| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 16:44
- Nahlásit
PetraK
tohle se snad brzo srovná, držím.
dík
kyčel mě děsí míň než koleno, mám pocit, že pokud neni dysplázka, tak se tam toho nemá tolik co podělat, tak věřim, že bude v pohodě chlapeček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 17:02
- Nahlásit
birma
tak je supr, ze se mu to aspon trochu lepsi, su zvedava, co to nakonec bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 19:58
- Nahlásit
birma
mě by teda děsila víc kyčel, protože koleno se dá operovat
ale super, že je mu líp, nejspíš někde blbě šlápnul a nebo si to natáhnul při plavání, jak mě se stalo o víkendu s ramenem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 19:59
- Nahlásit
mám ten PPČ, článek od Šťourače je taky pěknej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 21:15
- Nahlásit
tak v sobotu na festaku, kdo zna (ja o nem nikdy neslysela) byl tomas kocko
a ma zajimavou hudbu severska nebo svatojan i kdyz asi muj salek caje to neni, ale treba nekoho zaujme.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 23:01
- Nahlásit
cernej caj
Kočko se mi líbí ta Severská, ostatní co tak poslouchám jsou pro mě dost nudný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 23:08
- Nahlásit
a něco na dobrou noc, já 7
http://www.rozhlas.cz/cesky/testy/_zprava/jak-jste -na-tom-s-interpunkci-umite-psat-carky--1361346
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2014 23:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Stajn, opatrujte se zitra pri patku trinactym. Jsem stale vicemene uvarena, i kdyz aspon dneska uz fouka. Z bourek bylo velky prd, nespadla ni kapka. Dobrou noc.
Maya
já 7
Ja 8. Ac jsem si u jedny rikala, ze urcite to bude to druhy.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 05:57
- Nahlásit
http://www.rozhlas.cz/cesky/testy/_zprava/jak-jste -na-tom-s-interpunkci-umite-psat-carky--1361346
To je strasne lehky, mel jsem to vsechno dobre, ale nasel jsem jim tam tri chyby.
Poradnej test je tady:
http://free-iq-testing.weebly.com/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 06:18 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Mórgen, pátečeeek, jupíííí
ty wogo, včera jsem šla s mým dravcem kolem rybníka,
čučím na louku, něco šedého na nízkých nožkách tam rejdí
čumec nevidno.... bylo to pár metrů, říkám divočák ne, to by bylo moc prťe, muselo by to být pruhovaný.
Nakonec jsem viděla, že pruhovaný má jen čuchometr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 06:22
- Nahlásit
denyk
cuchometr
a co to asi bylo?
fifi
tak snad spon byde chladneji u vas...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 06:26
- Nahlásit
cernej caj
jsem si s tou tequilou dělala srandu, já vím že téměř nepiješ
já teda tohle tóže né
birma
doufám, že je nožka dnes zase o trochu lepší
Fifi
Jsem stale vicemene uvarena
ajajaj, dnes už bylo u nás chladnější ráno, tak snad to bude už okej.
PPČ jsem si taky koupila, i kvůli článku od Tamary Š., která má Amerického kokra, je to moc fajn človíček, kterého znám osobně, provozuje mmimo jiné i psí školku v Brně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 06:27
- Nahlásit
cernej caj
a co to asi bylo?
nó asik ten mravenečník na vobrázku
No hele, já měla fakt zážitek, byl hodně blízko a ve volné přírodě jsem ho viděla prvně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 06:54
- Nahlásit
denyk
jeheee uz to zvire s cuchometrem vidiiim ale na telefonu se mi neukazovalo nic a to vetsinou se mi obrazky ukazujou
ta Tamara je kousek tady, kdysi sem ji mela na fb, ani nevim, kde sem k ni presne prisla...
Maya
ja 8.
zbrnd
dost pobavilo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 06:59
- Nahlásit
cernej caj
já "znám" Tamču asik 7 let, přes net, jezdíme na takové srazíky cca 2x ročně, na víkendy, partička. Ona je i tady na cz-psu občas.
jeheee uz to zvire s cuchometrem vidiiim
to je dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 07:05 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
jj, vyhoda cr je castecne v tom, ze i kdyz ma obyvatel jako mensi japonsky mesto tak je mnohonasobne vetsi
ale znamosti tu muzes mit klidne jak v tom japonskym meste skrz celou cr pac to neni zas tak daleko
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 07:14
- Nahlásit
Zdravím po práci
Maya
mě by teda děsila víc kyčel, protože koleno se dá operovat
Mě by děsila hodně, kdybych si nebyla jistá, že jí měl ještě nedávno naprosto hybnou a bez bolesti. Takže z dkk nebo artrózy v podstatě strach nemám a věřím, že je to fakt jen něco nataženýho nebo namoženýho. U kolene bych se bála o vazy, čéšku, menisky...
denyk
doufám, že je nožka dnes zase o trochu lepší
Dík, taky doufám, ale zjišťovat to budu až "ráno", tedy odpoledne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 07:16
- Nahlásit
birma
tak drzim palce, at spis celou "noc"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 07:18 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
zbrnd
Poradnej test je tady:
mně to nefunguje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 07:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
tak kdo překoná postiženou krysu
(edit a pekna nespravedlnost, moje kamoska Zaba, ktera je pekna stabajzna a vsude po ni cumej chlapi "sexy zaba", pomooooc doufam, ze to neni naznak toho, ze je to fakt pravdaaa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 07:22
- Nahlásit
kachna_
ja myslim, ze je to chytak
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:08
- Nahlásit
Zdravíčko všem
denyk
Ty brďo, to musel být zážitek narazit na takovýho krasavce. Moc pěkně jsi ho zvěčnila.
Co na to Bukísek?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:14
- Nahlásit
cernej caj
ja myslim, ze je to chytak
to je, ale mělo by to mít nějakou pointu ne? jestli je pointa, že čekáš jak debil že se něco stane, jak už to tak u těhle kravin bejvá, ať už s rukou na monitoru nebo bez podle toho kvíkvé , tak to ani neni vtipný a jestli je tam nějaká vtipná pointa, tak mě to taky nefunguje
tak kdo překoná postiženou krysu
moudrý motýl, no nevím, taky žádná výhra, alespoň mám teda to kvíkvé
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:16
- Nahlásit
birma
že jí měl ještě nedávno naprosto hybnou a bez bolesti
tak artroza asi fakt ne, ale dysplazka se může takhle záchvatovitě projevovat taky, na to bych nespoléhala, že to být nemůže, Adam je nasvalenej a lehkej pes, takže i s ní by byl asi většinou bez potíží
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:18
- Nahlásit
denyk
ty jo, závidím, já chodím často i lesem a tak a jediný co furt vidím jsou srnky srnky srnky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:22
- Nahlásit
grimmh
to je fotka z netu
Bukísovi jsem ho ukázala, tak chvíli čuměl a pak vyrazil....
pár metrů a jezevec byl teda hodně rychlej
Maya
já pořád říkám, že nás srny pronásledují
Párkrát už jsem potkala lišáka, a je tu taky hodně dravců, dokonce orel mořský...já ale blbka největší si na dalekohled vzpomenu dycky až když něco takového vidím
A to mám dalekohled přímo na pozorování ptáků
(myslím opeřence, lítací, aby zas jako nevznikla nějaká mýlka :smirk
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:24
- Nahlásit
Maya
moudrý motýl,
já jsem podivný kůň.....bóže to jsou hovadiny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:30
- Nahlásit
denyk
myslím opeřence, lítací, aby zas jako nevznikla nějaká mýlka
u nás žije stádo srnek přímo ve vesnici a tak různě popochází, tak myslím, že potkávám furt ty samý
jsou takový už dost voprsklý
prasata vidět nejsou, jen louky rozrytý a člověk si ně vzpomene, akorát když pak na louce zahučí do nějaký vyrytý díry
dravce bych asi nepoznala, máme tu čápy a labutě, labutí letos hojně, obvykle to bývá jeden pár, vyváděj mladý na rybníku, letos jsem jich napočítala 7
pak voprsklý hrdličky, který baví provokovat Dorina, že se procházej těsně za plotem a Dorin se může strhat
no a ten pták, kterej se k nám nastěhoval loni na zahradu a řval dva tejdny denně několik hodin jak protrženej monotónní píp píp se doufám odstěhoval, to už jsem fakt uvažovala o vraždě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:30
- Nahlásit
Maya
jestli je pointa, že čekáš jak debil že se něco stane, jak už to tak u těhle kravin bejvá, ať už s rukou na monitoru nebo bez podle toho kvíkvé
bych rekla, ze to ta pointa bude, ale nevim no
hele nezavid, jednou nam prebehla pres cestu liska a to pak psi ani nechcou jit dal, chcou za liskou
denyk
doufam, ze tam u vas neco teda uvidim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2014 08:34
- Nahlásit
cernej caj
hele nezavid, jednou nam prebehla pres cestu liska a to pak psi ani nechcou jit dal, chcou za liskou
fakt? já teda nevím, já když jdu se psama v lese nebo na poli, tak je to ani nebaví a už koukaj bejt někde na trávě, mě to vždycky připadá, že tyhle lesní zvířata a ty stopy tam je ani nezajímají
a vlastně vloni tu bejvali bažanti, po letech, letos jsem je ještě neviděla, zajíce jsem neviděla už několik let taky
|