Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:34
- Nahlásit

birma
a kocour nesežere sklípkana? náš kocour teda povouky žere a to i ty s dlouhýma nohama, si myslím, že sklípkana by taky dal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:37
- Nahlásit

Maya
hele na ty alze muzu dat email kamarada a oni mu prej poslou maly darek... ses tam registrovana, nakupujes tam? ze bych tam dala tvuj?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:39
- Nahlásit

Maya
náš kocour teda povouky žere a to i ty s dlouhýma nohama
Milča jim zase trhala nožičky . Když člověk včas nezasáhnul, tak pak viděl odlejzat těžce invalidního broučka nebo pavouka.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:40
- Nahlásit

Maya
No sklípkan má rozpětí nohou tak 15 čísel, asi bych ho s běžnýma pavoukama úplně nesrovnávala ale asi jsou na sebe prostě naučení

grimmh
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:42
- Nahlásit

Fajka
vo zábavu postaráno spíš psékové
no však píšu - celá rodina by se bavila, jen ty běžci by asi nebyli dost rychlí tfuj, to ode mě nebylo hezký, ale musela jsem to napsat
Máme na pozemku zajíce mladocha
už jsou možná s psékama seznámení a když se nekoukáte, mastí v křoví karty
ale jinak si myslím, že zajíček snad bude mít dostatečný pud sebezáchovy.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:43
- Nahlásit

kachna_
to milca zvladla? toho pavouka otrhat? to si nedovedu predstavit

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:44 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Vero

jako když dáš sedmákům soukromě jako tip na dobrou knihu tip na nový slabikář.

Hele, takhle já to nemám.
Všichni lidi vyvíjej svoje názory, já i ti, jejichž názor si rád poslechnu. Takže od takovejch lidí si novej článek nebo knihu vždycky přečtu, i když je to o tématu, který dobře znám. Třeba ten člověk v průběhu času pochopil nějakou novou souvislost, třeba já jsem minule něčemu porozuměl trochu jinak, než to bylo myšleno a teď si řeknu: Ejhle fiškus, dyť je to pravda, že mi to nědošlo dřív. A něco novýho mi to přinese.

Práce se psy není o zázračné metodě Deus ex machina, je to puzzle a o každým kousku je dobré vědět, někdy se může hodit a hlavně všechny dohromady dělají ten tvar. Až pak se můžu rozhodnout, že některý kousky nejsou běžně potřeba, ale je dobrý je mít furt v záloze.

Takže například, mám doma knihy Honzy Dubovýho, mám je načtený, mám je rád, ale když dřív vyšel v PPČ jeho článek, přečet jsem si ho. O nic jsem tím nepřišel.
A stejně tak i s tímhle Šustovým rozhovorem.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 12:57 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Všichni lidi vyvíjej svoje názory,
Svatá pravda. Vy lidé jste tak přízemní a jednoduší. To my zase právě vyvíjíme názory ostatních.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 13:02
- Nahlásit

cernej caj
to milca zvladla? toho pavouka otrhat? to si nedovedu predstavit
U nás jsou takoví ti velcí, nohatí pavouci nebo něco jako sekáči (tuším třesavky nebo tak nějak). Tak ty první si přitlápla jednou packou a pak je začala zubama oškubávat a těm druhým se ty nohy lámou skoro samy.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 13:16
- Nahlásit

cernej caj
hele na ty alze muzu dat email kamarada a oni mu prej poslou maly darek... ses tam registrovana, nakupujes tam? ze bych tam dala tvuj?
já tam asi registrovaná nejsem, teda zkoušela jsem se teď přihlásit různě a nic, asi jsem tam vždycky nakupovala bez přihlášení
tak klidně tam můj dej, dáreček se vždycky hodí a reklamní spamy si pak odfiltruju

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 13:18
- Nahlásit

birma
No sklípkan má rozpětí nohou tak 15 čísel
já vím, soused ho kdysi měl, takže zdálky jsem ho viděla
to je pro kočku, která klidně chytí potkana nebo krysu nic, ale asi spíš, že jsou na sebe zvyklí, jako byli moje na morče třeba

Vero
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 13:29
- Nahlásit

Walda
Takže od takovejch lidí si novej článek nebo knihu vždycky přečtu, i když je to o tématu, který dobře znám
Však já jsem si ten článek taky ráda přečetla a páč ppč teďka opravdu moc nečtu, tak za mě upozornění kdekoli je vždycky vhod.

birma
chůdě malý s ocasem, tak ať je to brzo dobrý.

cernej caj

tos měla docela dobrou pracovní dobu. a teda asi hlavně díky tomu, že máš dobrej kolektiv v práci, to se pak klidně můžou hrát i blbý hry..

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:07 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Maya
to je pro kočku, která klidně chytí potkana nebo krysu nic
to jo, spíš jsem to myslela tak, jestli by ji vůbec napadlo něco takovýho lovit

Vero
chůdě malý s ocasem, tak ať je to brzo dobrý
Dík, už vypadá skoro dobře. Jen prostě zákony schválnosti fungujou - minulej tejden jsem byla marod já od pondělí do středy, středeční trénink jsme propásli, tenhle týden Adam a kdyby byl trénink zítra, tak bychom určo jeli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:17
- Nahlásit

Maya
tak mi to zmizelo ten popup na mail nez sem se k tomu dostala

kachna_
dost nechutny

Vero
jojo, s kolegama s kanclu to bylo supr. Na ty hry sem nikoho neznala a navic sme tam meli 2 anglicky mluvici, takze pro me trochu hardcore ale jako celkem se to dalo, akorat na nohu ty 3hodinky trochu pochozeni v kuse uz teda pro me nejsou, no... ani nevim, zda pudu dneska tancovat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:18
- Nahlásit

birma
jak se to vubec stane takova vec

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:22
- Nahlásit

cernej caj
tak mi to zmizelo ten popup na mail nez sem se k tomu dostala
a tak nebude dáreček? škoda, tak snad příště

jak se to vubec stane takova vec
obvykle z koupání, kdy pak blbě proschne kořen ocasu a ty šlachy či co tam nastydnou a dostanou zánět
u špiců jsem o tom nikdy neslyšela, ale třeba labradoři na to hodně trpěj, sousedojc to měl několikrát

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:30
- Nahlásit

cernej caj
přesně jak píše Maya - na tom pondělnim výletě se x krát koupal a šli jsme lesem, nebylo vedro a byl v postroji, takže nemohl lítáním rychle oschnout...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:34
- Nahlásit

birma
aha tak to je blby, tak snad bude brzo ok... a da se tomu predchazet jinak? nejakym osusenim nebo tak

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:42
- Nahlásit

cernej caj
jj budu sebou už i na běžný výlety tahat ručník a po koupání ho vždycky vytřu. Což bude zrovna s tou mojí vydrou dost otravný...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:48
- Nahlásit

hh uz mi volali z alzy, ze si vetsina zakazniku prikupuje k fotaku i zaruku na kradez/poskozeni a tak.. no priplatek 4000 za to, ze ti zdarma opravi neco, co si rozbijes a je to mimo zarucni veci, to je fakt trochu hardcore... sance, ze se ti to stane je nizka a navic tohle snad ma smysl treba u zbozi pres 30 000 nebo tak... vtipalci

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:50
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Stále nemám dospáno ...včera jsem jela na otočku do Hradce a musím říct, že začínám značně padat na úsměv...

Ale v sobotu jsme po dlouhé době měli coursing a závody k tomu. Že je Brut magor, to ví snad každý, kdo ho zná, ale že se mi zničehožnic zblázní Al, to by asi nečekal nikdo. Tak úžasný běh jsem u ní ještě neviděla a spolupráce s druhým psem, byla přímo vzorem pro začátečníky. Taky obrany holka dala jak profík a nikdo by neřekl, že má stále velkou reakci na nápřah ( sice se maličko zarazila, ale pak šla s takovou razancí, že mě poklesla brada) ... JJ, Cup se nám po téhle stránce opravdu vyvedl

Malému cvrčkovi je dnes 7 týdnů a hrozně rychle roste .... v pondělí byl na ko po šestinedělí a měří 59cm, váží 5kg ... a je s ním hrozná legrace

Doufám, že tady nezlobíte velkomajitelku fora a posloucháte Štajně na slovo

Někomu jsem zde slíbila info o homeopatikách a moc se omlouvám, že jsem nenapsala. Sesulo se toho na mě tolik, že jsem nestíhala vůbec nic a o kloudných myšlenkách se mi mohlo jen zdát..... Hlásím, že jsme nezapomněla a určitě se co nejdřív ozvu ( až budu pořádně vyspalá... ).

Jo a Alu má sice ještě sem tam nějakou drobnou potíž s bobkama, ale konečně už jsou to jen dozvuky. ... Brut občas zakulhá, ale většinou se mu kulhání objevuje po hrabání úkrytu před zářením, kdy se chce podívat na své předky do Austrálie Tak doufám, že oba vydrží být v pořádku.

Jo a mimo nich tady mívám Karamelku a teď je tu i pitbulka Kessinka, které je 11 . Myslím, že to jako ukázka blázince na kolečkách stačí.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:51
- Nahlásit

kachna_
kdypak vás holky uvidím?

Vero
děkuji za přání

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 14:54
- Nahlásit

birma
tak lepsi otravny ale nez cokoli jinyho... nebo neoprenovej navlek na ocasek

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:08
- Nahlásit

brut
tak to vypadá, že se nenudíš
cernej caj
... nebo neoprenovej navlek na ocasek

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:13
- Nahlásit

Maya
tak to vypadá, že se nenudíš
nenudím .... ani chvíli , ale občas bych se vůbec nezlobila a zmatky s rodinkou bych si ráda odpustila. Nicméně by se mi asi potom soustavným stresu stýskalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:17
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

kuk na strýčky:

Dnes ráno proběhla odvetná bitva ve válce mezi Francií a Maďarskem. Byl to masakr, naštěstí ke ztrátám na životech nedošlo. Pupík zrzavej se musel chvíli rozkoukávát, páč se před tím krátce probudil a nebyl ještě "dopečen". Když se probral zmlátil přítele Žabožrouta do bezvědomí a rozdrásal mu pupek. Nic jiného mu ani nezbývalo, neb přítel Žabožrout ho vždy zasedne. Bitva to byla přeukrutná, Štajn dokonce dodal i hlasový rozměr - neb se steknul a vrčel a štěkal . žabožroutík odpovídal nebezpečným chropotem . Doma se poté kupodivu i asi dvě minuty Štajnidlo mazlilo (když mi předtím vyrval chomáč vlasůch )Dělá mi radost s tím nošením hraček do klína, původně to vypadalo , že tuhle variantu neuznává. Zuby jsem si zas čistila se štěnětem na klíně, sedíc na bobku pod umyvadlem. Jo na chvíli to vypadalo, že se do evropské války vloží i emerická strana, páč přišel ten pán s emerickým stafordem. Ten ovšem poněkud překvapivě po krátký době vystartil ale jako fakt že jo - na Štajna. Ten se naštěstí hbitě stáhnul a chvíli byl dost polekanej. Zaraženej byl i páníček, protože prý tohle teď to jeho štěndo začalo dělat.

birma

a jejda, Adamita má cíplej ocásek?? To měl Štófík kdysi taky - mokrej neoschnutej, jel v předu v autě, foukalo tam a tím pádem bylo na problém zaděláno. Tak ať se dá chlapák brzo dohromady.

kachna_
A mááám hotový zkoušky

týý vole kachna!! tys výborná študentka!!! gratuluju úplně moc a nejvíc!!!

Walda
Dubovýho, mám je načtený, mám je rád, ale když dřív vyšel v PPČ jeho článek, přečet jsem si ho. O nic jsem tím nepřišel.
A stejně tak i s tímhle Šustovým rozhovorem.

Waldo - tady nikdo ale netvrdí, že by ten článek nečetl a nečetl by ho rád. To jsi myslím z reakcí mohl zaznamenat. Hovoří se hlavně o tom, že jest - vzhledem k obsahu a přínosnosti článku - mnohem vhodnější místo, kam ho dát- tedy pokud si opravdu myslím, že by mohl být pro lidi přínosem. Víš? Protože zde si ho přečte pár lidí, většina z těchto lidí tyhle základní věci zná. Kdežto, byl-li by býval byl odkaz na tento přínosný článek v tom jmenovaném fóru, bylo by to bývalo bylo mnohem, ale opravdu mnohem přínosnější a to pro větší počet lidí - zvláště pak těch, kteří se v tomto směru zatím třeba teprve rozkoukávají, protože již samotný název fóra napovídá, co by tam člověk mohl hledat,kdežto ve fóru s názvem pro Ešusovou, tyto podnětné informace těžko někdo bude hledat. POkud ti tedy ovšem šlo skutečně o to,informovat ostatní o něčem, co je zajímavé, přínosné.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:22
- Nahlásit

brut
Tak úžasný běh jsem u ní ještě neviděla a spolupráce s druhým psem, byla přímo vzorem pro začátečníky. Taky obrany holka dala jak profík
Gratuluju k úspěchům!

cernej caj
lepsi otravny ale nez cokoli jinyho...
určitě. A dozajista to bude míň otravný, než by byl Adam, kdybych mu zakázala koupání

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:27
- Nahlásit

brut

Tak úžasný běh jsem u ní ještě neviděla a spolupráce s druhým psem, byla přímo vzorem pro začátečníky. Taky obrany holka dala jak profík a nikdo by neřekl, že má stále velkou reakci na nápřah

gratuluju milá bábrdle. Nenudíte se.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:28
- Nahlásit

PetraK
proběhla odvetná bitva ve válce mezi Francií a Maďarskem

Zaraženej byl i páníček, protože prý tohle teď to jeho štěndo začalo dělat.
ti nevim, bych asi byla zaražená z páníčka, je faaakt divný, že AST se moc neumí chovat k jinejm psům, co? Jako jasně, mimino by to dělat nemělo, ale futr si myslim, že takovýho psa si má pořídit člověk, co opravdu má čas a chuť úplně maximálně socializovat s psama, má přesnou představu, jak má taková socializace vypadat a navíc je smířenej s tim, že ani tak mu to nemusí vyjít...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

asi byla zaražená z páníčka,

no jo. říkala mi holčina, co tu má pětiměsíčního borderáčka, že on ho právě moc ke psům nepouští . já ho viděla jednou, to byl prcek navolno, bylo mu dvanáct týdnů a hezky Bubišku kontaktoval, teď je to tak tři neděle?? možná čtyři, co jsem ho neviděla a to chování fakt bylo nehravý. Říkal, že to dělá i na svou ségru, že to teď prostě začal dělat. Je malej, tak něco přes čtyři měsíce??

jen doufám, že pokud mu něconevyjde, tak že bude pes jištěnej, to už by byl druhej takovejhle - vedle nás ten am. buldog, co zmasí i starou fenu těsně před háráním a teď tohle.

a ti dva masakérovači byli fakt dneska bombastický, jak se zabíjeli. Stály jsme tam s paní a bavily se.

<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání