| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 06:00
- Nahlásit
ag
chudak prehrata ag, hlavne ze je uz fobre')
janiii
to je fobte, zae sampano bylo, ruzovy k tomu
kachna
to je cumacek a co mamca na ni rika? uz ji ma 2 dny doma
walda
ano, pokud myslis se o to snazit a par fotek si casem odnest, tak to urcite jo. to ti neberu. spis eem myslela dosahnout takovy bezici serie uz je nutny lepsi vybaveni, aby byla dobra a ty zkusenosti. jinak urco bych chtela nekdy zajit na psi akci a neco si ozkouset, jestli by to vubec bavilo a jestli by se dalo neco chytit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 06:29
- Nahlásit
Fifi
A szivani probiha jinak v pohode?
No nebudeme-li se ptát na názor sousedovic slepic (ty už jsou oddělené dekou), tak super.
Šoltyje je nešťastná (a jelikož je sama přesvědčená, že to tak má být, tak to tak asi fakt má být. Já si myslím, že jí v tomhle nepolidšťuju, ona se Bessy fakt chová přesně jako takové ty sebelitovací typy), Sany bere sousedy za své, i jejich psy (s tím bobrmanem by si i hrála, ale žlutá hérečka na ní vždycky vystartuje). Naprosto nemá problém uznávat Besinku jako hlavního psa, se začleněním do "smečky" fakt nemá problém. Jen neposlouchá na jméno a přivolání zatím. Holt se jmenovala jinak a mamče se s ní nechce moc cvičit, takže si to neusnadňuje.
na děti je asi zvyklá, hodně jim ustupuje, pro holky je to, že má mamča dva psy tak nějak přirozenější, než že měla jednoho . Na procházce netahá, ale páč honí všecko, co se hýbe, vč. letadel (prosím všechny, kdo si vzpomněli na tu borderu, aby na to rychle zapomněli, bylo jakékoliv příbuzenství s borderou má striktně zakázané), tak jí mamča nechává na vodítku.
Chuděře jí nezabral advantix a asi má blechu, tak teď řešíme, co s ní, jestli postříkat, dát obojek?
A otázka do pléna - slíbila jsem, že se zeptám. Strejda měl o víkendu mrtvici (potom, co se jim nepovedlo takové to "čištění žil") a v pátek ho asi chtějí pustit domů. Jenže, je v Příbrami, což je strašná nemocnice, nevíte někdo o dobrém pražském (no klidně i příbramském) doktorvi, který se na tohle specializuje a byl by ochoten a schopen ho prohlédnout?
Walda
No jo Waldo, ty seš prostě takovej ohleduplnej pašák na úrovni, kterýmu je jenom jedno, jak se cítí ostatní, páč je to jejich problém...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:04
- Nahlásit
kachna_
tak to zni celkem dobre, akorat s blechou je to blby... a co vykoupat v samponu nejakym protiblesim? ted je dost hic aj by proschla...
se strejdou hodne zdaru, at uz je v poradku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:05
- Nahlásit
Tááák holomek dneska provalil hezkým pajdáním bolest v levém koleni, která podle všech indicií trvá už minimálně druhý týden a to nemáme úplně vyhrocený režim, takže mám v hlavě černé scénáře, konec agi a neurol pro oba... Hned jak otevře můj vet, tak mu budu volat a domlouvat se, jestli má cenu jet dělat rtg k němu, nebo jestli se mám rovnou objednávat k ortopedovi, ke kterýmu se ale dostanu nejdřív v pátek navečer a to ještě nevím, jestli bude mít volno.
Jo a nasrala mě baba protivná v parku, ale to je teď tak trochu detail.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:08
- Nahlásit
cernej caj
nádherný fotky!
Fifi
Ok nebyla Ag
ufff teda. Hlavně že už je dobrá.
kachna
Ovšem vedro zastavilo i Sany
je krásná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:17
- Nahlásit
birma
jejda, chudak adamek... snad to bude dobry a nebude to nic vaznyho
jinak doufam, ze za tech 14 dni budu pojizdna, dva dny vychazky po sobe, 2 a 2.5 km - neni to dobry, ke konci uz to zacinalo zas dost bolet, tak ja doufam, ze za tech 14dni to uz bude OK... asi zkusim pristi vikend nejakej vylet, jako test jestli to zvladnu ten vandrik
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:19
- Nahlásit
cernej caj
jinak doufam, ze za tech 14 dni
já teď teda úplně nevim, jak na tom za 14 dní budem, bojim se ruplejch vazů nebo něčeho podobnýho a to by nás odstavilo na dost dlouho...
dva dny vychazky po sobe, 2 a 2.5 km - neni to dobry, ke konci uz to zacinalo zas dost bolet
tyjo, to je mi líto myslim na tebe, ať jsi v pohodě!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
se strejdou hodne zdaru, at uz je v poradku
kdyby se podařilo bratrancovi přesunout ho do Ikemu, bylo by to perfektní, v Příbrami pocit, že bude v pořádku nemáme nikdo
birma
třeba to nebude žádná tragedie
Jo a nasrala mě baba protivná v parku
mělas jí kopnout do kolena, aby měla proč být protivná
birma
je krásná
díky, je miloučká
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:27
- Nahlásit
kachna_
kdyby se podařilo bratrancovi přesunout ho do Ikemu, bylo by to perfektní
to určitě, Ikem je fakt špička
třeba to nebude žádná tragedie
bolí ho to druhej tejden, s mym štěstim to bude průser jak vrata
mělas jí kopnout do kolena, aby měla proč být protivná
jo, to jsem měla, krávu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 07:32
- Nahlásit
birma
no to si taky rikam, ze uvidis, jak to bude a nejhur to presuneme, ale rozhodne doufam, ze tak vazny to s adamkem nebude
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 08:00
- Nahlásit
Tak jsemmu to ještě zkoumala doma a vypadá to spíš na hodně bolestivou kyčel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 08:12
- Nahlásit
ac mam rada humor, tenhle mi neprijde moc vtipnej ale mozna su uz jen podrazdena a malo flexibilni
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 08:16
- Nahlásit
cernej caj
čajdo, moc pěkné fotky a ta s tou kopretinou
kachna_
pěkná fotodokumentace Sany. Tedy ale promiň, ty drápky měla ešuska lepší
birma
Držím palce Adámkovi, aby byl brzy v pohodě a nebylo to nic vážnýho.A na babu v parku se vyprdni, nenech se vytočit.
Janii
ještě že šampáňo nepiju, jinak bych po tvém barvitém podání strašně záviděla (protože mám tu extrémní představivost a viděla jsem tu orosenou sklenku hodně živě, že jsem dostala i chuť)
PetraK
V hospůdce vás musí milovat, když jim rozšiřujete členskou základnu
Stračecí translejtr nejsem (ostatně ani jinej ), ale řekla bych, že to pokřikování mělo znamenat že mockrát děkujou, že jste tomu jejich pípátku pomohli a nenechali ho zahlušit nějakou kočkou či psem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 08:28
- Nahlásit
kachna_
Sany je moc krásnááá, a tedy i kdyby jí maminka vodila jen na vodítku, tak furt lepší než aby hnila někde v útulku
pokud furt pase, tak by se jí musela při procházce na volno pořád věnovat, ideální převést to na míček a pořídit házedlo
tatínek doufám bude v pořádku, já žádného doktora neznám
birma
teda snad bude Adam v pořádku a nebude to nic vážného
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 08:37
- Nahlásit
grimmh
ty drápky měla ešuska lepší
nj, ale uznej, že má s krátkosrstym psem výrazně jednodušší podmínky!
birma
tak třeba je to fakt jenom nějaká drobnost
cernej caj
mně se ten vtip docela líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 08:49
- Nahlásit
kachna_
jestli to neni tim, ze v tom nevidim "plny" stene ale proste trochu sudu, mozna byt pivar, je to vtipnejsi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:12 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
cernej caj
to su zvědavá, eslivá s tím foťákem na mém xichtu vykouzlíš něco hezkýho
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:13
- Nahlásit
kachna_
s krátkosrstym psem výrazně jednodušší podmínky
máte pravdu pani, to sem nevzala v potaz
cernej caj
lidi kteří se zbavují zvířátek bych citelně trestala, ale ta fotka s černým humorem mě neuráží
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:15
- Nahlásit
kachna_
Sany je kočena
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:16
- Nahlásit
kachna_
kterýmu je jenom jedno, jak se cítí ostatní
Pokud je to, co vzešlo z upozornění na rozhovor s Františkem Šustou a Petra si myslela, že to patřilo do jinýho témaru, odrazem citů, tak asi nedokážu pomoct.
Několikrát jsem nabízel komunikaci na jiné úrovni, ale nesetkalo se to s ohlasem.
Ale nevěřím ti, že to tak je, protože se tu lze dočíst například:
.. nejsem člověk, který si nechá dělat na hlavičku, a teď se tím navíc dosti i bavím...
nebo
to vůbec není žádná analýza milý Waldo, to je nepokrytě moje zábava
takže tu o city asi nepůjde.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:17
- Nahlásit
Jinak tedy pardón, zapomněla jsem popřát dobré raníčko
Večer proběhla grilovačka, Bukís si přivlastnil zahradu a hučel na všechny kolemjdoucí
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:20
- Nahlásit
denyk
ty umíš žít - posunuješ se pořád výš a výš - napřed uzení a teď zas grilovačka
hučel na všechny kolemjdoucí - to jako že je chtěl sežrat???
ty brďo, já ho tak miluju a nakonec si mě dá k večeři?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:25
- Nahlásit
denyk
no bohuzel to neni kouzelna hulka ten fotak
nechapu, jak to stihas, to se mnou tam budes mit desnou nudu, budu odpadavat a umirat v 10 vecer
grimmh
tak me taky neurazi, jen mi neprisla vtipna, ale asi je to tim, ze nejsu ani moc naladena.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:34
- Nahlásit
grimmh
ty umíš žít
zrovna před chvílí jsem si tak říkala, jak jsem šťastná a ty napíšeš tohle . Pravdou je, že hodně lidem připadám že mosím být určo buď pořád nalitá nebo zhulená
já jsem se prostě tak šťastná už narodila
ty brďo, já ho tak miluju a nakonec si mě dá k večeři?
neboj, on moc nejí
nejlepší je si ho ze začátku nevšímat, on příjde sám, ředitel
cernej caj
no bohuzel to neni kouzelna hulka ten fotak
to si budu pamatovat totok
nechapu, jak to stihas, to se mnou tam budes mit desnou nudu, budu odpadavat a umirat v 10 vecer
příjdu ve 14:40 z práce, do 15:40 venku, pak (v tomhle vedru hodinovej chrupec) do 17:15 bláznění s pesem doma, od 17:15 pro tóčo pívo do petek, od 17:45 buřtování a hraní se zrzounem na zahradě do 22:30, pak doma vířifka a hají ve 23:15. V noci budíče v 1:00, ve 3:10 a ve 4:00 a pak už jsem do 5:15 spala jen tak napůl
ten vtip mi taky moc vtipný nepřišel.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:37
- Nahlásit
cernej caj
"plny" stene
tak ale kdyby to štěně bylo plný, byla by to mnohem větší krutost, to bezesporu .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
mě ten vtip přišel vtipnej tak trochu, no asi jako tohle
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:40
- Nahlásit
Maya
mě ten vtip přišel vtipnej tak trochu, no asi jako tohle
tak to je docela trapas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 09:46
- Nahlásit
denyk
V noci budíče v 1:00, ve 3:10 a ve 4:00 a pak už jsem do 5:15 spala jen tak napůl
ses silena zena
Maya
tak to je taky teda dost smutnej pokus o vtip
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 10:03
- Nahlásit
denyk
cernej caj
no tak něco lepšího, si to tady alespoň odložím, protože samo je tam mnoho dalších odpovědí na důležité otázky světa
what-if.xkcd.com/25/]https://what-if.xkcd.com/25/
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2014 10:11
- Nahlásit
denyk
A co ty budíčky - bylo ti blbě nebo co?
Maya
taky kameňák
|