Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:36 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Maya
já teď chodím na rybník večer krmit kačátka, jedna má 4 a druhá pět, vůbec se nebojí, jdou téměř až ke mně a Bukís jen sedí vedle mě a čučí.
Já mám tu knihu o dravcích takže je občas rozeznám i druhově.
Labutě jsou na tom rybníku, který je odsud asik 2km, hnízdí tam každoročně a vyhání lidi z vody (viz loňská historka s koupajícím se kámošem, kterej musel kvůli labuťákovi oběhnout nahej půl rybníka po silnici )

denně několik hodin jak protrženej monotónní píp píp
muheheeee, njn mě se*ou každé ráno už od 4

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:37
- Nahlásit

cernej caj
doufam, ze tam u vas neco teda uvidim
zvířat je tu dost

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:38
- Nahlásit

Maya
bažantů a zajíců už moc není, říkali ti chlapíci s orlama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:40
- Nahlásit

Maya
no ja sla s kamoskou s krizencem jozefcika a ten radil brutal. ferinu to za chvilu treba omrzi, ale nejsou to zvirata, co vidame bezne

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:45
- Nahlásit

cernej caj
kamoskou s krizencem jozefcika a ten radil brutal
no tak u jezevce se nedivím že jde po lišce
loňská historka s koupajícím se kámošem, kterej musel kvůli labuťákovi oběhnout nahej půl rybníka po silnici
mě taky jednou prohnal, když jsem se šla se psama podívat blíž k vodě, abych na ty mláďata líp viděla, ale zdrhla jsem hned jak vystartoval a u břehu toho naštěstí nechal ono jako to vypadá dost hrůzostrašně
asi šel po psech, lidi je dost krmí, takže to se jinak normálně jen připlavou najíst, takže mě to nenapadlo, že by mohl takhle vyvádět
muheheeee, njn mě se*ou každé ráno už od 4
tak na ty normální jsem už tak nějak zvyklá, ale tenhle řval jak na lesy, to jsem ještě nezažila, siréna hadr

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:50
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

Gůten mórgen milé děti.

Dnes se nám pohyboval bytem Major Poletucha. Spíše tedy magor Major Poletucha. Ten vůl snad lítá Asi ho nebudu krmit, je pak vždycky po žrádle hyperaktivní. Jak nedá dvacet koleček stojí to prej za prt. Ale!! Bubiška, Bubiškááá moje roztomilá si co? Si s tím dementem dneska hrála, jako dovopravdicky, k plné spokojenosti Majora Poletuchy ho zmasakrovala, rdousila ho a on jí mohl kopat zadníma nožkama do gezichta. Přišla jsem kvůli nim pozdě do prasé ale, to nešlo udělat jinak. Hezky jsme si cvičili ptáčkůch nelovení. Nelovení papírových kapesníků nám jde zatím hůř , ale předpokládám, že nebude dlouho trvat doba a ono se nám to otočí a já pak se slzou v očku a potem na čele budu vzpomínat. Major Poletucha byl včera u lékaře na prohlídce a pigoši. Prohlídnout se nedal, protože když mu pan dochtor koukal do těch jeho zahnojenejch uší (jako bych to viděla - to stejný jako Ešus, taky brambořiště, zatímco Bubiška má uši dokonale čistý!!), předváděl steklou žížalu / a to ešče vzteklinu nedostal/. srdéčko mu taky nešlo moc poslechnout, páč bubnoval ocáskem do stetoskopu. Když dostal pigoše, rozplácnul se na stole a ........... usnul . Váží celých 7,3 kg. Minulej tejdenek to ještě bylo 6,1kg, furt to říkám, sežere nás. Zatím chtěl včera na poli sežrat rozbitý ptačí vajíčko, jakýsi exkrement a spásl asi tunu trávy, možná je to konik, nebo spíš vůl teda, to by pasovalo
Já jsem tak vyřízená, že jsem si ze zoufalství koupila k snídani dva párky a sežrala je

denyk

jééé Denyky se máš! józevec!! Ty u nás myslivci vykopali a pozabíjeli :cry

cernej caj

e to neni naznak toho, ze je to fakt pravdaaa

asi je, sem podivnej tuleň

Fifi3

ka. Z bourek bylo velky prd, nespadla ni kapka

áá tak to je mi líto! u nás pršelo , ochladilo se. ráno v tílku je mi zima

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:54
- Nahlásit

denyk

loňská historka s koupajícím se kámošem, kterej musel kvůli labuťákovi oběhnout nahej půl rybníka po silnici

ne, nejsem škodolibá byl to aspoň ten pěknej upravenej rybník? tam u tý silnice?

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:57
- Nahlásit

PetraK
Otesánek, otesánek, otesánek
furt to říkám, že jestli ho budeš šidit, dá si bubišku k snídani, tebe k obědu a Brtníka k večeři
Jinak je to šikula s těma ptáčkama, který se učí nechávat v klidu.

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:58
- Nahlásit

Co je to pigoš??? Stydlín smajlík za neznalost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:58
- Nahlásit

denyk
opet se rezu u historky s labuti

PetraK
furt to říkám, sežere nás.
tak hlavne ze mu chutna tlamicce

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 09:05
- Nahlásit

PetraK
Když dostal pigoše, rozplácnul se na stole a ........... usnul
blázen
papírový kapesníčky jsou štěněčí nej pochoutka

ano je to ten upravený rybnikos u cesty.

Bukáčovi taky nejde poslechnout řádně srdéčko zase proto, že je u veta nerv a tluče mu o 106, bojáčkovi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 09:13
- Nahlásit

denyk
u nas sou pochouta i pro dospely feny

jo a s trickem z obchodaku sem si nabehla... bylo mi obtazeny (no boze), ale raminka sla trochu bokem takze mi vykukuje kousicek podprdy a ne jen raminka... s tim, ze na prsou mi to tvorilo takovy ty pruhy jak to je nasponovany... vzhledem k tomu, ze sem koupila 3 (2+1zdarma) a jedno sem mela na sobe, vymenila sem ty 2 za vetsi velikost a vite co??
je mi to volnejsi, podrpdy leze jeste vetsi kus pac to asi je dementnim strihem a ne blbou velikosti a ty pruhy na prsou mi to dela taky, akorat mi jeste mnohem vic odstava vystrih

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 09:28
- Nahlásit

grimmh
Co je to pigoš??? Stydlín smajlík za neznalost

pigárko, injekce, byli jsme očkovat.
.

Otesánek, otesánek, otesánek
jo, asi ho přejmenujem

cernej caj
tak hlavne ze mu chutna tlamicce

co chutná, kdybyste viděli jak von vyvádí, když se jídlo nepřipravuje dostatečně rychle!! Strašlivý

ikost a vite co??
je mi to volnejsi, podrpdy leze jeste vetsi kus pac to a

neeeeeeeeeee!! ne nejsem fakt škodolivá, nejsem, jen mám bujnou fantazii

denykpapírový kapesníčky jsou štěněčí nej pochoutka

já vím, no byla jsem zvyknutá od Ešusa, že je estét (von teda zase preferoval igelitový pytlíky se svačinou )

ano je to ten upravený rybnikos u cesty.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!Pomoooooooooooooct!!!! myslím, že se bavil i ten potápník co tam bydlí chudera kamarád

o 106, bojáčkovi

no to mám stejně

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 09:32
- Nahlásit

PetraK
Díky, už si to budu pamatovat
cernej caj
Nebyla jsem s tebou nakupovat oblečení náhodou já? Mě se taky daří ....i když zas v trochu jiným smyslu. V poslední době každé kalhoty, které mi v kabince dobře pasujou a po pár dnech si je chci vzít a machrovat, tak mi jsou nějak malé. Mám pocit, že ve skříni už mám asi 4 velikosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 09:40
- Nahlásit

PetraK
když se jídlo nepřipravuje dostatečně rychle asi ses moc pomala, ackoli pro nas ses jak raketova strela, je videt, ze stajnidlo ma jeste latku vo neco vejs

grimmh
jo, urcite chodime spolu. Sem si koupila v sekaci supr cerny rifle za 50kc, mesic!!! sem je nenosila, nez mi je tchyne zkrati na kratky nohy a ted co?? ted je prosim nedopnu, ani se knoflikem nepriblizim
no takze uz cekaj v igelitce na navstevu u segry

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 10:00
- Nahlásit

cernej caj
vymenila sem ty 2 za vetsi velikost a vite co??
he he, alespoň už víš, proč byly ve slevě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 10:12
- Nahlásit

Maya
jojo, to dava smysl

mam vsechny trika totiz cerny, tmave hnedy a tmave sedy... a rikala sem si, ze urcite bude pozitivni, kdyz zacnu nosit barevny veci - tak ted nevim, zda to nebyla chyba

a taky nevim, jestli vcerejsi testy nebyli chyba, pac 3hodinova morda, odpovedela sem asi na 700 otazek a nakreslila strom a pri stromu panu doktorovi vyletelo oboci vzhuru, nevim jestli byl fascinovanej dokonalosti meho dila, nebo muj strom zasadne vybocuje od tech ostatnich stromu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 10:27
- Nahlásit

cernej caj
a co si nakreslila za strom?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 10:44
- Nahlásit

Maya
pahyl stromu, normalne kus kmene, koreny ale misto aby sel nahoru do vetvi tak sem ho zubatou carou prerusila, jakoze je zlomenej a - nejak takhle

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 11:02
- Nahlásit

cernej caj
aha, no tak to se nedivím, že asi trochu zíral

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 11:03
- Nahlásit

nemáte někdo zkušenosti s podprdama značky Ava? na rajpradla zasílají k vyzkoušení zdarma a mají i plavky a mě to v mojí velikosti vyhazuje jen víceméně tuhle značku a jsou nějaký podezřele levný, ale na fotkách teda pěkný, tak jakože jeslti to není nějakej hadr

grimmh
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 11:12
- Nahlásit

Maya
značky Ava
neznám, nemám
cernej caj
máš umělecké cítění, ten obrázek by se mi líbil, ale chápu, že panu dr. jsi způsobila trauma Do příští návštěvy nad tím bude bádat.
cernej caj
rifle za pajcku?...tak to bych neřešila

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
ja myslim, ze je to chytak
to mi tak nějak došlo, ale já mám ráda vtipy s "protahovanou" pointou (nebo jak to napsat). Původně jsem tam dala i smajlíka, ale to nebylo vončo, tak jsem to změnila (už budu jak Ešuska ).
Líbí se mi představa, že někoho pobaví, že přikládám ruku na monitor (mimochodem, za pár let asi nikoho nezarazí to udělat, páč bych řekla, že dotykáče budou běžnej standard) a divím se, že to nejde.

Jste grafomani. Jenom jsem dojela nakoupit a nemám šanci vás dočíst
Maya
á když jdu se psama v lese nebo na poli, tak je to ani nebaví
holky baví se honit a Batynu baví sbíhat skály. Kdyby Batynka uměla mluvit, myslím, že u toho křičí "banzááááj"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 11:39
- Nahlásit

Maya
neznam, ale co znamena levny? ja mam par supr podpr z bonprixu a to sou mezi 250 - 350 kc ty co mam... sice je mam vsecky postehovany trochu na boku, ale jinak za ty prachy dobry a jednu mam uz pres rok tu co mam nejdyl a jako nova, takze bych se levny ceny nebala...

grimmh
jojo, prej dostanu vyhodnoceni me osobnosti na zaklade testu a obrazku

jasny, ze neresim financni ujmu (ale ja vetsinou kupuju skoro vsechno na bazosu a v sekacu, pac dat za rifle litr X 200 je dost rozdil... ale nastve to, pac nemuzu sehnat cerny rifle aby mi sedeli uz par let

kachna_
jj, za par let to asi bude klasika.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 11:58
- Nahlásit

cernej caj
ale co znamena levny
levný pro mě znamená pod tisícovku, tady za ty chtějí cca 800, protože jako na velký kozi fakt za tři stovky podprdu nekoupíš ani omylem
ale tak asi to risknu, když se to nemusí platit dopředu, akorát teda případnej vopruz ze zasíláním zptáky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:00
- Nahlásit

Maya
no ja byla zvykla, ze pod 800 nejdu a ten bonprix prekvapil, tak myslim, ze za 800 se bat nemusis.

HaZa
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:23
- Nahlásit

cernej cajMaya
no v bonprixu podprdy taky kupuju (původně jsem měla strach ale kolegyně tvrdila že ok tak jsem to taky riskla) a vel. 75E sedí
suprově, většinou vydrží tak rok až rok a půl nošení ....

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:35
- Nahlásit

cernej caj
HaZa
u bonprixu je to o štěstí, nevím jak prádlo, ale oblečení něco je dobrý a něco jsou strašný hadry nenositelný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:36
- Nahlásit

HaZa
právě mě taky doporučila kámoška, měla problém sehnat 75F a tam měli i pod 500 a je s nima spokojená.

Akorát je blbý, že ty velikosti tam maj někdy podivně. Co mám klasickou 75E tak je v poho a bezramínková na svatbu sem koupila 75D a 75E pac sem se bala ze bych pak musela narychlo resit kdyby nesedela a... 75E si vzala ta kamoska co jinak kupuje F/G a D mi je vetsi, nastesti diky konstrukci kosicku je nositelna, ale zas jako pro vetsi prsa za ty prachy je to luxus.

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2014 12:39
- Nahlásit

cernej caj
Co mám klasickou 75E
TY?????????? a kde

<< 1 ... 3114 . 3115 . 3116 . 3117 . 3118 . 3119 . 3120 . 3121 . 3122 . 3123 . 3124 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání