| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:16
- Nahlásit
Maya
tak skvělý že už mamku pustěj, doma už půjde uzdravování samo
no musí se snažit, paní správcová
nebylo to náhodou tak, že sis ho vybrala sama?
ne-e, on mi byl přidělen Centrální Distribucí a teď budu pykat
kachna_
a nehodlám to kvůli tobě dohledávat.
on proč strácet čas s někým, kdo se chová tak jak se chová.
grimmh
a brečím smích
jsem ráda, že jsem pobavila
ALE!! Páč nesnášim, když si ze mě někdo utahuje tak jsem se náhodou dneska hecla, a vzala foťák s sebou. Naši fotoidylku rozbila skutečnost, že jsem šlápla do hovna ve stejný chvíli Štajn naznal, že bude děsná čurina vlízt na dětský hřiště, páč von proleze ale já ne, že jo! . Ešče je to tupo malý, takže nevzal čáru od žbrdlin a já si ho vytáhla ven
že se brzy dáte do cajku
taky doufám, nerada bych si na plicním kde jsem každej den byla, pořídila humus nějakej.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:18
- Nahlásit
birma
Dík, říkala jsem si, že by se ti to mohlo líbit
se číhnu později, jo? jen jsem zatím nakoukla, to chce klid na čtení a ne laborovat buď mezi Štajnem, Bubicí a monitorem, což je ta dobrá varianta, nebo mezi prací a monitorem, což je furt ještě dobrá varianta a nebo mezi monitorem a Waldou, který už si ani nepamatuje co dokázal napsat, což je ta nejhorší varianta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:19
- Nahlásit
birma
! Fena ho terorizuje
a to má ještě fena povolení zabíjet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:19
- Nahlásit
Fajka
mohu-li pomoci?
hezká klika dík, ale von se vodstřelí sám, toho se nebojím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:24
- Nahlásit
zbrnd
Eslivá to ta paní ihned nevysvětlí, začnu si vokusovat nejspíš maso a to bude znamenat přinejmenším konec mý vyvážený stravy!
no nevysvětlí, páč je to dosti složitý to hledat a to fakt jednak nedám a kdybych se i hecla, tak by to zabralo habakůk času. Když si někdo není vědom toho co napsal, já kvůli němu svůj čas drobit nebudu, ani kdyby si i Nadbůch hlavu ukousnul
Zas budeš mít pak ale převahu protejnů nad sacharýdy
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:29
- Nahlásit
PetraK
ale mě to zajímá!!"!! a dokud se to nedozvím, budu tu sedět a sedět a sedět a blbě koukat!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:34
- Nahlásit
zbrnd
takhle nějak?
jinak myslím, že to bylo vloni????? ešivá nemáš co dělat, tak hledej šmudlo ty hledat umíš, třeba Waldu uspokojíš.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:41
- Nahlásit
PetraK
tak ne spíš tajhle nějak
ešivá nemáš co dělat, tak hledej šmudlo
nemohu to hledat, bych se u toho tak silně vyemotoval, že by mi mohla rupnout céfka! takže čekám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 11:48
- Nahlásit
zbrnd
tak ne spíš tajhle nějak
předsedkyně Fajfka má pravdu, jsi větší jelito než jelito australský
toho tak silně vyemotoval, že by mi mohla rupnout céfka!
tak to ne, víš kolika lidem bys tak udělal radost? to nemůžem dopustit
akže čekám
http://www.youtube.com/watch?v=DbxCtnQyQW4
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:10
- Nahlásit
PetraK
http://youtu.be/isLJ3TZofow?t=28s
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:13
- Nahlásit
PetraK
Naši fotoidylku rozbila skutečnost, že jsem šlápla do hovna
birma
to je krásně napsaný
Walda
Já teda netuším, co se stalo, jen si tak nějak obecně myslím, že pokud si to chceš s Petrou opravdu vysvětlit, ten nehorší možný způsob je takto veřejný, kdy každý spíš hájí svoje pozice, než by je mohl zkusit zpochybnit a dívat se očima druhýho, potažmo se omlouvat, bez čehož se dál nic neposune, jen zbytečná internetová hádka. A pokud si to nechceš vysvětlit, jen se obhájit před ostatníma, tak to je myslím celkem zbytečný, každý si stejně udělá svůj názor. A má svý jiný limity na přijatelnost chování, k lidem, ke psům, světu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:14
- Nahlásit
zbrnd
tak ne spíš tajhle nějak
to jsi odvážný, že nám sem dáváš svůj portrét
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:17
- Nahlásit
zbrnd
no copak já, já nečekám nic (krom toho, že čekám, že se konečn z Brtnika stane ten milijounář, aby mi dokázal, že mě SKUTEČNĚ miluje ), ale tys chtěl čekat. Ale marně, to tě řikám
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
kachna_
paní, opožděně velký GRATULACEEEEEE ke zkouškám, je vidět, že svoje malý dítě už zas trochek v kvíkvé doháníš!
a máš mou těžkou závist, úpa stokilovou
|
zbrnd
Člen |
- Nahlásit
Vero
že pokud si to chceš s Petrou opravdu vysvětlit
právě že na veřejnosti je to gůd
hádka.
ahá a já doufal, že uvidíme soulož
ale stejně jsi hodná, že to tomu Waldovi tak vysvětluješ,jak vlastnímu čéče ..
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:18
- Nahlásit
zbrnd
ahá a já doufal, že uvidíme soulož
počki! to sis spletl fórum ale
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:20
- Nahlásit
Vero
to jsi odvážný, že nám sem dáváš svůj portrét
to bych nikdá neudělal, nechci vás všechny pozabíjet, navíc v jeden den
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:21
- Nahlásit
zbrnd
tak to nejni tvůj portrét? to je tvoje maminka?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:22 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Vero
očki! to sis spletl fórum ale
jakto?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:23
- Nahlásit
zbrnd
ale to je dooobrááá fotka
|
Walda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Waldo - já tvoje excesy dohledávat nebudu, nezlob se....Můžeš prosím ve vší slušnosti odejít?
Podívej se Petro, já ti tu nic nedělám, neútočím na tebe, jen kometuju to, co sem píšeš ty i ostatní, a od toho tahle diskuse je.
Nepatří ti to tu.
Už si na mě naházela fůru hnoje a vymýšlíš si pořád dál. Pokud sis těmi věcmi, co tu o mě píšeš tak jistá a je v tobě kvůli nim taková zloba, tak si jistě i pamatuješ, co jsem to vlastně napsal, čím jsem si tvůj postoj zasloužil, a dokážeš to najít.
Tak neváhej a dej sem na to odkazy, ať si můžem přečíst, čím jsem se k tobě zachoval jako hulvát a co tě ve tvých očích opravňuje k takovéhlemu chování vůči mě.
|
zbrnd
Člen |
- Nahlásit
Verotak to nejni tvůj portrét? to je tvoje maminka?
kaj zas?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:26 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
WaldaTak neváhej a dej sem na to odkazy, ať si můžem přečíst, čím jsem se k tobě zachoval jako hulvát a co tě ve tvých očích opravňuje k takovéhlemu chování vůči mě.
Hele vidím, že tě to trápí, já to vím, tak Ti to povím i když PetraK mě za to asejc zabije.
Prostě ona Ti není schopna odpustit, že jsi ho zradil! První jsi o něm mluvil v superlativech, vyzdvihoval si vše, co udělal, co dělal a pak jsi se k němu a jeho odkazu přestal hlásit. PetraK ho pak musela dávat několik měsíců psychicky dokupy! A to ti prostě nemůže odpustit!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:28
- Nahlásit
zbrnd
no tutaj
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:28
- Nahlásit
Vero
Já teda netuším, co se stalo
Já právě taky ne.
Už nejmíň pět let jsem s Petrou nekomunikoval jinak, než přes tohle fórum, tak od ní taky chci, aby veřejně vysvětlila, proč tady o mě píše takové věci.
Já osobně vůči Petře nic nemám, jde jen o tuhle diskusi, tak by se to asi mělo vyřešit tady.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:30
- Nahlásit
Walda
A to není vše, nezradil jsi jen jeho, ale i ji tedy Katrijn a nechal si ji napospas hovězině a to se nedělá ty ostudo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Walda
Tak znovu, pokud si to Waldo nepamatuješ, já to opravdu hledat nebudu,za to mi nestojíš, bylo to někdy před rokem a nevím na kterém föru. Nechoval ses zrovna slušně. A abych se přiznala, kapek mě to zarazilo. Neházím na tebe žádný hnůj, jen konstatuju holou skutečnost, která tehdy proběhla- s iniciativy z tvé strany. Už tehdy jsem tam napsala, že s komunikací s tebou končím, protože se chováš tak, jak se chováš. To že si to nepamatuejš, to není v žádném případě můj problém. Možná to chce příště víc přemýšlet o tom jak a co píšeš. Zvlášť, když se prezentuješ jako cvičitel profesionál, to bych na to, co píšu dávala hoodně moc majzlíka. Možná sis tehdy přišel velmi rozverně, nicméně to bylo kapek - řekněme, že trapný. Já se k Tobě chovala slušně, takže já mám konto čistý a nemám co řešit.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:33
- Nahlásit
Vero
kdo ti dovolil postovat tu mý fotky focený pro Vogue? no???? já tě dám k soudu a vysoudím z tebe úplně všecko aj to, co jsi nikdy neměla, Jen počkej zajíci!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:40 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Walda
jde jen o tuhle diskusi, tak by se to asi mělo vyřešit tady.
No, tady se to ale rozhodně nevyřeší....jsem tím chtěla říct. naopak.
A Petra nic dohledávat nebude.
Kdybych já byla na někoho nasratá, že byl hulvát atp., tak taky přece nevěnuju čas nějakýmu veřejnýmu dokazování, že moje pocity jsou "v právu", vztahy nejsou o opravňování.
(edit- no už se zpožděním)
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2014 12:45
- Nahlásit
VeroNo, tady se to ale rozhodně nevyřeší....jsem tím chtěla říct. naopak.
ale vyřeší..jen si počkej!!!
A Petra nic dohledávat nebude.
Ty jsi tedkoms jeji mlufci jo?
A bude a bude a bude bude bude nebo se potento....poemotuju!
, že moje pocity jsou "v právu"
to je asi nějaká nová oblast práva jo?
|