Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 16:09
- Nahlásit

a má to spočítaný, smeták živej. Až vovočkujem, jde do školy! Každou středu si vezme aktovku, přezůfky, svačinu a pomaže!

panebože proč já si nevzala zas nějakýho potřebnýho starýho pejsku z útulka, proč?? Proč já Brtníkoj skočila na to, že on by chtěl ščenátko?? Proč?? proooooč jsem takovej idiot?

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 16:25 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

PetraK
Proč?? proooooč jsem takovej idiot?

podívej na Matheu, měla sis z ní vzít příklad!

Vero
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 19:02
- Nahlásit

Walda
Hele já se domnívám, že PetraK tím chtěla říct, že jí to připadá, jako když dáš sedmákům soukromě jako tip na dobrou knihu tip na nový slabikář. A podezírá tvoje motivy vzhledem k tomu, že se na sebe furt čuříte, mj právě kvůlivá metodám, a vzhledem k tomu, že normálně by čekala, že to doporučíš veřejně prvňákům.
Já jsem sama v kontextu znejistěla, jestli ohledně toho článku máš něco k polemice, nebo naopak doporučuješ jako dobrý, takže tu nejistotu asi chápu.
Těm potenciálním "prvňákům" do příslušnýho tématu už jsem to doporučila, a od Šusty určitě slyšet dál chci atd.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 19:10
- Nahlásit

Rum pro Štajna, když huš víme, jak se malej jmenuje
jste drásalice, nemam čas dočítat, jen jsem chtěla poprosit taky o ten článek, páč pan Šusta mě zatím tak trochu minul, tak jsem prvňák

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 19:14
- Nahlásit

Stajn pro rum.
Janiii
Mas to v mailu. (diky, cajdo )
Vero
Pekne si to shrnula, tak nejak to citim taky.
PetraK
Proč já Brtníkoj skočila na to, že on by chtěl ščenátko?? Proč?? proooooč jsem takovej idiot?
Kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji....

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 19:25
- Nahlásit

Fifi
díky

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 19:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dnes byl den plný socializace. Dopolko socializace psí, tetkon v podvečer socializace dětská. Potkali jsme arabský ženy s dětma. Jeden mrňous - ale fakt mrňouskovatej mrňous, evidentně psomil od peřinky, podle toho co maminka říkala. Jak krásně se k nim choval, jak k Bubici, tak ke Štajnovi!! A to nemluvím o tom, že máma se ho ptala: A zeptal jsi se? Malej ještě ne moc mluvící prdík to byl. A moc krásnej.
Bubice tluče špačky, Štajn cípnul. Žebra upečený, emerický brambor zpívá v troubě (asi taky lapá ptáčka nějakýho )

VeroHele já se domnívám, že PetraK tím chtěla říct, že jí to připadá, jako když dáš sedmákům soukromě jako tip na dobrou knihu tip na nový slabikář. A podezírá tvoje motivy vzhledem k tomu, že se na sebe furt čuříte, mj právě kvůlivá metodám, a vzhledem k tomu, že normálně by čekala, že to doporučíš veřejně prvňákům.
Já jsem sama v kontextu znejistěla, jestli ohledně toho článku máš něco k polemice, nebo naopak doporučuješ jako dobrý, takže tu nejistotu asi chápu

aneb žena vždy chytřejší muže . Děkuji Ti předsedkyně.

edit - jen ještě dodám k tomu čuření. moc jsem tehdy nepochopila, proč Walda začal čuřit, nicméně, abych se přiznala , nejsem člověk, který si nechá dělat na hlavičku, a teď se tím navíc dosti i bavím

Janiii
tak jsem prvňák

tak se Walda přece trefil
Frantu Šustu doporučuju nastudovati co lze. Umí nádherně vysvětlovat, kdybys měla možnost, doporučuju- když jsi ten prvňák - nějakej ten seminář, pokud už se to blíží

Fifi
Kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji....

a já koza stará na to skočim

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 20:22
- Nahlásit

PetraK
Blíží se zatim leda prd, pani ale jáááá si počkám a pak se dočkám!

Zatim jsem zvolila čistě ženskou stratégii - aneb neodporovat muži v plánu koupit si velkej foťák slovy "vždyť nám jeden foťák stačí" - páč by jednou mohl říct "na co štěně, když už jsou dva psi na zahradě" žeááano naštěstí vim, že tohle nehrozí ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 20:25
- Nahlásit

Janiii
Blíží se zatim leda prd, pani ale jáááá si počkám a pak se dočkám!

to je škoda, ale to neva, náhoda přeje připraveným a pokud si teď nasaješ info, nebudeš je muset honit, až je budeš potřebovat

- páč by jednou mohl říct "na co štěně, když už jsou dva psi na zahradě" žeááano

takže stěhování kdy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 20:26
- Nahlásit

ježíš ty žebra jsou!!! Připadám si jak Hóký Pírs, když si je objednávali do koree

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 20:33
- Nahlásit

PetraK
No nevim jestli mi moc nefandíš s tim nasáváním - vono není nasávat jako nasávat
A já se svou krátkodobou pamětí ...

Ad stěhování - no kdy, kdy zatim se firma snaží sehnat nástupce za Rrrejpala pro Moravu a nejak se to seklo na bodu nula doufali jsme, že někdy v létě ale to asi neklapne

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 20:40
- Nahlásit

PetraK
ježíš ty žebra jsou!!!
Brado mastna! Ale takovej pstruh na masle s novejma bramborama ma taky neco do sebe.
Janiii
doufali jsme, že někdy v létě ale to asi neklapne
Jeje, to se vam to pekne tahne teda.

Neboli nekoho lebza? Fajfkoo? Pocasi se menit bude, ne, rika hlava ma, pomazana...

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 20:49
- Nahlásit

Fifi
o inzerátu mluvili od března ... dali ho asi před 3 týdny? a prý se nehlásí nikdo extra (tak ať aspoň ty jakžtakž pozvou, dyť co dneska kdo podle cv pozná?! - stejně když vypadá CV jako super, tak mu ho napsal někdo jinej a může to bejt stejně dutej špalek ). a až se přijme, tak musí nastoupit a zaučit se ...
a do toho my už splácíme úvěr - a dál samo platíme nájem. takže parádička ... ještě že roste travička, budem se pááááást

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 20:55
- Nahlásit

Janiii
ještě že roste travička, budem se pááááást
Prijed, tu je ji dost!
Paradicky umej potesit, vid. Ja to rikam furt, zit nekde ve stredoveku, vymennej obchod, remesla, nak me taky ta civilizace nebavi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 21:08
- Nahlásit

Fifi

Brado mastna! Ale takovej pstruh na masle s novejma bramborama ma taky neco do sebe.

ááá dala bych si pstroužka na másle, musím koupiti.

rika hlava ma, pomazana...

to už bude asi na furt, co?

Janiii

vono není nasávat jako nasávat

co to bude dneska? my máme kabernetík

doufali jsme, že někdy v létě ale to asi neklapne

áách jo, nemá bejt tak schopnej.

Fifi
Janiii
ještě že roste travička, budem se pááááást
Prijed, tu je ji dost!

neee, pojeď k nám u nás jí je víc!! a čistá! žádná příměstská, ale přírodníí! Místy i hodně vysoká

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 21:14
- Nahlásit

co to bude dneska? my máme kabernetík
žjoooo, jsi mi připomněla nedělní zážitek, kdy jsem se po dvou skleničkách růžovýho šáňa ztřískala jako mameluk to bylo rychlý .... přemejšlela jsem, proč jako to - jestli za to mohly ty jahody ze zahrádky od paňmámy a pak jsem si vzpomněla, že já debil si brala prášek na hlavu

PetraK
áách jo, nemá bejt tak schopnej
to mu číst nebudu, by zpychnul a moh by taky povyrůst, že jo

a dííík děvčata za pozvání, ale o víkendu jedeme konečně po cca měsíci a Rrrrejpalově marodění spásat travičku k našim

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 21:15
- Nahlásit

PetraK
pstroužka na másle, musím koupiti.
Vyhoda zdejsich sadek, mas to cerstvy.
Sem asi nepochopila nejak? sem dneska malo chapaci...
Chapaci byl Kremyl zase, vypreparovala kapesnicek papirovej z kapsy, u vesty, prisaham, ze byla puvodne na zip zavrena!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 23:13
- Nahlásit

Fifi
Sem asi nepochopila nejak? sem dneska malo chapaci..

jsem tím myslela, že ti to z toho překladu už - to pomazání hlavy - zvostane v paměti nafurt

vypreparovala kapesnicek papirovej z kapsy, u vesty, prisaham, ze byla puvodne na zip zavrena!
no Štajník ani nemusel preparovat, našel si dětskej kapesník látkovej. tak jsme "cvičili" povel "vyprdni se na to!"

Janiii

a dííík děvčata za pozvání,

no tak super, kvůli tobě budu muset sekat!!

kdy jsem se po dvou skleničkách růžovýho šáňa

jako promiň, ale............ kde je tvoje stavofská čest? Há?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 23:26
- Nahlásit

PetraK
to pomazání hlavy - zvostane v paměti nafurt
To sem se snazila a snazim vytesnit.
našel si dětskej kapesník látkovej. tak jsme "cvičili" povel "vyprdni se na to!"
A vyprdnul?

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2014 23:30
- Nahlásit

Fifi

A vyprdnul?

no jistě. Vyprdnul bobek asi o pět minut později

a snazim vytesnit.

ááha, takže radši už mlčim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 07:01
- Nahlásit

Mathea
supr fotky smecky

birma
doufam, ze ste si vylet moc uzili, vypadalo tam krasne

jinak vas docitat nebudu, pac bych uz nestihla ani pracovat

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:06
- Nahlásit

děsný, mi včera nešel doma net, nejdřív to jen vypadávalo, tak jsem nahlásila poruchu a pak už to pro jistotu nešlo vůbec
tak jsem vás akorát dočetla na mobilu a šla spát
cernej caj
ty žiješ?
jsem si zrovna říkala, kde jsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:15
- Nahlásit

Maya
jojo, ještě žiju

sme byli na tom firemnim teambuildingu tady - v breznu sme na vandru sly s birmicou kolem toho a rikali sme si co za luxusni hotel to tam je

jo vedle prodavam fotak, kdyby nekdo chtel nebo o nekom vedel

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:22
- Nahlásit

cernej caj
jo vedle prodavam fotak, kdyby nekdo chtel nebo o nekom vedel
jo koukala jsem, ale nevím o nikom, kdo by sháněl foťák
sme byli na tom firemnim teambuildingu
to vypadá hezky tam, tak snad jste si to užili, mě by teda takový teambuilding zabil i kdyby byl na Havaji
ještě že u nás taková kravina ještě nikoho nenapadla, nám dají poukázky do lékárny a to je mnohem lepčejší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:27
- Nahlásit

Maya
tak ona to neni spatna akce - rano te nalozi u kanclu do autobusu, pak dostanes kafe a kolacky, pak chvili poslouchas nejaky teorie o rozvoji, o tom jak si firma stoji a tak, pak mas obed, pak nejaky hry - vetsinou teda typicky teambuildingovy kde te podle nahodnyho klice rozdeli apak ty tymy spolu hrajou ruzny hry a nejlepsi neco dostane, treba flasku. Tak sme meli auticka na el ovladanani a projizdeli okruh, fresbiickem se trefovali do kosu, staveli domecek z dupla ci ceho... jako zabava ac vypada desne, tak je to celkem fajn, pak mas nejakej cas pro sebe (vetsinou vstup do posilky, bazenu, virivek, proste co hotel nabizi) a pak vecer grilovacka, raut, hodne alkoholu (to rulandsky sedy bylo vyborny), pokec s kolegama a rano opet snidane a autobus te priveze pred kancl, akorat si skocis na obed a za chvilu des dom.

A celkove to byvaj docela fajn akce, dokonce moje spolubydlici se ukazala jako prijemna fajn zenska, tak cloveik i navaze kontakty krz oddeleni

a poukazky do lekarny mame taky

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:31
- Nahlásit

Rumštááájn
zvládla jsem poslední stránku.
Stalo se na předchozích 147 stranách, které jsem od pondělka nedočetla? :P
A mááám hotový zkoušky .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:32
- Nahlásit

kachna_
gratulaceeee

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:35
- Nahlásit

cernej caj
rozdeli apak ty tymy spolu hrajou ruzny hry a nejlepsi neco dostane, treba flasku
a tak chápu, že lidi v tvým věku to možná baví, lidi jako já by si u toho akorát připadali jak debil, navíc nesnáším organizovanou zábavu v podstatě s cizíma lidma, fakt pro mě by to bylo za trest
kachna_
A mááám hotový zkoušky
tak to gratulkaaa
Stalo se na předchozích 147 stranách
tak kromě toho, že Drápalík Štajn úspěšně přebírá vládu na ešusí domácností asi všecko při starým

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:36
- Nahlásit

kachna_
jo a koukni na špice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:43
- Nahlásit

Maya
tak ja to taky moc nemam rada, ale je to lepsi nez sedet v kanclu, dostanes najist a napit a navic treba takova vyrivka, kdybych nemela prokouslou nohu a mela plavky ...

<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání