| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:15
- Nahlásit
PetraK
ty smetáku jeden
To je krásný! Tak mi ještě níkdy nikdo neřekl. To snad musí být z lásky. Ještě, že to nevidí pan Brtník
že s něčím takovým se přiharašíš
Tak já jsem lehce čitelnej poměrně pro lidi, co stále nehledají něco, co není a soustředí se na to, co opravdu je, vo tom žádná.
Počkej, počkej, až pojede Brtnik do vašich končin, poštvu ho na Tebe a ešče budeš prosit!
jakože až mu budu pomáhat s výběrm toho foťáku, že musím poprosit, abyste mi koupili taky takovej? Tak jo, slibuji, že budu prosit. A kdy že to přijede?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:15
- Nahlásit
brut
přijedem na návštěvu a ještě rád bude táhnout a srůstat v práci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Přemejšlim nad dárkem pro Lucku k pátejm narozeninám (jo fakt je oslaví ani ne za měsíc )
mám šaty a knížky (ale popravě, oboje by dostala takjakotak)
No a přemejšlim nad hračkou - plyšáků a panenek má moc, lego jí nebaví, ono tedy bohužel stavebnice obecně, takže vymyšlená stavebnice od seva od Visty tím pádem padá.
Napadla mě modelína, ale stejně furt pátrám. A add modelína, nemáte někdo ponětí o nějaký český s tvořítkama?
http://www.agatinsvet.cz/pataminos-modelina-temati cka-hraci-sada-safari
mně by se třeba líbila tahle, jenže když to bude na Lůcu složitý, tak s tim nebude chtít pracovat. Ona má pro mě na pochopení a na trpělivost strašně náročnej rys, že těžce snáší neúspěch,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:34
- Nahlásit
PetraK
aby brtnik nemusel projezdit celej svet ale na to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:34
- Nahlásit
zbrnd
To je krásný! Tak mi ještě níkdy nikdo neřekl
Tak já jsem lehce čitelnej poměrně pro lidi, co stále nehledají něco, co není a soustředí se na to, co opravdu je, vo tom žádná.
eh, zjišťuju, že nedostatek spánku způsobuje, že se nedokážu už vyjádřit ve slovech a zvládnu max ty smajlíky
ak jo, slibuji, že budu prosit
tak úplně takhle to nevidím
(škoda, že není smajlík, kterej by uměl zastoupit tudle větu, vyplodit to, byla šichta )
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:37
- Nahlásit
kachna_
Kryste, matko! Dyk ji bude pět a nestíháš ani to dvouletý. Tak sama nic nevymejšlej, bo uděláš trapas! Se poptej, co chce, nech si to vysvětlit, poradit, kde se to shání , no hlavně se do toho moc nepleť ať to nepokazíš. Co třeba nějakej dárkovej kupón na depilaci nebo lymfodrenáž či prostě jen do nehtovýho studia?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:39
- Nahlásit
PetraK
No když já stejně nevím, co přesně má ten či onen smajlík znamenat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:51
- Nahlásit
kachna_
na trpělivost strašně náročnej rys, že těžce snáší neúspěch
synovec je to samý, tak jsem mu vloni koupila modelínu, kde byl farmářský domek nebo co, nahoře se tam modelína nacpala komínem nebo tak někde a dole vypadávaly zvířátka k farmě, byl náramně spokojenej, protože se mu vždycky povedly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:52
- Nahlásit
Za chvíli padám domů, přátelé, pokud tu nepadnu pod stůl, neusnu a neprobudím se až po víkendu .
Takže krásný volno všem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 14:53
- Nahlásit
čtu si stránky o češtině pro cizince
jako věty jako tahle jsou fakt hustý
There is no one rule specifying how to form perfective and imperfective verbs in Czech and each verb has to be learned.
Ale jinak třeba stránka o videch je super na pochopení časů v anglině, ty příklady, jsou dost názorný, jen si to zapamatovat
tak si to můžete nastudovat
http://www.locallingo.com/czech/grammar/verbal_asp ect.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 15:05
- Nahlásit
kachna_
přijedem na návštěvu a ještě rád bude táhnout a srůstat v práci
šak na vás stále čekám
Pro Lůcu modelínu...se ti poptám příští týden, jestli není nějaká jednodušší varianta dospěláckého fima. U něj totiž prodávají i různá tvořítka podobně jako na tom odkazu od tebe. Máme tady moc šikovnou paní, která pomáhá dětičkám, tak jí vyzpovídám ... To už budu i mluvit a hlavně mi odpadne veškerý nápor, který teď byl nesnesitelný...
Ještě mě napadá... zkus se zeptat ve školce, co jí nejvíc baví. Třeba ti řeknou něco, co by tě vůbec nenapadlo..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 15:11
- Nahlásit
cernej caj
jejda, budete doma odpocivat aspon spolu tak at je brzo v poradku
díky moc, přání předám , ale odpočívat spolu určitě nebudeme, páč na to já moc času nemám .... Ale možná bude on odpočívat dlouho, až o něj ohnu berli...
Fšicíííí, užívejte krásný víkendík, sluníčko, teploučko a opatrně, ať nejste v pondělí za indiánské válečníky nebo ploužící se mrtvoly
Ešuskóóó, to je božíííííí mrně!!!! A jaký je z něj bitevník ! A Bubice je pyšná vychovatelka, mám velikou radost!!!!! Musím za vámi co nejdřív dorazit, abych si ještě stihla pomuchlat dělovou kouli převlečenou za štěnítko
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 15:29
- Nahlásit
brut
se ti poptám příští týden, jestli není nějaká jednodušší varianta dospěláckého fima. U něj totiž prodávají i různá tvořítka podobně jako na tom odkazu od tebe.
bych řekla, že tvořítka na fimo jsou plně použitelný na jakoukoliv modelínu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 15:42
- Nahlásit
kachna_
Třá naše holky modelína neba, ale ulítavají na navlíkání korálků.... maj doma milijouny navlečenejch náhrdelníků a prstýnků a náramků a pásečků do riflí a pořád chtějí další a další....modelínu akorát zplácaly dohromady a přilepily pod stůl...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 17:48
- Nahlásit
birma
tvořítka na fimo
že bych koupila tvořítka a k tomu jí udělala domácí modelínu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 18:01
- Nahlásit
kachna_
že bych koupila tvořítka a k tomu jí udělala domácí modelínu?
já s těma tvořítkama nikdy nedělala, takže nevim nakolik jí to s nima může bavit a jak je to snadný nebo ne...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 19:20
- Nahlásit
birma
bych řekla, že tvořítka na fimo jsou plně použitelný na jakoukoliv modelínu
to máš pravdu ... ale pokud by chtěla kachna koupit jen samotná tvořítka, tak by byl asi problém .. Myslím, že se právě prodávají jen v nějakých setech .. Já jsem zkoušela několik tvořítek a musím říct, že je mezi nimi velký rozdíl. A ne vždycky je to jednoduchý. Lůca by musela mít ty větší pro malé děti, aby se jí hmota nerozpadala a neměla pak problém s výrobou ...
kachna_
že bych koupila tvořítka a k tomu jí udělala domácí modelínu
to by jsi mohla... minimálně by jsi nevyhodila tolik peněz, co stojí hmota.. A navíc by jsi mohla předem vyzkoušet, jestli jí bude práce s hmotou vůbec bavit...
vlk
Třá naše holky modelína neba, ale ulítavají na navlíkání korálků
to má moje holka taky... sice s fimem taky dělá, ale není to prostě ono. Má raději korálky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 19:45
- Nahlásit
brut
jestli jí bude práce s hmotou vůbec bavit...
ona modeluje ráda, o to strach nemám a udělat modelínu tak, aby se dala vyvalovat, to umím. Dokonce mi naposled vydržela asi čtyři měsíce.
No jenže add. třeba vykrajovátka, ty plastový mi přijdou úplně k ničemu, kovový jim můžu dát od cukroví.
Ty tématický sady, jako popisuje Maya, jsem viděla u známý a bylo to skvělý. Aaaale bylo to zase něco jinýho než ta PataMinos, o který nemůžu najít žádný zkušenosti. Jinak Lucka modeluje a vykrajuje ráda.
Korálky jsou taky zajímavej nápad, navíc Káčula už je v dobrym věku a nemusela by je užívat vnitřně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 20:51
- Nahlásit
http://www.sevt.cz/produkt/psi-skola-43027200/
nebo to mám dát rovnou do pozitivní motivace?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 21:11
- Nahlásit
ste vsichni grafomani
kachna_
tyjo, lucinka roste jako z vody, tak su zvedava, jak se ti zadari s tou modelinou... my se segrou jeste taky rady varili, takze nejaky stary hrnce, klacky a voda s hlinou... tak nejaka modernejsi varianta?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 22:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
takze nejaky stary hrnce, klacky a voda s hlinou
no to má - mikrovlnku, hrnec (jak vyřazený, tak pár, co dostala), sporák, plastový jídlo a je fakt, že to má velkej úspěch. Ale myslím, že to jí chce dát mamča
Michal začal číst dneska Brouka Pytlíka. Je furt stejně dobrej (edit. Brouk Pytlik myslim)
A holky háraj, takže dneska u plotu vysvětlovaly sousedovu psovi, že milujou jen a jen jeho , a že se toho vlkošedýho smetáka vůbec nemusí bát, páč je zavřenej v baráku a tudíž naprosto neškodnej
Jo a to mi připomnělo, že včera u školky obtěžoval rýčbejk známejch psa. Naštěstí to dopadlo dobře, páč známý maj malýho smetáčka zvyklýho na psy, takže smetáček nahodil podřízenej postoj, ani nevrknul, rýčbejk ho jenom očmuchal a odešel. Při představě, že bych tam byla s Cirem se mi udělalo nevolno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2014 22:32
- Nahlásit
kachna_
tak to evidnetne leti i o 25 let pozdeji takovy hry, to je supr
no tak asi je clovek hlavne rad, ze tam se cirem nebyl...
coz mi pripomelo dnesni zazitek... autobus jel, najednou mu z pravyho pruhu fuknulo auto tesne pred nej a dost zpomalilo... stala sem vepredu, tak sem videla, jak za kvileni brzd ho stouchnem cumakem ale nastesti teda jen takovy opreni se o naraznik, ale v tu chvili se mi teda udelalo hodne nevolno
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 01:23
- Nahlásit
PetraK
Hele, už jsi do těch svých výmyslů tak zamotaná, že opovídáš sama sobě:
on si ten internet pamatuje i to, co nechceš a........... smazat to neeeejdéééééé, neeejdéé
Fakt nevím,proč jsi do téhle roviny sklouzla. Podívej se do záhlaví příspěvků, kdo z nás dvou je mění.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 01:25
- Nahlásit
birma
jak můžeš tvrdit, že to má Šusta podle tebe v hlavě srovnaný, když on používá na svých přednáškách videa CM, kterýho adoruješ, jako odstrašující příklad naprostýho nepochopení psa a ukázku toho, jak to rozhodně nedělat?
Asi ti to dokážu vysvětlit. O jaké video jde?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 07:45
- Nahlásit
Walda
šlo o dvě videa, ale nějak mi nepřijde podstatné, která to byla, protože je uváděl jako příklad toho, že to CM chápe dělá blbě, ne jako jediná dvě videa, kde to dělá blbě. Neptala jsem se, proč na těch videech CM dělá to co dělá, ale jak můžeš souhlasit s jeho postupy a zároveň se Šustou, který o něm říká, že je nekompetentní a dává ho jako vzor nepochopení a toho, jak se psy rozhodně nepracovat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 08:13
- Nahlásit
Dneska jsem na sebe hrdá - vykopala jsem se z postele a vytáhla jsem Adama na kolobku, takže už před víc než hodinou jsme za sebou měli cca 10 km + Adam 15 minut plavání. Ve vodě nabírá sebejistotu a už plave i nějakých 30 metrů od břehu, evidentně je jenom otázkou času, kdy bude ten rybník křižovat celej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 08:30
- Nahlásit
birma
ses silena... ja prave vstala a du promazat galerii na webu, pac se mi nikam nechce...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 08:41
- Nahlásit
cernej caj
ses silena...
já ne včera jsme byli venku asi dvě hodiny celkem a on z toho měl tiky a dneska maj bejt vedra a bude všuda spousta cyklistů, tak jsem si to musela odbejt ráno, abych nebyla sežraná...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 08:49
- Nahlásit
birma
nj, maj bejt hicy... se stavim asi podivat na festak, skoro i kalkuluju, ze si vemu sukni krz ten hic... i kdyz zatim venku prijemne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2014 08:53
- Nahlásit
cernej caj
i kdyz zatim venku prijemne
zatim jo, ale řekla bych, že to vedro vážně přijde
|