| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:26
- Nahlásit
Magoři cirkusácký
http://www.novinky.cz/krimi/338840-cvicene-lachtan y-na-karvinsku-prevazeli-bez-vody-jeden-ve-vedru-u hynul.html
grimmh
cesta obyčejně trvá 1,20hod. (je to pořád do kopce)
šli jsme to 2 hoďky nakonec. Ale v tomhle vedru nic moc
grimmh
bylo 33° se zapnutým fofrníkemblé tak to je hnus
Maya
ale dneska už to bude horší
njn jak se to vyhřeje já mám zimomřivou kolegyni,
takže abych chladila klimoškou, to nehrozí .
cernej caj
já myslela, že tě bolí ten kotník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
taky bych si dala říct:
tak.
Přijde jeden domů, přepadnou ho čokli, zabijou ho čokli, vyroběj mu modřiny - Bubice a škrábance, servou z něj sukni - Štajnidlo. Jdete s nima ven a učíte malýho Prdibuse, že lidi se nehoněj, pohozenej chleba se nejí, květák stačil sežrat , jdete domů a hrajete si s čoklama. Uvaříte večeři, jdete honem za mámou, aby se mohla v klidu vykoupat a nebát se, že to tam s ní flákne. Na zádech máte batoh plnej minerálek a pití. Těžkej batoh. V ruce vláčíte židli, na kterou si máma může hodit nohy, který jí vedrem otejkaj. Ujdete kus cesty a........... potkáte malou z hnízda vypadlou straku. Stráče. Honíte stráče, chytíte stráče, snažíte se vysvětlit stráčeti, že by mělo sedět na větvi. Jakýkoliv. Ale že na větvi bude aspoň trochu v bezpečí, páč čoklů všade habakůk. Stráče odmítá spolupracovat. Vezmete batoh, židli a vracíte se domů pro tu lepší polovinu, která umí s ptáčkama výborně komunikovat /nevím proč, ale Brtník má neuvěřitelnej dar komunikovat s ptactvem divým. Již jich měl několikero volně žijících jen tak na prstě/, doufáte, že von stráče třeba přesvědčí, že aby sedělo na tý větvi nějaký. Nepřesvědčil. Tak šlo stráče k nám domů, no. neb by prostě nepřežilo. JÁ VÍM, ŽE JICH JE HODNĚ, já vím, že vykrádaj hnízda. Ale tohle bylo mládě, no. Lidi straky nemaj moc rádi. My jo. A tak Brtnik dle mých pokynů - už od mámy - kontaktoval záchrannou stanici a ve čtvrt na deset jel se stráčetem do záchranný stanice. Tam ho hezky přivítali, pravili to stejný co my, že jich je pravda hodně, ale.... je to mládě. A šupli ho do voliéry ke svým soukmenovcům, takže aspoň nebylo stráče samo. Doufám, že se podaří ho vrátit zpátky.
Tolik hlásání od našeho domova. Jo a ten vůl začal již honiti ptáčky. máme o zábavu postaráno, další z bodíků k učení. Ptáčci se co, ty vole? Ptáčci se nehoní, opakuju ne-ho-ní! Dodatek pro birmu - to platí obecně
CHCE SE MI SPÁÁÁT!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:41
- Nahlásit
denyk
chudaci
proc by me mel bolet kotnik?
PetraK
servou z něj sukni
Honíte stráče,
sem cetla honite srace aspon ze uz bude u svejch
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:44
- Nahlásit
zbrnd
Paní, nooo táááák, soustřeďte se na tu komunikaci více, to dáte!
ne- nedám. Již několik dní za sebou mi chybí fáze REM spánku a to se prostě projeví. ať chceš a nebo ne. Hele já jdu, potkávám známý lidi a čumim jako debil (no dobře, proč jako, že? ) , z mozku prostě nedoputuje do mluvidel údaj, abych tu hubu otevřela a pozdravila. Jen prostě čumim jsem hrozná.
http://www.csfd.cz/film/198344-zena-ktera-vi-co-ch ce/
seš nejdrzejší!!
denyk
čůs denyky, pěknej víkendík, hm taky bychom si mohli koupit buřtiky a vyůůůdovat. dobrej nápad.
cernej caj
objevil cernej flek, nechapu
černej čaj, černej flek... neboli - černá je dobrá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:44
- Nahlásit
PetraK
ty jo, dobrá záchranná akce, tak hlavně že byla úspěšná, se záchranýma stanicema mám taky dobrý zkušenosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:47
- Nahlásit
cernej caj
se mi nesměj. To jsou moje oblíbený sukně, jedny z mála co mám a nosím. A to hovádě se na to zavěsí a prej trhej Azore!
sem cetla honite srace aspon ze uz bude u svejch
pravda, dalo by se to i tak číst , jsem ráda, že se to podařilo, nepřežilo by totiž ani o fous dýl, než jsme se s Brtrníkem rozešli a on ho nesl domů, protože v zápětí letěl zajíc a za ním chrt, krom toho, že jsem se lekla, že oba skončí v silnici, tak mi bylo jasný, že když se jim podařilo chrta uřvat, skončilo by- protože to bylo v tom samým místě, stráče v chrtí tlamě.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 08:52
- Nahlásit
cernej caj
proc by me mel bolet kotnik?
myslím na koleno a píšu kotník
PetraK
ve čtvrt na deset jel se stráčetem do záchranný stanice
jé hodňousové jste
PetraK
a přespříští víkend se budou vyuďovat makrely, kapři, ctehýnka kuřecí a taky smažit kapři a vůbec...mňáááám
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:08
- Nahlásit
denyk
vyuďovat makrely, kapři, ctehýnka kuřecí
pro mě kousek vepřovýho prosím
PetraK
škoda, že skončila mateřská - krásně byste si to s tím prďolkou a Bubiškou užili.
Taky jsem četla, že jste honili sráče
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:19
- Nahlásit
Brrrrr to je zima!!!!!!
Hmm ani pohádky nezabíraj ... Klimu nemaje, za to mam v kanclu už teď 29,8 a to sem nesvítí slunce ... Rrrejpal má dneska nevýznamné kulatiny a já zapomněla koupit žampus a teď marně přemejšlim jak se teleportovat do Tesca aniž bych mušela sednout do rozpařených kožených sedaček v autě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:34
- Nahlásit
denyk
jo ahaa
PetraK
no dobrej skutek ste udelali, to je jasny
Janiii
gratuluju Rrrejpalovi ke kulatinam
pouzij tesco rozvoz online a mas to;)
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:38
- Nahlásit
Janiii
S teplotou jsme na tom stejně.
Teleport, jedině teleport, do auta nesedej ani za zlaté prase. Musíš doma něco vyšumovat jinýho nebo dát na radu čajdy
Oslavenci GRATULACE
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:48
- Nahlásit
PetraK
Hele já jdu, potkávám známý lidi a čumim jako debil (no dobře, proč jako, že? ) , z mozku prostě nedoputuje do mluvidel údaj, abych tu hubu otevřela a pozdravila. Jen prostě čumim jsem hrozná.
Já mám zas po třech letech na stejným bydlišti stále problém se sousedama. Prostě je nepoznám někdy ani u toho baráku, tedy některý. Takže třeba princezny raději nezdravím skoro vůbec neb párkrát jsem pozdravil asi nějakou cizí princeznu a ten pohled "vystřel ouchyle" není moc povzbudivý. No tak ať se zdravěj sami ne, většinou to jsou stejně hovada ... to ej zas dobrý, že není problém to zkonstatovat v naši společnosti a vědět, že se moc nemýlíš v průměru.
seš nejdrzejší!
je tam i titul "Žena v žumpě" o kom to asi je? možná to natáčel falda v tom němešku, kto fí.
ne- nedám.
Paní tak to je ploblém, v tom pšípadě to z tý fotky fakt potřebujete, když to tam nevidíte. Je tam naprosto zřetelná luxusní bílá hůl.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:52
- Nahlásit
cernej caj
gratuluji paní ke zničení kasičky a přeji teda felkou spokojenost, asi to bude znít jako scifi, ale nebudu to (zatím!!!!!) vůbec komentovat neb , a to bude znít nejspíš ještě divněji, necítím se jako člověk, který zrovna o tomhle zařízení ví oupa nejvíc na světě.
Napište jak jste spokojená, až budete vědět.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:53
- Nahlásit
zbrnd
Takže třeba princezny raději nezdravím skoro vůbec neb párkrát jsem pozdravil asi nějakou cizí princeznu a ten pohled "vystřel ouchyle" není moc povzbudivý
naprosto te chapu, ja mam problem rozeznat i golegy v praci po 6ti letech a to jeste kdyz je potkam na chodbe v praci, tak se da predpokladat, ze to sou kolegove a pozdravim, kdyz oni me zdravej na ulici nebo v obchode tak na ne koukam taky podobne a nekdy i doplnim "my se zname" ?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 09:59
- Nahlásit
cernej cajnekdy i doplnim "my se zname" ?
tak v tomhle jsem uz ztratil sebeduvery jakoze kdyz me nekdo zdravi tak proste vim, ze zas mam diru v pameti a tohle, co pises si uz radeji "nedovolim".
K tomu fotaku me akorat napadlo, jestli ti nekdo potvrdil, ze to bude s tema starsima objektivama rozumne spolupracovat ponevadz vim, ze nekdo jinej nekde takofy problem mel, ale uz vubec nevim nic presnejsiho.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:07
- Nahlásit
cernej caj
kdyz oni me zdravej na ulici nebo v obchode tak na ne koukam taky podobne
ano ano a nejhorší to je vzimě, kdy je oproti práci každej navlíknutej v bundě a často ještě v čepici, kdo je má pak poznat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:17
- Nahlásit
cernej caj
zbrnd
Maya
ani nevíte, jakou radost jste jednomu takhle při úterku uďáli, že je nás takovejch asociálních magorů více
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:20
- Nahlásit
zbrnd
aprosto zřetelná luxusní bílá hůl.
a já myslela mozek! hůl tam možná teda je, ale jak je velká, tak zabere celej ten vobrásek a nejni vidět
rát jsem pozdravil asi nějakou cizí princeznu a ten pohled "vystřel ouchyle" není moc povzbudivý. No tak ať se zdravěj sami ne,
přesně, ať si trhnout. Máme tady takovýho jednoho maníka - "pseudopejskař" kokr furt někde v luftě, neví kde a koho otravuje, aby neotravoval háravý feny, skončil na kastraci je to ten člověk, co nebude tejrat psa výcvikem, já jsem Ešusa výcvikem podle něj ničila. Nějak mu uniklo, že díky tomu zničení, měl můj pes nacestovanou celou republiku, mohl jít kam chtěl a nebyly problémy, ale to je vedlejší, tohle hovado, neodpoví na pozdrav. Jsem s tím zdravením velmi rychle skončila (mám to tak, že jak vidím známou tvář, automaticky prostě pozdravím, bez ohledu na věk, či pohlaví, pokud tedy druhá strana není to hovado co neodpovídá -a nebo pokud jako teď nejsem v útlumu , ale to je výjimka ) no tak jsem taky skončila se zdravením.
titul "Žena v žumpě"
hooouby, žena Tvá Ti vyhrála konečně nějakej titul? , nějak málo jsi jí zkrátil řetěz od šporheltu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:21
- Nahlásit
Janiii
Rrrejpal má dneska nevýznamné kulatiny
héééj, tak že mu přejem hepý brzdy, jo? a když má ty kulatiny, tak ať jich má ještě takhle moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:22
- Nahlásit
grimmh
škoda, že skončila mateřská - krásně byste si to s tím prďolkou a Bubiškou užili.
jojo, to mě mrzí hodně, ten čas bych si ráda užila ještě mnohem víc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:27
- Nahlásit
zbrnd
no ale posledně se mi to vyplatilo, páč mě pozdravil nějakej týpek, já se ho zeptala jestli se známe a vypadlo z něj, že sme se potkali pár let zpět a tak,tak sme aspoň navázali a pokecali, než abych jen zaraženě odpověděla.
Samo ale záleží na situaci, rozhodně t nevybafnu na každýho, kdo mě zdraví. I když jednou mi taky někdo tykal na zastávce, tak sem mu začala tykat taky a pak se z toho vyklubal profesor fyziky z gymplu
jinak - co sem zkoušela včera, tak se 14-54 to valí v pohodě, asi jako se starým lumíkem, tele sem ještě nezkoušela ale viděla sem zajímavej článek kterej me vpodstate nalomil do tyhle varianty jit. Pokud to v clanku bere jako dostacujici, tak me to stacit musi
Vero
jojo, sdileny nestesti je dycky mensi, ze jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:29
- Nahlásit
Vero
ani nevíte, jakou radost jste jednomu takhle při úterku uďáli, že je nás takovejch asociálních magorů více
tady na asociála nenerazíš přece . Víš jak jsem si dneska užívala procházky v půl pátý ráno, když nebyl nikde vůůůbec nikdo?? Krása. Kdybych ještě viděla na cestu , bylo by bývalo bylo líp
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:30
- Nahlásit
cernej caj
I když jednou mi taky někdo tykal na zastávce, tak sem mu začala tykat taky a pak se z toho vyklubal profesor fyziky z gymplu
a tak hlavně že se z toho nevyklubal nynější generální ředitel nebo tak něco
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:33
- Nahlásit
PetraK
Kdybych ještě viděla na cestu
a vzala sis aspoň tu bílou hůl?
vodicího psa huž máš........D
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:38
- Nahlásit
cernej caj
tak sem mu začala tykat taky a pak se z toho vyklubal profesor fyziky z gymplu
dik za clanek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:46
- Nahlásit
Vero
a vzala sis aspoň tu bílou hůl?
jak, když neni vidět? Žbrnda poslal nějakou co má dokonalý tydlety - mimikry! a mimikry sou, když neni vidět
vodicího psa huž máš..
to jo, dokonce dva, voba mě přivedou do hrobu
cernej caj
I když jednou mi taky někdo tykal na zastávce, tak sem mu začala tykat taky a pak se z toho vyklubal profesor fyziky z gymplu
a ty seš taky jemen! pomoooct!!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:47
- Nahlásit
cernej caj
Aha, no já bych se u toho fotaku bal trochu tohodle "Presvedčil som sa o tom, že pokiaľ nebudem fotografovať šport, či iné akčné žánre, je rýchlosť zaostrovania dostačujúca." protoze pokud bych nekdy chtel jeste nejak vice fotit, tak me zajimaji pohybujici se veci....ono to je dany takovou zivotni zakonitosti ze protiklady se pritahuji, takze ja jako obludny pachnouci staticky prohnily balvan mam rad vse v pohybu vitalni atd ... coz je logicky problem..no nic to jsem odbocil )) ale na druhou stranu jsou tam ukazkovy fotky z ty "vody" a vypada to slusne, tak snad budes PSOkojena za ty kroupy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 10:56
- Nahlásit
zbrnd
tak já to vidím tak, že starý 4/3 skla nechám na bazaru, a někdy časem koupím m4/3 a to taky bude dost jiná liga... Nicméně tenhle jedinej to ostření přes redukci má i fakt použitelný, co jsem zkoušela s nižšíma modelama, tak to bylo o dost horší.
-
ráda vás pobavím, aspoň potrápíte trochu bránici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 11:05
- Nahlásit
zbrnd
, tak me zajimaji pohybujici se veci...
no a co teprv věci pohybující se nadzvukovou rychlostí! jako ten pupkáč zrzavej malej vozubenej, xindl utikací! Mluvim vo štěněti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2014 11:06
- Nahlásit
PetraK
a co teprv věci pohybující se nadzvukovou rychlostí! jako ten pupkáč zrzavej malej vozubenej, xindl utikací! Mluvim vo štěněti
pozvi čaj, ať si přijede vyzkoušet novej foťák
|