a Štajník - ty vole, ten chodil po špičkách kolem takovej mrnítek.

Este me napada, jestli to nemuze mit i od zad

tý jo no jo! ale to by mohlo bejt. tys chytrá paní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

voe ty a žbrnďa zas perlíte

co já? já nic, já jsem chudák bez plavek

edit - edituju příspěvek protože jsem zapomněla citaci dát do kurzivky. To jen pro informaci těch, kdo na tom bazírují.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:42
- Nahlásit

PetraK
edit - edituju příspěvek protože jsem zapomněla citaci dát do kurzivky. To jen pro informaci těch, kdo na tom bazírují.
si stračena

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:47
- Nahlásit

Fifi
chudinka, budete zkoušet ostropestřec?
birma
jo, taky jsme tenkrát jezdili k Musilovi, akorát teda nevím jak teď, ale už tenrkát měl dobu objednání minimálně tejden

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:51
- Nahlásit

PetraK
Ruce se mi klepaly
Tak to jen trochu, to spis uz bude stareckej tres. Ale ridila sem, silnici sem vnimala jak v kine, kdyz promitaj film, malem sem sebou svihla v sede za volantem. Coz by nebylo prijemny, neb mam pujceny auto, po dobu opravy astreny... No uz je mi lip, tesim se na dest a byt mirne ochlazeni.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:52
- Nahlásit

Maya
budete zkoušet ostropestřec?
Jj, dostala 4 preparaty ruzny na podporu cinnosti, pani doktorka je uzasna, dietu jak granulovou, tak vypsanou prirodni.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 14:58
- Nahlásit

birma
si stračena
je, zapomínat dávat text do kurzívy!
PetraK
ro informaci těch, kdo na tom bazírují.
jen se směj, fšak von tě admin Péťa za tu tvojí drzost a aroganci blokne
Fifi
Me kdyz chytnou zada, tak to vystreluje i do nohy...
a to je ta lepší, nebo horší varianta?
Pesulce držím palce.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:01
- Nahlásit

kachna_
Lepsi. V mym pripade.
PetraK
A jak vubec Stajnidlo uz zvlada domaci pobyt, kdyz nemate stridavou peci?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

si stračena edit - A ZASE!! to se mi děje furt, zas jsem to nedala do kurzívy!

no nejsem! Von by si to někdo mohl vzít osobně, víš? A mít představu , že jako měním obsah toho co napíšu. A já jsem přitom jen blbá a moc rychlá, tak abych to jako uvedla na pravou míru a nikdo z toho nemusel mít divoký psaní, teda spaní.

Fifi

Tak to jen trochu, to spis uz bude stareckej tres

a nebo absťák taky, mi tetkon napadlo

Ale ridila sem, silnici sem vnimala jak v kine, kdyz promitaj film, malem sem sebou svihla v sede za volantem

fůůj ! chudero malá. Přemýšlim jestli je v tuhle chvíli kafe vhodný, nebo kontraproduktivní

hooouby! smekám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:06
- Nahlásit

kachna_

jen se směj, fšak von tě admin Péťa za tu tvojí drzost a aroganci blokne

já se ale nesměju! Já to myslím úplně vážně, snažím se vysvětlit, že jsem úplně blbá, píšu moc rychle a někdo by z toho mohl mít noční můru z Elmstrýtu a to bych vskutku nerada.
to já s tím počítám, páč ona ručka ručku meje, a když se může admin čarovat s IP adresama, jak se tu stalo kdysi stalo, tak.... bych se nedivila ničemu, jen teda nevím na čem to chtějí postavit?

Fifi
A jak vubec Stajnidlo uz zvlada domaci pobyt, kdyz nemate stridavou peci?
včera a přefčírem jsem tam byla v poledne, vypustit zásobníky tekutinový, bylo vedro, takže byli rádi, že se zas vrátili dom. I Bubice, která miluje se opýkati jak buřtik chtěla dom, dneska se tam stavuje ségra, zítra a pozítří zas já. Oni jsou hodní, spinkají, hlídaj mi to tam malíři na chodbě, hlásejí ticho. Tak snad dobrý. a snad mu to i vydrží.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:22
- Nahlásit

PetraK
Tak snad dobrý. a snad mu to i vydrží.
Parada, jak se stendo zaucuje. Tak jen tak dal.
birma
Přijde mi trochek divný, že by to měl jen na jednu haxnu, ale možný je fšechno samože
Kor u Adamity... Proste zabere klid na luzku a bude si nakracovat zvesela pak zase.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:22
- Nahlásit

kachna_
z mejch představ o tom, co mu může všecko bejt, rozhodně lepší

PetraK
dneska se tam stavuje ségra, zítra a pozítří zas já.
Takže se ségrou všechno v cajku už?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:25
- Nahlásit

PetraK
Oni jsou hodní, spinkají, hlídaj mi to tam malíři na chodbě, hlásejí ticho.
jakože na chodbě lozej malíři a psiska dělaj že tam nejsou? jsou to vůbec psi???

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:34
- Nahlásit

Styďte se vy vulgaristky, maminka mi chce kluliva vam vypnout pošítaš.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:40
- Nahlásit

už jsou pěkný mraky, vidím , že asi začne lejt jen vyrazím z práce

zbrnd
Styďte se vy vulgaristky, maminka mi chce kluliva vam vypnout pošítaš.
konečně?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:48
- Nahlásit

fifi
tak hlavne opTrne jor pri eizeni a voz si sebou hodne vody

sme na ty firemni akci dosrali lahve na vodu made in china v barvach firmy...
dala sem ji muzi, chvalil si ze sirokym hrdlem muze na benzibce nabrat vodu a nevypada ze utika s lahvi bez placenu diky barve...
tak sme si ji vzsli v pindeli do auta na prochazku a po ni flasa prazdna zato ja mela vodni lazen pod zadnici

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:54
- Nahlásit

cernej caj
teda ty nám tady cvičíš mozkový buňky
ale historka dobrá, ono tyhle reklamní věci co si budem povídat

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 15:56
- Nahlásit

cernej caj
opTrne jor pri eizeni

sme na ty firemni akci dosrali lahve na vodu made in china v barvach firmy...
Cajdoooooooo!!!!!
dala sem ji muzi, chvalil si ze sirokym hrdlem muze na benzibce nabrat vodu
Neeeeeeeee.
A zbytek uz radsi nekopiruju, si mi zpusobila zachvat.. smichu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2014 16:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

tak hlavne opTrne jor pri eizeni a voz si sebou hodne vody

ty vole! a tetkon nás vypnou úplně!

edituju smajlíky, neb se mi nepovedli, nenapsala jsem velký, ale malý d, takže to neudělalo smajlík, ale hovadinu.

<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání