Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:42
- Nahlásit

PetraK
ďakujem, paní velkomatelko velkofora a velko bitevníka ... ne, opravdu o nudě nemůže být ani kousek řeči ... A ch, jak já bych se chtěla nudit.....
A jako bábrle jsem nadmíru pyšná, páč mrňous usíná u mnou vyprávěných pohádek ...teda na rovinu, jsou to totální bláboly, ale to on naštěstí evidentně vůbec neví

Koukám, že se s mrňousem taky nenudíš a když je to takový strašný zabiják, tak to asi budu muset Alu před ním varovat .. teď už budu mít volněji ( teda doufám ), tak bych jí mohla sbalit a přijet venčit

birma
Mooc děkujíííí a koukej Adamitovi prohřát ocásek, aby zase mohl řádit jak černá ruka a ty jsi se dlouho nenudila ... jinak kamarádka dávala na nastydlý ocásek nahřátý ručníky, aby se vše pořádně prohřálo. Povedlo se a polovičnímu Brutovu bráškovi se ocásek brzy vyléčil. Naštěstí se mu to již nikdy neopakovalo...

Kachnooooo
Velikánská gratulace!!!!!! Jsi pašáááááák!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:47
- Nahlásit

brut

ale to on naštěstí evidentně vůbec neví

je to chlapeček, takže tato vlastnost ho neopustí ani do konce života

s mrňousem taky nenudíš a

ne, s ním to opravdu nejde, je to samostatná průzkumnická a stopařská jednotka. Aspoň už ale neprchá s hračkama do kšá a pochopil, že větší zábavička bude, když mi je hezky přinese do klína a občas i pustí. Naučil se vzývat dveře, aby se otevřely neboli - zjistil, že když sedí, dveře se otevřou, tak si před každý, který chce, aby se otevřely sedne a dožaduje se vstupu je to vůůůl

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:48
- Nahlásit

PetraK
ti dva masakérovači byli fakt dneska bombastický, jak se zabíjeli.
A proč to nenafotíš nebo nenatočíš, ať se můžem bavit též?
on ho právě moc ke psům nepouští
na druhou stranu já bych v rámci socializace asi štěně taky nepouštěla ke všem těm dementům, co tu jsou (a že jich tu je víc než těch psů, kteří komunikují tak, jak bych si představovala). Třeba pán jezdí socializovat někam k ověřeným psům? I když to už jsem asi moc naivní

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 15:49
- Nahlásit

brut
koukej Adamitovi prohřát ocásek, aby zase mohl řádit jak černá ruka
prohřívá na balkoně sám a protože krátce po poledni už si ho venku nosil skoro normálně, ta bych řekla, že zítra nebude o ničem vědět

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 16:25
- Nahlásit

birma

A proč to nenafotíš nebo nenatočíš, ať se můžem bavit též?

měla jsem v ruce foťák, když jsem šla ven, pak jsem si představila, jak to jako budu dělat?? Sbírat bobek, honit tu zrzavou blechu, která ukořistila v ten samej moment, kdy upustila bobek nějakej humáč a mizí v dálce :-D a ještě držet foťák............ to nedávám, skončil by v tom bobku.
ale čtyři fotky mám, paní od Žabožroutíka je zručnější než já, tak to pak vyhodím.

e asi štěně taky nepouštěla ke všem těm dementům

ale jo, jenže on ho právě nepouštěl ani k tomu štěněti o fousek staršímu, zatímco k Bubišce ho klidně nechal o týden, dva? jít, aniž by se staral. tož nevím.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 16:36
- Nahlásit

PetraK
jak to jako budu dělat??
nemáš k foťáku šňůrčku, aby sis ho mohla pověsit na krček? nebo nos batoh
on ho právě nepouštěl ani k tomu štěněti o fousek staršímu, zatímco k Bubišce ho klidně nechal o týden, dva? jít, aniž by se staral
jasný, prostě pán nebude ta zářná a zodpovědná výjimka

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 16:58
- Nahlásit

PetraK
je to chlapeček, takže tato vlastnost ho neopustí ani do konce život
víš, jak nesnáším, když máš pravdu?

je to samostatná průzkumnická a stopařská jednotka
to je moooc dobře, jen ať se snaží

už ale neprchá s hračkama do kšá a pochopil, že větší zábavička bude, když mi je hezky přinese do klína a občas i pustí
to je pašáááák!!!

Naučil se vzývat dveře, aby se otevřely
... a pakoooooooo

Jo a fotku by to opravdu chtělo!!

birma
krátce po poledni už si ho venku nosil skoro normálně
super!! Tohle je pro ně dost nepříjemný a opravdu stačí hodně tepla, aby se stav zlepšil .... Adamita je šikulka, sám si pomáhá

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 20:12
- Nahlásit

PetraK
krásnej popis státní bitvy, to muselo bejt divadlo
tak ukaž ty fotky, ale chtělo by to asi spíš videjko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 20:41
- Nahlásit

brut
to ste bylymoc uspesny, tak snad budes po narocnych vecech zas odpocivat trochu

petra
madarsko x francie : D

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 21:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Záběry našeho válečného zpravodaje přímo z bojiště, kde probíhají zuřívé boje mezi státy Unie, do války vstoupilo Maďarsko a Francie:

v počátcích se zdálo, že síly jsou vyrovnány

v jednu chvíli začala vyhrávat strana Galského kohouta

nakonec byly boje ta urputné:

že celou záležitost musely dozorovat jednotky OSN:

no a boje byly tak zuřivé, že téměř srovnaly se zemí cokoliv a kohokoliv, kdo či co bylo v dosahu:

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 21:36
- Nahlásit

Zajímavá knížka v akci - mám od Pat Miller už dlouho rozečtenou jednu knížku v aj a moc se mi líbí (dlouho jí mám rozečtenou, protože ji mám jen v kompu a to mě moc nebaví číst, navíc ta angličtina...)

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 21:37
- Nahlásit

PetraK
ňuňuuuuuu! Nějak vám to miminko pohublo pani, že vy mu nedáte pořádně najíst a týráte ho pohybem?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 21:40
- Nahlásit

PetraK
Jee, on je pidimidi furt pupkatej, ho popisujes jak velky zlo a pritom takovy nununu mimi!
birma
Zajímavá knížka v akci
Kupis a pujcis?
A necht Adamituv ocas je jiz plne funkcni, tohle je auva si poridit, este, ze mame kostrc zakrnelou.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 21:43
- Nahlásit

Fifi
Kupis a pujcis?
ráda bych, ale zatim spořim na dluhy dneska jsem kvůli tomu zavrhla seminář s Gabby Harris na kterej se uvolnilo náhodou místo a z jehož pondělní varianty byli všichni naprosto unešený
necht Adamituv ocas je jiz plne funkcni
dík

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 21:56
- Nahlásit

birma

miminko pohublo

to se Ti zdá, je to pěknej pupkáč, dneska jsem ho vážili, váží 6,1 kg. Když mu nesu žrádlo, skáče jako gumídek. 2x denně masíčko, k tomu ovocná svačinka, tvaroh, po večeři ještě před spaním grancle, páč jinak ráno bleje hlady . O tuně piškotů v rámci výchovy ani nemluvím

Fifi
Jee, on je pidimidi furt pupkatej, ho popisujes jak velky zlo a pritom takovy nununu mimi!

je to velký zlo, páč je to cisterna převlečená za štěně, teď jsme přišli zvenku, kde se hodinu vypouštěl, hodil bobek a teď asi po deseti minutách, co jsme doma, kdy stáhnul utěrku vohlodal ruličku, tak šel do předsíně a tam se vypustil zas myslím, že nám místo štěněte prodali průtokáč

Jdu s Bubiškou.

Walda
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 21:59
- Nahlásit

PetraK

Waldo - tady nikdo ale netvrdí, že by ten článek nečetl a nečetl by ho rád. To jsi myslím z reakcí mohl zaznamenat....

Petro, je to úžasná analýza mýho příměru o Dubovým, ale já odpovídal na příspěvek Vero:
PetraK tím chtěla říct, že jí to připadá, jako když dáš sedmákům soukromě jako tip na dobrou knihu tip na nový slabikář.
který podle mě dobře shrnul tvoje rekace na moje upozornění.

Proto jsem napsal ty dva odstavce o svém pohledu na věc, ty jsou důležité, to o Dubovém je jen příměr.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:07
- Nahlásit

PetraK
he to je teda luksusní mezinárodní bitva
jako super, že se má Štajn takhle s kým pořádně poprat, alespoň natrénuje na doma

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:08
- Nahlásit

Walda
Tak ja mela na PPC radu let predplatne, ale prestalo me to bavit, zrusila jsem to a kvuli jednomu clanku si nebudu kupovat casopis, takze diky za upozorneni.
A vy se budete furt zduchat a postuchovat s Petrou, to je vase vec.
PetraK
je to velký zlo, páč je to cisterna převlečená za štěně, teď jsme přišli zvenku, kde se hodinu vypouštěl, hodil bobek a teď asi po deseti minutách, co jsme doma, kdy stáhnul utěrku vohlodal ruličku, tak šel do předsíně a tam se vypustil zas
Mimi ne proste Jen me fascinuje, ze po hodinovy vychazce je stendo este schopny takovych vykonu, esli bude mit zase casem nakej vypinac. Vypousteci bude asi cisterna delsi dobu, tak mnoho sil a pevnych nervu vinsuju. Taktez drzim palce pri tom postupnym prevadeni do pracovniho rezimu, at se vse zadari dle predstav a Stajn spokojene prospi nutnou dobu, utaven, znaven.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:11
- Nahlásit

Fifi
esli bude mit zase casem nakej vypinac
jak by jakýkoliv Petřino zvíře mohlo mít vypínač, když ho nemá ani panička?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:18
- Nahlásit

birma
jak by jakýkoliv Petřino zvíře mohlo mít vypínač, když ho nemá ani panička?
Praave!
Ale je fakt, ze jsem uz taky dost zapomnela, jaky to je mit stene, Ag coby mala usinala doslova v letu. A je to babka uz. Skritek je zivocich, ale taky uz rozumnej...

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:19
- Nahlásit

Fifi
Ale je fakt, ze jsem uz taky dost zapomnela, jaky to je mit stene
A já pro změnu normální štěně nikdy neměla - Altárek byl už jako mimino dospělej, jen měl malý tělo a velkou kůži

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:23
- Nahlásit

birma
A já pro změnu normální štěně nikdy neměla
Tak mas nenormalniho adama, mno.. A ono normalni stene neexistuje, kazdy ma neco svyho.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:30
- Nahlásit

Fifi
Tak mas nenormalniho adama, mno..
Jo, ten mi to vynahrazuje, magor jsem vynechala ten poslední trénink, jen aby se mohl v klidu léčit, bylo mi to strašně líto a on si tu honí co může, prudí a žere kočky

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 22:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Walda

e to úžasná analýza

to vůbec není žádná analýza milý Waldo, to je nepokrytě moje zábava

dpovídal na příspěvek Vero:

rozmilý Waldo, já jsem tady doma a já si tu budu dělat úúúúplně co budu chtít ,jo?

Fifi

A vy se budete furt zduchat a postuchovat s Petrou, to je vase vec.

no já naprosto souhlasím.

takže:
Velice děkuji s vděčností hlubokou panu Waldovi, kterýžto tedy, jak sám uvedl mění své názory, za jeho upozornění a vzhledem k tomu, že tady zavítá jednou za uherák s nějakým svým puzením, budu ráda, když si to puzení nechá na nějakou jinou fóru. To mu budu ještě vděčnější, než jsem mu vděčná teď Ostatně, já jeho společnost nevyhledávám.

Vypousteci bude asi cisterna delsi dobu,

však my víme, jen tím občas pobaví. Nevím, kde bere ty zásoby. že je bude mít, když se rube s kámošem a pak se nalohní, je dost pochopitelný. Ale vypouští-li se celou dobu jako Mrakomor, musí bejt šichta ještě něco vydolovat

tom postupnym prevadeni do pracovniho rezimu,

hele zatím dobrý, dal pět hodin jako prt. Jen budu muset ráno s ním řádit. Asi tak přibližně těch pět hodin taky

Ale je fakt, ze jsem uz taky dost zapomnela,

však on se člověk velmi rychle rozpomene

birma
když ho nemá ani panička?

čéče, já už ho nějak nepotřebuju, voni ty síly docházej nějak samotinký o to víc, že se snažím maximalisticky to vynahrazovat Bubišce.

a žere kočky

ušetříš za žrádlo

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 00:12 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

PetraK

rozmilý Waldo, já jsem tady doma a já si tu budu dělat úúúúplně co budu chtít ,jo?

Petro, to je specifikum celýho internetu, ne jen týhle diskuse, že si lidi můžou dělat co chtějí, bez ohledu na realitu.
Jenže je to celý stejně virtuální jako to, že jsi tady doma.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 00:38
- Nahlásit

grafoman ve mně se opět projevil

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 01:38
- Nahlásit

Něco úžasnýho pro angličtináře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 06:07
- Nahlásit

birma
ro je krasne napsany, uplne mi to prozarilo den

petrak
prutokac ale ty bys nemohla mit klidnyho nounu

grimmh
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 07:23
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
krásně napsaný

PetraK
moc pěkně popsaná bitva, krásná fotodokumentace.
Štajník je pašák. Příště dá Francii na prdel

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2014 08:08 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

<< 1 ... 3096 . 3097 . 3098 . 3099 . 3100 . 3101 . 3102 . 3103 . 3104 . 3105 . 3106 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání