Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2014 23:08
- Nahlásit

birma
úplně v pohodě nebyl,
ale na těch fotkách to tak nevypadá a tak jestli to bylo tak jak píšeš, tak fakt ohromnej pokrok si myslím
Dorin se dost zajímavě tváří
no to on umí dělat ksichty

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 00:48
- Nahlásit

Maya
ale na těch fotkách to tak nevypadá
Však to je můj největší problém, jak poznat, že se něco děje dřív, než zkusí někoho sežrat
Ale žádnej nebetyčnej stres to nebyl, dalo by se to srovnat třeba s běžnym tréninkem
ohromnej pokrok si myslím
Určitě, byly jsme pak s mamkou ještě na obědě ve stánku, Adam ležel pod stolem, kolem jezdili cyklisti a já nemusela ani držet vodítko.
Ten dnešek byl fakt neuvěřitelnej
to on umí dělat ksichty
To abys ho fotila častějc, ať z toho taky něco máme!

Jo dneska tam byl kříženec, vypadal úplně jako vlčí špic, jen uši měl klopený. Pokud jsem dobře slyšela, tak mu je snad 14 a vůbec na to tedy nevypadal. Moc hezkej byl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 09:00 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
ten zeus je pekne mohutnej nebo dost hunatej

PetraK
tak to je supr report, francie X madarsko

birma
tak supr zazitek ste meli

a vcerejsi festivalek byl docela snesitelnej, muz zvucil 2 kapely, pak sme si poslechli kus johny cash revival a dokonce sme prezili i prutrz mracen, divoka, ale nastesti bylo do 15ti minut po ni. Home made traktor docela hustej, jako nejaky tahlo tam mel na kovovy tyci takovou tu plastovou starou kliku

jo a du ozkouset tohle

- edit: tak sem to testla - dala sem vodu s octem 1:1 nicmene dohromady asi jen pul deci, pac nevim, co bych s 500ml smesi delala a do toho tech 10kapek eterickejch (lemongrass) a musim rict, ze to neni VUBEC citit

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 15:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
Koukala jsem na stránky našeho Svazu, páč se blíží volby.
- nechce se mi to složitě kopírovat, ale pobavilo mě kouzlo nechtěného
KANDIDÁTI do RK (Rozhodčí komise) ČSCH
Ke dni uzávěrky 15. 4. 2014 nebyl na Sekretariát ČSCH doručen žádný dotazník kandidáta.
- Vyhláška o kadáverech v zájmovém chovu 2014 (0.3 MB)

http://cschdz.eu/aktuality.aspx
edit. černej čaj
traktory skvělý, některý u nás taky jezděj a myslím, že je prostě po roce 48 znárodnili a po roce 89 vrátili.

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 17:12
- Nahlásit

Jsem úplně blbá! Páč jsem nějak žila v domění, že máme trénink od 4 a ono co? V 13:50 mi probliklo upozornění na mobilu, že za 10 minut začíná trénink na druhym konci Prahy
Ale Adam mi to plně vynahradil, když už se soustředil, tak byl naprosto nejúžasnější a nejšikovnější! Zvládnul 5 překážek za sebou - prvně v životě!! A pohyboval se tam víceméně na volno, nemusel bejt neustále na úvaze, mohl se tam prostě bimcat a byl v pohodě (dost to teda bylo tim, že mu bylo vedro a vlastně se mu nic nechtělo, ale stejně )

cernej caj
vcerejsi festivalek byl docela snesitelnej
to zní jako super akce a fotky máš nádherný úplně!

kachna_
kouzlo nechtěného

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 18:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
tak hlavne, ze ste aspon cast treninku stihli

kachna_
jestli to je s tema kadaverama, to sem si musela najit co to je a pobavilo

jo a fotky z minulyho tydne

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:03
- Nahlásit

cernej caj
fotky z minulyho tydne
slintám! už jsem se tu vztekala, že nedokážu najít rozumnou trasu na zítra, tak jsi mi aspoň dodala chuť hledat Díky moc.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:16
- Nahlásit

cernej caj
Home made traktor docela hustej,
super a ten kombajn taky takovej historickej traktor máme doma taky
kachna_
teda vy máte fakt vtipnej klub
birma
tak hlavně si to pamatuj, jak je Adámek super, až tě někdy vytočí
ale je vidět, že se fakt hodně lepší
To abys ho fotila častějc, ať z toho taky něco máme!
no ještě tak mít vždycky foťák
zajímavý ksicht dělá, když je nahoře na schodech a já jdu zdola, to jako tak zvláštně cení zuby a kroutí pysky, asi tím něco říká, ale bohužel nevím co

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 20:52
- Nahlásit

Maya
tak hlavně si to pamatuj, jak je Adámek super, až tě někdy vytočí
bude stačit, když si na to dokážu vzpomenout zítra něco před 4 ráno až mi bude zvonit budík kvůli výletu

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2014 23:40
- Nahlásit

zajímavý, takže mi katastrofisti jsme vlastně jediní normální
http://www.national-geographic.cz/detail/jediny-kd o-vidi-svet-realisticky-jsou-lide-s-tezkou-depresi -zjistili-to-neurologove-22951/#.U4udQ3aJm1c

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 07:08
- Nahlásit

maya
hm, su taky realista

birma
vzhuru do resortu sv. katerina. dam vedet, zda zevnitr vypada tak dobre, jako z venku

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 07:19
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Holky, krásný fotky. Moc pěkně jste si užily víkend.
Birmo, Adámek nemá chybu - velkej šikula, že dělá paničce tolik radosti

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 08:23
- Nahlásit

tak jsem se poránu pobavila u Bubicího článku, tak doufám, že brzy bude i o Tilštajnovi

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 08:40
- Nahlásit

Maya
Chci se taky pobavit - kde, kde, kde si co četla?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 09:34 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

grimmh
na zvířetníku tys nečetla tam ani ty storky o Ešusovi? no tak to máš co dělat na dlouhý zimní večery, jsou to romány a je jich hooodně

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 09:41
- Nahlásit

Maya
Historky s Ešuskem jsem četla, tak nejsem tak moc ve skuzu . Díky za upozornění na novinky, s chutí si počtu

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 10:04
- Nahlásit

grimmh
a tak alespoň že to nemusíš všechno dočítat, vždyť to jsou úplný sebraný spisy

Walda
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 10:09
- Nahlásit

PetraK

článek s Frantou Šustou
super jako vždy. Nemusím čekat, až ke mně článek doputuje od kamarádky.
Jen nechápu, co na něm tak Waldu rozrajbovalo? Nevím. Možná je to pro něj novinka. Jsou to ale všechno věci od něj známý, jednoduchý tak, jak on vždycky umí vysvětlit. není moc nad čím diskutovat, protože není s čím nesouhlasit

Docela expresivní způsob uvažování, vezmeme li v úvahu, že jsem vás tady upozornil na rozhovor s oblíbeným metodologem jen slovy:
Přečtěte si rozhovor se Šustou v 6. čísle PPČ.

Myslel jsem si, že by to mohlo být obecně zajímavý a že by článek mohl jen vyšumnět bez pozornosti, což by byla škoda. Zvlášť když vyplynulo, že PPČ moc nečtete a kopie článku si posíláte mailem.

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 10:20
- Nahlásit

Maya
Krásný, pobavila jsem se - moc

Vypadá to, že bude krásný den. Škoda, že v práci to bude asi na dýl - konec-začátek měsíce - největší blbákov periodicky se opakující každý měsíc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 10:30
- Nahlásit

Rumštajn při pondělku!
u nás nic nového.. ani žádná katostroofe
takže vlastně pohoda klídek..až na tu práci

Walda
Docela expresivní způsob uvažování, vezmeme li v úvahu, že jsem vás tady upozornil na rozhovor
souhlas, jestli ono to nebude tím, že je rozjetá (rozrajbovaná) Ešuska krz Drápalíka

Zvlášť když vyplynulo, že PPČ moc nečtete a kopie článku si posíláte mailem.
já se chystám si ho koupit, jen si nejsem jistá kdy se dostanu do města a jestli ještě bude k mání, tak sem si ho pro sichr nechala poslat, ale ještě se neměla čas si ho v klidu přečíst.

grimmh
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 10:36
- Nahlásit

Fajka
ani žádná katostroofe
takže to jsou dobrý zprávy pro začátek týdne
doufám, že stejně dobré zprávy budou od všech

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 10:54
- Nahlásit

ruštajn vespolek, doufám si dobře daříte

už zase jsme procourali kus Podyjí a musím to zas a zas ze všech sil doporučit, úžasný místa plus teda jsme hroznýši, kteří chodí i po cestách tůristicky neoznačených, takže se dostanou i na místa fakt netknutá...
fotos nemám, mužík si jen fotil na tydlifoun... ale ta krása se stejně nedá vyfotit (jelitem jak já).
no a buldozér buldozeří, zvládl to supr, kondička je, jaká byla.

cernej caj
mužík vyřešil problém baterie do tydlifounu tím, že koupil za pár dolarů u číňanů power bank. zvládne vedle navugování i fotit, natáčet videa a není to žádná váha... ty sice počítáš každý deko, ale tak zas na ten vícedenní vandr třeba bys to měla dobrý řešení.

PetraK

ty, hele..... JAK SE VLASTNĚ JMENUJE ten tvůj dráp???

Walda
a že by článek mohl jen vyšumnět bez pozornosti, což by byla škoda

napadá mě, že by to chtělo šupnout odkaz na tohle ppč do toho tématu tady, jak se jmenovalo... o pozitivním posilování. je to fakt pěkně souhrnnej základ, co by mohl kde komu přijít vhod, kdo o tom moc neví. nevím, který ppč to byl, třeba se někomu bé chtít

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 10:55
- Nahlásit

Fajka
prima, že bez katastrof, budeš Fajfku ještě nějak vyšetřovat,nebo to necháš plavat?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 11:29
- Nahlásit

ti Číňani už maj všecko, i duhový růže, jakpak se asi pěstujou růže ze semínka? to by snad stálo za to to vyzkoušet, co by z toho vyrostlo
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-100-S eeds-China-Rare-rainbow-rose-seeds-Rose-Flower-see ds/1060550787.html

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 12:44
- Nahlásit

Maya
růže ze semínka pěstovat nejdou(neb jsou roubované) vždycky ti vyroste klasický šípek, možná v tomhle případě nějaký ,,čínský šípek"

worick
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 12:50
- Nahlásit

cernej caj
Teprve teďka na těch fotkách už vidím, kudy jsi šla Supééér, jseš dobrá šla jsi asi podle navigace, že jo? Tuhle trasu chodíme často, je to mnohem lepší než po silnici
birma
slintám! už jsem se tu vztekala, že nedokážu najít rozumnou trasu na zítra, tak jsi mi aspoň dodala chuť hledat Díky moc. - no, k nám by jsi to měla hóóódně od ruky ale klidně si výlet naplánuj, rády tě provedem (myslím s Kristýnou, jí chybí stejně ta Javořina, do portfolia )

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 12:54
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!

BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁF SEM TU!!

Ty vado to byl víkendík!!

v sobotu jsme si dali první štajní výletík do lesůch:

muselo se bojovat s větvema:

pařezama

hlídat, co dělá Bubiška:

schovávat se:

a taky trooošinku dělat hodnýho:

s předpokladem, že jest dostatečně utahám jsme vyrazili na rodinný mejdan - přes celou prahu emhádéčkem. S Bubiškou, květenou, darama........... ehm, pojízdnej cirkus ale dali jsme to. Pochopitelně v tramvaji to bylo samý ťuťuňuňu. Štěně nenechá nikoho chladný, ani potetovanýho maníka ne . Na oslavě byl Štajn hvězdou večera. A protože jsme udrželi čistý skóre /trochu problém byl, že je zvyklý chodit na trávu a... vPrahé prt, takže jsme běhali do parku / no ale asi mu to přišlo blbý, že to tak zvládáme do sucha, tak 2X!!! hovád zrzavej popadnul misku s vodou vylil jí a táhnul celým tím velkým prostorem. Takže jsem si zavytírala. a pak znovu když se dostatečně unavil, vydrápal se hajzlík na gauč a tam se někomu svalil do klína a nechal se drbat, jako paša. Bubiška se též vyznamenala protože ....má tetkon tu falešku a musí hodně papat , že ano... tak zapomněla v těchto dnech na své dobré vychování a čórla ze stolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kravěna pitomá palačinku. Aby si ještě vylepšíla skóre, kterým mě nadrtí, tak včera ráno, vlezla pod balkon a sežrala tam nějakou flákotu!!! Husa. Tak jela dom jak namydlenej blesk, bylo po samostatným venčení a měla hausarest , pak jsme to šly napravit. Zapomněla jsem v tom všem být ostražitější a počítat s tím, že je neuvěřitelně hladová v tuhle dobu.
Tak bude mít určo Birmice radost, jak neposlušný mám čokle

Jo a Štajn mi dost vyrazil dech. Je to stopař jako svině, už teď používá ten šňupák neuvěřitelně neomylně. Dá ho k zemi a jede tam, kudy vede stopa - ať už hledá Brtníka, nebo se vrací třeba z vysoký trávy, kde jsme byli s Bubiškou. Vracel se, došel na vidličku, dal se doleva, zjistil, že tam jsme nešli, vrátil se na rozdvojení, ověřil si a tradáá mastil tou správnou cestou. Stála jsem tam dosti překvapeně.

A DNESKA SPAL CELOU NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 12:55
- Nahlásit

A ZDE, ZDE MÁ BUBIŠKA SVŮJ DRUHÝ ČLÁNEK:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-blanka-blanic e-bubice-2-09p-/p_zviretnik.aspx?c=A140530_180409_ p_zviretnik_kosa

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 13:21
- Nahlásit

PetraK
super fotky, na tý poslední se tváří jak neviňátko, ale teda když to tak čtu, tak jediný co závidím je jak mu pěkně sluší obojek

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2014 13:27 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

worick
no máto i vlastní stránky jak tak koukám, jako mám cukání za to těch 10 doláčů dát a podívat se co z toho vyroste
http://rainbowroseseeds.com/

<< 1 ... 3087 . 3088 . 3089 . 3090 . 3091 . 3092 . 3093 . 3094 . 3095 . 3096 . 3097 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání