Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 14:53
- Nahlásit

Já chci taky neznámýho strýčka s dědictvím mně odkázaným teda ale aby v něm nebyly dluhy

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 15:05
- Nahlásit

birma

Maya
o buldoček a nebo špic

bulšpic

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 15:34
- Nahlásit

Hele ale on zbrnd vůbec nekecá
http://www.novinky.cz/finance/259011-cesi-dedi-sta le-vice-dluhu-casto-o-tom-ani-nevedi.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 15:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

ty jo ale hele, nám to notářka říkala tak nějak jinak? Už bohužel nevím jak, páč jsem to vypustila, když to vysvětlila. ptala jsem se právě na to, co když se nepodaří notáři - on má zajišťovat všechno -vše dohledat a ono se pak něco ještě objeví.
Jsem blázen.

eidt
Hele ale on zbrnd vůbec nekecá
no von se totiž nezdá.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 16:00
- Nahlásit

PetraK
no von se totiž nezdá.
já nemyslela, že se zdá, já myslela, že se mýlí
Jo, já taky vidim, že ve spoustě věcí má pravdu, jen doufám, že to není tak černý, jak to vidí

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 16:14
- Nahlásit

kachna_

já nemyslela, že se zdá, já myslela, že se mýlí
ty se mi zdáš! ty se mi hezky zdáš!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 18:04
- Nahlásit

kachna_
hm a jak tam pisou - jen do vyse toho, co zdedili ale casto veritele chcou i z jejich majetku a to je asi dost problem, no...

podle me je zbrnd predevsim provokater, co rad drazdi hada bosou nohou ale prehled ma obrovskej

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 18:58
- Nahlásit

cernej caj
m a jak tam pisou - jen do vyse toho, co zdedili a
to je ale podle starého zákoníku, podle nového platného od letoška dědí dluhy v plné výši, více tady třeba http://www.novinky.cz/finance/309493-novy-obcansky -zakonik-prinese-revolucni-zmeny-v-dedictvi.html

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 18:59 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

kachna_
Hele zas vono tomu, co je na seznamu a seznamu patricim webum neni vubec jisty, že je prauda. Já fakt nevím.

Jo, já taky vidim, že ve spoustě věcí má pravdu, jen doufám, že to není tak černý, jak to vidí
S největší pravděpodobností je to všechno mnohem černější, než si jen dovedeme představit.

V každým případě je to nyní komplikovanější, máš více možností a tudíž i více možnosti udělat něco špatně, něco zapomenout, něco nevědět. Navíc vůbec není jistý, jak se ten novej povedl, jak bude či nebude kolidovat s jinými závaznými normami a tedy i co chytrá česká hlávka ještě vymyslí.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 19:09 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
co rad drazdi hada bosou nohou
Tak to si fakt nemyslim, ze by se mi tu někdy stalo totok

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 20:47
- Nahlásit

zbrnd
ze by se mi tu někdy stalo totok
jistě bo tu je to samá hadice

pravděpodobností je to všechno mnohem černější, než si jen dovedeme představit
dneska sem se zase přesvědčila, že máš asi bohužel pravdu

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 21:30
- Nahlásit

Stajn s vama, grafomani. Ja chci uz patecek a vikend, ale to ma bejt zase hnushic.
birmico
Jak vocas?
kachna_
Gratulire ke zkouskam aj k cernymu stinu, ta bude budit velkej respekt, necht se jim s mamcou dari!
PetraK
ty se mi zdáš! ty se mi hezky zdáš!!
Kdo je u tebe tajtrdlik?! (snad sem se moc nesekla)
Fajka
jistě bo tu je to samá hadice
Nene, tady prece vo svini nezakopnes, jak rika enyky denyky? A jako u nas uz teda jo, normal se chodej krmit svine divoky? u plotu na kompost sousedum, prvne sem si myslela, ze to jsou naky zdrhly vietnamsky cunata. Ale asi ne, uz tu byly xkrat, svine, a cuby se muzou dycky zblaznit. Snad se s nima nepotkame v realu.
Vero
Jak usisko, vstrebava se, splaskava se? O ostatnim ani nemluve, doufam, ze uz je prutokac s nizsi frekvenci?

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 21:33
- Nahlásit

Fifi
Jak vocas?
je úplně v cajku a ty dva dny klidu mi dal pěkně sežrat

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 21:46
- Nahlásit

birma
je úplně v cajku
Haajzl!

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 21:58
- Nahlásit

Fifi

(snad sem se moc nesekla)

čepice Ti fstává na hlavě, hádáš se tady s křeslem a já sem tajtdlík???? Jednak nevim co to je a druhak mě to uráží!

nesekla ses vůbec

uz tu byly xkrat, svine, a cuby se muzou dycky zblaznit. Snad se s nima nepotkame v realu.
nooo nazdar
napadá mě - zajít za myslivcema a nahlásit?

zbrnd
Hele zas vono tomu, co je na seznamu a seznamu patricim webum neni vubec jisty, že je prauda

to jsem si říkala taky,a le snad kurnik uměj citovat ze zákoníku?????? každopádně síla.

Tak to si fakt nemyslim, ze by se mi tu někdy stalo totok

séš blbej, takhle to nemyslela

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 22:07
- Nahlásit

a dneska jsme si dali placatící odpoledne. Zde za barákem. Teda původně placatící. ale!! Pak se to nějak zvrtlo. Bubiška se rozjela a nosila co šlo, balonek, vodítko, balonek, vodítko se smradem, bez smrada, běhala mezi náma s Brtníkem. Huž je veselšjší,huž se tak nebojím. A Štajnidlo krásně aportovalo, taky mezi námi běhalo, hrálo si s cizíma pejskama, stejně jako Bubiška, pak potkalo malou foxlici a šli se zabíjet. Venkoncem to nakonec bylo akční odpoledně (min. pro mě určitě, páč já jela z práce do nemocnice, přejela, odvezlo mě to do hajzlu, dvě hodiny jsem čekala na zpáteční autobus, ten se pak dostal do zácpy, máma neměla nic na odvoz věcí připravenýho, protože přece nemohla vědět, když mě o to sama požádala, ať pro věci po práci přijdu ...... domů jsem dorazila v šest a bylo mně mě líto, mooc líto. ešče, že jsou ti čokli!" )

Jooo a!! Bubiška sice zapomněla co se dělá s kostičkama, ale pak si vzpomněla a fšécky kostéčky tam naskládala. A!!! Štajnidlo umí noooustače!! hrozně rychle mu to došlo. Dám dlaň a už noustačí! Je to svině chytrá.
Jdu s hazjlikama ven, postupně.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 22:20
- Nahlásit

PetraK
zajít za myslivcema a nahlásit?
A co jako? Sim, sim, tu byly a uz nejsou, ale sou tu!
nesekla ses vůbec
Skorem jo, pri krouhani zeleniny, bylo to tesny!
Pak se to nějak zvrtlo. Bubiška se rozjela a nosila co šlo, balonek, vodítko, balonek, vodítko se smradem, bez smrada, běhala mezi náma s Brtníkem. Huž je veselšjší,huž se tak nebojím.
Tak vidis!
min. pro mě určitě, páč já jela z práce do nemocnice, přejela, odvezlo mě to do hajzlu, dvě hodiny jsem čekala na zpáteční autobus, ten se pak dostal do zácpy, máma neměla nic na odvoz věcí připravenýho, protože přece nemohla vědět, když mě o to sama požádala, ať pro věci po práci přijdu ......
Jejej Ale tak hlavne, ze pofici ksa z nemocnice, tohle vytesni a bude to dobry.
a bylo mně mě líto, mooc líto.
Moc rozumim, ale teda s tebou umi mavat, tak nejak..
Jdu s hazjlikama ven, postupně.
Tomu rikam relax na dobrou noc.

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 22:28
- Nahlásit

PetraK

Ahoj Petro, tak koukám, že jsi nic, co by vysvětlovalo tvoje invektivy vůči mě tady nenašla. No nedivím se.

Jen jsi zůstala u svých obvyklých obecností typu - nemám čas hledat..., neumím dobře vysvětlit..., celé jsem to nečtla..., celé jsem to neviděla...., viděla jsem to jen zběžně.... - kdykoli bys měla napsat něco konkrétního.

A ještě si dovolíš napsat Já se k Tobě chovala slušně, takže já mám konto čistý a nemám co řešit. což jsi teď zjevně bohatě porušila.

Ty bohatě využíváš anonymity internetu, do toho já nepůjdu, já si nemyslím, že je tu všechno dovoleno, i když je to věřejné médium.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 22:48
- Nahlásit

Walda
když už jsi tu a evidentně se nechytáš odejít, mohl bys mi tedy vysvětlit, jak můžeš tvrdit, že to má Šusta podle tebe v hlavě srovnaný, když on používá na svých přednáškách videa CM, kterýho adoruješ, jako odstrašující příklad naprostýho nepochopení psa a ukázku toho, jak to rozhodně nedělat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 22:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

A co jako? Sim, sim, tu byly a uz nejsou, ale sou tu!

to ne, ale myslím, že se právě takovýhle návštěvy myslivcům fakt hlásej

Skorem jo, pri krouhani zeleniny, bylo to tesny

ale přežilas! toť hlavní

Tak vidis!

jo!! super. I teď při naší samostatný dlouho prácházce fordila, žádnej taženej smrad, Hodně mi odlehlo. Jsem ráda.

tohle vytesni a bude to dobry.

vzhledem k tomu, že jsem realista, vzhledem k tomu, že svou máteř znám a vzhledem k tomu co dneska předvedla, tak .... pro mě určitě dobrý ne.

Tomu rikam relax na dobrou noc.

jojo, doooobře bylo.

Walda

No nedivím se.
No a proč by ses měl divit, rozmilý Waldo, já jsem Ti psala, že to dohledávat nebudu. Jen proto, že ty ses neuměl chovat jako slušný člověk a proto že si to sám nepamatuješ, já mám ztrácet čas? Trochu blbost, žejo?

Já se k Tobě chovala slušně

ano rozmilý Waldo, já jsem nepoužila nic z toho co jsi použil ty. V tom je ten zásadní rozdíl.

y bohatě využíváš anonymity internetu

ne rozmilý Waldo, já rozhodně třeba na rozdíl od tebe nepoužívám internet k invektivám, jako ty tehdy vůči mě.

do toho já nepůjdu, já si nemyslím, že je tu všechno dovoleno, i když je to věřejné médium.

A to je hezké, jak jsi najednou změnil tón rozmilý Waldo, po té, co jsem Ti napsala, že když se prezentuješ jak profesionální cvičitel, měl by sis dávat zatr. pozor na to co kde píšeš.
Jenže - trochu smůla, on si ten internet pamatuje i to, co nechceš a........... smazat to neeeejdéééééé, neeejdéé

dobrou noc milé děti. A já doufám, že strýček Walda dodrží své předsevzetí a zavládne zde zase klídek a pohodička.

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 07:07
- Nahlásit

Mórgen páteční
jsem pracovávala na výplatách, tak nebyl čas napsat
U ns to dnes vypadá na krásný den.
Víkend byl super, dokonce i ukřižování proběhlo, jak kucí slíbili.
A bylo nádherně, spali jsme v penziónu, měla jsem pokoj pro sebe a Bukí, vstala jsem ráno v 6 a šla se projít, je to uprostřed lesa, takže nuvěřitelný klídek....
Sud jsme vypili, nic nezbylo . V neděli jsme chtěli dopít a
bylo v něm posledních 6 piv.

Posílám fotečky ufónka opeřenýho, je mu něco přes měsíc....to je rozdíl co?

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 07:17
- Nahlásit

Četla jsem trochen zpět a koukám, že se tu bavíte
k tomu raději NO COMMENT....

A taky jsem narazila na fotky zrzavý rodinky, je to mimí ňuňací a je moc dobře, že Bláňa si zvyká. Taky jsem četla další povídání na zvířetníku, moc hezký

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 07:22
- Nahlásit

denyk
to je vobrovsky a nejakytlusty to vypada

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 07:33
- Nahlásit

cernej caj
to je vobrovsky a nejakytlusty to vypada
je to hrozná tlamičkáááá

asi nevypadá, ale je tlusťoučký

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 08:03
- Nahlásit

denyk
ježíš, to je nasraté tlusté cosi
z toho vyroste orel nebo co?

venku to vypadá, že fakt bude pěknej hic, to mě moc netěší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 08:19
- Nahlásit

Maya
u nas uz je ted na slunicku docela teplo a smazilo to i u nas.

denyk
no vypada to ze to je obrovsky proti ty matce, ale to je asi tim mekkym perim a taky jak to sedi na bobku

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 08:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

dneska je to skorem na basén, co?

Docent Vožužla féčra zase poscal ten polštář, takže maj tetkon holobit, páč druhej kuchyňskej pelíšek se taky pere. Docent Vožužla se chodí mazlikati a vstupu na klín se dožaduje /právě by rád mlátil do klábosnice/ a docentka Bordelářová tu roztahala ohryzek. Máme to tu moc pěkné v současnosti . Docentka Bordelářová naznala, že by taky chodila ven i častěji v noci, takže v půl čtvrtý se při štajnočůrce vydala s námi a jsme si všicí tak courali svítajícím sídlištěm . Supr, dnes vůbec nemám kruhy pod očíma, ani vaky, mám tam rovnou kufry .
Nejlepší Štajní přivolání máme na..... "Pipipipipipííííííí!" Tím mě rozbil. Jdu vyndat koláč z trouby, vytvořit si obličej a půjdu do prasé.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 08:54
- Nahlásit

denyk

Četla jsem trochen zpět a koukám, že se tu bavíte

hele nuda je zabiják intelektu

ty jo ten mrńous opeřenej to je slušnej buřtikóza! Nejmenuje se Otesánek? mámu za chvíli spucne k snídani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 08:56
- Nahlásit

PetraK
e by taky chodila ven i častěji v noci, takže v půl čtvrtý se při štajnočůrce vydala s námi a jsme si všicí tak courali svítajícím sídlištěm

jestli ti budou 3x za noc vyzadovat vychazku az budoudospeli, tak te klepne

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2014 09:03
- Nahlásit

cernej caj

nestraš!!! Já doufám, že jen Bubice naznala, že proč z toho taky něco netrhnout. Zpočátku s ním nechtěla mít nic společnýho, tak teď využívá pomaličku výhod. A doufám, že Štajnidlo dodrží kurz kterej nabral, páč když spí s ní, jde se jen jednou v noci. Jak spí sám, tak nespí tak klidně a budí se, takže se jde. Ale zvykat si musí, že je s ní i bez ní.

<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání